|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI maj
20.5.2008 8:23:33   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Torek, 20.05
Arneja - UZ

Sreda, 21.05
Julija30 - UZ
Daisy - UZ

Četrtek, 22.05
mala81 - UZ
Rubin - UZ
Arneja - punkcija

Ponedeljek, 26.05
Hedviga - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE  

Ponedeljek, 26.05.
   Pinki2 - UZ

Četrtek, 29.05.
   Tejek - UZ

Ponedeljek, 02.06.
   Gigi1 - UZ
Zvezdica - UZ
Abra - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   mateja.goljev user posted image
user posted image Jadrnica user posted image
user posted image  Sulfinija user posted image
user posted image Womanpolice user posted image
user posted image Rozica29 user posted image
user posted image Pika74 user posted image
user posted image  Tjasshyy user posted image
user posted image  Pija76 user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Stijan greje    user posted image - TEST 21.05.2008
Sonček33 greje  user posted image user posted image - TEST 26.05.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, zamrznjenčki)
  • Stijan (dr. Reš, ET 07.05.)
  • Sonček33 (GK LJ, superfact in Menopur, ET 10.05.)
  • Zorica (09.05. dr. Vlaisavljevič)
  • mami26 (LJ), 
  • mala81 (27. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
  • Titi3 (Superfact in Menopur)
  • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Hedviga (34. let, 1.IVF, dr. Drobnič, LJ, 10.05. nizki štart)
  • Rubin (3. IVF, MB)
  • Pinki36 (2. ICSI, GK LJ, ET 03.05.)
  • Julija30 (MB)
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič, 27.05. špike)
  • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal, 11.06.)
  • Daisy (dr. Reš, zdaj bo pa akcija user posted image )
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič, 15.5. Superfact)user posted image
  • Kajsica (1.IVF;LJ, še user posted image  počakamo pa juriš po otroke)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ  mesec)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, 20.05. špike)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, dr. Ribič 20.05., zamrznjenčki)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) 
  • ušula spomladi v nov boj
  • paki (PO)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (32 let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (MB dr. Reljič)
  • andreja07 (PO, dr. Reš)
  • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
  • Ledenka (ICSI, PO)
  • moni29 (MB, razgovor v maju)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • womanpolice (1. ICSI, GK LJ; dr. Bokal 4.6. avgusta v nov boj)
  • dajamaja, (dr. Reš, PO)
  • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Tjasshyy (LJ?)
  • Pija76 (21.06. Ta veseli dogodek ali Pija se možiuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala
user posted image , *medica*user posted image   ,  Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlica user posted image  ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image  user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74,  tobika, Goyauser posted image   user posted image ,  Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image , Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13 user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pf user posted image ,Ana_Puser posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfish user posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26user posted image ,Meybebaby user posted image , sonček75user posted image , DejanSenka user posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Gugu user posted image , Mihi78user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejki user posted image , Špelka12user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123user posted image , m.rudovic user posted image ,  Orka user posted image ,  Teja*user posted image , Mavrica72user posted image , Tejka**user posted image , Hormonček user posted image , *NiNa* user posted image , Pinki2user posted image , Krtekxx user posted image , Zvezdica

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE MAJ user posted image   

user posted image   Tejek (PO)

user posted image  Gigi1 (LJ)

user posted image Dajamaja (PO)

user posted image Zvezdica (PO)

user posted image Pinki36 (LJ)

user posted image Abra (PO)

user posted image Tadeja81 (N)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke

< Sporočilo je popravil mismis -- 20.5.2008 8:31:44 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
20.5.2008 8:24:23   
gigi1
Arnejči BRAVO user posted image user posted image  za stopko. Same dobre novice danes.

Dajamaja a ti sploh nisi testa do zdaj delala? Niti tako, za prečekirat? Se je men skoz čudno zdelo, da tečke ni in da te prsi skoz bolijo. OOOOO, hvala tistmu tam gor. Čeprav bi ti lahk prišparal dober teden trpljenja.

Dejzika stiskamo pestke, da pri tebi stopka jutri pade.

