|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2008 - 5.del!!
20.5.2008 12:53:29   
Naty*
No da vas potolažim, edinaos je glihkar prišla s Postojne in sta z Estrello* na kavi.
Vse je vredu, ostalo bo pa sama povedala, ker ma zanimive novičke user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 626
20.5.2008 12:58:15   
Anitka
Hvala Naty za informacijeuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
20.5.2008 12:58:59   
barbaw
Hvala Naty. Saj ravno zaradi utripa me je skrbelo. Ker enkrat je ok enkrat ni, do petka pa je vseeno malo daleč.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 628
20.5.2008 13:21:35   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: KASSO
Imam pa eno vprašanje za tiste, ki so že rodile. Ali ima še katera mravljinčaste noge od gležnjev dol...še posebno podplati??? V nosečnosti nobenih problemov z otekanjem rok, nog...le enkrat sem imela dva prsta na roki mravljinčasta...zdaj pa že cel dan...pa nimam pojma zakaj

Jaz na srečo nimam teh težav. Upam, da hitro ugotoviš od česa je to in da bo čim prej bolje!!!

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 629
20.5.2008 13:21:55   
Soncnica Sandra ***
Sporočam vam da je bobika približno ob 3.30 zjutraj povila sina Anžeta, oba sta odlično. Velik je 49,5 cm in težak 3260g. Že drugič sem postala teta .

user posted image user posted image user posted image  čestitki mamici, Anžetu in atiju. Želim vam čim več cartanja!!!

user posted image user posted image user posted image  čestitke tudi teti! user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 630
20.5.2008 13:22:09   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: DARMAR
Jaz bila včeri na CTG, otročiček zelo dobro, popadkov ni, odprta 3 cm, jupi. V petek sem naročena na amnio v Kr. Mislim, da je petek tudi zadnji dan, da spoznam svojo hčerko. Komaj čakam.

Lepo se imejte vse, ki že pestujete in tiste, ki svoje zaklade še nosite pod svojim srcem.

user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregeld!!!
Lepo da si že odprta, zdej se bližaš ciljni ravnini da končno spoznaš Zalo. Se že kaj veseliš?
Drugače pa ta teden najbrž ne bom nič v Loki, da bi se dobili na kavici ker je tako smotano vreme, tako, da se bova zmenili za potem ko boš tudi ti že imela svojo princesko doma, velja?

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 631
20.5.2008 13:22:18   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: ČMRLIKA
zdaj mi pa že končno pol urce v rokah spi...a da jo razvajam'?

Ah ne no, malce se morajo pa tudi pocartati, to zame ni razvajanje otroka.
Razvajanje je če ga non stop "valjaš" po rokah, ani tako ?user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 632
20.5.2008 13:41:28   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ORIGINALNO SPOROČILO: ČMRLIKA
zdaj mi pa že končno pol urce v rokah spi...a da jo razvajam'?

Ah ne no, malce se morajo pa tudi pocartati, to zame ni razvajanje otroka.
Razvajanje je če ga non stop "valjaš" po rokah, ani tako ?user posted image

Recimo ja. user posted image

Kasso tudi jaz nimam takšnih težav. Mogoče bi pa lahko dr. poklicala in povprašala kako je s tem.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 633
20.5.2008 13:54:59   
Aurea

user posted image

Čestitke mamicam: ****, ŠPELIN@, NATAŠA 34 in BOBIKA!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 634
20.5.2008 14:09:42   
Taula
Kasso....ne vem. Pokliči zdravnika.user posted image

Nataša34...čestitamuser posted image user posted image

Špelin@ čestitamuser posted image user posted image  Pa le nisi rodila doma, si prišla do P.user posted image  Mali je pa kar velik pobauser posted image

eeeee...dobrodošla. Gotovo sem kaki e preveč dalauser posted image

bobika..čestitam.user posted image user posted image Lepo ime si izbralauser posted image

