Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:19:37
|
|
|
|
mary_lou
|
Ej buci a misls da bi tvoj fotr kaksno z mano po kemijsko reku na temo moje diplomce
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:19:42
|
|
|
|
buči
|
big mami najbrž škarpo preverja, da ne bo kašne bosanske štange pojahala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:19:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou ma ve ste nore je pa lepo panoramski pogled..... mam vse pod kontrolo.......pa z mojim se ulezeva pa pa sva cist blizu zvezdic jah vem..Midva sva tudi živela v 8 štuku blizu zvezdic.. JE Mia posledica teh zvezd. Takrat smo palčke lizali na veliko. Sedaj smo v pritličju pa palčk ližemo ne sploh
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:20:50
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ups, moja ura se bliža, bom mogla it papa Pa pol litra planice sem že stolkla, je sam še za vzorc notr v banjci ostal in nesem nazaj v skrinjo škoda poti
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:21:05
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči big mami najbrž škarpo preverja, da ne bo kašne bosanske štange pojahala to bo ziher. Ne bo mogla falit, ker jih je tolko tam okoli
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:21:09
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Ej buci a misls da bi tvoj fotr kaksno z mano po kemijsko reku na temo moje diplomce Mislim, da si ne želiš mojga fotra spoznat, raje smer študija zamenjaj!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:21:54
|
|
|
|
pina-1
|
mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:21:54
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči big mami najbrž škarpo preverja, da ne bo kašne bosanske štange pojahala to bo ziher. Ne bo mogla falit, ker jih je tolko tam okoli pa še železo bo dobila, da ne bo slabokrvna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:22:15
|
|
|
|
mary_lou
|
hehehe Tai je pa morski otrok sva bla na krku k sva ga delala, Mai-ja bomo pa cez 5 let nardil k bomo mireno vn dal, tuki pod zvezdicami baje to je moj reku, jest nc ne vem o tem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:22:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobr ste si me sposodle Mam sam še 7 minut, zato naj vam bo danes
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:22:59
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo jaz bi rajši pršut, pa tvoj domač kruh, pa olive, pa malo majoneze, pa refija ...pa enga bi na tvoji verandi prcinla, pa zvezde bi gledala ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:23:02
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči big mami najbrž škarpo preverja, da ne bo kašne bosanske štange pojahala to bo ziher. Ne bo mogla falit, ker jih je tolko tam okoli pa še železo bo dobila, da ne bo slabokrvna Pa še za nas bo več refija ostalo, ker ona bo nafilana z železom
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:23:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo ja, planica ja, lahko pa a za e zamenjaš, tega maš pa dost doma
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:24:00
|
|
|
|
Februarka08
|
Kmal bo 3. del, vam povem. A boste sploh mele cajt narest še kakšnega ? Verjetno vmes, med kakšno pavzo... Prste mate pomoje že kar kvadrataste. Dobre ste, ni kaj. Grem še jaz spat, dec je itak pred tv in bo tam ostal, jaz pa že zamujam z mojo uro... Lahko noč!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:24:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo jaz bi rajši pršut, pa tvoj domač kruh, pa olive, pa malo majoneze, pa refija ...pa enga bi na tvoji verandi prcinla, pa zvezde bi gledala ... bi ti moj možek kar drućbo delal na vernadi. Sam zvezde pa nebi s tabo gledu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:24:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči big mami najbrž škarpo preverja, da ne bo kašne bosanske štange pojahala to bo ziher. Ne bo mogla falit, ker jih je tolko tam okoli pa še železo bo dobila, da ne bo slabokrvna sam jaz nisem nič slabokrvna Kdaj je piknik????
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:24:26
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dobr ste si me sposodle Mam sam še 7 minut, zato naj vam bo danes Kam se ti pa mudi. Škarpo so ti delal tolk časa, počasi se plazi po njej, da je ne boš takoj zrušla. je bila predraga, Pa da ne kaj komarnikov poškodovala!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:25:02
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou hehehe Tai je pa morski otrok sva bla na krku k sva ga delala, Mai-ja bomo pa cez 5 let nardil k bomo mireno vn dal, tuki pod zvezdicami baje to je moj reku, jest nc ne vem o tem mi smo pa ga v bazenu naredli točno na prvo obletnico zdaj vem zakaj se tak rad kopa sem pripopala še par slik, pol pa grem počasi pod tuš da bom fertik do konc tekme..mogoče pa dobi še kakšenga lupčka za lahko noč ampak si ga bo moral prisluzit
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:25:06
|
|
|
|
mary_lou
|
Ja dolenjka kam se ti mudi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:25:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo jaz bi rajši pršut, pa tvoj domač kruh, pa olive, pa malo majoneze, pa refija ...pa enga bi na tvoji verandi prcinla, pa zvezde bi gledala ... bi ti moj možek kar drućbo delal na vernadi. Sam zvezde pa nebi s tabo gledu če pa bi slučajno jih, bi pa kmal pol sončna očala rabu, taka fejst velika a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:25:35
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 [ bi ti moj možek kar drućbo delal na vernadi. Sam zvezde pa nebi s tabo gledu Jaz dam očala dol, pa sem na pol slepa, ga še videla ne bi!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:25:43
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 mater ste me zrajcale s to planico. Jutri sigurno pade ena v skrinjo ja, planica ja, lahko pa a za e zamenjaš, tega maš pa dost doma a rabiš kakšno. TI posodim? februarka, jaz sem zaključla s proizvodnjo . Je šla glavna komponenta v stečaj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:26:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Ja dolenjka kam se ti mudi k palčkom, da bom kmal lahko kej spila
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:27:06
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 [ bi ti moj možek kar drućbo delal na vernadi. Sam zvezde pa nebi s tabo gledu Jaz dam očala dol, pa sem na pol slepa, ga še videla ne bi! on brez očal itak nič ne vidi... sam vseeno
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 22:27:30
|
|
|
|
Janey
|
aja jaka je geslo...kot za vse nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......