Anonimen
|
Ja, saj vem, srki, midve sva obe poosebljena milina, a ne . Saj je tako povsod, imaš takve i onakve, sem pa prepričana, da tiste stranke, ki neprestano iščejo dlako v jajcu, tudi kot so v svoji službeni vlogi niso ravno angelčki . Jaz si mislim, da morajo biti zelo nesrečni v življenju, da se kregajo zaradi malenkosti. Pa dajmo biti pozitivni, prav. Bom še malo hvalila: - velikorat se mi zgodi, da naši na trenutke tečkani bejbi prodajalci sami podarijo kakšen balon, čokoladko, pobarvanko in jo spravijo v dobro voljo. Zna nafehtat, ni kaj . - ko sva se z možem ženila, sva 4 dni pred poroko zamenjala hotel za svatbo (ker so v prvotnem začeli nekaj mutiti s cenami,...) in v tem hotelu so naredili vse po najinih željah v teh 4-ih dneh! Svaka jim čast in res so se potrudili, tako kot smo se dogovorili. - pohvalim lahko še enega prijatelja, ki nama je že večkrat priskočil na pomoč zaradi selitve. Je noro zaseden, ampak za naju si je poiskal čas za nekaj uric, pa čeprav smo se slili ob devetih zvečer . - pred nekaj leti so mi ukradli telefon, pa je bil očitno že tako star in zdelan, (poleg tega, da sem ga takoj zablokirala), da so ga vrgli v eno grmovje. Čez en mesec me kličejo z Mobitela, da je ena gospa mobitel našla in ga jim prinesla, če ga pridem iskat. Baje se to zelo redko dogaja in sem potem gospo tudi poklicala ter se ji zahvalila. - pa še in še bi se našlo. Bravo za vse prijazne ljudi.
< Sporočilo je popravil Ankica -- 21.5.2008 9:56:33 >
|