|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
19.5.2008 20:05:32   
Anonimen
Mojca daj popravi prosim datum pri Rosali- 18.5.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
19.5.2008 20:07:12   
*Mojca*
ups user posted image

zrihtano user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 627
19.5.2008 20:08:40   
Anonimen
Kr solzice so mi prišle na očke, ko sem vidla, da je še ena naša rodila. Seveda pa čestitam za malega korenjaka - čimveč smeha, zdravja, ljubezni...in še veliko, veliko več dobrega.

tteeaa - se strinjam z vsemi, ki so rekle bolje brez kot s trotom - moj brat se je pred 17imi leti poročil s punco, ki je imela otroka od prej, zdaj imata še enega skupaj, ampak ne delata prav nobenih razlik - je pa tudi njen bivši šel k drugi, tko da ima mala polbrata, ki je cca.pol leta mlajši od nje.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
19.5.2008 20:08:42   
beyba
RMRM sam narobe je vidu, boš vidla da bo v ponedeljek vse ok. Kolegici so tut 3 rekli da nima želodca na morfo, pa ga je potem četrti ginekolog našu na UZ, pa je vse uredu s tem fantkom, pa kolegico so prestrašli da ma obseg trebuha čisto pod povprečjem pa so jo dal na drugo mnenje, kjer so rekli kaj se gredo ti ginekologi...itak vse ok...Tko da je sam narobe vidu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za novo pečeno mamico rosali in njenega sinčka

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 629
19.5.2008 20:09:42   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

RMRM user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo v redu, boš videla

Vse bo ok,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 630
19.5.2008 20:10:37   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: beyba

Teeaa 
S takimi bedaki da ne rečem  česa hujšega je najbolš met čim manj opravkov...Tut osebno ga nebi silila v priznanj eočetovstva, ker z vsemi nalogami dobi tudi pravice...kaj pa veš kaj ti lahko kasneje nagaja če je že zdej tak kreten.... 

To sem hotla tut jest prej dodat, da je morda bolje, če si mati samohranilka, kot pa da se celo življenje ubadaš z enim kretenom ki ni vreden ne tebe ne vajinega otroka. Kot samohranilka maš pa tut razno razne ugodnosti - saj smo socialna država. Kar se preživnine tiče, kdo ti pa garantira da jo bo plačeval?!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 631
19.5.2008 20:10:37   
RMRM
Ninny, hvala. Se tolažim s tem, da so komaj začeli preglede na novem UZ in dejansko še ne obvladajo, namreč v čakalnici je ena prav za to G. rekla, da morfo sploh ni znala s tem UZ naredit, in so jo ponovno naročili na pregled. Močno upam da je res tako. Me pa že pošteno moti, da me vedno pregleduje en drug G.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 632
19.5.2008 20:11:57   
Anonimen
Katera ti je pa delala UZ? 

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 633
19.5.2008 20:12:18   
Anonimen
RMRM - vse bo ok, boš videla

da bodo našemu vse kupljene cunjice ful prevelike, tko da bom res mogla v nabavo cunjic št. 56. Sem res že čisto pozabila kako male štručke so to.

Jst sm pa mislila, da sem kupila premajhen kompletek za iz porodnišnice - ker se mi zdi pa ful mini.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
19.5.2008 20:13:18   
*Mojca*
Joooj sploh ne morem verjet da se je začelo user posted image user posted image user posted image

Katera je naslednja, Kaja? Pa nina in l.daisy tudi zihr že cartata user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 635
19.5.2008 20:13:22   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Me pa že pošteno moti, da me vedno pregleduje en drug G.

