|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07-9. del
21.5.2008 8:09:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

Mi smo danes spali slabše kot včeraj, se je kar nekaj zbujal user posted image , na koncu sem ga ob 5:30 nesla k sebi v posteljo. Mah saj bo.

Saj vem da je naprono in utrujajpče ampak važno je da je Mark zdrav aneuser posted image . Odkar je dedi umrl razmišljam samo o tem kako smo lahko srečni samo da je zdravje, resnično!
Čeprov tebi pa res privoščim, da bi se končno enkrat pošteno naspalauser posted image

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
21.5.2008 8:10:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: April

Jaško je imel zgleda sam tak močno reakcijo na tretje cepivo. Zdaj nima več vročine in tud videt je zdrav.user posted image

Superuser posted image April a ti si dala Jaškota cepit za rotavirus?

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3877
21.5.2008 8:11:14   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

IZVIRNO SPOROČILO: abc100

Dones smo šli pogleat mucka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa izbiramo ime. Smo hotl, da ga izbere Janez, ampak on kar molči. Kaj nej nardim?user posted image user posted image user posted image user posted image  

A ma kera kakšen predlog, kako ji damo ime?

Men je Ozzy tolk lepo ime..tko sva hotla dat najinemu mucku imeuser posted image

men pa Pinki - iz filma Rane

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
21.5.2008 8:11:43   
Talika19

Jaško je imel zgleda sam tak močno reakcijo na tretje cepivo. Zdaj nima več vročine in tud videt je zdrav.user posted image

super user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
21.5.2008 8:12:35   
April
ne poopsika. ne gre še v vrtec, pa tud drgač sem mal skeptična glede cepiva. Pol pa če ni nujno raje ne. Proti klopnemu meningitisu ga pa bom vseen, ampak to čez kakšni dve leti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
21.5.2008 8:13:25   
kawasakica
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA

Noro, bošček mali in mamica zraven, ki ji gre kar nekaj let ob takih dogodkih, kajne?user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sam res...mi je kar nerodno povedati, ampak sem se celo pot do šole jokala, ko sem pomislila koliko je že moral tale moj sine pretrpeti.
Točno pred 3 leti (17.5.) je bil operiran na slepiču....takrat je malo manjkalo da ni umrluser posted image user posted image .
Nas  je zdravnica poslala domov čež da ima povsej verjetnosti virozo, ker je cel dan bruhal in da ga naj pripeljemo nazaj če bo hudo. Naslednji dan smo prišli seveda nazaj in je bil pod nujno poslan na kirurgijo. Operacija je trajala kar dve uri ker je bilo že vse razlito po trebuhu. In da še to ni vse se mu je potem še zakompliciralo ...sma bila v bolnici kar 19 dni.
Ma čim manj mislim na to bolje je.

groznouser posted image user posted image

(odgovor članu JORJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
21.5.2008 8:13:28   
Talika19

Mi smo danes spali slabše kot včeraj, se je kar nekaj zbujal user posted image , na koncu sem ga ob 5:30 nesla k sebi v posteljo. Mah saj bo.

Saj vem da je naprono in utrujajpče ampak važno je da je Mark zdrav aneuser posted image . Odkar je dedi umrl razmišljam samo o tem kako smo lahko srečni samo da je zdravje, resnično!
Čeprov tebi pa res privoščim, da bi se končno enkrat pošteno naspalauser posted image

Res je.
A veš kolikokrat se jaz nazaj potegnem, ko imam že vsega dosti s tem nespanjem, potem pa slišim za kakšne otročke, ki so ful bolani, pa si mislim, da nespanje pa res ni noben velik problem proti bolezni.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
21.5.2008 8:14:42   
Anonimen

ne poopsika. ne gre še v vrtec, pa tud drgač sem mal skeptična glede cepiva. Pol pa če ni nujno raje ne. Proti klopnemu meningitisu ga pa bom vseen, ampak to čez kakšni dve leti.

ma mene tolk mori, ker nisem Tjaše cepila...kaj pa vem no, ful prijateljic ima otročke k so preboleli rota in so bli čist fertik, pa v bolnišnici na infuziji, pa vsi so potem še za otrokom zbolel...in me že nekaj časa žre in se tolčem po glavi zakaj je nisem dala cepit.user posted image user posted image .
Kaj pa je s tem cepivom?

Ja za klopni meningitis jo bom pa jst OBVEzno dala

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3883
21.5.2008 8:15:39   
April
Talika, jaz sem prepričana, da je z Markom vse ok. Naš Beno je bil tud tak. Jaz sem se bala it spat, ker sem vedla, da bo noč spet ena sama muka. Tako pogosto vstajanje je res pravo trpinčenje.user posted image  Je prerastel in sedaj lepo spi. Še mal potrpi, pa bo kmal bolje.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
21.5.2008 8:16:41   
Anonimen

Res je.
A veš kolikokrat se jaz nazaj potegnem, ko imam že vsega dosti s tem nespanjem, potem pa slišim za kakšne otročke, ki so ful bolani, pa si mislim, da nespanje pa res ni noben velik problem proti bolezni.

