Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:28:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, Evo, mi smo opravili pregled in pikeca. je bila potem kar malo tečka in cmerika. Sem ji dala svečko in sedaj lepo spančka. IZVIRNO SPOROČILO: bamby srečka nosečka, naša tudi le na hrbtu leži . Je cel cirkus, če jo dam kravce past . Kako pa tvoja? Je kaj navdušena nad kravcami? Drugače pa da noge v luft, pa s spodnjim delom telesa na pol-bok. Zgoraj ji še rokice nagajajo . Kravice past je tudi pri nas problem- beri panika. Ni kaj preveč rada, čeprav vedno vzdrži kakšno sekundo dlje. roke pa ji kar laufajo in že fajn drži igračke in jih nosi v usta. Velikokrat pa se ji tako zamerijo, da se prav vidi, kako je jezna na nje. Ej, ne se sekirat zaradi njenega ritma hranjenja. Naša je tudi zelo slab jedec. Pa je v zadnjem mesecu spet pridobila cca. 850 g in zrasta za 2,5 cm. Bamby, očitno imava punce, ki sta z malom zadovoljne. Dvomim, da naša kaj več poje kot tvoja Anaja. Ker se frajerka tudi hitro odstavi z joške. jencili - kakšen luštkan je tvoj taj . Na tisti, ki se tako na veliko smeji je še posebaj mary-lou - mi smo plačali za rota virus cepljenje 2x po 75 EUR. Lanin kakec pa po cepljenju ni bil nič drugačni. ella - mi smo regres dobili konec prejšnjega meseca, pa je že šel k Dobiš ga takrat, ko vsi zaposleni v firmi. Mah, sem se vmes trudila, da vse preberem - pa nima smisla vstrajat, ker klofate, kot nore. Grem še jaz pred TV gledat nogomet. Jap, prav ste prebrale.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:28:39
|
|
|
|
buči
|
Evo mene iz mercatorja po enem tednu! So me olajšali za 90 evrčkov, moj fuzbal gleda, jaz se bom pa vam posvetila, da vam povem, kako se ne komplicira na morju z gh!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:28:53
|
|
|
|
Janey
|
seminarska mi nekak več ne gre...še do kekov nisem prišla ste kar malo zasvoljive...sem se pa vsaj nasmejala. Oni na kavču si tak misli da se mi je ščamalo...še od prej
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:29:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Tolk cajta se odpravljam v kopalnico, da se je tamal vmes že zbudil sem mogla it dudo nazaj dat.. Ne, zdej grem pa res glavo oprat in spat, ker jaz nimam tko pridnega otroka kot ve! Pa jutri bova spet cel dan sama, ker gre moj spet stricu pomagat ... € služit za dopust Otroci so pridni po mamah Če je mama pridna je tut , drugač pa veš kako je đouk
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:29:50
|
|
|
|
mary_lou
|
o 3* vidi ti to
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:29:53
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Nič ne bo, sem že varuška. Moj je itak pred tv, tamala se je pa zbudila. Tko da tud dons ne morm čvekat. Tamalo mu daj, pa bo rešeno! od deca, a k jo je pa delu je mel pa cajt Sem mal proti lulčkom nastrojena od včeraj dalje, se opravičujem Ja, takrat je mel pa cajt. Kaj so ti pa nardil lulčki včeraj? Predvidevam da NIČ. Sej bom vidla kako bo, še mal mleka ji dam, bo verjetno zaspala k je sitna. Jest sm pa tud.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:30:08
|
|
|
|
buči
|
Janey, lepo da študiraš, vsaj ena, ker moje študenteke so neki bolj lene, a ne, punce!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:30:10
|
|
|
|
pina-1
|
babe prej ni ratalo. Je blo treba ano spedenat palčke preganjat, pa Mia je bla kot bi se s prasci igrala...Da ne govorim kaka sem bla jaz. Potrebna tuša kot sahara vode. Sedaj sem pa lepa nadišavljena samo za vas Pri nas je tudi nogomet na sporedu, tako da bomo lahko danes dolgo čvekali. Dolenjka le glej da ne greš spat prehitro. Grem še pravljico prebrat. JE nima kdo drugi, ker pač gledamo nogomet
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:30:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ej Dolenjka, ampak še vedno pa nisi naštudirala, da bi moj avatarček migal Dej no ti to mal popedenčki zame prevelikega lulčka ima, pa ne gre
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:30:52
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Aja DOLENJKA takoj jutr zjutri pogledam na ker racun bomo pil moj al tvoj 22.30 je meja mam še 1h fore
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:33:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Evo mene iz mercatorja po enem tednu! So me olajšali za 90 evrčkov, moj fuzbal gleda, jaz se bom pa vam posvetila, da vam povem, kako se ne komplicira na morju z gh! 90 EUr Si bla pa skromna, a to si šla spet samo za 2 dni iskat?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:33:26
|
|
|
|
Janey
|
oo buči zdravo...ma sej vidiš kak me hitro kaj premaga ma ste čvekulje..še od danes ne folgam brat, pa se že kr strani polnijo, kaj šele da bi od kakega dneva nazaj. zdaj pa res grem.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:33:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey seminarska mi nekak več ne gre...še do kekov nisem prišla ste kar malo zasvoljive...sem se pa vsaj nasmejala. Oni na kavču si tak misli da se mi je ščamalo...še od prej vidš, še dietno delujemo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:34:29
|
|
|
|
larisa
|
Ej Dolenjka, najbolš da si še en račun ustvariš in se pretihotapiš nazaj po 22.30 , ker mislim, da dons zna bit frka za takrat zapustit RR Lahko bi bla štajerka, al pa primorka Buči, ne me kregat, sej sem zlo migala dons v smeri pridnega študenta Ej, ampak gorenjka jo je pa res ucvrla , sm mislna da se heca
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:34:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou o 3* vidi ti to še nisi pod tušem ? Poglej kolk mam pa jaz postov
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:35:21
|
|
|
|
mary_lou
|
LARISA.....izdajalka....
