|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
21.5.2008 1:07:17   
gaya24
Dober večer oz. je že jutro.

No, danes je pa mel Maj svoj dan. Sva ga z mojim od 21h-24h nosla izmenično v jajčki gor pa dol (na rokah itak noče bit več kot 5min skup). Ponavadi v jajčki zaspi v roku 20min, ko se naje ampak danes pa nevem kaj mu je blo. Je gledal ko čuk. Pa sej bi blo vse ok, če bi hotel sam not sedet, ampak ga je treba nosit, ker točno ve kdaj obstojim in pol se začne dret. Je pa težko že počasi vse skupa tk da si bomo mogli nekaj novega namislit... Kengurujčka :))

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

V SG-ju sem bila jaz zadovoljna s sestrami in babicami. Le ena na porodnem oddelku je bila bolj tako tako, vendar so bile ostale toliko boljše.

Js sem bla tud ful zadovoljna. Sem mela ravno tisto babico, ko je že par let naj babica (Marija Mavrič) in je bla res fajn. Pa dr. Lužnik je bil tud fajn, on mi je delal carski rez in me je ful lepo zašil s tistimi šivi, ki se sami razgradijo in se mi nič ne bo poznalo. Če bi pa imela koga drugega, bi pa dobla tiste klanfe, ki jih zdaj dajejo, ker se jim ne da šivat. Drugač pa je na porodnem oddelku tud men bla ena ful sitna in mi je šla ful na živce. Je zadnji dan kar zavijala z očmi, ker se je dr. Lužnik odločil, da lahko grem en dan prej domov. Kot, da je ona dohtarca... Ostale so pa ble ful fajn in sem bla ful zadovoljna.

Nič, grem spat, sem ful zmatrana danes.

Lepo spite, nočko

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
21.5.2008 7:34:18   
Katiandi
Ojla!
Da še jaz pokažem našega smeškota:
http://shrani.si/f/a/V9/3FVMvYxr/jaka1.jpg

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
21.5.2008 7:44:30   
Sonnja
gayajs sem tud mela Marijo je ful fajna.user posted image
zarad lužnika sem pa zakrvavela kak me je lepo pogledal. fajn da ste mele lepo izkušnjo, js sm jo mela v porodni.

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
21.5.2008 7:44:43   
Vilma
Katiandi! user posted image  Kak cukr je mali. Ma se tako smeji, da je še meni usta narazen potegnilo! user posted image

Naša frajla je včeraj tudi imela dan. Smo bili na obisku dve urci in je cel čas gledala in se smejala! In potem smo šli domov in še kar ne in ne spat. Se ji je ful dogajalo. Skratka bila je pokonci od  16.30 do 21.30. Pet ur user posted image  Se mi zdi absolutno preveč za tako micenega otročička, samo jokala pa ni nič.
Kako dolgo pa zdržijo vaši malčki pokonci v kosu? 
Naša je precej večerni tip. Zjutraj in celo dopoldne bi prespala, popoldne pa okice narazen in gledat v svet. To pa zgleda po mamici user posted image

Sem pa danes pokonci od pol šeste. Pa sem kar naspana.
Vreme mi gre na živce. Sploh zato, ker moramo bit doma. Naj čim prej mine ta teden. Tu pri nas je res grdo. Ne samo da veliko pada, še burja je! V stanovanju pa hladno, kurijo ne več. Tako da si zjutraj kar kalorifer prižgem.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 21.5.2008 7:45:24 >

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
21.5.2008 7:45:42   
Sonnja
IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

Ojla!

user posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
21.5.2008 8:28:12   
san
vilma in katiandi, ma kakšni cukrčki so vajini otročkiuser posted image user posted image user posted image . prav polepšajo jutro

no, vam samo dobro jutro voščim, ker morm še sina v vrtec spravit.

glede budnosti je pri nas bolj vprašanje, koliko časa spi čez danuser posted image , ker večino dneva prebedi. zjutraj, ko se zbudi, je dve urci buden, pol za kakšne pol ure do max uro zaspi in potem je buden do kosila. če imam srečo tam okol dvanajstih do enih mal spi, tam do pol ure in pol je do večera buden. pol pa okol osme ali devete zaspi.
definitivno premalo spi za moje pojme, ampak moji so vsi bolj nespečiuser posted image . no, potem ima pa en dan v tednu, ko nadoknadi in prespi polovico dneva in potem spet isti ritem naprej. se pravi, enkrat tedensko se naspi za cel teden naprejuser posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
21.5.2008 8:42:04   
*BellaLuna*