Stijan samo še en dan. Dejmo punči! Nas že členki bolijo.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
20.5.2008 8:27:46   
oktavija
user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE ZA NOVE NOSEČKE!!!!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
20.5.2008 8:28:37   
sonček33
Dajamaja - wwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuu
Ma tole se pa more dobr iztečt. Jupi.

Zadnji dnevi so čudoviti. koliko dobrih novic. Daj bog, da zdržijo te pozitive vibrations do ponedeljka.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
20.5.2008 8:28:59   
tadeja81
živjo punce.morm vam sporočit, da sva v na čakalni za postopek icsi, vendar pa mi je spet ful zamujala teta, zato sem včeraj naredila test in je bil user posted image .dons sm ga še enkrat ponovila, za vsaj slučaj in je bil spet user posted image .jst sm tolk srečna.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
20.5.2008 8:30:56   
sonček33
Tadeja  - -jupi jupi tudi zate. O kakšna sreča. Men se kr roke tresejo ob teh novicah. 

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
20.5.2008 8:31:09   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Dejzika stiskamo pestke, da pri tebi stopka jutri pade.

Če stopka jutri pade, pol je punkcija v petek, če bi midva z reškotom stopko do petka zavlekla, pol bi mi pa mogoče v soboto uspelo do golice prilest. user posted image user posted image user posted image  Tako, da se mi nič ne mudi. user posted image user posted image user posted image  Si moram malo prioritete poštimat, a ne?user posted image user posted image user posted image

Mater, pa kako naj človek dela? Meni se kar reži. user posted image  Ne morem dol.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
20.5.2008 8:31:54   
tadeja81
hvala sončekuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
20.5.2008 8:32:44   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: tadeja81

živjo punce.morm vam sporočit, da sva v na čakalni za postopek icsi, vendar pa mi je spet ful zamujala teta, zato sem včeraj naredila test in je bil user posted image .dons sm ga še enkrat ponovila, za vsaj slučaj in je bil spet user posted image .jst sm tolk srečna.user posted image

Lejte to.... S čim ste se pa okužile tule na forumu? Tale maj se je pa za 360 stopinj obrnil, a ne?

Čestitke tadeja!!!!!! Lepo se cartljajte.user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
20.5.2008 8:33:28   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: tadeja81

ekola smo te že dodali med srečke nosečke. ČESTTITKE za plusek user posted image user posted image user posted image

Danes je pa res tako dober dan. Same nosečke kapljajo na plano. Zdej še mene drži, da bi kar naredila test, sej nima veze, da je ovulacija šele konec tedna. Mogoče bo pa kaj pokazaluser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
20.5.2008 8:33:37   
gigi1
Tadeja BRAAAAAVOOOO! Suuuper se ti še špikat ni treba! Tko se dela bejbi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
20.5.2008 8:38:28   
GITA14
Dajamaja user posted image  to je pa res presenečenje, čestitke!
Naša nova user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
20.5.2008 8:42:16   
Grethy

Madonca madonca ... pridem iz šihte domov, pa hitro divjam pogledat kaj se dogaja na borbenem polju, učke me že glih enoprav pečejo in zdej mam še polne solz ...

ja sej ne morem verjet ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajamaja in Tadeja dons bom pa spala kot angelc ...
tako zelo sem vesela za vaju obe, da vama tud povedat ne znam ...

Bravo punci ... zibajta, čuvajta, cartajta ... pa povejta vajinim pikicam, da nas je tu en cel ograbek tetk, ki so čist zmešane od veselja in jim želijo lepo devetmesečno (no zdej že malo manj) user posted image potovanje z mamico ... 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
20.5.2008 8:44:07   
GITA14
tadeja še tebi čestitkeuser posted image

ma danes je res prečudovit dan

(odgovor članu tadeja81)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
20.5.2008 8:44:59   
hedviga
Dajamaja, suuuuuuuuuupeeeeeeerrrrrr!!!!!!!
Kako je že bilo pri tebi? Delala prvič test in je bil-? Nisi šla na krvnega?
Ma, punce takele novice so res nekaj najlepšega!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
20.5.2008 8:53:00   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Dajamaja, suuuuuuuuuupeeeeeeerrrrrr!!!!!!!
Kako je že bilo pri tebi? Delala prvič test in je bil-? Nisi šla na krvnega?
Ma, punce takele novice so res nekaj najlepšega!!!!