Ja jst isto pomislm...kadar sem sitna, pa tečna, pa imam poln kufer česarkoli že...potem pa vidim kaj takega ko me priazadane in si mislm kako smo lahko srečni .Ampak se res premalo zavedamo, da je tako.

(odgovor članu Talika19)
  Neposredna povezava do sporočila: 3885
21.5.2008 8:18:54   
April

ma mene tolk mori, ker nisem Tjaše cepila...kaj pa vem no, ful prijateljic ima otročke k so preboleli rota in so bli čist fertik, pa v bolnišnici na infuziji, pa vsi so potem še za otrokom zbolel...in me že nekaj časa žre in se tolčem po glavi zakaj je nisem dala cepit.user posted image user posted image .
Kaj pa je s tem cepivom?

nič ni narobe, sam pri nas sem jaz lahko v vsakem primeru doma, če bi se npr. v vrtcu pojavil virus, bi pa imela otroka tok časa doma. Potem pa raje ne.
Pa ne sekiraj se zdaj za nazaj. Rej jih ful lahko oslabi, ni pa nujno. Pa vsem pomagajo in se pozdravijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
21.5.2008 8:20:57   
Anonimen

Kaj pa je s tem cepivom?

nič ni narobe, sam pri nas sem jaz lahko v vsakem primeru doma, če bi se npr. v vrtcu pojavil virus, bi pa imela otroka tok časa doma. Potem pa raje ne.
Pa ne sekiraj se zdaj za nazaj. Rej jih ful lahko oslabi, ni pa nujno. Pa vsem pomagajo in se pozdravijo.

aja, ja to je pa dobr ja.
sicer pa sploh ne vem česa se bojim, ker sploh še nisem vrtca dobilauser posted image user posted image

(odgovor članu April)
  Neposredna povezava do sporočila: 3887
21.5.2008 8:32:15   
saskija
Dobro jutro!

Sem komaj vse prebrala- vroče debate o Rebeki pa o SIsy in njenem bogastvu, zgubljenem telefonu od poopskie... ja tu pa res dogaja!!

Jorjauser posted image user posted image zate in seveda za VAlentina res je grozno, ko se zgodi kaj takšnega. SEm si že marsikaj skusila- vročinske krče in prevoz z rešilcem, prezgodnje rojstvo, astmatični napad in zastoj dihanja... ampak mame vse prensemo- če ne pa se vsaj delamo.

user posted image user posted image poopsika da bo pogreb čimprej za tabo tudi meni je to najhujša stvar, še hujše kot sama smrt in novica o njej.

Sem pogledala slikice s srečanja: Srursa zelo dobra frizurcauser posted image user posted image , Sisy ko bi jaz imela takšneuser posted image  še mlečne so cele boge in male. Kawasakica je prava mačkicauser posted image  Petja atletinja.

**** in ABC100 da vama povem da mojega trebha skoraj več ni tako, da se počasi ne bo več nič govorilouser posted image user posted image user posted image še ena kilca pa bo na teži kot si jo želim, pa oblika je tudi iz dneva v dan boljša

V petek pa vidim da bo žur do jutranjih ur  user posted image user posted image  Jaz grem pa 14.6 na dekliščino se že ful veselim- a mislite da lahko kaj popijem ker še dojimuser posted image  

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
21.5.2008 8:36:51   
Talika19
Saskija, ti si taka faca.user posted image
Seveda lahko kaj malega spiješ tudi če dojiš. Saj malo vinčka ali pivca (predelanega v mleku) tudi Jakcu ne bo škodilo.user posted image user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
21.5.2008 8:38:03   
Talika19
Saskija, daj mi prosim povej kaj vi kaj kuhate za celo družino. Jaz zadnje čase nimam več nobenih idej, ti pa vem, da jih imaš ful, pa še take bolj zdrave.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
21.5.2008 8:44:48   
Sončni žarek
Sončno jutro!

