|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
20.5.2008 21:20:23   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Dejzi pa zmeri take napovedane pirjade odpove. kaj se to pravi?

Pije samo še Cedevito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!! Škoda da se mi ne da iskat unega ki se po tleh valja!!!

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
20.5.2008 21:28:18   
DaisyE
Kje je zdaj moj pir!?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
20.5.2008 21:33:10   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Pije samo še Cedevito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!! Škoda da se mi ne da iskat unega ki se po tleh valja!!!

Mislim!? Pija nesramnica!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Po takem dnevu ne bo nič cedevite, jaz rabim pir. Če mi ga bo seveda kera dala, al sta nosečniško v postelji?

Netka helou. Akcija torej? Julija ti pa tud. Keri dan ciklusa si jutri?

Dajamaja, res maš, jaz biti tokrat na počas. Počas ratemo, počas se gibamo, počas dihamo, počas razmišljamo...user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
20.5.2008 21:33:12   
Pija76
hm, hm na hladnem?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
20.5.2008 21:34:20   
DaisyE

hm, hm na hladnem?

A sta obe odmaglili? Mene žeja daje. Temperatura mora bit pa ravno pravšnja zdaj, ko se že cel večer hladi....

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
20.5.2008 21:34:56   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

[

Mislim!? Pija nesramnica!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  

Teb ni pa nikol prav user posted image user posted image user posted image , če ob piru nate pomislim ni prav, če omenjam cedevito spet ni prav........bom kr tih user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
20.5.2008 21:35:18   
DaisyE
Na koncu bom pa res na cedeviti pristala... user posted image  

Kake nosečke pa ste to? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
20.5.2008 21:35:55   
Pija76
zgleda so šle res spat

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
20.5.2008 21:36:58   
DaisyE

Teb ni pa nikol prav user posted image user posted image user posted image , če ob piru nate pomislim ni prav, če omenjam cedevito spet ni prav........bom kr tih user posted image

Očitno mam res probleme user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, tiho pa že ne smeš bit. Bi blo dolgčas.

Ti kje se pa arneja potika. Stopka je padla, poročanja pa nič.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
20.5.2008 21:38:13   
Pija76
Zgleda da na trebuhu leži, pa težje tipka, ker rita jo boli user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
20.5.2008 21:38:43   
DaisyE
Kako si mi ti, deklič?  samo še 21 dni in par ur te loči od srečnega dogodka... Kam gresta na honimun, malo sem sfalila.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
20.5.2008 21:39:04   
Pija76
Šla sem v knjižnico in vzela knjigo od Irme Virant: od nastanka gamet do rojstva, tko da jutri začnem s študijo.........

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
20.5.2008 21:40:07   
DaisyE

Boga arneja. Stopka je pa še eno luknjo več naredila...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
20.5.2008 21:40:26   
Pija76
če mene sprašuješ si mal datum sfalila, a nismo danes 20.5.? Moj D day je 21.6., za honeymoon pa študirava za čez lužo......sem tud to knjigo danes uzela v knjižnici

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
20.5.2008 21:41:25   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Boga arneja. Stopka je pa še eno luknjo več naredila...

Pa stopka res boli!!!!! Vsaj mene!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
20.5.2008 21:41:38   
DaisyE
No, dr. Pija, pol boš pa še bolj brihtna... Poročaj, če bo kaj pametnega.

Jaz sem pa v knjižnici tud tisto vzela, noge v luft, pa bo, ampak jo še šparam.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
20.5.2008 21:43:11   
Pija76
Pa kakšna knjiga je to? Je že Sonček o njej pisala! Tale moja vse opisuje, pa da vidim če še kej ne vem user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
20.5.2008 21:43:30   
pikovit
Kaj je zdaj čveke čvekaste?A gledate predizbor za evrovizijo?Je bila naša Rebeka prav fajn.user posted image user posted image user posted image  za našo Rebeko.
Kaj je zdej a ste spile kakega al ne?Midve z sestro sva si ga odprle in gledava Evrosong.

Kako ste kaj naše nosečkeuser posted image ?Kaj pa Stian ali se je kaj javila?Sonček kako kaj?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
20.5.2008 21:44:09   
DaisyE

če mene sprašuješ si mal datum sfalila, a nismo danes 20.5.? Moj D day je 21.6., za honeymoon pa študirava za čez lužo......sem tud to knjigo danes uzela v knjižnici

Ma nisem jaz datuma sfalila, samo računanje me daje. Sem prav fajn zračunala, da je 21 plus 11 celih 22 dni. Seveda se mi je malo hecno zdelo, da smo se pred parimi dnevi še o petih tednih pogovarjali, potem smo bli pa kar naenkrat na treh, ampak se mi ni dalo s tem ubadat.. user posted image  Ker konc pa gresta? Sever, jug, sredina ali malo mešano?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
20.5.2008 21:45:19   
Pija76
Jaz sem si tud enega že odprla, zdaj si grem pa sendviča narest, sem neki full lačna dons, se vidi da nisem nič delala user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
20.5.2008 21:48:19   
Pija76
Zgleda da ti res ne gre računanje, jaz sem pa mislim da dobra v njem user posted image tko da tkoj greško najdem.

Severna Amerika, čeprav mene Florida tud fajn mika

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
20.5.2008 21:49:41   
DaisyE
tole je roman, na hecen način opisano kaj dajemo neplodni pari skozi. Čaki, dobiš en izsek:

"Kljub odstudnemu in ogabnemu čaju, zmešanim z izvlečkom iz rezin jelenjih rogov, se to jutro pojavi tardeča. Sicer bi morala kaj napisati, toda namesto tega sem raje poležavala na najinem kavču, strmela v strop in vzdihovala..."

Bomo videli. Una, ki jo je ledenka na netu našla se mi je prav carsko brala, ampak je nimajo pri nas. Se bom pustila tej presenetit.

Pikovitek, čerčka. Ne gledam evrovizije. V bistvu še komaj gledam. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
20.5.2008 21:52:39   
pikovit
Dejzi a te je Reško čist zmatruuser posted image ?Kaj ti je pa dal,da si tako zmatrana?Mogoče pa zdaj bouser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
20.5.2008 21:52:54   
DaisyE

Jaz sem si tud enega že odprla,

Vidiš to nepravično življenje. Mamo štiri nove nosečke, midve morava pa sami na svoj račun pire pit. Zgrožena sem user posted image . Kam gre ta svet?

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
20.5.2008 21:53:30   
pikovit
A Pija si pa še zdej dela sendvič?user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.