|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
21.5.2008 18:50:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

punce povejte kolk vas ima angel care doma? a kej bolj mirno spite? jaz sem brez,pa tamalga kar naprej preverjam če še diha, ker sem tolk enih zgodb slišala, da sem čist paranoična ratala... sploh ker spi na trebuhu user posted image  

Zame veš, da ga imam in spim mirno.... dokler me carica ne zbudi user posted image
Zakaj pa Đoni spi na bušiju? No, sej je vseen kako spi v končni fazi user posted image  V glavnem men ni žal 135 EUR, ki sva jih dala, sej bo še za naslednjega user posted image , drugače ga bom pa prodala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
21.5.2008 18:51:12   
mary_lou
grem Taija skopat k ze pizdulira za spat.

Bomo pil sam bomo vidl na ker racun tvoj al moj

Meti angel care brez veze pol se pa kej pokvar pa zacne piskat ma mene bi kap po moje bi taija tok stresla da bi pol se njega kap: pa itak najbrz ni glih zdravo si predstavljam da ma baterije al pa je v elektriko vtaknen? oboje je sploh super stvar za kvaliteten spanec  user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
21.5.2008 18:51:28   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

stara jest ne vem kva ti pijes sam jest sm bl izbircna jest pr 20 evrih sele mal bl zgovorna ratam

lohk teb, k ne dojiš pa si verjetn že na starih tirih, jaz sem tut prej velik za alko zmetala če sem se ga hotla nadelat, zdej sem pa tko pocen ratala. 2 dcl reflna al pa 1  veliko pivo, pa ti povem kar češ user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
21.5.2008 18:53:07   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

grem Taija skopat k ze pizdulira za spat.

Bomo pil sam bomo vidl na ker racun tvoj al moj

Meti angel care brez veze pol se pa kej pokvar pa zacne piskat ma mene bi kap po moje bi taija tok stresla da bi pol se njega kap: pa itak najbrz ni glih zdravo si predstavljam da ma baterije al pa je v elektriko vtaknen? oboje je sploh super stvar za kvaliteten spanec  user posted image

naša je tut neki "pizdulirala" in ji je moj tolk težil nazaj, da je glihkar zaspala user posted image  user posted image  No, bomo pa mal kasnej šli v zgornje sobane user posted image  Bom pa z vamido takrat, ker vas bom zvečer prej zapustila user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
21.5.2008 18:55:40   
bamby
Naša tudi komira na kavču, samo ne vem kolk cajta bo tako user posted image . Kupčka itak ni podrla, lumpa mala user posted image . Da ne govorim kolk se je spet bunila jest user posted image . Ko pa je šla k palčkom, je pa bamby prišla na vrsto s flaško user posted image , prej me pa ni spustila zraven user posted image .

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
21.5.2008 19:03:44   
ella79
pomoje ji je dolenjko ob 22:30 obljubil sladoledno palčko, pa se zdej važi, pa stave pobira user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
21.5.2008 19:05:58   
Neni13
Misar, bova morali res pazit na najine user posted image , da nama ne bosta kam skupaj pobegnila..user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa že dobila regres!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
21.5.2008 19:06:50   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pomoje ji je dolenjko ob 22:30 obljubil sladoledno palčko, pa se zdej važi, pa stave pobira user posted image user posted image user posted image

Ne, je pa sladki medeni in mi je celo kosilo skuhal. Sam tko kot sem 1x že povedala, pri nas tako problemov nikoli nismo in ne bomo reševali, ker drži glih 2 dni, tut če orng debata pade user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
21.5.2008 19:07:24   
dolenjka
Ella, a Zoja panča user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
21.5.2008 19:07:38   
ella79
regres??? jaz bi tudi!!!! user posted image user posted image user posted image
a se ne dobi to konec leta user posted image glede na to da smo na porodniški?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
21.5.2008 19:07:42   
itata
meti: jaz sem si ga nabavla pa ga sploh priklopila nisem. ko sem rodila me je kar nekak nehal bit strah, da bo umrl... hormoni kaj pa vemuser posted image  tko da sem ga že kar prodala daljeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
21.5.2008 19:08:34   
itata
zdej se gremo mi počas kopat, ker jakob postaja tečen in zaspan in bi rad visel na joški dokler ne bo zaspal. tko da se poslavljam za danes, v upanju da bom kaj več spala!!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
21.5.2008 19:08:48   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

ne user posted image user posted image a tara spančka?
bova pa pomoje kar večerni ritual že udarli, da jo čimprej spat spravim, k se men tok spi da je joj. Pomoje je pritisk čist nizek user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
21.5.2008 19:09:55   
ella79
itata upam, da se ti res uspe naspat user posted image pa meti tebi tudi user posted image
pomoje danes res ne bo nobene na RR