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
21.5.2008 8:45:50   
Sončni žarek
A vam nekaj povem? mah ne vem no........................user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
21.5.2008 8:46:34   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

a ste dobili zobka?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

Neposredna povezava do sporočila: 3893
21.5.2008 8:47:30   
saskija
 sem se včeraj in danes ponoči spomnila nate in Marka- se je JAka ob enih zjutraj zbudil in se eno uro igral sem bila čist adijo, danes pa ob petih pa do šestih zdaj pa še spi. Pa sem se hvalila, da že celo noč spi. user posted image

Glede jedilnikov:
zdaj veliko kuham pire krompir in domačo špinačo, ker je je ogromno pa tudi blitvo- nam naredim zraven hrenovke (teh jaka še ne je) ali ribice orade jih spečem kar v picopeku na terasi (se ful lepo spečejo)

različne zelenjavne juhice recimo bučna juha, jo spasiram in dam   noter zlate kroglice, jakcu pa prelijem čez polento,če pa imamo mi anprej potem makarone z mesom pa mu prelijem čez makarone (zdaj mu dam tudi že jajčne)

konjske zrezke z omako in široke rezance in zelena solata, jaka potem je malo mesa, omako kateri dodam še bučko in nam potem še dosolim

piščančji fileji na olivnem olju ali kokosovi masti pa zraven riž z grahom to on je samo mu dam meso od znotraj, čez riž z grahom pa prelijem malo vroče vode ali juhiceda ni tako suho

zelenjavna lazanja takrat je jaka zelenjavo iz lazanje, ki jo prej odvzamem zmešano z ajdo, polenoto, rižem..

goveja kurja juhica z različno zelenjavo mi pa potem nadaljujemo s kakšno pečeno kuro in krompirjem

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
21.5.2008 8:48:03   
saskija

si user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3895
21.5.2008 8:50:21   
abc100
Dobro jutro.

Že učeri čez cel dan sem imela probleme JAneza spat dat. Kr nisem taprav trenutek ga dala v postlo, tko da se je full jokou, pol sem ga pa nazaj v dnevno nesla. In to je blo ene 3x. Zvečer je mislu, pa da bi isto. Se je pa tud jokat začel, pa sem šla k njemu, ga polegla, dala dudo, ga božala, kukr sem pa šla stran pa jok. Pol sem ga pa pustila, po 5 minutah sem mu pa čajčka nesla, je pa sam še zastoku ko sem šla, pol pa kar hitr zaspal. Ne morem verjet, da je tok hitr pogruntu. Je mislu, da ga bom spet vn uzela, pa da mu ne bop treba spat.user posted image   Ne ne, jok brate, odpade.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
21.5.2008 8:51:36   
Sončni žarek
Poopsika- drži se. user posted image user posted image user posted image  Verjamem ti,da ti ni lahko. Jaz kot otrok nisem imela nobenega dedka in babice (od mame sta umrla, od očeta pa nisem smela na obiske, ker sta starša ločena)....pa sem si zmeraj sanjala o počitnicah pri babici in dedku......Potem pa sem ju sama poiskala (pri 21letih, pa tudi očeta) in sem ful vesela da ju  imam vsaj sedaj......Res je, da tud velikokrat ne grem do njiju, ampak Evi slikce kažem, pa ji govorim o njiju-pa sem prepričana, da vesta, da velikokrat mislim nanju. Se pa čedalje bolj zavedam teh trenutkov- vsak dan pokličem sestro, očeta......Res probam izkoristit te trenutke, ker življenje gre naprej in nikoli ne vemo kdaj bomo ostali brez najbližjih. Sem prepričana, da je tvoj dedi vedel, da misliš na njega in verjamem, da je tudi on mnogokrat na tebe in tvojo družinico!

Bodi močna danes!!!! 

Neposredna povezava do sporočila: 3897
21.5.2008 8:53:21   
Sončni žarek

a ste dobili zobka?

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
21.5.2008 8:54:15   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: saskija

si user posted image

Sem bila prepričana, da boš ti v to smer ciljala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu saskija)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
21.5.2008 8:54:38   
Anonimen

Poopsika- drži se. user posted image user posted image user posted image  Verjamem ti,da ti ni lahko. Jaz kot otrok nisem imela nobenega dedka in babice (od mame sta umrla, od očeta pa nisem smela na obiske, ker sta starša ločena)....pa sem si zmeraj sanjala o počitnicah pri babici in dedku......Potem pa sem ju sama poiskala (pri 21letih, pa tudi očeta) in sem ful vesela da ju  imam vsaj sedaj......Res je, da tud velikokrat ne grem do njiju, ampak Evi slikce kažem, pa ji govorim o njiju-pa sem prepričana, da vesta, da velikokrat mislim nanju. Se pa čedalje bolj zavedam teh trenutkov- vsak dan pokličem sestro, očeta......Res probam izkoristit te trenutke, ker življenje gre naprej in nikoli ne vemo kdaj bomo ostali brez najbližjih. Sem prepričana, da je tvoj dedi vedel, da misliš na njega in verjamem, da je tudi on mnogokrat na tebe in tvojo družinico!

Bodi močna danes!!!! 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo od tebe, hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?