vaney
|
golobček, naj ti povem, da sem tudi jaz popolnoma razočarana nad našim zdravstvom , največji hec je v tem, da te noben nikamor ne pošlje, ko je pa prepozno, pa rečejo, zakaj niso starši naredili kaj več za to, da bi bil otrok zdrav saj ne veš, kaj bi sploh rekel na to sem pa tudi jaz že večkrat slišala, da s kolki sploh ni tak problem, tako da se ne sekiraj preveč, ker bo vse v redu verjamem pa, da je to lažje rečt kot naredit, ker pač vsako mamo skrbi za svojega otroka. sunny, kot so ti že napisale, pride tak dan, ko si ampak bo boljše, verjemi (saj vidiš, kakšne vzpone in padce imam jaz, pa kaj čem), zaradi Neje se pa tudi ti ne sekiraj preveč, dokler je zdrava, je vse v redu. Sicer pa jim po 3. mesece teža ne raste več toliko kot prej. Vsaj meni so tako rekli, da se rast umiri. Neja si že vzame toliko kot rabi. Anže je tudi danes zjutraj po 10 urah brez hrane pojedel samo 90ml, potem ob 11h 150ml, ob 15h 100ml, ob 19h 120 ml, zdaj po kopanju je bil pa jok, sem mu naredila 90ml, ker je jedel ob 19h, pa sem mu morala naredit še, tako da je pojedel 150ml. Jaz tudi ne razumem tega njegovega ritma, s tem, da mi skoz flašo odriva stran in jemo po 20, 25 minut, na koncu pa poje vse. Bo minilo, samo glavo pokonci in ne sekiraj se vreme pa tudi nas pošteno heca, ker že 2 dni ni bil zunaj in se bo zmešalo Anžetu in meni, upam, da se deževje čimprej konča mene pa zanima, če že vse svojim kaj dodajate v oz. k mleku? Jaz sem mu nekaj dni mleko gostila z mlečnim rižem, pa ni nič dlje ostal sit kot samo po mleku, tako da sem mu jo nehala dodajat. Edino mleko bom zamenjala na Milumil 2 (po 4. mesecu). Kaj je pa sploh razlika med 1 in 2? Anže spi, jaz pa grem še dokončat urejanje slik, da jih končno pošljem za razvit.