Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:18:11
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* rusi so kul. ampak rabijo par cekinčkov za čeveljce. a niso v drsalkah?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:18:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Ja, pa še sleku se je ruski, če ne drugač pa tko al kva
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:18:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči pina, mislim, da če ti otroke kdaj čuvam, da bi imela že več veselja, a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:19:18
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 punce zdej poleti bi res lahko eno soboto prišle na obalo z drućinicami pa nardimo ob morju mini piknik.. Saj jaz že par dni pešačim, samo še nisem nikamor prišla ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:19:51
|
|
|
|
Suzi*
|
pinči, fajn bi blo. moj tud žar obvlada, še spešli ribe! se nam pa šele po 14.6. sprosti cajt....prej ne bo nč
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:19:54
|
|
|
|
jencili
|
pina, jst sm prec za piknik. Samo povej kaj prnesemo, pa smo tam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:20:05
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 punce zdej poleti bi res lahko eno soboto prišle na obalo z drućinicami pa nardimo ob morju mini piknik.. Saj jaz že par dni pešačim, samo še nisem nikamor prišla ... jah teci ne pa hodit počasi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:20:51
|
|
|
|
buči
|
pina, mislim, da ko bi se najina ta velika udružial, da bi bil ful mir, mojmu se kar malo zmegli, ko ga kaka punca malo pokomandira, je čist drug otrok potem. Samo čevape mu daj za jest, pa je dober cel dan!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:21:31
|
|
|
|
Suzi*
|
uuu, kolk fajn ritem. se mi kar densa. bom šla letos kar v grčijo na morje.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:21:35
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, fajn bi blo. moj tud žar obvlada, še spešli ribe! se nam pa šele po 14.6. sprosti cajt....prej ne bo nč no so že 3... g. SUzi ribe, g dolenjc čevape g. Pino kobasice kaj rabimo še od življenja jencili sam pridite, drugo bomo že tuki zrihtal..aja pa dobro voljo in KOMARJE doma pustite
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:21:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, fajn bi blo. moj tud žar obvlada, še spešli ribe! se nam pa šele po 14.6. sprosti cajt....prej ne bo nč Mi pridemo 22.6. šele z morja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:22:16
|
|
|
|
buči
|
Že odhajam, samo da potem ne boste pogrešale na RR, ker se najbrž ne bom javila vsaj en mesec, ker bom toliko časa rabla, da dol pridem. Pa še bre kil bom ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:22:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Samo čevape mu daj za jest, pa je dober cel dan! ista mama pol al kako
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:23:45
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, fajn bi blo. moj tud žar obvlada, še spešli ribe! se nam pa šele po 14.6. sprosti cajt....prej ne bo nč Mi pridemo 22.6. šele z morja mi bomo takrat šele začel razmišljat o dopustu.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:24:03
|
|
|
|
buči
|
Jaz ko se bom opogumila, definitivno grem (spet) z malima v grčijo na dopust! To je pa hrana za mojo dušo!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:24:08
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Že odhajam, samo da potem ne boste pogrešale na RR, ker se najbrž ne bom javila vsaj en mesec, ker bom toliko časa rabla, da dol pridem. Pa še bre kil bom ... te bomo pa na 24 ur spremljale, k bo podvig leta v SLO: BUČI se odpravlja peš na morje. KAj je človek pirpravljen storiti za našo prelepo obalo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:24:45
|
|
|
|
Suzi*
|
no, joksimovič končno ni več v tenisicah.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:25:16
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, fajn bi blo. moj tud žar obvlada, še spešli ribe! se nam pa šele po 14.6. sprosti cajt....prej ne bo nč no so že 3... g. SUzi ribe, g dolenjc čevape g. Pino kobasice kaj rabimo še od življenja jencili sam pridite, drugo bomo že tuki zrihtal..aja pa dobro voljo in KOMARJE doma pustite Dobro voljo naj tud doma pustimo? Za komarje pa ne skrbi. Tle pri nas je hladneje, tko da komarjev sploh ni . Ne vem, al smo pa tok vohrni, da se premal najejo tle, pa grejo raj drugam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:25:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi pridemo 22.6. šele z morja a do takrat se bo vrnil tudi ton?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:25:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* no, joksimovič končno ni več v tenisicah. obleka s to kravato pa me na pogreb spominja al sem samo jaz čudna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:25:53
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Samo čevape mu daj za jest, pa je dober cel dan! ista mama pol al kako Ti ga pripeljem na naslednje srečanje, pa boš videla, da mu je bolje že v naprej kaj za glodat dat, da je vsaj par minut tiho, ker čeblja še huje kot jaz. mislim, da dvenika nisem slišala že 2 leti, ker če ne govori pa poje! Nič ni tiho!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:26:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mam prijateljico na obisku, ji pomagam pri diplomi pa evrovizijo zvaren gledava sam tili so pa za crknit s tem puranom ti si pa faca - imaš obisk, delata diplomsko, evrovizjo gledaš in še z nami čvekaš... pa pivo zravn pijem, pa še Zojo sem skopala in spat dala, no sej že 2 uri spančka pa zdej sem mogla 2 strani prebrat evo kolegica odšla, zdej pa upam da še kako z vami rečem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:26:27
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: buči Že odhajam, samo da potem ne boste pogrešale na RR, ker se najbrž ne bom javila vsaj en mesec, ker bom toliko časa rabla, da dol pridem. Pa še bre kil bom ... te bomo pa na 24 ur spremljale, k bo podvig leta v SLO: BUČI se odpravlja peš na morje. KAj je človek pirpravljen storiti za našo prelepo obalo nov rijeliti šov: Buči gre peš na obalo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:26:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* pinči, fajn bi blo. moj tud žar obvlada, še spešli ribe! se nam pa šele po 14.6. sprosti cajt....prej ne bo nč no so že 3... g. SUzi ribe, g dolenjc čevape g. Pino kobasice kaj rabimo še od življenja jencili sam pridite, drugo bomo že tuki zrihtal..aja pa dobro voljo in KOMARJE doma pustite Dobro voljo naj tud doma pustimo? Za komarje pa ne skrbi. Tle pri nas je hladneje, tko da komarjev sploh ni . Ne vem, al smo pa tok vohrni, da se premal najejo tle, pa grejo raj drugam dobro voljo s sabo vzet
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:27:23
|
|
|
|
buči
|
pina, vse za linijo!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......