|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
19.5.2008 17:24:41   
lonapo
mi imamo tudi v planu, da bo novorojenček prinesel darilo za tamalga. Mam že zdej probleme z njegovo agresivnostjo in se bojim da bo kriza. Že zdej me nič ne uboga, potuhe ima z vseh strani dosti, potem se mi pa še pametnjakoviči (beri bližnja žlahta) najdejo in mi tupijo kaj narobe delam in da sem čist sama kriva da je tak ker se skoz user posted image derem nanjga (če verjameš).

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 601
19.5.2008 17:37:11   
*Mojca*
Oj čveke!

Ste spet toliko naklofale da ne vem kaj moram komentirat. Po spominu gre nekako tako:

AnjaPH: jaz te tudi šmerglam user posted image

anaj22: super za brcike, kot so že druge punce rekle tako šibaj v P če se ti zdej da user posted image ne čutiš

as: spet čudoviti recepti, delaš konkurenco alei user posted image user posted image

alea01: ful lepo darilo za kolegico

babysolza: user posted image user posted image za pregled

Dojenje: nimam pojma, jaz bom delala po feelingu
Zlatnina: bljak, ne maram, sem tudi mojemu že povedala da odpade, čeprav sploh nisem vedela da ta navada obstaja.

Hmmm kaj še? Pojma nimam. Prosim brez zamere če sem koga/kaj izpustila. Zdaj grem KONČNO pečt slaščice za v službo...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 602
19.5.2008 17:40:41   
Tina 28
moj je star pet let ijn ne kaže nobenega navdušenja nad dojenčkom. Pri bivšem (njegovem atiju) so 1 mesec nazaj kupili fantka in zdaj vidi, da to ni nič zanimivega. Zdaj je pa čist proti temu mojemu trebuhu in je velikokrat zoprn in nesramen do mene, ker zdaj ve, kaj sledi. Skoz je bil ful priden, zdaj pa izziva in nič več noče bit ubogljiv. Včasih se mi zdi, da hoče narobe delat, pa s težavo. Včasih je pa spet stari dobri nejc, da se moj srček, ki kar mal boli zaradi njegovega odmikanja, malce ogreje.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 603
19.5.2008 17:41:41   
lunca14
lonapo,,,,,vem,kako je to,ko tupijo.....če nisi strog,si preveč popustljiv,pa je mali razcrkljan,če si strog,poglej jo kako ga matretira,saj ni čudno,da je otrok tako živčen......ja luna,danes je spet močna,sem dobila od mojga spet tako porcijo,da raje ne komentiram,samo to ,ko je govora o vzgoji,da se otrokoma nič ne posvečam,da z njima samo vegetiram,in da imam možgane na off.....sem ostala brez besed,in trenutno tudi sama doma z obema čričkoma,sama se pa komaj premikam,tako ,da juhuhu.....z mojim šopingom pa tud ni blo nič,ker je rekel,a kaj to rabmo,do sedaj dva nista rabila tretji pa rabi,sem se samo preoblekla in spustila nos do tal......
Kar se tiče zlatnine....pri nas to ni običaj,je pa isto,da dojenček nekaj prinese sorejencem,mami pa itak ne mara zlatnine....
Dojenje...ne kompicirajte pa bo,vse kar pa ne veste,vam pa itak pove patronažna sestra na domu,pa sestre v porodnišnici.....drugače pa imamo ženske dober instinkt...
Aleksandra+naya....zame velja za ob 12.00 v četrtek,razen ,če me kaj preseneti,lokacija lahko kar stara,pa še hčerki bo všeč..

