Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:08:01
|
|
|
|
Marogica
|
Očitno res....Meni kaže cel teden dež....Mi pa smo bazen postavili....
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:11:39
|
|
|
|
srki
|
Bo, al ne bo. Saj se včasih vreme tako hitro spreminja. Saj naj bi včeraj tudi deževalo, v LJ je bilo še celo sonce, pri nas skoz dež. Pa tudi če je, kar naj bo, če potrebovali ga bomo.
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:12:19
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Mi pa smo bazen postavili.... Ja, saj to OK... si boste enkrat v meteornih vodah namakali rito.
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:18:01
|
|
|
|
mika
|
bogi tisti, ki živijo na plazovitih obmčjih dež
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:23:35
|
|
|
|
srki
|
Za to bi mogla pa država poskrbet. Julija meseca bo pa jamranje, kakšna suša je. (samo primer).
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:27:06
|
|
|
|
mika
|
Za to bi mogla pa država poskrbet. Julija meseca bo pa jamranje, kakšna suša je. (samo primer). bi morala država poskrbet, ja. samo ljudje na obnove čakajo leta, žal, ker so sanacije plazovišč predrage ali pa jih niso sposobni sanirat, zaradi suše jaz ne bom jamrala . meni paše soooooooonceeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:29:00
|
|
|
|
Blejka26
|
mene je strah samo poplav v takih razmerah ..drugače me dež ne moti,ker bo poleti itak vroče..samo čudno je ker je bilo na poscano zofko sončno vreme in to naj bi pomenilo 40 sušnih dni
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:31:21
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika Za to bi mogla pa država poskrbet. Julija meseca bo pa jamranje, kakšna suša je. (samo primer). bi morala država poskrbet, ja. samo ljudje na obnove čakajo leta, žal, ker so sanacije plazovišč predrage ali pa jih niso sposobni sanirat, zaradi suše jaz ne bom jamrala . meni paše soooooooonceeeeeeeeee Ja, saj meni tudi paše sonce, pomanjkanje vode pa ne.
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:31:25
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Za to bi mogla pa država poskrbet. Julija meseca bo pa jamranje, kakšna suša je. (samo primer). za kaj? za enakomerno razporeditev padavin?
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:36:40
|
|
|
|
mika
|
za enakomerno razporeditev padavin? ne, za plazove in nesanirane struge ipd
< Sporočilo je popravil mika -- 20.5.2008 7:37:16 >
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:36:49
|
|
|
|
srki
|
Ne, za to, da se nekako uredi to s plazovi, ne s porazdelitivjo padavin.
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:37:19
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika za enakomerno razporeditev padavin? ne, za plazove Aja. pa ne vem, kaj je to, ampak jaz danes Srki tako slabo razumem.
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:37:23
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: mika za enakomerno razporeditev padavin? ne, za plazove No, zdaj bo valda jasno, Volga
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:37:53
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mika za enakomerno razporeditev padavin? ne, za plazove Aja. pa ne vem, kaj je to, ampak jaz danes Srki tako slabo razumem. Ah, nč hudga, Volga. Saj se še sam včasih .
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:38:58
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mika za enakomerno razporeditev padavin? ne, za plazove Aja. pa ne vem, kaj je to, ampak jaz danes Srki tako slabo razumem. Ah, nč hudga, Volga. Saj se še sam včasih . What
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:42:44
|
|
|
|
srki
|
Ne razumem . No, zdaj je pa res bilo tole čudno prebrat. Kaj, a si kaj drugega mislila
< Sporočilo je popravil srki -- 20.5.2008 7:43:24 >
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 7:45:50
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Ne razumem . No, zdaj je pa res bilo tole čudno prebrat. Kaj, a si kaj drugega mislila ...tudi jaz....da je srki ženskega spola
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:01:23
|
|
|
|
Freycha
|
Porka flek, pa glih ko prvič organiziram piknik, za vse naše julijske čveke tu na RR, bo pa deževalo volga za to si sigurno ti kriva!
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:06:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Porka flek, pa glih ko prvič organiziram piknik, za vse naše julijske čveke tu na RR, bo pa deževalo volga za to si sigurno ti kriva! to pa zato, ker me nisi povabila
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:10:33
|
|
|
|
SANEK1
|
Freycha, sama organiziraš
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:10:51
|
|
|
|
Freycha
|
kakor vem, nimaš julijskega froca, ne? to je namreč vstopnica za na piknik (pa partizansko geslo tudi ) sej največja (j)eba je, da imamo ob jezeru piknik, pa me je zdej malo strah, da bo do takrat tisto kučico poplavilo
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:11:48
|
|
|
|
Blejka26
|
glejte na dež z pozitivne strani-kmalu bodo jagode in naj jih fajn zalije da bodo obradile sadove,potem naše rožice,ki jim dež dobro dene (no če ga je preveč ravno ne)..in travica je lepo zelena..
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:11:51
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1 Freycha, sama organiziraš ne lubica (mater, kako me sledi - a imaš psa slednika ) nalašč nisem napisala sama.... samo drugih nočem brez njihove vednosti izpostavljati
|
|
|
|
RE: Marija sveta, kaj bomo zgnili? 20.5.2008 8:12:49
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blejka26 glejte na dež z pozitivne strani-kmalu bodo jagode in naj jih fajn zalije da bodo obradile sadove,potem naše rožice,ki jim dež dobro dene (no če ga je preveč ravno ne)..in travica je lepo zelena.. blejka sej navadno sem sama zagovornica dežja in bemtim čez ljudi, ki se non stop razburjajo, ker čisto malo dežuje.... sam porka flek, a glih v nedeljo mora tut deževati, al kaj?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?