|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
21.5.2008 8:21:52   
Grethy
Buon giorno klepetavke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kvajzej ????

Stijan ...
dej no, to pa ni fer, povej no preden se spat odvlečem, pleaseeeeeeeeeee ...
dej da zavriskam in zaploskam ...
pejdi hitro na uno lestvico na dnu seznamov, sam poglej kolko ti jih roko ponuja, da se jim pridružiš in ko boš že enkrat tam, stegni obe tački in jih podaj
sončku, pa jo zvleči žverco mikeno še njo na ta spisek ...
pol bomo pa še druge stišal tja ...
da bo orng dren
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.5.2008 8:23:52   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oktavija
  user posted image  user posted image  user posted image VSE NAJBOLJŠE! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja hvala draga moja, zdaj si me pa res presenetla!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.5.2008 8:26:06   
Grethy

DRAGA OKTAVIJA

VSE NAJBOLJŠE!    

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 21.5.2008 8:27:00 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.5.2008 8:28:19   
hedviga
Jutro punce!! Matr ste klepetule, od kje na vsezgodi najdete energijo user posted image user posted image user posted image
Gigi in Dejzi, men se zdi še tanarbolš Bavaria, Uni še za silo...Šlosgold pa ajoj... To je tko, k pri nas ne prodajajo Stelle bre alokota. Vam povem, to je še najbolš.
Gifi, pa sej Uni nej bi bil brez, ok tistih 0,000nevem kolk ma notr, ampak verjetn majo to vsi. verjetn še kakšen jabolčni sok.user posted image

Skratka, nisem si mislila, da bom kdaj to rekla, ampak:JUHUHU, končno sem dobila prekleto user posted image .
Me je že resn skrbel, da je sploh ne bo in se bo še zakakšen teden podaljšal. (No, upam, da se ne bo).
Zdej me jasn vse boli dol v trebuhu in teče k pr norcih. In zdej res nobene več ne rabim tkole še ene let pa pol, al kolk....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.5.2008 8:35:21   
Grethy
... nobenga odgovora .... uh ... zgleda da so šle nazaj spat ...

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.5.2008 8:42:16   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 21.05
Julija30 - UZ
Daisy - UZ

Četrtek, 22.05
mala81 - UZ
Rubin - UZ
Arneja - punkcija

Petek, 23.05
Daisy - punkcija

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 26.05.
   Pinki2 - UZ

Četrtek, 29.05.
   Tejek - UZ

Ponedeljek, 02.06.
   Gigi1 - UZ
Zvezdica - UZ
Abra - UZ

Četrtek, 05.06.
   Pinki36 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image Pika74 user posted image
user posted image  Tjasshyy user posted image
user posted image  Pija76 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Stijan greje    user posted image - TEST 21.05.2008
Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, ET 07.05.)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. dr. Vlaisavljevič)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ, ET 03.05.)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, 15.5. Superfact)user posted image
  • Kajsica (1.IVF;LJ, še user posted image  počakamo pa juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, 20.05. špike)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič 20.05., zamrznjenčki)
  • netka34 (35let)(2.ICSI, GK LJ, 22.05. začetek špikanja)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se možiuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdica

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

user posted image  Gigi1 (LJ)

user posted image Dajamaja (PO)

user posted image Zvezdica (PO)

user posted image Pinki36 (LJ)

user posted image Abra (PO)

user posted image Tadeja81 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.5.2008 8:43:39   
mismis
Oktavija

vse naj naj pa še boljše za tvoj rojstni dan

user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.5.2008 8:51:59   
arneja
Dajamaja, ampak ti si pa res carica user posted image . Uživaj, noro dobra novica user posted image . Pa čestitke tudi drugi punci, ki je pa kar po varianti "ata na mamo" uspelo user posted image .

Nimam zdajle časa, bom popoldan bolj čvekala. Včeraj sem bila v nabavi in sem videla tisto pol-kg cedevito ali koliko v lonču in sem se takoj na Dejziko spomnila user posted image . Sem pa kupila celo dva alkoholna Heinekena, da bom kao enega zvečer popila, potem pa nisem vedela ali se alko in stopka lahko mešata, pa ga raje nisem. No, upam, da so frnikulce vseeno pridno rastle user posted image .

Stopka včeraj lepo padla, nekaj me le srbi zdaj tam zadaj user posted image . Me pa že skoraj nič več ni bolelo, je rita čisto utrjena že user posted image . Potem sva šla pa z našim na zadnjo telovadbo za doooolgo časa, če veste, kaj mislim user posted image . Ko berem vas, punce, kako vas zadeva muči, sem si včeraj raje kar privoščila. Forum bo še vedno tu, tisto pa prepovedano user posted image .

Šibam. Lepo sredo. Malo me pa panika glede punkcije le hvata. Ketonal v rito (uboga moja rita user posted image ), pa upam, da ne bom čutila.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.5.2008 8:54:00   
Sulfinija
Dajamaja,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sedaj pa kar lepo uživaj.

Oktavija,vse naj naj ob praznovanju rojstnega dneva.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.5.2008 9:00:43   
sapi
gigi točno to sem razmišljala tudi jaz ... pa kaj jim je, da kaj takega dopustijo ... koreografija pa na višku .. ja ni kaj bomo preboleli user posted image ...

