Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:14:40
|
|
|
|
Blejka26
|
sej mogoče pa ne bo in se bo vse spremenilo..bomo babe mogle manj čvekati,da ne bo dežja
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:16:30
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha kakor vem, nimaš julijskega froca, ne? , pa me je zdej malo strah, da bo do takrat tisto kučico poplavilo ne, sem pa sama julijska. A to ni dovolj
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:20:28
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga ne, sem pa sama julijska. A to ni dovolj skoraj
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:20:35
|
|
|
|
lelaval
|
samo čudno je ker je bilo na poscano zofko sončno vreme in to naj bi pomenilo 40 sušnih dni A ne pomeni, če na poscano zofko sije snce, da bo 40 deževnih dni? Oz., če je poscana zofka deževna, bo lepo poletje (sončno), če pa je na zofko sonce, pa bo deževno poletje. Frencya - kar imej slabo vreme na pikniku - jaz imam junijskega otroka, od tebe oddaljena 6 km (itak sem vsak dan v tvojem selu, ker otroka hodita tja v šolo), pa nisem povabljena
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:21:40
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, nič bat...bomo vzeli napihljive bezenčke in čolničke in bomo pač pluli eden do drugega Veš kak bodo froci uživali
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:22:06
|
|
|
|
mika
|
dež je fajn za rožice, samo kaj hudiča, ko jih nimam kam posadit . zaenkrat so še v teglih. tako dolgo že čakamo na humus, ker mora bit suh, da ga lahko presejejo, zdaj pa spet dež.
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:23:34
|
|
|
|
mika
|
A ne pomeni, če na poscano zofko sije snce, da bo 40 deževnih dni? Oz., če je poscana zofka deževna, bo lepo poletje (sončno), če pa je na zofko sonce, pa bo deževno poletje. to so prejšnji teden rekli na POP TV. pred enim mesecem pa so govorili, da bo letos sušno in vroče poletje
< Sporočilo je popravil mika -- 20.5.2008 8:24:37 >
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:23:52
|
|
|
|
Freycha
|
jaoooo kaj sem si sedaj na vrat nakopala na evo, pa imam ker ne morem biti tih in se morm malo považiti, da bomo imeli piknik lelaval sploh nisem vedela (ali pa pozabila) da si iz teh koncev?! Grem kar danes pred šolo stat in opazovat katera mama bo po dva otročka prišla aja ne, dežuje
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:27:15
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Freycha, nič bat...bomo vzeli napihljive bezenčke in čolničke in bomo pač pluli eden do drugega Veš kak bodo froci uživali sej, drugega nam ne bo preostalo očitno
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:28:44
|
|
|
|
mika
|
(itak sem vsak dan v tvojem selu, ker otroka hodita tja v šolo) lelaval a v Noče hodita v šolo? Moj mož tam uči
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:47:58
|
|
|
|
Freycha
|
a je ta šola za kej? so mi domačini povedali, da je bilo ogromno drog svoj čas...... presenetljivo veliko za tako podeželjsko šolo....
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 9:02:16
|
|
|
|
mika
|
so mi domačini povedali, da je bilo ogromno drog svoj čas...... presenetljivo veliko za tako podeželjsko šolo.... mogoče je bilo včasih, ne vem. moj mož je tam četrto leto, pa ni bilo nič takšnega. prej je učil v MB na kao elitni šoli in so otroci tam čist nekaj drugega kot pri vas in je rekel, da ne bi menjal .
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 9:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdrav iz od burje prepihane obale.Tu je bol jesensko kot spomladansko. Imam občutek,da bo jutri snežilo,čebo šlo tako naprej.,da bo poletje preskočilo n bo direkt zima.Morda so to politiki zrihtal,najprej podražal nafto,nato pa poltje pregnali,da jo lahko prodajo,da bodo čim več denarčka zaslužili
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 9:18:50
|
|
|
|
Freycha
|
neva ta je definitivno danes ena od močnejših izjav si me spravila v dobro voljo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2008 9:27:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 9:30:20
|
|
|
|
snake
|
jaz pa sem vesela da dežuje pri nas da bo vsa zelenjava zrastla ki sva jo z mamo sadile da bi prešparale malo
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 9:33:06
|
|
|
|
Mišni
|
Poden, tale dež. Slabše ne bi moglo biti. No, edino vrabček tukajle na veji je fleten.
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 9:43:58
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Mimo teme. Volga, a še kaj tečeš? Tudi v dežju? Greš mogoče na Straški tek? V soboto sem šla zjutraj, v nedeljo ne, včeraj pa tudi ne, ko je bil sam dež. pa ti? na straški tek pa ne grem, no, nisem razmišljala o tem,. Koliko pa je tisto teka, mislim, koliko km? Je pa čsito nekaj drugega, če greš tečt zjutraj kot zvečer. V Soboto sem šla zjutraj in je bilo milijon procentov boljše, mirnejše in lažje.
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 9:48:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ste pa pridne.jaz pa lufam samo v spanju
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 9:56:58
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga V soboto sem šla zjutraj, v nedeljo ne, včeraj pa tudi ne, ko je bil sam dež. pa ti? na straški tek pa ne grem, no, nisem razmišljala o tem,. Koliko pa je tisto teka, mislim, koliko km? Je pa čsito nekaj drugega, če greš tečt zjutraj kot zvečer. V Soboto sem šla zjutraj in je bilo milijon procentov boljše, mirnejše in lažje. ko sem svoje čase še laufala, sem šla vedno pred službo..... zvečer nikoli nisem imela toliko energije, po jutranjem teku je bilo pa energije za izvoz
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 10:11:01
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ste pa pridne.jaz pa lufam samo v spanju evo sva že dve
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.5.2008 10:18:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 10:39:14
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: srki Ne razumem . No, zdaj je pa res bilo tole čudno prebrat. Kaj, a si kaj drugega mislila ...tudi jaz....da je srki ženskega spola Petarda, zdaj pa si ga ustrelila....pa saj sem ženska. Al zdaj jaz ne razumem . Meni je tudi fajn, ko gledam, ko vsak dan zelenjavca raste. Posejali smo pa toliko, kot da nas je bataljon, od krompirja, solate, korenja, petršilja, bučk, fižola, kumare, rdečo peso, čebulo...
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 10:44:16
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: Volga V soboto sem šla zjutraj, v nedeljo ne, včeraj pa tudi ne, ko je bil sam dež. pa ti? na straški tek pa ne grem, no, nisem razmišljala o tem,. Koliko pa je tisto teka, mislim, koliko km? Je pa čsito nekaj drugega, če greš tečt zjutraj kot zvečer. V Soboto sem šla zjutraj in je bilo milijon procentov boljše, mirnejše in lažje. ko sem svoje čase še laufala, sem šla vedno pred službo..... zvečer nikoli nisem imela toliko energije, po jutranjem teku je bilo pa energije za izvoz Saj sem jaz tudi že razumišljala io tem, samo potem bi morala vstati najmanj ob 4.45. Morda malo prezgodaj Za vikend bi pa šlo, to pa ja.
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 10:50:33
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Greš mogoče na Straški tek? A gre strašit tja?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?