Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 15:28:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April dobr, da še prenosnikas s sabo ne nosiš a ti jaz siso pokličem Joj April bi ti bila fuuuul hvaležna , Pa daj ji reči da bi simon okol 5h pršel po torbo če lahko? no problem, sam zdaj ma zaseden aha ok keep trying
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 15:29:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April dobr, da še prenosnikas s sabo ne nosiš a ti jaz siso pokličem Joj April bi ti bila fuuuul hvaležna , Pa daj ji reči da bi simon okol 5h pršel po torbo če lahko? no problem, sam zdaj ma zaseden Gotovo Poopsiko kliče,pa ji zvoni v avtu jst sem isto pomisla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 15:29:41
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April dobr, da še prenosnikas s sabo ne nosiš a ti jaz siso pokličem Joj April bi ti bila fuuuul hvaležna , Pa daj ji reči da bi simon okol 5h pršel po torbo če lahko? no problem, sam zdaj ma zaseden že prihaja na rr .... sam je pa res šit če si brez mobija, kar nekam zgubljen
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 15:31:02
|
|
|
|
Sisy
|
Pupsi jst te pa kličem ko nora očitn je res v avtu zvonil Sm torbo šele na parkirišču doma opazla če ne bi se obrnla pa ti jo prpelala..Najbolj sm se zasekirala ker sem se ustrašla če maš ključe od bajte not....Še dobr da ne.... April-hvala ker si poklicala Če nimaš nič nujnega v torbi nej Simon prleti,če ne pa ti jo jst prpelem a prou...sporoči
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 15:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: April IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April dobr, da še prenosnikas s sabo ne nosiš a ti jaz siso pokličem Joj April bi ti bila fuuuul hvaležna , Pa daj ji reči da bi simon okol 5h pršel po torbo če lahko? no problem, sam zdaj ma zaseden že prihaja na rr .... sam je pa res šit če si brez mobija, kar nekam zgubljen ja res pismo...sem bla zdele čist out, sem študirala moram kawasakici poslat sms če je vse kul in to...pa simona poklicat..pa vidm da sem brez mobija...groza!! Kako smo lahko tolk časa živeli brez
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 15:32:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy Pupsi jst te pa kličem ko nora očitn je res v avtu zvonil Sm torbo šele na parkirišču doma opazla če ne bi se obrnla pa ti jo prpelala..Najbolj sm se zasekirala ker sem se ustrašla če maš ključe od bajte not....Še dobr da ne.... April-hvala ker si poklicala Če nimaš nič nujnega v torbi nej Simon prleti,če ne pa ti jo jst prpelem a prou...sporoči sem vedla, da me kličeš Ma notri mam gsm, to je najbolj nujno, pa kluče tud od bajte ampak dobr daje bil tast doma. Bo simon pršel po torbo k grem jst frizerju!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 15:35:03
|
|
|
|
Anonimen
|
****, hvala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 15:36:49
|
|
|
|
Sisy
|
a prčakuješ kakšn klic od kakšnga ljubimca al kva da tok nujn gsm rabiš???? ma ne mal se hecam...sej se bom jst oglasila pa bom rekla da te ni Okej nej Simon prleti potem...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 15:38:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest se prov nago počutim če mobi pozabim doma
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 15:39:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy a prčakuješ kakšn klic od kakšnga ljubimca al kva da tok nujn gsm rabiš???? ma ne mal se hecam...sej se bom jst oglasila pa bom rekla da te ni Okej nej Simon prleti potem... pa ne sam od enga ... sam je pa res, ko si brez gsma si pa kt da si brez glave!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 15:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Jest se prov nago počutim če mobi pozabim doma ja res je smotan...madona smo odvisni od tehnike
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:02:51
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: saskija ZA Mio za 9 mesecev jaz bi se kar pod to podpisala, ker mi je ful všeč - čestitke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:04:21
|
|
|
|
Anonimen
|
kawasakica, joj kok mi je bad, ker sem ti hotla sms poslat če si varno šrišla domov in če je vse ok, pa sem gsm pozabila v avtu od sisy
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:05:18
|
|
|
|
Anonimen
|
tolk je blo luštn danes
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:06:33
|
|
|
|
April
|
kaj ste počeli...kaj opravljali , zapravljali...kakšna fotka
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:08:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April kaj ste počeli...kaj opravljali , zapravljali...kakšna fotka fotkale sta kawasakica in lenča, zaprvaljala sem jst, itak ...pa sisy tud ...opravljali pa nismo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:09:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: April kaj ste počeli...kaj opravljali , zapravljali...kakšna fotka Ah opravljale pomoje niso,ker so fest ženske Me smo pa tud tolk uredu,da ni nč za povedat Ja aaa,kakšna fotka?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:10:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: April kaj ste počeli...kaj opravljali , zapravljali...kakšna fotka Ah opravljale pomoje niso,ker so fest ženske Me smo pa tud tolk uredu,da ni nč za povedat Ja aaa,kakšna fotka? **** zakaj pa tebe ni bilo danes? V petek pa prideš ane?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April kaj ste počeli...kaj opravljali , zapravljali...kakšna fotka fotkale sta kawasakica in lenča, zaprvaljala sem jst, itak ...pa sisy tud ...opravljali pa nismo Zdaj pa nisem več tako sigurna da niste opravljale
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:11:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: April kaj ste počeli...kaj opravljali , zapravljali...kakšna fotka fotkale sta kawasakica in lenča, zaprvaljala sem jst, itak ...pa sisy tud ...opravljali pa nismo Zdaj pa nisem več tako sigurna da niste opravljale nobena ni nič opravljala, sam jst sem tebe heeeeeeeecam seeeee
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: April kaj ste počeli...kaj opravljali , zapravljali...kakšna fotka Ah opravljale pomoje niso,ker so fest ženske Me smo pa tud tolk uredu,da ni nč za povedat Ja aaa,kakšna fotka? **** zakaj pa tebe ni bilo danes? V petek pa prideš ane? Ej ni se mi dal Tisa je rogovilila ponoč pa še Maša je prilezla k nam,tako da smo na 160 cm-jih spali 4-je
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:13:45
|
|
|
|
Anonimen
|
No,lepo da se sploh kaj o meni govori Dej nej vsaj ena reče kaj o unih slikcah.A ni una lep spomin ko piše Tisa 9 dni
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: April kaj ste počeli...kaj opravljali , zapravljali...kakšna fotka Ah opravljale pomoje niso,ker so fest ženske Me smo pa tud tolk uredu,da ni nč za povedat Ja aaa,kakšna fotka? **** zakaj pa tebe ni bilo danes? V petek pa prideš ane? Ej ni se mi dal Tisa je rogovilila ponoč pa še Maša je prilezla k nam,tako da smo na 160 cm-jih spali 4-je ok, zdej mi pa odgovor še ne 3. vprašanje, prosim
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:14:35
|
|
|
|
kawasakica
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika kawasakica, upam, da si varno prispela domov...sej sem ti zdele hotla sms poslat pa vidim da sem vse pustila v avtu od sisy...groza! sma doma, Luka že puza po tleh. Babe men je blo super
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07-9. del 20.5.2008 16:15:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Da,v petek prideva s Tjašo sam nimam čevljev za v dež
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?