Oktavija vse naj naj za tvoj RD ... pa lepo in plodno ga praznuj ...

sapi

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
21.5.2008 9:20:18   
Grethy

Ja kje pa ste vse danes !?!?!??!?!?!??!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... pa našo policajko pogrešam !!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
21.5.2008 9:23:03   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ja kje pa ste vse danes !?!?!??!?!?!??!?!?!?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... pa našo policajko pogrešam !!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo me, jaz se danes še intenzivno učim, ker imam jutri izpit, in skoz špegam, če se je Stijan kaj javila.
WP sem pa včeraj zaseledila, da nas bere, ampak napisala ni pa še nič. Mogoče potrebuje še malo časa...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
21.5.2008 9:26:56   
Grethy
hvala lepa za odgovor ... itak kdo pa drug če ne mismis, vedno na preži ... no eko, bom pa jutr zate pesti držala ko bom spala, da opraviš kar najbolje ta izpit ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
21.5.2008 9:29:46   
gigi1
Oktavija Y`R very welcome. Sem bila presenečena, da se dvojčki že dans začnejo ;)). Sem mislila da šele 23ga.

Hedviga pojma nimam. Sem že rekla, da nimam nobenih izkušenj s temi non alco zadevami. Js sem drgač bolj za konkretne stvari. 1x sem mojmu uni kupla, ko je mel žolčne kamne. Takrat sem ga tud sama probala. Vem, da je bil bolj user posted image . Moj me je včerj nekaj podučeval, da ima uni 2% al neki tazga... Šlosgold mi je bil prvi požirek 2 xuser posted image user posted image . Ko sem ga pol spila, je pa kar šlo. Tak...sladek je. Kaj pa vem. Bom probala še Bavario. A stella se pa dobi kje? V Italiji?

Arnejči je pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! To punči. Dobro, da si izkoristla čas v talepe namene. Res forum lahko počaka. Te bomo pa pol tolažle, ko boš v istem zosu k meuser posted image . Pa user posted image user posted image user posted image  za skor nebolečo rito po stopki.

Dejzika a si šla spat? Pridna! Malo se spočij. Mi je pa res vsak dan bolj slab. Zaenkrat se še nekako držim in še nisem šla (tle bi js tistga bruhota napopala, če bi ga mela). Me razne vonjave hudo dražjo. Predvsem čistila in bencinski hlapi.

Sapi - ma škoda besed.

Miška je pa pridna. Držim pestke za izpit.

Gretka, a ti bi pa kakšno konstruktivno udarla preden greš spat?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
21.5.2008 9:31:24   
Grethy
Gretka, a ti bi pa kakšno konstruktivno udarla preden greš spat?

Ja kva s pa misla, da grem lohk spat brez tega ?????????????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
21.5.2008 9:38:36   
gigi1
No, kaj te muči? Saj vem, da nestrpno čakaš dobre novice od Stijan. Kje je ta dečva? A ne dela Reško testov že navsezgodi? Kolk se pa pri njemu čaka na rezultate?

Sem vidla, da maš ti Požlepovo. Srečka. Ona je baje tudi zelo dobra porodničarka. Jo bom še js mal pobarala, če me prevzame, ko bo cajt za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
21.5.2008 9:43:27   
hedviga
Heheh, Gigi, ma veš kaj...mislim, da če si glih enga normalnega privoščiš, ne bo konc sveta, vsaj uživala boš!! user posted image user posted image
Jaz bi pa tolk en kozarec kakšnega dobrega rdečega vina,kakšen ultra dober chianti mmmm. sam ne nuca celicam nič a ne? user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
21.5.2008 9:51:52   
gigi1
Hedviga po pravici povedano...js sem se sem gor prklopla šele po ET. In nisem imela pojma o teh priporočenih zadevah, pa sem se piru izogibala, ker me je napenjal.  Chiantija sem pa veselo sisala, ker sem mislila - če je dobr za kri, mora bit tud za celice. pa sem jih 10 pridelala. Tko da...kaj pa vem... Men je sestra na svetovanju rekla, da kakšen kozarc rdečga ali piva tud v nosečnosti ne škodva. Pa saj to tako priporočajo za zdravje. Če ti paše... Po mojem je treba svoj organizem poslušat. Ampak...PO PAMETI! Tko k je z vsako stvarjo PREVEČ DOBREGA TUD NI DOBR user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
21.5.2008 10:31:16   
gigi1
user posted image

A je ratal??? Dajamaja tale je tvoj od včeri.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
21.5.2008 10:34:46   
gigi1
user posted image

Pa še ta! Punce, dans bo spet žur :))

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
21.5.2008 10:35:42   
gigi1
UUUh je zrasu! Sorry nisem vedla, da bo tolk velik!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
21.5.2008 10:37:56   
oktavija
Še enkarat havla vsem za čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image  No pa pridite kaj v moje mesto na Pir in Tortico!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
21.5.2008 10:43:53   
gigi1
Oktavija pir je že Dajamaja včeri prispevala. Sam tortice prnes pa bo user posted image  user posted image  user posted image . Kaj pa teb v cityju na job uhajajo?

Sorči, k dans tolk nakladam. Mal me meče, pa dolgčas preganjam medtem ko na Stijan čakam.

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
21.5.2008 10:45:16   
sonček33
Dobro jutro lepotičke!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
21.5.2008 10:49:08   
gigi1
`Jutro sončica. A tis is tud pršla čakat?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.