|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
20.5.2008 21:54:30   
DaisyE
Ma pikovit, tale gonal bo mene očitno v grob spravil. Samo zadnjič sem bila ok, ko sem še čez dan tri ure spala, če pa spim "samo" sedem ur na noč, se pa taka, kot da ga že tri dni skup pijem. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
20.5.2008 21:55:02   
pikovit
Pija kdaj se bova zdej zmenili?Četrtek zvečer?Ti ustreza?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
20.5.2008 21:57:22   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

A Pija si pa še zdej dela sendvič?user posted image

To bo mega sendvič.  Še jaz bom lačna postala... Severna Amerika... Fino. Nikol bla in nič ne kaže, da bom kdaj šla. Kaj bosta pa obdelala?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
20.5.2008 21:57:23   
pikovit
Dejzi,sej ti pravim,da zdej BO!Boš videla.Jaz pa čakam na izvide genetike.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
20.5.2008 21:58:23   
DaisyE
A so vama obema kri vzeli? Kolk še maš do izvidov? Pol maš pa itak že v MB razgovor, a ne?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
20.5.2008 21:58:43   
Pija76
evo že jem, eden je že na 3/4 pojeden user posted image

Pikovit ja v četrtek zvečer meni ustreza! Jutri me pokliči pa vse dorečeva a prav?

Daisy no tale odstavek je tko, me zanima tale čaj iz jelenjih rogov zakaj je dobruser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
20.5.2008 21:58:51   
pikovit
Pija kaj pa najina dekliščina????user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
20.5.2008 21:59:57   
DaisyE

Dejzi,sej ti pravim,da zdej BO!

Da je meni malo tvojega optimizma. Jaz sem skromna. Jaz bi eno blastocisto, pa bom čisto zadovoljna. Da vidim, da sem jo sposobna sproducirat.user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
20.5.2008 22:00:52   
Pija76
ja ne vem Pikovit, zdaj so vse noseče itak, 2 bosta pa čez cca 1 teden, kera bo pa pila? Sam midve user posted image ?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
20.5.2008 22:01:20   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

A so vama obema kri vzeli? Kolk še maš do izvidov? Pol maš pa itak že v MB razgovor, a ne?

Ja obema so vzeli kri.7 maja sem imela genetiko.Naslednji teden v sredo pa MB.Matr je šlo hitruser posted image .
Ti ZS pošljem.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
20.5.2008 22:02:02   
Pija76

Jaz bi eno blastocisto, pa bom čisto zadovoljna.

Bo vsaj ena, će ne 2, pa ta ali ti tapravi!!!!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
20.5.2008 22:02:04   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

me zanima tale čaj iz jelenjih rogov zakaj je dobruser posted image

Verjetno prekrvavi maternico, jajčnike in pljuča, da se zarodek lažje vgnezdi, hkrati pa formira zelo hranjljivo okolje, da se ma s čim prehranjevat. Aja pa še na IQ embrija mora ziher vplivat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Grešne misli... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
20.5.2008 22:02:40   
pikovit

ja ne vem Pikovit, zdaj so vse noseče itak, 2 bosta pa čez cca 1 teden, kera bo pa pila? Sam midve user posted image ?

Ja klinc bova pa samiuser posted image Sej ne bova prvičuser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
20.5.2008 22:03:28   
Pija76

me zanima tale čaj iz jelenjih rogov zakaj je dobruser posted image

Verjetno prekrvavi maternico, jajčnike in pljuča, da se zarodek lažje vgnezdi, hkrati pa formira zelo hranjljivo okolje, da se ma s čim prehranjevat. Aja pa še na IQ embrija mora ziher vplivat. user posted image user posted image user posted image user posted image

Grešne misli... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater pol grem pa kr un drobilc za začimbe kupt user posted image user posted image Unga k na Korčuli prav drago prodajajo user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
20.5.2008 22:04:51   
DaisyE

7 maja sem imela genetiko.

Pija daj zračunat sedmi maj plus tri tedne... Jaz bom pri moji aritmetiki ugotovila, da dobi rezultate septembra. user posted image user posted image user posted image

Res je šlo hitro pikovit. Ker dan pa mata razgovor?

Aja vajina dekliščina pa mene tud zanima. Upam, da me ne bosta pustili na suhem tako kot nekatere novopečene nosečke... Khm, khm. user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.5.2008 22:04:57   
Pija76

Ja klinc bova pa samiuser posted image Sej ne bova prvičuser posted image

Itakuser posted image user posted image , a jo mava že v četrtek? No vsaj vajo bova mele, da ko bo generalka da bova znali user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.5.2008 22:06:06   
DaisyE

Mater pol grem pa kr un drobilc za začimbe kupt user posted image user posted image Unga k na Korčuli prav drago prodajajo user posted image

Lov na jelene lahko pa čez vikend organiziramo. Na dolenjskem jih po moje majo nekaj... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
20.5.2008 22:06:27   
Pija76

7 maja sem imela genetiko.

Pija daj zračunat sedmi maj plus tri tedne... Jaz bom pri moji aritmetiki ugotovila, da dobi rezultate septembra. user posted image user posted image user posted image

Res je šlo hitro pikovit. Ker dan pa mata razgovor?

Aja vajina dekliščina pa mene tud zanima. Upam, da me ne bosta pustili na suhem tako kot nekatere novopečene nosečke... Khm, khm. user posted image user posted image

28. 5., še 8 dni do tja user posted image user posted image

Ti Daisy boš noseča, edino če greš v četrtek na vajo z nama, to te pa ne bova suho pustili user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
20.5.2008 22:07:28   
Pija76

Lov na jelene lahko pa čez vikend organiziramo. Na dolenjskem jih po moje majo nekaj... user posted image user posted image user posted image

Moja tašča je lovc, pa lahk kake inštrukcije na schnell dobim user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
20.5.2008 22:08:12   
DaisyE

edino če greš v četrtek na vajo z nama, to te pa ne bova suho pustili user posted image

Ka pa šiht? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
20.5.2008 22:08:21   
pikovit
Dejzi z Pijo te snubiva na četrtkova generalkouser posted image Ali prideš?user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.5.2008 22:09:07   
Pija76
Dečve jaz sem se najedla, zajčki umijejo zobke, pa grem spta, da grem jutr na šiht, drgač mi bojo še knjižco poslal user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
20.5.2008 22:09:26   
DaisyE

Moja tašča je lovc, pa lahk kake inštrukcije na schnell dobim user posted image

No evo, pol smo pa praktično zmenjene. Samo datum mormo še določit. Jaz bom pir prinesla. V hladilni torbi.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.5.2008 22:10:12   
Pija76

Dejzi z Pijo te snubiva na četrtkova generalkouser posted image Ali prideš?user posted image

A nimava šele vajo user posted image ? No Daisy prideš? Klinc pa šiht, mal bomo pisan gledale, če bomo sploh šle user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
20.5.2008 22:10:48   
pikovit

[Moja tašča je lovc, pa lahk kake inštrukcije na schnell dobim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.