Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:27:37
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči big mami najbrž škarpo preverja, da ne bo kašne bosanske štange pojahala to bo ziher. Ne bo mogla falit, ker jih je tolko tam okoli pa še železo bo dobila, da ne bo slabokrvna sam jaz nisem nič slabokrvna Kdaj je piknik???? a si se že železa najedla?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:28:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo ja, planica ja, lahko pa a za e zamenjaš, tega maš pa dost doma a rabiš kakšno. TI posodim? februarka, jaz sem zaključla s proizvodnjo . Je šla glavna komponenta v stečaj Je rekla moja carica, da ji je Ana rekla, da bi rada še 1 bratca
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:28:08
|
|
|
|
buči
|
punce, idajalka gre spat! Nočka! Pa ne preveč klofat, ker jutri pridem na RR šele dopoldan, da me ne bo kap!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:28:22
|
|
|
|
mary_lou
|
se 3 minute vids kok sm jest zlata se opozarjam te ceprov sm sam boga studentka prez ficka v zepu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:28:38
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo ja, planica ja, lahko pa a za e zamenjaš, tega maš pa dost doma a rabiš kakšno. TI posodim? februarka, jaz sem zaključla s proizvodnjo . Je šla glavna komponenta v stečaj Nikoli ne reci nikoli. Kaj pa ostale? Evo, zdaj pa ne bom mogla it spat. Sam F5 prtiskam...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:28:49
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo ja, planica ja, lahko pa a za e zamenjaš, tega maš pa dost doma a rabiš kakšno. TI posodim? februarka, jaz sem zaključla s proizvodnjo . Je šla glavna komponenta v stečaj Je rekla moja carica, da ji je Ana rekla, da bi rada še 1 bratca dej carici kdaj ušesa operi, ker Mia in Ana mata že 2 brata.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:29:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou se 3 minute vids kok sm jest zlata se opozarjam te ceprov sm sam boga studentka prez ficka v zepu sej bo vaš drug mesec plačo dubu, prej se pa itak ne bomo napile
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:29:12
|
|
|
|
mary_lou
|
Janey sm ugotovila se preden si povedala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:29:51
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo ja, planica ja, lahko pa a za e zamenjaš, tega maš pa dost doma a rabiš kakšno. TI posodim? februarka, jaz sem zaključla s proizvodnjo . Je šla glavna komponenta v stečaj Nikoli ne reci nikoli. Kaj pa ostale? Evo, zdaj pa ne bom mogla it spat. Sam F5 prtiskam... jo jo .. je moj že pripravu dva cegla, če bi me slučajo prijela volja še po kakem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:29:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo ja, planica ja, lahko pa a za e zamenjaš, tega maš pa dost doma a rabiš kakšno. TI posodim? februarka, jaz sem zaključla s proizvodnjo . Je šla glavna komponenta v stečaj Je rekla moja carica, da ji je Ana rekla, da bi rada še 1 bratca dej carici kdaj ušesa operi, ker Mia in Ana mata že 2 brata. napisala sem ŠE ENEGA!!!! Tko, zdej pa men din don dela in grem, ker sem žejna Nočko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:29:57
|
|
|
|
mary_lou
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou se 3 minute vids kok sm jest zlata se opozarjam te ceprov sm sam boga studentka prez ficka v zepu sej bo vaš drug mesec plačo dubu, prej se pa itak ne bomo napile spet bom mogla dolg odplacevat pod zvezdicami
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:30:09
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo ja, planica ja, lahko pa a za e zamenjaš, tega maš pa dost doma a rabiš kakšno. TI posodim? februarka, jaz sem zaključla s proizvodnjo . Je šla glavna komponenta v stečaj Nikoli ne reci nikoli. Kaj pa ostale? Evo, zdaj pa ne bom mogla it spat. Sam F5 prtiskam... mi bomo še zihr Najo naridli pa če bo še šest lulekov vmes. Mami hoče eno babo za modno revijo in frizurce hehe...sej ne, samo zelo rada imam barbike in punčke
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:30:11
|
|
|
|
buči
|
a lahko nehate!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:30:53
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Janey sm ugotovila se preden si povedala
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:31:10
|
|
|
|
mary_lou
|
cas se je iztekel draga zihr se potuhnjeno cekiras
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:31:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo ja, planica ja, lahko pa a za e zamenjaš, tega maš pa dost doma a rabiš kakšno. TI posodim? februarka, jaz sem zaključla s proizvodnjo . Je šla glavna komponenta v stečaj Je rekla moja carica, da ji je Ana rekla, da bi rada še 1 bratca dej carici kdaj ušesa operi, ker Mia in Ana mata že 2 brata. napisala sem ŠE ENEGA!!!! Tko, zdej pa men din don dela in grem, ker sem žejna Nočko si grem jaz ušesa pa oči oprat, ker slabo vidim in slišim... A nisi napitka pripravla za večreni čvek.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:31:45
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo ja, planica ja, lahko pa a za e zamenjaš, tega maš pa dost doma a rabiš kakšno. TI posodim? februarka, jaz sem zaključla s proizvodnjo . Je šla glavna komponenta v stečaj Je rekla moja carica, da ji je Ana rekla, da bi rada še 1 bratca dej carici kdaj ušesa operi, ker Mia in Ana mata že 2 brata. napisala sem ŠE ENEGA!!!! Tko, zdej pa men din don dela in grem, ker sem žejna Nočko ja ja žejna ja...sladoledne palčke izdajalka
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:31:50
|
|
|
|
buči
|
Milsila sem, da nehite klepetat, pa pejte otroke delat!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:32:10
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou cas se je iztekel draga zihr se potuhnjeno cekiras sto posto.... itak je skrita in me ne vidimo. Ko je nebi pozna, skupo bi je platia
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:32:28
|
|
|
|
mary_lou
|
a Najo boste mel lepo ime moj lubi bo pa se enga fantka mel Mai-ja sam ne vem s kero z mano ne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:32:47
|
|
|
|
buči
|
Lahko noč!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:32:56
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey ja ja žejna ja...sladoledne palčke izdajalka izdajalka na 5 kubikov
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:33:07
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Milsila sem, da nehite klepetat, pa pejte otroke delat! danes nebo nič
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:33:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Lahko noč! buči pa ja ne greš tudi ti.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:33:48
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou a Najo boste mel lepo ime moj lubi bo pa se enga fantka mel Mai-ja sam ne vem s kero z mano ne nikoli ne reci nikoli! Našemu je ime Tilen.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......