|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
21.5.2008 21:16:10   
ella79
larisa če boš zravn čvekala, potem zjjutraj ni tok dela. Ti povem to iz izkušenj
sem najprej kupovala Divko, sedaj pa kar od nesteja v italy kupim, k je več kot pol cenejša in je čist OK. Kupim pa vedno instant, k jaz sem bolj komot user posted image user posted image user posted image se mi zjutraj vedno na RR mudi, pa ni časa za šporgetom stat user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
21.5.2008 21:16:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Joj Kati kati, iz kje pa si?? A doma frizeraš? A si prov frizerka? Prec jutr prletim ko mi avtek zrihtajo user posted image

Ella, dej za d3 še mene spomni, jaz sem že tačetrti dan pozabila user posted image

Mary lou, superca je bla user posted image  user posted image

Joj, pod tuš moram no ...

brez veze, vaš bo itak igrce špilal ko dam pride, pa še zmatran bo! Tle bod, ti vsaj ne bo dolgcajt user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
21.5.2008 21:17:16   
ella79
meti jaz mam kaplice v hladilniku, pa k vzame vn mleko za kavo, jih vidim in se spomnim, sej drugače bi tudi jaz pozabila user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
21.5.2008 21:17:47   
dolenjka
Čer Buči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
21.5.2008 21:18:18   
Janey
Kure zmešaneuser posted image user posted image user posted image user posted image sej vas ne sledim več.

Ne morem prebrat ker lahko do zjutraj berem. Sicer tak niam kaj za delat ker moj itak fuzbal gleda. Ampak delam neko seminarsko...sem je že pol spacala skupaj. Upam da bo dobro.
Smo imeli včeraj posvetovalnico. Smo zrastli 4 cm in dobili 980g, tak da mamo 61 in 7170user posted image user posted image user posted image pravi velikan je naš malček..pa konkreten tudiuser posted image user posted image ko mamiuser posted image user posted image
pikec nas je izmučil..je mel danes tut vročino od cepljenja. Se je skoraj zadavil na sirupu. Kako faco je nardil...bošček, jaz se pa nisem mogla nehat smejat. Pol pa je rabil vsaj pol ure da je zaspal, ko ponavad takoj tak da je rs bogi.

Grem si po neke polnoznate kekse...se mi je zluštalo..pol se grem pa malo štulit...sma se spičla, je tako napeto ozračje. Ampak on je itak že pozabil...jaz bom pa enkrat naslednje leto.

A ste ve tut tako čorave in zmedene in pozabljive? Jaz sem groznaaa. Danes sem vodo pustila vret, da je že skoraj gorelo...čist ven in izvrela, pa pozabla sem da mam zobozdravika(ze drugič)...da ne govorim kaj vse se mi je včeraj dogajalo. Hormoni zgledauser posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
21.5.2008 21:18:33   
ella79
zdej pa jaz grem, mi moj neki obljublja user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
21.5.2008 21:19:20   
Februarka08
Evo mene... princeska je glih zaspala, moj pa itak fuzbal gleda. Sem se šla prejle vagat z njo k je bla nagica in ima 5300guser posted image . A je možno da je v 21-ih dneh dobila 1100guser posted image user posted image user posted image Sem kar debel pogledala... Zdaj pa vidim kam gre ves tist mlek k ga zauga cel dan.user posted image
Grem mal prečikirat kaj ste naklofale...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
21.5.2008 21:19:38   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

meti jaz mam kaplice v hladilniku, pa k vzame vn mleko za kavo, jih vidim in se spomnim, sej drugače bi tudi jaz pozabila user posted image

ooooooooojojjjjjjjjjoooooooooo kapljice....fakuser posted image jaz mu jih že menda dva tedna nisem dala...sem nekaj po kuhni šarila pa sem jih pospravla v omaro.o bed...upam da jutri ne pozabm

no sej sem rekla da sem čorava..