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:35:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Nič ne bo, sem že varuška. Moj je itak pred tv, tamala se je pa zbudila. Tko da tud dons ne morm čvekat. Tamalo mu daj, pa bo rešeno! od deca, a k jo je pa delu je mel pa cajt Sem mal proti lulčkom nastrojena od včeraj dalje, se opravičujem Kaj so ti pa nardil lulčki včeraj? Predvidevam da NIČ. Še to se mije včeraj manjkal ja, ziher
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:35:59
|
|
|
|
mary_lou
|
Tebe se ulovim dolenjka brez skrbi......se odpravlam pa ce sm zasvojena traja mal dlje casa
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:36:15
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou LARISA.....izdajalka....
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:36:40
|
|
|
|
buči
|
Evo, še moj predlog za GH na morju. Glede na to, da bomo vse bolj na začetku s tem, jaz bom kupila najbrž od Novalaca že pripravljeno kašico z rižem - dodaš le vodo, pa je. Ali pa od Alnature (DM) riževe kosmiče, pa narediš z prilagoojenium mlekom (ki ga že tako ali tako imam). Ali pa kaj drugega riževega od Milupe. Ta je tudi z vodo. Pa lahko skuhaš ful redko polento, da vre na vodi vsaj 7-10 minut, se popolnoma razpusti, pa dodaš mleko. Tiste, ki dojite, lahko delate te kašice s svojim mlekom, ker na začetku itak pojejo le par žličk. Hipp ima nesladkane sadne kaše. Jabolko, hruško lahko takoj, ampak meni je frutek boljši. Je pa jabolko frutkovo tako nesladkano, da se ne bat, da bi se kaj preveč navadli. Pa bučke bodo sveže, pa jih prekuhaš. tudi če boste v hotelu, imjao vtičnico za hrelnik vode, palični mikser (samoo ne pofrajhat cele sobe ), pa mini koherček vzemte sabo (ali električnega ali pa polinca - tega uporabljajte le na balkonu), samo ga skrite, da ga sobarca potem ne najde, da ne bo težil. Vodo vzamete od Humane, je ni treba več vret. Sicer pa bodo potem že tolk stari, da je ni treba več vret. čeprav na morju jaz še lansko leto za Aljaža nisem uporabljala druge vode kot flašerano iz trgovine. Preventiva. Še kakšno vprašanje?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:37:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ej Dolenjka, najbolš da si še en račun ustvariš in se pretihotapiš nazaj po 22.30 , ker mislim, da dons zna bit frka za takrat zapustit RR Lahko bi bla štajerka, al pa primorka Buči, ne me kregat, sej sem zlo migala dons v smeri pridnega študenta Ej, ampak gorenjka jo je pa res ucvrla , sm mislna da se heca pametna poldka, zdej si me pa zafrknla Gorenjka pa ziher kile nabira s kako palčko Jaz bom šla kr po banjco Ejo, danes sem pa ogrsko jedla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:38:17
|
|
|
|
buči
|
Se bojim, da se ponovilo od prejšnega tedna, da spet en teden ne grem v štacuno, pa bom spet tako lačna kot včeraj ... IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka 90 EUr Si bla pa skromna, a to si šla spet samo za 2 dni iskat?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:38:39
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči (samoo ne pofrajhat cele sobe )
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:38:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Evo, še moj predlog za GH na morju. Glede na to, da bomo vse bolj na začetku s tem, jaz bom kupila najbrž od Novalaca že pripravljeno kašico z rižem - dodaš le vodo, pa je. Ali pa od Alnature (DM) riževe kosmiče, pa narediš z prilagoojenium mlekom (ki ga že tako ali tako imam). Ali pa kaj drugega riževega od Milupe. Ta je tudi z vodo. Pa lahko skuhaš ful redko polento, da vre na vodi vsaj 7-10 minut, se popolnoma razpusti, pa dodaš mleko. Tiste, ki dojite, lahko delate te kašice s svojim mlekom, ker na začetku itak pojejo le par žličk. Hipp ima nesladkane sadne kaše. Jabolko, hruško lahko takoj, ampak meni je frutek boljši. Je pa jabolko frutkovo tako nesladkano, da se ne bat, da bi se kaj preveč navadli. Pa bučke bodo sveže, pa jih prekuhaš. tudi če boste v hotelu, imjao vtičnico za hrelnik vode, palični mikser (samoo ne pofrajhat cele sobe ), pa mini koherček vzemte sabo (ali električnega ali pa polinca - tega uporabljajte le na balkonu), samo ga skrite, da ga sobarca potem ne najde, da ne bo težil. Vodo vzamete od Humane, je ni treba več vret. Sicer pa bodo potem že tolk stari, da je ni treba več vret. čeprav na morju jaz še lansko leto za Aljaža nisem uporabljala druge vode kot flašerano iz trgovine. Preventiva. Še kakšno vprašanje? kako se te ustav k si tko navita?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 21.5.2008 21:39:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou LARISA.....izdajalka.... Larisa, kva si ušpičla?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......