Edinaos...samo da je vse OK.user posted image
Jaz sem pa danes bila bolj slaba mama...sem otroka dala atiju v varstvo in šla v šoping.user posted image  Nakupila poletno robo (konfekc.št. je top secretuser posted image ), nekaj cunjic za žabico, vmes me je seveda dež napral...je čas kar letel.user posted image  Pa ne samo čas, tudi denar.user posted image  Za nič kore sem dala celo premoženjeuser posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 635
20.5.2008 14:16:37   
barbaw
Taula ti si si pa privoščila. user posted image  Srečna mamica - srečen otrok. Ne pozabit nase.
Jaz bi tudi imela geslo, da si ogledam tvojo princesko. user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 636
20.5.2008 14:28:21   
Anitka
Oj, oj!

Jaz pa sem od zadanih si nalog komaj kaj opravila, saj sem ugotovila, da ne zmorem več toliko. Zdaj me pa vse nekaj špika in sem se morala dati malce v horizontalo. Mah bo delo počakalo, če ne na mene pa na bodočega atija in tasta.user posted image user posted image user posted image

Taula fino, da ti je uspelo malce v nabavouser posted image user posted image . Se strinjam, da mamice morajo poskrbeti tudi zase. Zato seveda še nisi slaba mami.user posted image Inuser posted image user posted image user posted image ati, ki je popazil v tem času malo princesko.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 637
20.5.2008 14:48:16   
Čmrlika
taula- a lahko geslo?

mojo lubico res danes nekaj daje...zaspana ko sto user posted image ...pa ne more ajat,,,par minut- v posteljici, user posted image  pa jokec, pa spet...pa pol ko jo mam malo na rokah- spet user posted image  kao zaspi pol pa ...ma me vozla danes, ni kaj...user posted image
zdaj trenutno v postlici kuka v svet in v vrtiljak.....kako dolgo?
Joj, joj, pa še jaz sem zanič danes in čakam priliko da se vržem dol ko bo spala,,,pa me malo zafrkava...user posted image
zdaj pa bo treba že v lonce kaj dat, da ne bo ati lačen...da se o sebi ne menim...user posted image  a vam punce to že uspeva...gospodinjska dela pa to?

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 638
20.5.2008 15:12:08   
Anonimen
Pozdravljene bejbeuser posted image

najprej hvala za pogrešanost (barbawuser posted image ), evo mene lutalica šele zdaj domov. Pa v porodnišnico sem šla ob 9h, prišla pa šele zdajuser posted image .

V glavnem z mojo damico za enkrat vse OK, utrip sprejemljiv, samo bolj lene sorte je ratala, drage moje bo pa očitno to moje dete fuuul veliko, hudiča mi je doktor rekel, da je trenutno ocenjena teža 3.600guser posted image , sem bila čisto šokirana. Sem rekla, da kako če pa so mi vedno govorili, da če bo imela ob rojstvu 3kg, naj bom srečna, pa mi je rekel, da naj kar okrog 4kg računamuser posted image user posted image user posted image user posted image . In boga revca, ker se je tako zredila, nima več toliko prostora, da mamico tepeuser posted image user posted image .

Sem čisto pomirjena, so mi naredili CTG, UZ in celo VAG. PREGLED. Mi je ginekolog rekel, da če želim, pa lahko greva kar v porodno, ufffff mi je kar sapo vzelo za par sekund, sem rekla, da to pa ne, moj dragi delauser posted image .

Aja pa še to, končno en postaven in mlad ginekologuser posted image , ufff ni bil slab.

