Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:09:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pa je s temi Finci???? Na podstrešju majo mal razmetan
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:09:57
|
|
|
|
Suzi*
|
...sam letos jim ne bo ratalo. lordi so bli le lordi.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:10:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči ej, zdaj so metalci na sceni! no, če ne pridemo v finale, se jaz naslednje leto na Emo prijavim A boš v usnju in zgoraj brez?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:10:39
|
|
|
|
buči
|
Vidim, da se moramo res dobit, da vas vse polenjene študente v red spravit, 2x nekan narahlo brcnem in vam plan učenja naredim. Da ga potem pijemo, ko vse naredite, kar še morate! pina in dolenjka, vidve bosta prve na tapeti, ker imata hrano - naturalije zmeri prav pridejo! če potrebujete motivacijo, povejte, vam vsak dan na vratu visit: nič več RR-ja, nič več kofetkanja v centrih, nič dopusta, leptopek kupit, pa pred apartmajem klofat po tipkovnici! A je bilo dovolj za uvod?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:10:55
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči ej, zdaj so metalci na sceni! no, če ne pridemo v finale, se jaz naslednje leto na Emo prijavim A boš v usnju in zgoraj brez? bom zate navijala.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:10:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči ej, zdaj so metalci na sceni! no, če ne pridemo v finale, se jaz naslednje leto na Emo prijavim A boš v usnju in zgoraj brez? Bom še vidla kakšni bojo trendi, pa kolk bom mela kg
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:12:09
|
|
|
|
buči
|
Dolenjka, asem lahko bekvokal? Plizzzzzzz!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:12:16
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Vidim, da se moramo res dobit, da vas vse polenjene študente v red spravit, 2x nekan narahlo brcnem in vam plan učenja naredim. Da ga potem pijemo, ko vse naredite, kar še morate! pina in dolenjka, vidve bosta prve na tapeti, ker imata hrano - naturalije zmeri prav pridejo! če potrebujete motivacijo, povejte, vam vsak dan na vratu visit: nič več RR-ja, nič več kofetkanja v centrih, nič dopusta, leptopek kupit, pa pred apartmajem klofat po tipkovnici! A je bilo dovolj za uvod? buči - mene lahko pošteno v rit suneš in mi vsak dan težiš. Pa upam, da bo učinkovalo. Ti bom celo življenje hvaležna.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:12:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči naturalije zmeri prav pridejo! sorči, men so še vedno fantki bolj všeč
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:12:36
|
|
|
|
jencili
|
sej res Buči me je spomnila. Punce kaj pa je z našim pivom???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:12:39
|
|
|
|
buči
|
če bo treba bom v miniki!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:13:17
|
|
|
|
Suzi*
|
tale pa tenorista špila. ampak moj je boljši. pesem ni slaba
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:13:18
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči ej, zdaj so metalci na sceni! no, če ne pridemo v finale, se jaz naslednje leto na Emo prijavim A boš v usnju in zgoraj brez? bom zate navijala. tudi jaz in moja mala družinica Pol pa veselica na dolenjskem, ker boš itak zmagala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:13:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, asem lahko bekvokal? Plizzzzzzz! Ja, pa s čikom v gobcu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:13:26
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči naturalije zmeri prav pridejo! sorči, men so še vedno fantki bolj všeč na hladilnik sem mislila ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:13:31
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka me ti gremo pa sceno delat. Boš ti vidla kako bomo zapalile, ko s vse februarke 08 spravimo na oder buči, ko se resno lotim študija ( beri ko najdem financ ministra) te pokličem da mi nardiš plan dela
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:14:38
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, vam spet dogaja... Men pa nima cajta, grem se pogovarjat. Larisa pančka od 21h, bomo videli do kdaj bo, ker je polna luna danes (vedno jo nekaj meče ), midva greva pa tud spat, že komaj gledam. Navijajte za našo na Emi, čeprav ne verjamem da bo kam prišla. No ja, ne vem. Nočko vsem, vas jutri kaj preberem... Če mi bo zneslo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:14:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili sej res Buči me je spomnila. Punce kaj pa je z našim pivom??? Kaj je s tvojim ne vem, jaz sem ga cel vikend vase zlivala, pa še zdele bi enga, k me je moj dans razkuru Čak da vidm če mam kakega v hladnjaku
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:15:20
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči Dolenjka, asem lahko bekvokal? Plizzzzzzz! Ja, pa s čikom v gobcu si še čupo pustim, da bom z njo po tleh opletala! Samo se pa tko sliši, kot bi jih 2 škatle na dan skurla! Ni take krize, ne pridem niti do polovice. Ampak mislim, da si mi malo fouš, ker jaz lahko, ti pa ne (čeprav si karakter!)
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:16:12
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili sej res Buči me je spomnila. Punce kaj pa je z našim pivom??? Kaj je s tvojim ne vem, jaz sem ga cel vikend vase zlivala, pa še zdele bi enga, k me je moj dans razkuru Čak da vidm če mam kakega v hladnjaku ajz bi tudi, čeprav sem danes po refiju tolkla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:16:44
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili sej res Buči me je spomnila. Punce kaj pa je z našim pivom??? Kaj je s tvojim ne vem, jaz sem ga cel vikend vase zlivala, pa še zdele bi enga, k me je moj dans razkuru Čak da vidm če mam kakega v hladnjaku jst jih mam par v hladnjku - prides do mene? Sm sama doma, no sva s Tajem, sam mali spi, mami pa spet sam čveka.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:16:46
|
|
|
|
Suzi*
|
rusi so kul. ampak rabijo par cekinčkov za čeveljce.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:16:59
|
|
|
|
buči
|
pina, mislim, da če ti otroke kdaj čuvam, da bi imela že več veselja, a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:17:42
|
|
|
|
pina-1
|
punce zdej poleti bi res lahko eno soboto prišle na obalo z drućinicami pa nardimo ob morju mini piknik.. Stipe in Pino obvladata žar, pa pivičko in refi bi se našla... pa še v morju bi se malo namakali
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 20.5.2008 22:17:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* rusi so kul. ampak rabijo par cekinčkov za čeveljce. ful dobri
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......