gigi1
|
Ojla punčke drage. Dobro jutro id mene še enkrat. A je možno, da Stijan še nič ni javla? Stijan, smo že živčne razvaline! Sončica, a zdej vidiš kako nam je? Bodi pridna in 26ga takoj sporoči. Gita. To je pa dobra novica! Rubin, a jutri pa lahko že stopka pade pri tebi? Pa pri mali? Julija po mojem se bo pa do sobote še čuda foliklov razvil. Držim pestke. Zorica meni je bilo cel lajf huje iti na pregled k G, kot npr zobarju. Ko sem šla v postopek, sem pa vse odmislila. Sem si rekla, pa saj to je njihov job. Itak, da so tega vajeni. Upam, da ti ne bo prehudo. Men se zdi, da merijo debelino maternične stene in gledajo, da ni kakšen tvoj folikel ostal od zadnje O. So pa tle punce, ki so pravi leksikoni. Abra, Ledenka, Mišmiš. Po mojem ti bodo veliko bolje razložile kot jaz. Zvezdica, joj kolk me hvališ. Sem dans spet mal omagala. So me tele nočne izčrpale. Upam, da ne bom zamenjala noč za dan. Avatar sem pa zato zbrala, ker se mi je zdel pozitiven. Pozitivizma pa ni nikoli preveč v naši situaciji. Tudi mene občasno dol tišči, kot da bo pritekla..Pa sem se nehala sekirat. Se mi zdi, da je to bolj prebava. Baje se v nosečnosti čreva razširijo, zato nas tako tišči in vetrovi dajejo. Le pozitivno naprej!