A nimaš osebnega ginekologa? In kako to da ne? Jaz imam osebnega ginekologa, osebnega splošnega zdravnika, osebnega zobozdravnika,...... mi na kraj pameti nebi prišlo da bi šla enkrat k enmu drugič k drugmu zdravniku. Saj le osebni zdravnik pozna zgodovino mojih bolezni, težav, skratka mene.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 636
19.5.2008 20:13:45   
RMRM
lunca in beyba, tud vama hvala, mi je takoj lažje

teeaa user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 637
19.5.2008 20:14:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Joooj sploh ne morem verjet da se je začelo user posted image user posted image user posted image

Katera je naslednja, Kaja? Pa nina in l.daisy tudi zihr že cartata user posted image user posted image

jaz tud tako mislim, samo nobenega sms-a še ni bilo

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
19.5.2008 20:14:52   
*Mojca*
RMRM se strinjam s puncami da je brezveze delat paniko, še posebej ker je bilo do zdaj vedno vse ok. Počakaj in boš videla da bo vse uredu.

user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 639
19.5.2008 20:16:21   
Anonimen
Jaz sem pa danes končno sešila posteljnino. Evo, na ogled postavljam dva polštrčka - eden je od Odeje, eden homemade

user posted image

user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 640
19.5.2008 20:16:57   
Anonimen
Nya lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
19.5.2008 20:17:29   
RMRM
Ninny - Draž....

D.anna - imam svojo G., ampak se vedno nekaj menjajo, včasih se eno uro nič ne premakne, potem pa dva G. na hitro podelata itd., saj prej me to niti ni motilo, samo zdele se pa res vprašam, toliko različnih zdr. mnenj, toliko UZ( UZ so mi delali čisto na vseh pregledih, pa hodim na 3 tedne), en mesec pred koncem pa kao nekaj vidimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
19.5.2008 20:17:42   
*Mojca*
a zdaj moramo ugibat kateri je kateri user posted image

Oba sta ful luškana, ne morem pa rečt kateri je tvoj in kateri od odeje user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
19.5.2008 20:18:39   
*Mojca*
d.anna je tudi na začetku in kandidatka za to luno user posted image user posted image , pa polly80 tudi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 19.5.2008 20:19:22 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 644
19.5.2008 20:19:06   
RMRM
nya, oba sta luštna

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 645
19.5.2008 20:19:14   
Anonimen
RMRM- jaz sem enkrat naletela na njo in nisem bila nič zadovoljna. Imajo pa gor baje obsedeno stanje, ker jih je ne vem koliko premalo, moj G Tra.... je kar naprej nekaj odsoten, kar se mi zdi čudno, že sedaj ko sem se naročala ta teden na pregled, mi je rekla, da v sredo ne morem priti, ker T ni in me je naročila za četrtek tako, da grem v četrtek k Ma...

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
19.5.2008 20:21:28   
alea01
jeeeeeeeej Rosaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čestitke za pubecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 647
19.5.2008 20:24:15   
RMRM
Ninny, za obsedeno stanje pa verjamem da je res. Je tud sestra Ruža rekla, da so "polno zasedeni". Prejšnji teden 17 novorojenčkov, ful jih še čaka. Samo danes so bile 3, ki so imele danes rok, ena prejšnji petek, ena ga pa ima v sredo. Pa vse so tud čakale po 4 ure. Groza.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 648
19.5.2008 20:24:59   
alea01
mrežaste gate sem jaz kupila v sanolaborju in sem dala nekaj čez 3 eur za 10 komadovuser posted image . Meni se to zdi ful poceni in mislim, da je za enkratno uporabo

Ej, babe zdej se je pa začelo........user posted image

RMRM- ne sekiraj se. Vse se bo uredilo tko kot mora bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nya-  ja bentiš, to pa je nekaj za pokazatuser posted image user posted image user posted image . Kolk sta luštna. Sam kateri je tvoj?user posted image

*Mojca*- pecivo končano?

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 649
19.5.2008 20:25:33   
Anonimen
ja, vem en kup porodov imajo ,ker prejšni teden, ko sem bila jaz dva dni gor, so en dan imeli 3 CR+ne vem kolk še porodov zraven.... 

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?