|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2008 - 5.del!!
21.5.2008 7:00:02   
narava
joj, pa kje ste vse cveke?!? vas clenki prevec bolijo in so prsti prevec otekli za pisat? user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 676
21.5.2008 8:08:51   
barbaw
I give up. TAle RR se malo heca z mano. Pridem potem kaj nazaj.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 677
21.5.2008 8:10:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

I give up. TAle RR se malo heca z mano. Pridem potem kaj nazaj.

mene tudi hecauser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
21.5.2008 8:19:04   
mya26
Dobro jutro!
Joj kako vreme, jaz upam, da se bo kmal pokazalo vsaj malo sončka.
Včeraj sem šla uredit tudi na zavod za transfuzijo za odvzem. Dobila sem zloženko o darovanju, vprašalnik o mojem  in moževem zdravstvenem stanju, izjavo za podpisat. Zdej moram to izpolnit in poslat nazaj, potem pa me bo pri vratarju čakal komplet za odvzem, ki ga bomo dvignl predn grem rodit (imajo tam odprt 24/7). user posted image
Tko zdej pa grem še nekaj pojest potem pa mal na razvajanje h kozmetičarki. Grem na nego obraza, ampak predvsem me bo mal zmasirala in dala gor kako maskico za mojo suho kožo. Mmmh komaj čakam, si nisem privoščla že kar par mescev.

barbaw: Veš moje dojenje...kaj pa vem...kolikor se poznam, če bo teklo vsaj malo bom po mojem jaz kar vztrajala tud če bo bolel. Ker sem Lani dodala 2x mleko, sem ful jokala, sem se tko slabo počutla. Čist me je napsihiral. Sej vem da sem smotana. Zdej delam na tem, da se probam ne vnaprej obremenjavat s tem in potem bom morala tud delat na tem. Da me ne bo strah, zato ker mi je ena babca iz šole za starše rekla, da morda mi je zaradi strahu mleko teklo počasneje, kot bi se žleze stisnile al kaj. Bomo vidli kaj bo. Moram bit pozitivna in se ne obremenjevat, a neuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
21.5.2008 8:47:13   
Anitka
Dobro jutro še z moje strani še kar iz domače postelje!

Eh narava tale luna ne dela z nami. Sicer pa počakajmo še do polnoči, potem se pa bomo začele tako redno jeziti nanjo.user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi pri nas poskušamp z raznoraznimi zadevami in aktivnostmi, ampak tudi naša trma še noče izstopiti iz varnega zavetja.

Mya užiiiiiiiiiiiivaj v razvajanju.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 680
21.5.2008 8:48:51   
Anitka

Torej kandidatke za porod do srede (21.5.) smo:
- user posted image ****,user posted image user posted image Omar (19.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image Edinaos,
- user posted image Anitka,
- user posted image Estrella,
- user posted image 80kaja,
- user posted image Špelin@ (user posted image ),user posted image user posted image Gregor (19.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image MARTINA25,
- user posted image nataša34user posted image ,user posted image user posted image Eva, (19.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image bobika ,user posted image user posted image Anže, (20.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image sesil,
- user posted image valentina2006,
- user posted image narava

Še katera se javi?user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 681
21.5.2008 8:56:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Torej kandidatke za porod do srede (21.5.) smo:
- user posted image ****,user posted image user posted image Omar (19.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image Edinaos,
- user posted image Anitka,
- user posted image Estrella,
- user posted image 80kaja,
- user posted image Špelin@ (user posted image ),user posted image user posted image Gregor (19.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image MARTINA25,
- user posted image nataša34user posted image ,user posted image user posted image Eva, (19.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image bobika ,user posted image user posted image Anže, (20.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image sesil,
- user posted image valentina2006,
- user posted image narava

Še katera se javi?user posted image user posted image user posted image user posted image

anitka pa to je danesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
21.5.2008 8:58:25   
Anonimen
dobro jutro

upam, da bo v tretjič ta post šel iz mojega računalnika

se pravi, luna je že šla???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 683
21.5.2008 9:02:11   
Anitka
Jutro Edina, baje še ima danes luna kar velik vpliv. Počakajmo do polnoči in potem določimo nov datum. Npr. 25.5.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
21.5.2008 9:17:26   
Anonimen

Jutro Edina, baje še ima danes luna kar velik vpliv. Počakajmo do polnoči in potem določimo nov datum. Npr. 25.5.user posted image

jaz sem za 23.5.user posted image user posted image user posted image , ker res ne mislim iti 2 dni čez rok

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 685
21.5.2008 9:23:04   
Anitka
Pa bo za začetek 23.5., nato pa 25.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 686
21.5.2008 9:26:00   
Anonimen

ja, in tako bomo lepo v juniju pristale, nato počasi v luliju o joooj NEEEEEEE NEEEE

