|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
20.5.2008 22:11:20   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Dejzi z Pijo te snubiva na četrtkova generalkouser posted image Ali prideš?user posted image

Pikovitek, sem zelo počaščena, ampak bom spet zelo pozno doma, tako da mislim, da bom samo v posteljo padla. Hvala pa res še enkrat. Počas mi bo že uspelo. Zadnjič sem arneji povedala, kera sem, zdaj lahko gre pa samo še na boljše. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
20.5.2008 22:12:09   
pikovit
Pija prav bova res raje imele prej vajo,da ne bo ne generalki kaj štrikalouser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
20.5.2008 22:13:09   
pikovit
Dejzi kaj pa počneš,če ni skrivnost?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
20.5.2008 22:13:48   
DaisyE
Tako se govori pikovit. Mejta zdaj vajo, na generalko pa pol nas pride več. Jaz mislim, da sem tolk natrenirana, da lahko vaje spustim. user posted image

Pupe mejte se, jaz grem spat, je treba zjutraj zgodaj vstati.

Lahko noč.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
20.5.2008 22:15:07   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Dejzi kaj pa počneš,če ni skrivnost?

Pod viranta pašem. user posted image  Aja, pa pod Zvera tud. Kdo bi si mislil, da sem tolk zagnana. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res buena notte.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
20.5.2008 22:15:18   
Abra
Mislim pupe!!! Kje ste ble prej? Jaz moram vsak cajt it spat, pa sem komaj vstala user posted image user posted image user posted image Za Marjetko sem Bavario nalepla, za ostale je pa Dajamaj heinekena (a sem prav napisala user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
20.5.2008 22:16:13   
pikovit
Dejzi in Pija lahko noč.Lepe sanje vam želim.

Sonček tebi pa dober večer in lahko nočuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
20.5.2008 22:17:49   
pikovit
O Abrica mami user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.5.2008 22:23:31   
Abra
Pikovit, nisem več nočna ptica, sem spet zaspanka postala in to ne samo zjutraj user posted image
Zdej lahko samo še dopoldne častim, kasneje me zmanjka user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
20.5.2008 22:25:15   
pikovit
Abrica sprejmem tudi dopoldanuser posted image Potem se pa jutri dopoldan beremo.Lepo noč želimuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
20.5.2008 22:26:30   
Abra
Pol pa dopoldan, grem zjutraj še na en krvni test. Upam, da lepo raste user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
20.5.2008 22:28:22   
pikovit
Seveda da raste.Zdej pa pozitivno.Saj veš,da se ti 2x isto ne more zgodit.Zdej je Mrfi pri meni in mi nagajauser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.5.2008 22:35:02   
Abra
Kaj pa ti nagaja zdej?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
20.5.2008 23:36:48   
gigi1
Ojla čveke. Sem mela obisk, pa eurosong sem mogla čekirat (a ni Željko lušn?), pa razočarana zarad Rebeke. Mislm, pa taki čudni so šli naprej. Sej bi še kej rekla, pa raj ne bom.

Sem pa končno do Šlosgolda prišla in sem veselo pila na tvoje zrdavje Dajamaja.
Nč bat punce, tud nosečke pirčkamo sicer analcollico, ampak...Boljš to k nič.

Mami vse čakamo kdaj se boš oglasila.

Stijan stiskam pestke. Upam, da boš že navsezgodi javila dobre novice.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
21.5.2008 5:45:24   
DaisyE
Dobro jutro... user posted image user posted image user posted image  A mi je uspelo prvi današnji post napisat? Danes pade stopka, v fetajle pa kasneje, grem brat, kaj ste ga včeraj srale.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
21.5.2008 6:08:05   
DaisyE
Fetajle - detajle user posted image  Se vidi, da še spim na pol.

Sem mislila, da ste puno naklomfale, da bom mogla dve uri brat, pa vidim, da je bil moj strah odveč.

