Katy13
|
Pozdravljene! NO, današnje spanje ni bilo ravno odlično. Sva jedli ponoči kar 3x, pa skoz je nekaj godrnjala, jo je matrala prebava, ker zjutraj pa je bila polna plenica in naša punca dobre volje. Sedaj pa spi, mamam pa na RR-ju. Sonnja- vsekakor si marčevka, kot ti je že napisala Dinki (tudi jaz sem rodila aprila). Tudi jaz jo oblačim že od samega začetka zvečer v pižamo, da ve, da je to ačs za spanje. Krst - to pa je pri nas tako, da jaz je ne bi krstila, moj dragi pa. Sedaj sem pa rekla, da če želi, da naj se gre sam zmenit. Če pa bo krst, jo bom oblekla tako, da bomo potem še lahko uporabljali. Sploh ne vem kaj mi je zadnje čase, vendar mojemu dragemu v vsem popustim. Ne vem, če se spomnite, da sem zagovarjala, da se bodo otroci pisali po meni in da poroke potem ne bo več (ko se enkrat rodi otrok). No, očitno se je vse to spremenilo, ker se Taja piše po njemu . Tisti dan, ko sem prespala eno noč v bolnici, me je moj dragi vprašal, če bi se drugo leto poročila in ker sem bila čustveno zelo na tleh, sem popustila. Sedaj pa imam . Nič, lepo bodite in se oglasim še kaj.