|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
20.5.2008 13:20:23   
Abra
Pija, kako je glava? Te je že nehala mučit?

Pika, dobrošla user posted image

Gigi, na mišmišinem seznamu imaš link za računanje pdp-ja in vseh ostalih zadev v nosečnosti, moraš pa odkljukat retrieval/ovulation in izbereš dan punkcije. Ti si pol skor cel tedn pred mano, pa imamo isti dan UZ? Ti boš definitivno vidla srček, midve z Zvezdico bova pa zeloo srečni, če se ga bo takrat že videlo. user posted image

Meni se je pa spet začelo okrog hrane dogajat user posted image že cel dopoldne samo razmišljam, kaj bi jedla user posted image user posted image nč ni pasalo, pol sem pa kar olive z belim kruhom in oljčnim oljem jedla za pozni zajtrk user posted image je prav pasalo. Pa še zmeri ful kašljam, se prav bojim, da bom pikice (ali pikco) zgubila. Čaj se mi pa tko ne pije user posted image se bo treba kar malo prisilit.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
20.5.2008 13:23:42   
Abra
Ja, Sonček bo najbrž kar pokazalo. Si imela et 5. dan, kajne? Pri Rešu bi imela pol test 25. Ne moreš bit pa čist ziher, poglej Dajomajo. Ona je imela sicer et 3. dan. Zvezdici je pa prav pokazal.... se boš morala, kar sama odločit user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
20.5.2008 13:29:06   
dajamaja
Oj, samo nahitro, ker imam cel dan stranke, sicer mi pa kir za vratom visi.

Najlepša hvala vsem, zdej ko vas berem, se še jaz počasi prebujam v veseljeuser posted image !
Zvečer vas v miru preberem in kaj več napišem, zdej moram pa nazaj.

Daisy jst dam za pir zvečer, glede na to, da moj podmladek to vleče.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
20.5.2008 13:30:46   
gigi1
Abra sej sem se že poklikala tam gor. Mi piše, da sem v 6 tednu. Pa že prejšnji teden je pisalo, da kolk mi je slabo, pa nič user posted image  user posted image  user posted image . Po mojem so mi pa UZ naštimal tolk pozen, ker sem bolj počasne sorte. Po BHCGju sodeč, sem imela vgnezditev 1 dan kasneje kot ve, pa še maratonski postopek. Upam, da bodo srčki 02.06. močno vidno bili vsem našim pikicam.

Bravo za olive. Tudi meni že nekaj dni dišijo. glihkar jih malcam. Kar same, ker sem pred pol ure že jedla.

Zvezdica a si ti šla na krvnega?

Pinki kje si zdaj. Prejle sem te še vidla, zdej si pa zginla. Pa ne, da ti je spet slabo?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
20.5.2008 13:34:01   
pinki36
Dajama ČESTITKE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Tadeja 81 ti pa si nas tudi presenetla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SUPER FANTASTIČNO TAKO TAKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAME dobre novice , tako tako čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Arneja  super za stopkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček že spet en dan manj do pluska

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
20.5.2008 13:46:39   
pinki36
Ta interent me mal heca,,,user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz imam UZ 5.6 Takrat se bo tudi na mojem UZ že slišal srček obeh mojih pikic kajneuser posted image user posted image ???

No, glede na ultrogestan, ki sem ga dobila včerja, bi mi zaloga zdržala do 2.6, k sreči pa imam od prvega postopka prav še za 2 dni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sedja pa punce recite, da usoda ne poskrbi za vse user posted image

No ostale kako se držite???

(odgovor članu pinki36)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
20.5.2008 14:06:23   
Abra
Očinto bo danes žurka, ko moramo tok dobrih novic proslavit user posted image jaz sem moram kar naspat, ne vem, če ne bi šla že kar zdaj user posted image user posted image

Gigi, ne klič slabosti, veš kako so ble ene punce boge, so morale še v bolnico na infuzijo ... jaz imam tut filing, da mi kar bo, ker mi je že pomalem.... Mogoče boš pa med unimi srečnicami, ki jim ni user posted image res je zdaj še prezgodaj, bova čez kake 2 tedna težili user posted image user posted image
Na GK je očitno drugačen protokol, vas kasneje naročajo. Reš naroči 2 tedna po testu, pa pol še čez 2 tedna. Pol te pa odpravi, če je vse ok user posted image

Pinki, ja, najbrž se bo slišal srček ali dva user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
20.5.2008 14:16:11   
Zvezdica
Zvezdica a si ti šla na krvnega?