Stijan jaz že stiskam user posted image user posted image user posted image user posted image

Abra, veš da bo rastel tale tvoj beta. A pri reškotu si že naročena, sem jaz kaj sfalila? Bom šla na mismisin seznam pogledat. Mismis, pa kaj bi mi brez tebe?

Jaz mam, kot sem poprej že omenila, danes stopko. Generalno gledano se ob tem počutim nekako tako user posted image . Nič kaj ekstra se mi ne dopade.

Sem uletela k Reškotu, je mel prazno čakalnico, sem bila takoj na vrsti. Ker sem se navadila, da delam stvari bolj na počas, sem mirno zignorirala njegov poziv - kar gor, kar gor in mu še bolj mirno zložila na mizo list in arcnije. Potem je bilo mojega nenadnega poguma konec - podvizala sem se na mizo. Pa gleda in gleda in jaz gledam in gledam in meni je vse isto kot zadnjič zgledalo. Veliko enga drobiža, velikega pa bolj malo. On se mi je zdel kar zadovoljen, je rekel, da sem veliko dozorela od zadnjič. Aja? V čem? Po starosti ziher, ampak ni, da bi pretiravali. user posted image  Seveda sem te modre misli zadržala zase. Si izbere folikel in meri, če sem jaz prav videla, je bila velikost 16 in nekaj. Pol sem pa nehala gledat, ker sem se že videla čez dva dneva spet pri njemu. Zmeri še enga, malo še gledava, potem je pa rekel, da bo treba kar stopko, da ne bodo popokali. A midva iste folikle gledava? Pri 16 menda še ne pokajo... Se grem oblačit, zberem še zadnje atome poguma in vprašam, koliko jih pa je. Poskušala sem dodati ton skepticizma, ampak ne vem če mi je uspelo. Pa pravi, da so eni trije veliki in veliko manjših. Sem rekla, da to je pa pol bolj slabo, da sem mela zadnje dvakrat okrog 10 celic. No pol me je pa malo okregal, da trije folikli ne pomenijo treh celic, da je tud v malih kaj in da po tem noben ne more vedet, kolk celic bo. Slišim, pa ne verjamem.

Kakorkoli, v petek je punkcija, od blastociste sem se poslovila, ker nimam variante za 10 celic. Sem sicer razmišljala, da bi ju vseeno prosila za ET na peti dan, ampak že malo omahujem v svoji odločitvi. Klinc, vsaj tista dva tedna je fajn otroke čuvat, če grem pa za 5. dan fehtat, se lahko pa kar poslovim od njih.

Tako je torej moje splošno stanje. Zdaj bom pa en kufe. user posted image  Če bo kera, mam še malo viška. user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 21.5.2008 6:11:02 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
21.5.2008 6:09:18   
gigi1
Jutro Dejzi. user posted image user posted image user posted image  za stopko! Se mi je kar zdelo, da bo danes. Upam, da si se premislila glede Golice.

Stijan navijamo! Navijamo!

Jutro vse deklice in naj bo tole spet en lep dan.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
21.5.2008 6:12:32   
DaisyE
Dobro jutro gigi. Evo ena kavica zate user posted image

Sem ti dala dekofe, tako da nič bat. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
21.5.2008 6:16:19   
gigi1
Vidim, da si kar zaskrbljena danes. Kje je tvoj pregovorni jutranji humor? Reško že ve, zakaj se je tko odločil. Ma poglej, kolk vodi na našem seznamu.

Hvala za kofi. Sem zreducirala na samo na 1/dan in ta je kofeinska. Ma ne more bit vse brez. Že včeri sem se davla s Šlosgoldom user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
21.5.2008 6:26:28   
DaisyE
Mah gigi, saj nisem zaskrbljena, prej vdana v usodo. user posted image user posted image user posted image  Se me take stvari že bolj malo dotaknejo. Na tak način skrbim, da ostajam nekako generalno zadovoljna v lajfu. Saj čez reškota nimam kaj za rečt, on je meni fenomenalen in zaupam mu. V bistvu sem med njegovimi najbolj gorečimi fanicami. user posted image user posted image user posted image  Ampak včasih pa tud on ne more kaj naredit.