Pri nas smo srečni, če sploh kaj spi podnevi. Se ne hecam. Že od rojstva je bilo tako, dremal je samo, če sem ga imela v naročju ali na sprehodu. Po starosti 1 mesec pa niti na sprehodih ne drema več, ker se boji, da bi kaj zamudil. Sem ga pa uspela navadit, da vsaj okoli kosila malo zaspi za kakšno uro ali dve. Na vsake 14 dni se pa zgodi čudež in zaspi po par urc (recimo 3-4 podnevi), ker mora nadoknadit za nazaj.
Ja kaj čmo, eni so pač nespečneži.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
21.5.2008 9:28:17   
Arabela
Naš Sergej podnevi spi parkarat po največ urco.. če se vležem pa jaz zraven pa zna potegnit tudi 2uri... zjutraj se zbudi okrog 6ih, se zrihtava, ob 7ih pol osmih že spet drema... nato je pokonci urico, dve (na sprehodih ne spi več ampak opazuje svet), nato spet pančka...je pa ob 18ih že tako utrujen da ga umijem in ob pol sedmih že pančka nočno spanje tja do 23ih, potem se zbuja na 2 ali 3ure...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
21.5.2008 11:19:39   
Nasy
IZVIRNO SPOROČILO: *BellaLuna*

Pri nas smo srečni, če sploh kaj spi podnevi. Se ne hecam. Že od rojstva je bilo tako, dremal je samo, če sem ga imela v naročju ali na sprehodu. Po starosti 1 mesec pa niti na sprehodih ne drema več, ker se boji, da bi kaj zamudil.

Pri nas je isto z našo pupo.

Kdaj se lahko da otroka v športni del-no, da ni več v košari v vozičku? Ena mi je rekla, da s 3. mesecem? Se mi zdi, da ji je ful dolgčas v tistem košu, k itak redko spiuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
21.5.2008 11:24:55   
Nasy
Pozabila sem napisat, da smo imeli včeraj UZ kolkov. Zdravnik je rekel, da je sicer uradno vse ok, da je pa en kolk glih na meji in nama neuradno svetuje še naprej široko povijanje oz. naj se posvetujemo s pediatromuser posted image ampak mi do sedaj nismo povijali na široko, ker so v P rekli, da ni trebauser posted image adijo pamet, zdej pa sploh ne vem več, kako gre široko povijanje, ker sem to čisto iz glave izklopila, k nam ni blo treba. Zdaj jo bi raje povijala na široko, kak mesec, da bo vse ok za vsak slučaj. 

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
21.5.2008 11:47:28   
Zofy
Mi smo pa ravno od pediatgrinje, smo se v 1 mesecu zredili za 1,2 kg in zrasli za 5,5 cm user posted image user posted image user posted image . Zdaj je Julija velika 59 cm in težka 5200 kg. Sej sem včeraj prvo rudnico poblekic št. 56 že pospravila...

Spanje: naša pa zadnji teden ful spi čez dan in prav tako ponoči. Spi tudi po 2 uri skupaj, en dan je spala skoraj 4 ure. Samo pol pa se non stop doji, da nadoknadi zamujeno. Glede budnosti pa je prav tako odvisno od dneva. Včasih je tudi pet ur v kosu budna, drugače pa po 2-3 urce.
Zdaj pa grem izkoristit vreme in grem malo na sprehod. Upam, da me dež ne ujame kje po poti...

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
21.5.2008 11:49:01   
Zofy
Nasy, jaz bom dala Julijo v športni del takoj, ko bo začela ful vročina. Samo jaz imam tak vozek, ko je lahko športni del čisto vodoraven, zato bi ga lahko že od samega začetka uporabljala. Če pa se ne da, pa moraš počakati po moje do kakega 4.meseca... ne vem...

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
21.5.2008 12:16:46   
san
zofy, čestitke juliji za pregleduser posted image user posted image user posted image

nasy, tam od 4. meseca dalje, baje. no jst sm prejšnja dva - sina okol 4. meseca dala, hčero pa pri 3. mesecih. kolegica pa tudi malo pred 4. m in mu je kar dvignila mal naklon, da mu je mal dogajalo, ker drugače v vozku ni maral bit.

no, mali je buden, pa ni veliko časa

papa

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
21.5.2008 12:39:48   
Dinki
Ojla!

Iiiiiiii, se tko smejčka kot naš Tit user posted image . Poleg tega simpatičnega nasmeška pa že tudi čeblja če je pri volji....bi napisala kakšen je njegov dosedanji besedni zaklad pa se teh besed ne da zapisati, ampak mi se kar pogovarjamo z njim user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
21.5.2008 12:46:41   
Vilma
Nasy mi smo imeli danes UZ kolkov.
Je imela ob rojstvu 1b in danes je zdravnica rekla, da je nekoliko bolje, samo da naj povijam z dvojno plenico??? user posted image  Me je skor fršlok, ampak res! Pa sem vprašala, zakaj mi niso že v porodnišnici rekli, da povijam dvojno, pa je rekla, da so še tko mičkeni, da dvojna ne gre med noge. Me je vidla, kolk sem v šoku pa je rekla no, povijajte ponoči dvojno, čez dan pa enojno.
Ma sranje, sem prov mal žalostna okol tega. user posted image  In če do naslednje kontrole čez 7 tednov ne bo ok, bova morali k ortopedu.
Valjda, da jo bom povijala široko, samo približujejo se topli dnevi, junij zna bit že fajn vroč, mi bomo imeli pa pampersko na riti, dvojno plenico pa še povijalko čez.
Po drugi strani pa...če bo samo to kar se zdravja tiče! user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
21.5.2008 12:52:11   
Dinki
Mi smo pa ravno od pediatgrinje, smo se v 1 mesecu zredili za 1,2 kg in zrasli za 5,5 cm . Zdaj je Julija velika 59 cm in težka 5200 kg. Sej sem včeraj prvo rudnico poblekic št. 56 že pospravila...