Ne nisem šla na krvnega, ker je bil CB dovolj močan. Mogoče bi morala, ampak kar čutim da je vse ok.

Me mal špika spodaj, pa user posted image bi... Sej veš Gigi, kako te stvari stojijo. user posted image user posted image user posted image

Grem spat...se kasneje javim, ker sem koma.

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
20.5.2008 14:43:20   
Pija76
Evo moja glava je boljše!

Ste za klepet?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
20.5.2008 16:02:37   
gigi1
Pija evo me, če si še za stvar user posted image . Js sem tud ene dve kitice odspančkala.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
20.5.2008 16:21:16   
gigi1
Pija a ti si šla tud spat? Same zaspanke danes.
Gretka se tud še ne javlja. pa je ponavad ob 16h že pokonc. kaj je punce?
Tak dan, a ne. Sem še js pod kouter zavila.
Zvezdica ooo vem, kaj bi user posted image  user posted image  user posted image , pa ne smeš! Evo, zakaj ne spim. So šle sanje dans že v tej smeri in mi je ravno lušno ratval, ko je pozvonil telefon. Še dobro! Drugače bi se zdej ukvarjala z mislijo "kaj pa če je zdaj kaj narobe". Punce, kako naj mojo podzavest prepričam, da nič orgazmov do UZ?

Abrica tle na RR pod nosečnost imaš koledarček, ki ti v vsakem tednu piše kako se počutiš, kaj se dogaja z otročkom in kaj mora očka potrpet (! - ta mi je najbolj všeč). Ko vneseš parametre, te stalno spremlja. Ravno tukaj je pisalo že za 5 teden, da naj bi se začele slabosti. No, pa saj ti to gotovo že vse obvladaš. Vsekakor upam, da bo šel ta kelih mimo nas in bomo vse imele lepo nosečnost in dobro počutje ves čas user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
20.5.2008 16:45:42   
Grethy
Hedviga pravi:
Et sem imela 29.04., punkcijo 24.4. Če se na punkcijo doda 14 dni kao datum zadnje M, sem potem v šestem tednu.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To pomeni, da si mela takrat punkcijo, ko naj bi jaz mela ET, no saj tam sem blasam niso mi nardili transferja ... kje pa si ti Hedviga LJ,PO,MB ???

Dobro jutro vsem user posted image user posted image user posted image

Jaz sem bla že pred 16, pokonci GIGI1, user posted image user posted image user posted image user posted image , pa sem šla pol kr nazaj v spalnico ker je blo treba domačo nalogo nardit user posted image user posted image , oooooo kolk časa je nismo delal, je tako pasalo ... jupiiiii ... mi je oproščeno, ker nisem takoj pršla klepetat semle ane ???? user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
20.5.2008 16:52:23   
gigi1
O grethy, seveda je! Je blo lušno a ne, po dolgem času. Prav privoščim ti punči. Vse ti je oproščeno, če gre zauser posted image .

Tisto sem bila jaz in ne Hedviga. Sva se vidle v garderobi? Js sem bila edina, ki je imela punkcijo tisti dan. Ena prav simpatična in vesela punca je imela tisti dan ET in je bila že zelo zgodaj tam. Prva za ET. Če si bila to ti, pa res ne kažeš let user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
20.5.2008 16:58:59   
sonček33
Grethy je pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image : Oproščeno!!!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
20.5.2008 17:03:05   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

O grethy, seveda je! Je blo lušno a ne, po dolgem času. Prav privoščim ti punči. Vse ti je oproščeno, če gre zauser posted image .

Tisto sem bila jaz in ne Hedviga. Sva se vidle v garderobi? Js sem bila edina, ki je imela punkcijo tisti dan. Ena prav simpatična in vesela punca je imela tisti dan ET in je bila že zelo zgodaj tam. Prva za ET. Če si bila to ti, pa res ne kažeš let user posted image user posted image user posted image

U ti mašina, če misliš eno tako ful skravžlano pa zgovorno bejbo, veliko okol 160 cm, nisem bla to jaz user posted image user posted image user posted image , je pa dečva eno leto mlajša od mene in žal ni uspela z zamrznjenčoma user posted image user posted image user posted image , ima pa s tega prvega postopka k sreči še zamrznjenčke in doma  enega tako luškanega fantka, starega leto in pol ... 

jaz sem pa prilomastila zadnjauser posted image user posted image ...