Tako, zdaj grem pa na hitrco kosilo skuhat

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
20.5.2008 15:26:12   
barbaw
Edinaos drugič na raport pa javi, da te ne bo. user posted image  Bom si mogla od Špeline valjar sposodit. user posted image  Samo, da je vse ok. user posted image  Je pa super, da so te kompletno pregledali, ker si potem lahko bolj mirna. user posted image  za G, ki te je obdelal. user posted image

Čmrlika je kar težko vse obvladat. Kuhat meni na srečo ni treba, likanje in pranje pa mi greta od rok. Tudi sesanje in pomivanje tal zaenkrat še sfolgam. user posted image  Moram kar potrkat. Zaenkrat mi še gre. Potem bo pa s cajtom na knap pa bo treba se drugače znajt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 640
20.5.2008 15:27:31   
Anitka
No super Edinaos, da si o.k. A obisk porodne si pa kar odklonila?Jeeej, jeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 20.5.2008 15:28:04 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 641
20.5.2008 15:36:09   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
ČESTITKE VSEM novopečenim mamicam še tukaj!user posted image
Ja luna deluje tud na mojo  tajo,ponoči je spala ko bombica,zdaj pa kar nima mira, revica,...zdaj mi pa že končno pol urce v rokah spi...a da jo razvajam'?user posted image
user posted image

ja očitno res polna luna deluje...ker naš Nejc tud bedi že od 10h zjutraj, no vmes je samo eno urco na rokah...revček, pa še zvija ga.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 642
20.5.2008 15:40:38   
Anitka
Ojej, upam, da ta luna kmalu preneha vplivati na že rojene user posted image user posted image , na nerojene pa naj še kar vplivauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 643
20.5.2008 15:46:41   
katy82
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE ****,ŠPELINI,NATAŠI IN BOBIKIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 644
20.5.2008 16:25:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Edinaos drugič na raport pa javi, da te ne bo. user posted image  Bom si mogla od Špeline valjar sposodit. user posted image  Samo, da je vse ok. user posted image  Je pa super, da so te kompletno pregledali, ker si potem lahko bolj mirna. user posted image  za G, ki te je obdelal. user posted image

obdelal, ja v pravem pomenu besedeuser posted image user posted image

razumem user posted image , sem mislila da bom kmalu nazaj, samo sve šle še z Estrello na kofiuser posted image in se takoj zavleče ta babji čvekec

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
20.5.2008 16:28:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

No super Edinaos, da si o.k. A obisk porodne si pa kar odklonila?Jeeej, jeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image

uffff veš me je kar stisnilo pri srcu ko jo je omeniluser posted image user posted image user posted image , bi vseeno raje da če je možno da se naravno porod vsaj pričneuser posted image potem pa naj delajo kar hočjouser posted image

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
20.5.2008 16:42:04   
Anitka
To pa verjamem, da te je stisnilo pri srcuuser posted image user posted image

In kako se drži Estrella? Upam, da do konca tedna res dobi net.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 647
20.5.2008 16:43:29   
Anitka
Torej kandidatke za porod do srede(21.5.) smo:
- user posted image ****,user posted image user posted image Omar (19.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image Edinaos,
- user posted image Anitka,
- user posted image Estrella,
- user posted image 80kaja,
- user posted image Špelin@ (user posted image ),user posted image user posted image Gregor (19.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image MARTINA25,
- user posted image nataša34user posted image ,user posted image user posted image Eva, (19.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image bobika ,user posted image user posted image Anže, (20.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image sesil,
- user posted image valentina2006,
- user posted image narava

Še katera se javi?user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 20.5.2008 16:44:32 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 648
20.5.2008 17:01:18   
valentina2006
Vse novopečene mamice: ISKRENE ČESTITKE

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 649
20.5.2008 17:02:56   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Torej kandidatke za porod do srede(21.5.) smo:
- user posted image ****,user posted image user posted image Omar (19.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image Edinaos,
- user posted image Anitka,
- user posted image Estrella,
- user posted image 80kaja,
- user posted image Špelin@ (user posted image ),user posted image user posted image Gregor (19.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image MARTINA25,
- user posted image nataša34user posted image ,user posted image user posted image Eva, (19.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image bobika ,user posted image user posted image Anže, (20.5.)user posted image user posted image user posted image user posted image
- user posted image sesil,
- user posted image valentina2006,
- user posted image narava

Še katera se javi?user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka: JOJ, JOJ me skrbi, da toler pr men ne bo izvedljiv user posted image  user posted image  user posted image . Si bom mogla kr nov datum zmislt.  

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?