Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:20:35
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Zaradi vas še južne nisem uspela neredit in bomo jedli kar šmoren.Še dobro da ga imajo vsi radi .Bom dragemu rekla da mi je bolj zadišal,ker sem mu obljubila golaž . hja, nam se dostkrat kej podobnega zgodi.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:21:25
|
|
|
|
dolenjka
|
zdej bi mi pa sticanka prov pršla, da me molt nauči. Neki se svetlika zunaj in jaz bi kak žarek sonca, da carico v hrib peljem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:21:32
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Zaradi vas še južne nisem uspela neredit in bomo jedli kar šmoren.Še dobro da ga imajo vsi radi .Bom dragemu rekla da mi je bolj zadišal,ker sem mu obljubila golaž . no, vsaj za neki si dobra, si dala fajn idejo, sam jajcem je rok poteku če rabiš jajca, prid k men, jih mam tolk, da ne vem kaj b z njimi.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:21:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Zaradi vas še južne nisem uspela neredit in bomo jedli kar šmoren.Še dobro da ga imajo vsi radi .Bom dragemu rekla da mi je bolj zadišal,ker sem mu obljubila golaž . hja, nam se dostkrat kej podobnega zgodi. pr nas je včeraj kar g. dolenjc moral skuhat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:22:15
|
|
|
|
Suzi*
|
oo, buči je back.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:22:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Zaradi vas še južne nisem uspela neredit in bomo jedli kar šmoren.Še dobro da ga imajo vsi radi .Bom dragemu rekla da mi je bolj zadišal,ker sem mu obljubila golaž . no, vsaj za neki si dobra, si dala fajn idejo, sam jajcem je rok poteku če rabiš jajca, prid k men, jih mam tolk, da ne vem kaj b z njimi. si nesla ponoč al kako?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:23:07
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Zaradi vas še južne nisem uspela neredit in bomo jedli kar šmoren.Še dobro da ga imajo vsi radi .Bom dragemu rekla da mi je bolj zadišal,ker sem mu obljubila golaž . no, vsaj za neki si dobra, si dala fajn idejo, sam jajcem je rok poteku Jest sem šla k sosedi fehtat k ma kokuši
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:23:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* oo, buči je back. že neki cajta sam piše nič, verjetn je pozabla 3 lekadole pojest pa jo zdej roke bolijo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:23:33
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Zaradi vas še južne nisem uspela neredit in bomo jedli kar šmoren.Še dobro da ga imajo vsi radi .Bom dragemu rekla da mi je bolj zadišal,ker sem mu obljubila golaž . no, vsaj za neki si dobra, si dala fajn idejo, sam jajcem je rok poteku če rabiš jajca, prid k men, jih mam tolk, da ne vem kaj b z njimi. si nesla ponoč al kako? ne jest, tašča!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:23:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Zaradi vas še južne nisem uspela neredit in bomo jedli kar šmoren.Še dobro da ga imajo vsi radi .Bom dragemu rekla da mi je bolj zadišal,ker sem mu obljubila golaž . no, vsaj za neki si dobra, si dala fajn idejo, sam jajcem je rok poteku Jest sem šla k sosedi fehtat k ma kokuši naša jih pa nima, k je sama dost velika
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:24:44
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* oo, buči je back. že neki cajta sam piše nič, verjetn je pozabla 3 lekadole pojest pa jo zdej roke bolijo mogoče se je pa kremo pozabila namazat. al pa sam bereeeeeee.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:24:55
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja_ A si predstavljaš ponoči vstajat, pa pripravljat stekleničke, pa sterilizirat... Da ne govorimo o otroku, ki bi bil naenkrat na umetni hrani . Kaj moj naj pa crke drugač?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:25:50
|
|
|
|
TRIŠ
|
Ne jest se vas moram losat.Solze mi frkajo od smeha.Moj mi bo pa ukinil računalnik .Ko grem samo na wc pridem nazaj in evo že dve več
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:26:20
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: maja_ A si predstavljaš ponoči vstajat, pa pripravljat stekleničke, pa sterilizirat... Da ne govorimo o otroku, ki bi bil naenkrat na umetni hrani . Kaj moj naj pa crke drugač? buči je huda. a šele na tej strani si??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:27:00
|
|
|
|
ella79
|
triš sej me smo tudi zaradi R-ja dostikrat brez kosila, večerje... pa še brez jote in sladoleda sam morš pa priznat, da si odvisnica
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:27:26
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: maja_ A si predstavljaš ponoči vstajat, pa pripravljat stekleničke, pa sterilizirat... Da ne govorimo o otroku, ki bi bil naenkrat na umetni hrani . Kaj moj naj pa crke drugač? buči je huda. a šele na tej strani si??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:27:28
|
|
|
|
buči
|
meti: , baje bo drug teden spet ok vreme, se dobimo, da predebatiramo stvar, pa da malo odklopiš- itata: drug teden kava?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:27:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Ne jest se vas moram losat.Solze mi frkajo od smeha.Moj mi bo pa ukinil računalnik .Ko grem samo na wc pridem nazaj in evo že dve več maš srečo da prideš do tja, jaz sem se včeraj v hlače, Pini je pa postolu dol tekl
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:28:06
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 triš sej me smo tudi zaradi R-ja dostikrat brez kosila, večerje... pa še brez jote in sladoleda sam morš pa priznat, da si odvisnica ja res. takoj ko pride z wc-ja, stisne F5.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:28:51
|
|
|
|
Bajsa
|
Ja Buči maš prov, tale od maja_ je bil mal mim. Jebi ga ene mame pač ne morjo dojit, pa je valda treba otroka glih tko nafutrat. Jst se nč preveč ne sekiram, če naša punca hoče še, pa mama nima več, se ji pa flaško naštima, a ne. A ja pa hvala za pesmice. Moj že printa , na davkoplačevalske stroške, se prav da tud na moje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:28:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: maja_ A si predstavljaš ponoči vstajat, pa pripravljat stekleničke, pa sterilizirat... Da ne govorimo o otroku, ki bi bil naenkrat na umetni hrani . Kaj moj naj pa crke drugač? Jeb* ga, punca je sam o sebi razišljala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:29:22
|
|
|
|
Suzi*
|
o, pina je zlikala. je že na F5 nazaj.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:29:24
|
|
|
|
buči
|
Ne, nisem huda, samo me razjezi, ker me, ki ne (moremo) dojit, pa delamo slabo otroku! So tudi primeri, ko p svetujejo prenehanje dojenja, ker je tako bolje za oba. Čeprav že drugič ne dojim, vas občudujem vse, ki to delate in upam, da boste imele čim dlje mleko in da bo čim manj težav. Samo ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:29:39
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 triš sej me smo tudi zaradi R-ja dostikrat brez kosila, večerje... pa še brez jote in sladoleda sam morš pa priznat, da si odvisnica priznam in zato mi je pol odpuščenega.Preden pride dragi moram izklopit mašino da bom potem lahko zvečer malo gor .Dobr da sem že zjutraj vse pospravila
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 22.5.2008 13:29:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Ja Buči maš prov, tale od maja_ je bil mal mim. Jebi ga ene mame pač ne morjo dojit, pa je valda treba otroka glih tko nafutrat. Jst se nč preveč ne sekiram, če naša punca hoče še, pa mama nima več, se ji pa flaško naštima, a ne. A ja pa hvala za pesmice. Moj že printa , na davkoplačevalske stroške, se prav da tud na moje Na moje pa ne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......