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
21.5.2008 21:20:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

...sma se spičla, je tako napeto ozračje. Ampak on je itak že pozabil...jaz bom pa enkrat naslednje leto.

tko kt pr nas user posted image  OK, zdej vidm, da sem normalna user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
21.5.2008 21:21:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

zdej pa jaz grem, mi moj neki obljublja user posted image user posted image user posted image

IZDAJALKAAAAAAAAAA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
21.5.2008 21:22:07   
larisa
Čer user posted image  dolenjski user posted image user posted image  Ti, ampak ti pa znaš pozdravljat, pa tud nimaš diplome, kako pa to user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
21.5.2008 21:22:23   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

...sma se spičla, je tako napeto ozračje. Ampak on je itak že pozabil...jaz bom pa enkrat naslednje leto.

tko kt pr nas user posted image  OK, zdej vidm, da sem normalna user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image ne normalna, ženska se temu rečeuser posted image user posted image

on tak če se v kuhni skregama do dnevne že pozabiuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
21.5.2008 21:23:37   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Čer user posted image  dolenjski user posted image user posted image  Ti, ampak ti pa znaš pozdravljat, pa tud nimaš diplome, kako pa to user posted image user posted image user posted image

Je napisana, pa popravke sem tut že dobila od mentorja , pol se je pa mal ustavl in evo, pozdravljat smo se naučil user posted image

A si se mal skrivat začela? user posted image  Pred kom pa user posted image  user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
21.5.2008 21:23:52   
Februarka08
user posted image Nič ne bo, sem že varuška. Moj je itak pred tv, tamala se je pa zbudila. Tko da tud dons ne morm čvekat.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
21.5.2008 21:24:19   
dolenjka

user posted image user posted image ne normalna, ženska se temu rečeuser posted image user posted image

on tak če se v kuhni skregama do dnevne že pozabiuser posted image

a je moj tvoj oz. tvoj moj? user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
21.5.2008 21:24:53   
mary_lou
jest tud grem pod tus da bom ready k bo fuzbala konc....

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
21.5.2008 21:25:29   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

user posted image Nič ne bo, sem že varuška. Moj je itak pred tv, tamala se je pa zbudila. Tko da tud dons ne morm čvekat.user posted image

Tamalo mu daj, pa bo rešeno! user posted image  od deca, a k jo je pa delu je mel pa cajt user posted image  Sem mal proti lulčkom nastrojena od včeraj dalje, se opravičujem user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
21.5.2008 21:26:01   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Še 1 IZDAJICA user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
21.5.2008 21:26:18   
Janey
vsi so narejeni po istem kopitu, razn tisti poženščeniuser posted image user posted image user posted image tisti mulo kuhajouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
21.5.2008 21:26:31   
larisa

Je napisana, pa popravke sem tut že dobila od mentorja , pol se je pa mal ustavl in evo, pozdravljat smo se naučil user posted image

A si se mal skrivat začela? user posted image  Pred kom pa user posted image  user posted image

Pred tabo user posted image . Mujo brzo ući od Hase user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
21.5.2008 21:27:13   
Janey

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Še 1 IZDAJICA user posted image

za mene se ne rabiš batuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
21.5.2008 21:27:27   
MetiLu
Tolk cajta se odpravljam v kopalnico, da se je tamal vmes že zbudil user posted image  sem mogla it dudo nazaj dat..

Ne, zdej grem pa res glavo oprat in spat, ker jaz nimam tko pridnega otroka kot ve! Pa jutri bova spet cel dan sama, ker gre moj spet stricu pomagat ... € služit za dopust user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
21.5.2008 21:28:10   
dolenjka

Pred tabo user posted image . Mujo brzo ući od Hase user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  sam si carica ti veš, prov res user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
21.5.2008 21:28:19   
larisa
Ej Dolenjka, ampak še vedno pa nisi naštudirala, da bi moj avatarček migal user posted image user posted image  Dej no ti to mal popedenčki zame user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
21.5.2008 21:28:27   
mary_lou
Aja  DOLENJKA takoj jutr zjutri pogledam na ker racun bomo pil moj al tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 22.30 je meja

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......