Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 10:52:34
|
|
|
|
cmokec
|
Ta velika gre s šolo v sredo v Planico za 3 dni. Imeli naj bi pohod v Tamar in na skakalnico, pa z gozdarjem po gozdu. Kaj bodo v dežju tam počel, pa nimam pojma. Najbolje, da ji zapakiram še Barbike in Človek ne jezi se igro.
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 10:53:29
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: živka Greš mogoče na Straški tek? A gre strašit tja? jao, kašne pa ti spuščaš To je pa zagotovo zato, ker si FOLŠNA, ker ti ne tečeš nič in se doma samo rediš. Prav ti je.
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 11:00:11
|
|
|
|
srki
|
Cmokec, saj baje da bo ponehalo jutri, danes naj bi najbolj nalivalo.
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 11:01:28
|
|
|
|
Blejka26
|
reke so bile že včeraj grozne-kaj bo šele danes..
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 11:02:17
|
|
|
|
deja27
|
sej je dežek uredu,samo od lanskega leta,ko smo bili za en dan odrezani od sveta,pa me včasih, ko dalj časa in močno dežuje kar malo zvije.pa še čez most moram hodit,spodaj pa deroča voda
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 11:03:34
|
|
|
|
Blejka26
|
zato mene draga dejči v takem vremenu ni v bohinj-že včeraj je bilo hudo za vidt
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 11:04:41
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Čuj Volga, da naum tam na "Rodili smo" smetila... zakaj me pa ti ne maraš? Jaz sem pa mislila, da se mi2 prav fajn štekava, zmeraj kakšno začinjeno rečeva, pa glede na to, da nobena od naju ni za osladno sem mislila, da fajn skupaj paševa
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 11:08:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ Čuj Volga, da naum tam na "Rodili smo" smetila... zakaj me pa ti ne maraš? Jaz sem pa mislila, da se mi2 prav fajn štekava, zmeraj kakšno začinjeno rečeva, pa glede na to, da nobena od naju ni za osladno sem mislila, da fajn skupaj paševa joj, kaj pa vem, sem vačs dobila tak občutek, kot da me ne maraš ali pa jaz tebe ne. Saj ne vem, zakaj, pojma nimam No, otrok ima pa vseeno vrhunsko ime
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 11:23:27
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga joj, kaj pa vem, sem vačs dobila tak občutek, kot da me ne maraš ali pa jaz tebe ne. Saj ne vem, zakaj, pojma nimam No, otrok ima pa vseeno vrhunsko ime Ma ja, jaz sem od nekdaj rada drezam v osje gnezdo, ti se mi zdiš pa kar podoben karakter , pol sva pa hitro skupaj, ane? Drugače si mi pa dosti bolj blizu od (pre)mnogih pocukranih in hinavskih ljudi...
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 12:00:04
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Volga joj, kaj pa vem, sem vačs dobila tak občutek, kot da me ne maraš ali pa jaz tebe ne. Saj ne vem, zakaj, pojma nimam No, otrok ima pa vseeno vrhunsko ime Ma ja, jaz sem od nekdaj rada drezam v osje gnezdo, ti se mi zdiš pa kar podoben karakter , pol sva pa hitro skupaj, ane? Drugače si mi pa dosti bolj blizu od (pre)mnogih pocukranih in hinavskih ljudi... Aja, no, potem je pa v redu. Peace, sister, peace
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 12:24:20
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Volga joj, kaj pa vem, sem vačs dobila tak občutek, kot da me ne maraš ali pa jaz tebe ne. Saj ne vem, zakaj, pojma nimam No, otrok ima pa vseeno vrhunsko ime Ma ja, jaz sem od nekdaj rada drezam v osje gnezdo, ti se mi zdiš pa kar podoben karakter , pol sva pa hitro skupaj, ane? Drugače si mi pa dosti bolj blizu od (pre)mnogih pocukranih in hinavskih ljudi... Aja, no, potem je pa v redu. Peace, sister, peace
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 12:26:05
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Volga joj, kaj pa vem, sem vačs dobila tak občutek, kot da me ne maraš ali pa jaz tebe ne. Saj ne vem, zakaj, pojma nimam No, otrok ima pa vseeno vrhunsko ime Ma ja, jaz sem od nekdaj rada drezam v osje gnezdo, ti se mi zdiš pa kar podoben karakter , pol sva pa hitro skupaj, ane? Drugače si mi pa dosti bolj blizu od (pre)mnogih pocukranih in hinavskih ljudi... Aja, no, potem je pa v redu. Peace, sister, peace Rabim injekcijo inzulina.
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 12:58:33
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Volga joj, kaj pa vem, sem vačs dobila tak občutek, kot da me ne maraš ali pa jaz tebe ne. Saj ne vem, zakaj, pojma nimam No, otrok ima pa vseeno vrhunsko ime Ma ja, jaz sem od nekdaj rada drezam v osje gnezdo, ti se mi zdiš pa kar podoben karakter , pol sva pa hitro skupaj, ane? Drugače si mi pa dosti bolj blizu od (pre)mnogih pocukranih in hinavskih ljudi... Aja, no, potem je pa v redu. Peace, sister, peace Rabim injekcijo inzulina. Injekcije inzulina nimam, upam, da bo tole tudi pomagalo
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 13:00:07
|
|
|
|
srki
|
Zdaj si pa že malo pocukrana ratala, glede na to, ta ti to ni všeč .
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 13:02:42
|
|
|
|
BAMBINA_
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Zdaj si pa že malo pocukrana ratala, glede na to, ta ti to ni všeč . Ironija srki, ironija...
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 13:03:42
|
|
|
|
Anonimen
|
A smo zdaj pri vremenu ali pri izkazovanju čustev?
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 13:07:37
|
|
|
|
tanikaa
|
Eh, kje je dobra stara ....
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 13:09:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Eh, kje je dobra stara .... Kdo tanikaa?
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 13:11:49
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Eh, kje je dobra stara .... Kdo tanikaa? Tanika je še vedno tu>!!!!
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 13:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
A TOLE BI RADA?
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 13:16:35
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Eh, kje je dobra stara .... Hu?
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 13:16:41
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady A TOLE BI RADA? Tudi ja. Samo čakaj hudiča, jaz sem jezna nate.
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 13:17:07
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Eh, kje je dobra stara .... Hu? Benti, ne delaj se gulpa. ALBINA.
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 13:18:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Eh, kje je dobra stara .... Hu? Benti, ne delaj se gulpa. ALBINA. Ja, kaj pa bi rada? Da te kam pošljem?
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 13:19:10
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Eh, kje je dobra stara .... Hu? Benti, ne delaj se gulpa. ALBINA. Ja, kaj pa bi rada? Da te kam pošljem? Komot. Danes mi je itak vse ravono do Pakistana. Ponoči sem spala natanko uro in pol.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?