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
21.5.2008 19:11:39   
dolenjka

ne user posted image user posted image a tara spančka?
bova pa pomoje kar večerni ritual že udarli, da jo čimprej spat spravim, k se men tok spi da je joj. Pomoje je pritisk čist nizek user posted image

ja user posted image

Pa sem jo glih hotla gor nest user posted image  OD kar smo se dobile, nimata več enakega vzorca user posted image  user posted image

Kam pa zdej ti? A mi ne boš družbe do 22.30 delala user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
21.5.2008 19:12:41   
bamby

saj nisi nezaposlena user posted image , si le na porodniški. Regres dobiš takrat kot ostali, kjer si zaposlena user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
21.5.2008 19:15:34   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

saj nisi nezaposlena user posted image , si le na porodniški. Regres dobiš takrat kot ostali, kjer si zaposlena user posted image

Blagor vam user posted image  Jaz pa še ne vem če ga bom dobila user posted image  Pri nas to v bistvu ni regres ampak dobimo denar za pot domov 1x letno, samo jaz letos nisem gor, tko da ne vem al ga dobim al ne, ker uradno sem tam user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
21.5.2008 19:15:45   
ella79
a bo potem res že sedaj regres? tole sem pa prav vesela, lani je bil 15.6. user posted image user posted image jaz sem pa čist mislial da bo konec leta user posted image se vidi da sem bila včasih blond user posted image user posted image

dolenjka sej veš, da je ura za večerni ritual, potem pa v mižule od 20:30

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
21.5.2008 19:18:01   
dolenjka

se vidi da sem bila včasih blond user posted image user posted image

a se hecaš? si te sploh ne predstavljam user posted image  Jaz sem bla tut

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
21.5.2008 19:19:15   
ella79
joj sem prav vesela da bo regres user posted image user posted image user posted image
naša ma že tok uro naštudirano za kopanje, da ve da se mora prej posračkat user posted image user posted image evo ravno pleničko napolnila, še mal počakam, če bo še kej, potem pa v banjo user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
21.5.2008 19:20:00   
ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz si pa tebe ne user posted image user posted image user posted image
no, sej nisem bla čist blon, taka medena barva, sam ne kostanjev med, bolj cvetlični user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
21.5.2008 19:20:53   
dolenjka
no, naša se je pa zbudila user posted image  user posted image  user posted image  se že smeje user posted image  zdej pa gremo gor, pa skopat, po joškah povaljat in k palčkom, pol pa pridem k vam nazaj do 22.30 user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
21.5.2008 19:22:08   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz si pa tebe ne user posted image user posted image user posted image
no, sej nisem bla čist blon, taka medena barva, sam ne kostanjev med, bolj cvetlični user posted image user posted image

Jaz se tut zelo nerada spominjam tega obdobja user posted image  Tut jaz nisem bla čist, sam moi je vsen mal nagajal user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
21.5.2008 19:24:44   
ella79

Jaz se tut zelo nerada spominjam tega obdobja user posted image  Tut jaz nisem bla čist, sam moi je vsen mal nagajal user posted image  user posted image  user posted image

men je bla pa čist všeč barva, sam se se mal naveličakal, tako da sem sedaj na čist natur moji barvi user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
21.5.2008 19:26:24   
dolenjka

men je bla pa čist všeč barva, sam se se mal naveličakal, tako da sem sedaj na čist natur moji barvi user posted image

No, jaz nesem carico v banjo, da ne bo spet zaspala, al pa sama iz ležalnika šla ven user posted image  Se tko dviguje, da mi ni nč jasn user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......