A si ti kej počival notri v sobi, al si kr domov tekla, ker je možno da sva se res srečali v garderovi, ena je takrat že odhajala ko sem se jaz pripravljala v garderobi ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 20.5.2008 17:04:12 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
20.5.2008 17:05:24   
Grethy
Hvala sonček ... sem prav srečna ker je ta oprostilni razlog prav lušna telovadna prvina ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
20.5.2008 17:08:15   
gigi1
Počivala sem kakšnih 20 min. Pol sem se pa odpravla. Sem bla še mal zadeta od ketonala, v garderobi se je glih slačla ena punca ko sem not uletela in sva se skup slačle in čvekale. Vem, da je bila zgovorna. Zdej se ne spomnim točno. Mislim, da me je spraševala, če je prvi postopek in rekla da je tudi njen prvi. Malo bolj močna. Mislim, da temnejši lasje, krajši če se ne motim (lahko tud da čop).

Če si bla to ti, sva se pa že v gatah vidle user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
20.5.2008 17:12:57   
Grethy
jupiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to bla jz

vsi podatki držijo, le tisti o laseh je druga varianta ... sem si jih spela ker se maximalno potim in pol zgledam kot bi me en skanto vode polil po glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa tud tista močnosti je bl soft varianta hehe, ena taka fajn močna je bla ja ... to sem pa bla jaz ...

...sem počaščena da sem te lahko spoznala v gatah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
20.5.2008 17:17:03   
gigi1
Jeeee! user posted image user posted image user posted image  Ta je pa dobra! Sem mela že skoz občutek, da te poznam in evo...user posted image user posted image

Tudi meni je bilo v čast, spoznati te v gatah user posted image  user posted image  user posted image .

Ja, pa še spraševala si me, če je blo boleče. A ti se me spomniš?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
20.5.2008 17:23:04   
Grethy
spomnim se pogovora s tabo, pa to da sva ble v gatah in da si se fulll opravičvala k si uletela notr, jz sem bla pa tko al tko zblojena kukr kura, tako da slike si glih nisem zapomnla, sorčiiiiiii ...

a maš kej v albumu kašno fotko ???? ...

sicer si pa lahko vesela da sva se srečali pred ET-jem, ker če bi se po tem ... uhhh ... sploh ne vem kako sem se oblekla, takrat sem bla pa čist out, bi jokala, vpila, pa nisem do popoldne spravla nč iz sebe ... pa sem se pol pobrala kot mačka, ki ima 9 življenj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
20.5.2008 17:28:15   
gigi1
Ja, saj zato men sploh ni potegnilo, da bi bla lahko to ti. Si bila res tolk dobre volje takrat. Si sploh ne morem predstavljat, kako ti je blo pol.

Nimam albuma, bom pa pogledala, če mam kje kakšno slikco. Ti jo zmejlam. Js sm bl drobižek (no, če odštejemo zdaj mojga bušija), mal čez 160. Črna, daljši paž.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
20.5.2008 17:38:40   
Grethy
... no ekola ... sem mal slike tud ohranla zgleda, sem hotla rečt, da se mi zdi da si malo manjša od mene pa temnolasa, sam nisem pa bla sto posto ... user posted image user posted image

... hecno ane, kako se v bistvu poznamo in vendar se ne ... hehehe ... user posted image user posted image je pa super dobro da se družimo, takole ali pa v živo ... lažje se pobiramo po neuspehih in potem zmagujemo ... user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
20.5.2008 17:55:58   
gigi1
He, he Gretka. Prav vse je res. user posted image  za mojo novo prijateljico (sem mislila tako tudi v živo, ne sam na monitorju user posted image )

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
20.5.2008 18:31:19   
Grethy
Ja res je ...

Vračam user posted image , me veseli!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
20.5.2008 18:55:11   
pikovit
Punce živjo,čist na hitro.

Dajamaja  user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE MAMIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vam kasneje še kaj oglasim.

A nima Oktavija rojstni danuser posted image user posted image Vse najboljšeuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.