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 687
21.5.2008 9:29:18   
Anitka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah neeeeeeeeeee, do junija pa tudi jaz ne bom čakala!!!!! Dajte naši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prosim, usmilite se nas in pridite na plan. Prosimmmmmmmmmmmmmm.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 688
21.5.2008 9:33:43   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah neeeeeeeeeee, do junija pa tudi jaz ne bom čakala!!!!! Dajte naši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prosim, usmilite se nas in pridite na plan. Prosimmmmmmmmmmmmmm.

tudi jaz prosim, dejmo akcija, dejmo popadki, dejmo odpiranje, dejmo karkoliuser posted image

plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 689
21.5.2008 9:49:17   
StBarbara
dobro jutro,

čestitke nataši in bobiki user posted image user posted image user posted image .

Jaz se odpravljam h G. Pa da vidimo, če kaj dogaja user posted image user posted image user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 690
21.5.2008 9:51:41   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

ja, in tako bomo lepo v juniju pristale, nato počasi v luliju o joooj NEEEEEEE NEEEE

Ah, vaši user posted image so še dobri junij/julij: naš-a bo avgusta po dopustu verjetno prišla ven user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
21.5.2008 9:56:30   
StBarbara
Aja še to sem hotela vprašat EDINA a si nekje pisala, da ta vikend dežura Merlo? Sobota al nedelja?
Če ga lepo prosim, da mi sproži.....

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 692
21.5.2008 9:57:49   
jana81
dobro jutro majčice...

danes smo dobro spali, skoraj celo noč (od 1.30- 6.30), je mali včeri cel dan burno gledal, in je bil verjetno utrujen..

Danes imamo posvetovalnico, komaj čakam da vidimo koliko je zrastel..

no a bo katera rodila danes na moj RD ?
To je bila sicer moja želja, pa ni šlo, smo za točno cel mesec prehitevali.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 693
21.5.2008 10:00:36   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Ooo čestitke za RD vse lepo... user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa takoj za, grem rodit, če že tako hočeš user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 694
21.5.2008 10:03:54   
Anitka
Barbara avgustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobro opravi danes.

Jana
lepo, da ste pridno spali in seveda

vse najboljše in najlepše ob rojstnem dnevu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlepše darilo pa že itak imaš, a ne?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 695
21.5.2008 10:09:18   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Ooo čestitke za RD vse lepo... user posted image user posted image user posted image

Drugače sem pa takoj za, grem rodit, če že tako hočeš user posted image user posted image user posted image ...

no ker je tak lep datum, ti želim da res danes rodiš in se rešiš trebuha,ter spoznaš svojega user posted image

anitka ja najlepše darilo že imam, že cel mesec ga občudujem.user posted image

< Sporočilo je popravil jana81 -- 21.5.2008 10:10:35 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 696
21.5.2008 10:10:57   
StBarbara

IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

no ker je tak lep datum, ti želim da res danes rodiš in se rešiš trebuha,ter spoznaš svojega user posted image

joj hvala, pa še res je lep datumuser posted image
...jutri so pa že dvojčki na pohodu.Danes mislim, da je zadnji dan bika user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 697
21.5.2008 10:11:30   
hijenca
Dobro jutro!

OH JANA zaupaj mi svoj recept, kako pripraviš svojega sončka, da tako dolgo spi???user posted image
Naš Vid spi največ 4 ure skupaj, pa to od 22 do 2 ure. Potem pa je tako buden, pa noče več v zibki spat, ampak pri mami. Mogoče ni prav, da ga vzamem k sebi, ampak če se mi zasmili, pri nama pa potem tako spi!

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 698
21.5.2008 10:20:03   
barbaw
jana to je za user posted image  cela noč, da toliko spi. To je ja 5 ur. user posted image  
user posted image user posted image user posted image  za 1 mesec. Mater gre hitro čas.

VSE NAJBOLJŠE, VSE NAJBOLJŠE, .... user posted image user posted image user posted image

Hijenca za spanje dojenčkov ni recepta. Še zase ga ne vem. user posted image  To je tudi lepo, da ti Vid spi 4 ure skupaj. Kaj češ boljšega. Če ga pa vzameš k sebi ni nič narobe, ker se tudi ti bolj spočiješ. Pazit boš mogla, da se ne bo prehitro tega navadil, ker potem pa sledi odvajanje. Jaz tudi med dojenjem kdaj zaspim in ko se zbudim, dam Majo v svojo posteljo in se nič ne pritožuje.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 699
21.5.2008 10:44:33   
Anonimen

To je bila sicer moja želja, pa ni šlo, smo za točno cel mesec prehitevali.

JANA vse najboljše,

veliko lepih trenutkov z tvojim sinekom in partnerjem ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?