DaisyE
|
Fetajle - detajle Se vidi, da še spim na pol. Sem mislila, da ste puno naklomfale, da bom mogla dve uri brat, pa vidim, da je bil moj strah odveč. Stijan jaz že stiskam Abra, veš da bo rastel tale tvoj beta. A pri reškotu si že naročena, sem jaz kaj sfalila? Bom šla na mismisin seznam pogledat. Mismis, pa kaj bi mi brez tebe? Jaz mam, kot sem poprej že omenila, danes stopko. Generalno gledano se ob tem počutim nekako tako . Nič kaj ekstra se mi ne dopade. Sem uletela k Reškotu, je mel prazno čakalnico, sem bila takoj na vrsti. Ker sem se navadila, da delam stvari bolj na počas, sem mirno zignorirala njegov poziv - kar gor, kar gor in mu še bolj mirno zložila na mizo list in arcnije. Potem je bilo mojega nenadnega poguma konec - podvizala sem se na mizo. Pa gleda in gleda in jaz gledam in gledam in meni je vse isto kot zadnjič zgledalo. Veliko enga drobiža, velikega pa bolj malo. On se mi je zdel kar zadovoljen, je rekel, da sem veliko dozorela od zadnjič. Aja? V čem? Po starosti ziher, ampak ni, da bi pretiravali. Seveda sem te modre misli zadržala zase. Si izbere folikel in meri, če sem jaz prav videla, je bila velikost 16 in nekaj. Pol sem pa nehala gledat, ker sem se že videla čez dva dneva spet pri njemu. Zmeri še enga, malo še gledava, potem je pa rekel, da bo treba kar stopko, da ne bodo popokali. A midva iste folikle gledava? Pri 16 menda še ne pokajo... Se grem oblačit, zberem še zadnje atome poguma in vprašam, koliko jih pa je. Poskušala sem dodati ton skepticizma, ampak ne vem če mi je uspelo. Pa pravi, da so eni trije veliki in veliko manjših. Sem rekla, da to je pa pol bolj slabo, da sem mela zadnje dvakrat okrog 10 celic. No pol me je pa malo okregal, da trije folikli ne pomenijo treh celic, da je tud v malih kaj in da po tem noben ne more vedet, kolk celic bo. Slišim, pa ne verjamem. Kakorkoli, v petek je punkcija, od blastociste sem se poslovila, ker nimam variante za 10 celic. Sem sicer razmišljala, da bi ju vseeno prosila za ET na peti dan, ampak že malo omahujem v svoji odločitvi. Klinc, vsaj tista dva tedna je fajn otroke čuvat, če grem pa za 5. dan fehtat, se lahko pa kar poslovim od njih. Tako je torej moje splošno stanje. Zdaj bom pa en kufe. Če bo kera, mam še malo viška.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 21.5.2008 6:11:02 >