Maš prav, vsemu se pa tud ni treba odpovedat. Pa če ti paše, zakaj pa ne. Jaz sem se včaraj tud z šlosgoldom matrala, ampak se zmeraj bolj navajam na njegov okus. Mater, kam gre ta svet!? user posted image  No, če bi se s tapravim, potem pa danes zjutraj ziher ne bi vstala. Že tako sem ležala v postelji, pustila, da alarm špila in vzdihovala nad svojo bridko usodo. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
21.5.2008 6:32:45   
gigi1
Mislim, kdaj pa že vstaneš, če si pred šesto že doma? Kako tale vaš Reško sploh dela? Mislim a od 4ih zutri pa do onemoglosti? Kaj pa ti, še v službico? A sploh kej spiš?

Ja tale Šlosgold. Ma res ga ni za pit, če ni nujno. A je Bavaria kej boljša? Nimam izkušenj. Do včeri sem mislila, da je Uni 0,0. No, tolk o mojem poznavanju kvazi pirov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
21.5.2008 6:40:00   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

A sploh kej spiš?

No končno eden, ki razume moje trpljenje. user posted image

Ma Reško je dasa. Neki čez pet je v ordinaciji v dravljah, da opravi ultrazvoke, potem šiba v postojno in ima punkcije ter transferje, potem ma pa še popoldan ordinacijo. Samo menda ne več vsak dan. Jaz kar gledam, kako mu uspeva. Pa lahko rečem samo svaka čast.

Tile brezalko so meni vsi kar nekaj. Uni sploh ni za po grlu spravit, šlosgold in bavaria sta pa meni vsaj pitna, čeprav sem se zdaj na šlosgolda navadila, tako da bom verjetno kar pri njem ostala.

Službica je zame danes na drugem mestu, začnem malo kasneje in delam do zvečer, zato pa visim na netu. user posted image

Kako ti? Te je že doletela kaka slabost?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
21.5.2008 7:43:27   
sapi
Netka nikoli se ne ve kdaj nama skupaj UZ pade ... če ti bom sumljiva me kar pocukaj user posted image ...
Dajamaja hvala, hvala me že živčnost daje user posted image ... kako pa je pri tebi počutje ...
Pija tudi jaz imam to knjigo ... mi je všeč  pa, če mi kaj ni jasno jo vzamem v roke in ponovno prečekiram ...
gigi tudi jaz sem razočarana zaradi Rebeke ... njen komad mi je bil všeč, če pomislim na vse tiste, ki so se uvrstili naprej me je kar groza ..
DaisyE naj stopka dobro prime in ti ne pusti bolečin ... očitno je Reš precenil, da je tako najbolje ima pač izkušnje in se ne pusti pregovarjati ..
Stijan čakamo nate ... kako je s testkom ...

sapi

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
21.5.2008 8:16:43   
gigi1
Marjetica točno vem, kako je to in popolnoma razumem trpljenje zarad neprespanosti. Tale vaš Reško je pa res džekson! Se je res odloču popravt slo nataliteto. Kapo dol!

Sapi res sem razočarana. Kaj češ, pač nimamo diaspore in raje ostanemo v naši deželici. Pa tud ne spadamo v bivše države SZ.Zato imamo tolk slabe rezultate na ES. Sam vseen morem komentirat tele naše stiliste, koreografe, kostumografe in kaj pa vem kaj še... Rebeka je lušna in vesela punca. Kakšno so jo naredli! A se spomnite Karmen?? Mislim, pa zakaj hudiča se jim naše lepe dečve pustijo, da jih takole "pogrdobijo"

Stijan čakamo na dobre novice. Mislimo nate!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
21.5.2008 8:20:38   
gigi1
Oktavija
  user posted image  user posted image  user posted image VSE NAJBOLJŠE! user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.