dodi
|
Čer! Kako lepo klepetate...se vidi da je Neli on line... pa tolk fajn te je brat Neli,sem vesela zate,da ste naštimal ta internet in si lahko malo več gor... Tudi mi smo imeli včeraj posvetovalnico...in naše nove mere...Vida-10380g in 79cm,Vilma-10720g in 80cm...drugače je vse ok....bili sta tudi cepljeni(kot da še nista dovolj nabriti ) Kar se patronažne tiče...men je čist kul naša,ker ne komplicira in me pusti na miru,se pa vsake toliko oglasi,da malo poklepetava in da otrokom prinese kakšno liziko,bonbone ali čokolado...se jo prav razveselijo,ker vedo,da ima vedno kaj za njih...in pol vedno vprašajo,če bo kopala Vido in Vilmo....verjamem pa,da je smotano,če je to prvi otrok in si še ves izgubljen in nič ne veš...za nas stare mačke,je pa to mala malca za profesjonalca... Vidte,čez cel dan sem bila taka,kot da me je en povozu(pa me ni... ) in sem se vlekla ko ena megla še iz pamti veka...sedaj sem pa oživela...no,saj bo kar vredu,ker me čakajo še cunje.... Danes je bilko končno brez dežja in smo popoldan naredili težko pričakovan sprehod...smo šli gledat,če so se šmarnice že razcvetele,pa ni še nič...bo treba še kar počakat....pa malo smo si pretegnili zakrnele ude.... Sedaj me čaka še ena naloga...napisat moram pozdrav prvoobhajencem..imamo obhajilo 8 junija...tri tedne zapored bomo imeli torto,potem pa en teden ne...pa spet...joj le kdo bo zdržal in hujšal... Groza...spet so za menoj ostale cele litanije....