Zofy, čestitke Juliji user posted image .

Glede tega koliko dolgo zdržijo naši malčki budni v kosu. Tudi pri nas Tit bolj malo spi čez dan. Je pa zelo odvisno od dneva. Kdaj je ful koma, kdaj pa tak čukec da joj. Danes ponoči se je ponovno zbujal na (celo!!!!) manj kot dve ure user posted image . Jaz ne vem kaj je to....namesto, da bi zmeraj dalj spali, spimo zmeraj manj user posted image . Ga pa vzamem ven iz njegove posteljice, da ga podojim in je taka koma, da le parkrat povleče in že spi....tako da ga dam potem nazaj spat, vendar se potem zelo hitro spet zbudi user posted image ....nisem več dovolj pametna....Zadnji teden je tole naše spanje katastrofa, sem zbujena tudi po 5-krat na noč user posted image . Ima mogoče katera kak nasvet?

Vreme je pa res za en drek.....zdajle trenutno nič ne dežuje, se mogoče tudi jaz spravim malo ven, da pretegnem noge. Včeraj je pa deževalo čisto cel dan.

No, lepo se imejte in uživajte user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
21.5.2008 13:00:57   
san
dinki, jst sm ga krk nama začela spat dajat od polnoči ali enih naprej in pol spimo, drgač pa ne, če je on v svoji postli - ga bom čist razvadlauser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 21.5.2008 13:01:31 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
21.5.2008 13:04:06   
san
včeraj sm mu vrtiljak naštimala, k sm ga dobila. se je najprej nekaj bal, pote se je pa ful smejal in pogovarjal z njimuser posted image

no zdej grem pa vn

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
21.5.2008 13:06:59   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, jst sm ga krk nama začela spat dajat od polnoči ali enih naprej in pol spimo, drgač pa ne, če je on v svoji postli - ga bom čist razvadlauser posted image

sem ga tudi jaz že pustila pri nama pa zaradi tega ni kaj bistveno več spal, se prav tako zbudi. poleg tega mene moti, ker sicer zaspim, vendar se ne morem sprostiti če je on zraven, me je strah da ga ne bi s kakim komolcem ali podobno. je pa res, da imava posteljo 160 in ko smo gor vsi trije je malce tesno, ko gre pa moj v službo pa imava s Titom žur in se razkomotiva user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
21.5.2008 13:36:55   
tina50
zdajle sem imela pa srečo!
sva bila na sprehodu in ko sva prišla noter se je pa dež ulil.user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
21.5.2008 13:42:14   
tina50

vilma in katiandi, ma kakšni cukrčki so vajini otročkiuser posted image user posted image user posted image . prav polepšajo jutro

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
21.5.2008 13:51:03   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: san

včeraj sm mu vrtiljak naštimala, k sm ga dobila. se je najprej nekaj bal, pote se je pa ful smejal in pogovarjal z njimuser posted image

jaz sem mu ga tudi dala včeraj na posteljco, pa ga je bil tok vesel, sam jaz sem mislila, da bo zaspal ob njem, pa sem se mal oštela, sam zbrihta se še bolj! no, vsaj zamoti se malo! 

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
21.5.2008 14:00:29   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: perp

Bove šle pa prvič z avtom same v Ljubljano. A se vi ful vozte z avtom. Mi smo se do sedaj šele 3krat. Ful grem raje vse povsod peš (pa tudi če nanese 6 ali malo več kilometrov).

kje se pa potem jeste

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
21.5.2008 14:01:44   
tina50
glede kolkov je pa Lan tudi imel 1b, pa so mo rekli da ga ne povijam širokouser posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
21.5.2008 14:38:32   
Vilma
Tina 1b je imel Lan kolke, pa ti ni treba široko povijat?! Nič ne razumem, zakaj take razlike med mesti in porodnišnicami?! user posted image  
Tuki v Postojni so prav tečni kar se tega povijanja tiče. Tudi če ima otrok kolke 1a je treba prve tri mesece široko povijat. Za ostala mesta pa sem slišala, da so to opustili. Kr neki...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......