Ja Hedviga, pa skoz so jo joškice bolele, pa še kej user posted image user posted image ... men je bla skoz sumljiva ... pomoje, da je mela tist dan, ko je prvič test delala, motnje v videnju vertikalnih črt in črtic ... zato je pa vidla sam minus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

važno da je spregledala !!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
20.5.2008 8:55:09   
tadeja81
hvala vsem puncam za lepe želje

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
20.5.2008 8:55:14   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

pomoje, da je mela tist dan, ko je prvič test delala, motnje v videnju vertikalnih črt in črtic ... zato je pa vidla sam minus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

važno da je spregledala !!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene bodo iz šihta zabrisali.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
20.5.2008 9:02:43   
Grethy

Mene bodo iz šihta zabrisali.....

-------------------------------------------------------------------

Marjetica ...

a si zdej vidla kaj dela neprespana noč v službi in pol še uro in pol vožnje do doma, pa še kr ne it spat ... jaaaaaaaaaa točn tko,
je treba poskrbet da ste nasmejane in dobrovoljne ...

sam da mi te ne pobere od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
20.5.2008 9:07:34   
gigi1
user posted image user posted image user posted image  Dajamaja je pa Esmeralda!user posted image user posted image user posted image

He, he Gretka. Ti ga pa pihneš tkole neprespana!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
20.5.2008 9:08:24   
sonček33
Gretka - ma ti si pozitivc 1A. Res, po delavni noči še take pokaš.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
20.5.2008 9:12:09   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

sam da mi te ne pobere od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image

Si ne znam zamislit lepše smrti... user posted image

Gretka dobra si, dobra, da že navsezgodaj takšne pokaš.

A blanč se je že uspelo čez vse poste prebit? user posted image  Kaj bo hepi.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
20.5.2008 9:16:43   
gloria
Dobro jutro.....danes je pa res lep danuser posted image user posted image user posted image
Dajamaja čestitke od srca.....to mi je pa polepšalo danuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tadeja 81 čestitke za user posted image
Arneja  super za stopkouser posted image
Sonček že spet en dan manj do pluskauser posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
20.5.2008 9:19:33   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Dobro jutro!

Danes bom pa jaz poskrebla za presenečenje. Ker M še vedno ni sem ponovila test in je +. Po 6 dneh grem nazaj na Prometrium. Z mojim sva tko mal v šoku in še ne zmoreva veselja. Glede na vse faktorje in mojomlajšo zgodovino, je mala verjetnost, da se bo obdržalo. Sem najprej hotela zase obdržat do UZ.  Ampak mali je fajter, pa bo mami tudi user posted image !!!!!!!!!!!!!

Dajamaja, jaz kar jokam od veselja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vedla, da CB test tebi ne kaže prav!!! Tkooo navijam, da se vse dobro izteče! Mali je še hujši fajter kot mami!!!!
To pa je novica!!! Pa se je ta nesrečni mesec očitno res v srečnega obrnil.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
20.5.2008 9:20:49   
Grethy
A blanč se je že uspelo čez vse poste prebit? Kaj bo hepi.

jao jao, kolk me hvalte ... sej še spat ne bom mogla...

maš pa čist prav glede Blanč, najboljš da se hitr poberem pod koutr pa "UBIT OKO" ali po domače zaspat, ker ko bo ona začela s svojim veseljem tu v Celju ne bo enega normalnega mira za spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajdi lubice zlate ... LAHKO NOČ, se beremo po 16. uri ... ga bom mojga kr u pojstli počakala, da pride iz šihte user posted image user posted image , včer namoj praznik še nismo smeli user posted image , dons pa hehhehhehe, dons pa lahkooooooooooooo ... čao mačke, bodite v stilu današnjih testkov, skratka pozitivne !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.