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 604
19.5.2008 17:52:48   
lunca14
AnjaPH: jaz te tudi šmerglam

anaj22: super za brcike, kot so že druge punce rekle tako šibaj v P če se ti zdej da ne čutiš

as: spet čudoviti recepti, delaš konkurenco alei

alea01: ful lepo darilo za kolegico

babysolza: za pregled

Upam mojca ,da ne zameriš,ker sem kar tvoje skopirala,sem prebrala malo za nazaj,na brzake in vidla ,da si ti že povedala bistvo.Pa da punce ne bodo mislile,da ne mislim nanje.Vsem skupaj en velikuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 605
19.5.2008 18:40:30   
lonapo
luncauser posted image

zlatnina tud pri nas ni v običaju- sem pa cca 8 mesec  po porodu dobila prstan- zdaj ne pričakujem nič- mi je važno samo da bo mali zdrav!

Mejte se lepo- se grem mal crkljat k mojemu-

Aja- začela sem piti malinov čaj- no pa da vidimo če to kej pali.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 606
19.5.2008 19:05:40   
tteeaa
IZVIRNO SPOROČILO: nya

tteeaa - sem že mislila nate, kar se tiče očka - kako sta se dogovorila - če sploh sta se kaj.

Se sploh nisva slišala od lanskega decembra. vem, da je še vedno s tisto žensko, h kateri je pobegnil. Jutri ima rojstni dan, pa razmišljam, da bi mu poslala en mail, zraven pa dala sliko mojega trebuha - da ga malo spomnim... pa saj ne vem, če bo kaj zaleglouser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 607
19.5.2008 19:29:37   
D.anna 76
tteeaa - nisem sicer seznanjena s tvojo situacijo, predvidevam pa da ni glih rožnata. No ja, bolje brez očeta, kot pa z enim, ki mu ne za tebe ne za otroka ni mar. Se bo že našel kdo ki bo vzljubil oba v paketu, ko bo napočil čas za to.

Jaz sem danes končno pripravila torbo za bebiko, da bo moj dragi samo torbo vzel in prišel pome v P.
Sedaj me čaka še priprava kufra za mene. Problem imam pri spodnjih hlačkah, saj nosim večinoma le tangice sedaj pa brazilke brez šivov. To dvoje pa ni kompatibilno z vložki VIR 80. Kar pomeni da moram v shoping po par novih gat, ki jih bom seveda nosila le te dni ko bo trajala čišča, kar se mi pa zdi tko brez veze. No bom to prespala pa malce pobrskala če mam kje kake normalne gate. Bom tako to pripravila jutri oz. ko bom imela ustrezne gate.

Pa tist nastavek za bradavice moram sterilizirat, če ga mislim s seboj v P vzeti. A se sterilizira tudi dude? Najbrž a ne?! 

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 608
19.5.2008 19:33:16   
tteeaa
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

tteeaa - nisem sicer seznanjena s tvojo situacijo, predvidevam pa da ni glih rožnata. No ja, bolje brez očeta, kot pa z enim, ki mu ne za tebe ne za otroka ni mar. Se bo že našel kdo ki bo vzljubil oba v paketu, ko bo napočil čas za to. 

V bistvu je vse, kar želim, da bi se lahko toliko normalno pogovorila, da bi uredila očetovstvo in preživnino, ker se mi zdi res too much, da bi po vsem, kar je bilo med nama, morala še na sodiščeuser posted image . Ampak, če ne bo šlo drugače, bom prisiljena v ta ukrepuser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 609
19.5.2008 19:38:44   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

V bistvu je vse, kar želim, da bi se lahko toliko normalno pogovorila, da bi uredila očetovstvo in preživnino, ker se mi zdi res too much, da bi po vsem, kar je bilo med nama, morala še na sodiščeuser posted image . Ampak, če ne bo šlo drugače, bom prisiljena v ta ukrepuser posted image

Boš vidla. Kaj pa če ne bo hotel priznat očetovstva? A ga potem sodišče prisili v test?

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 610
19.5.2008 19:43:26   
*Mojca*
tteeaa se strinjam z d.anno, boljše brez kot s takim kretenom. Upam, da boš vse poštimala user posted image
d.anna kaj pa če bi si za vmes nabavla mrežaste gate v lekarni? Ker se strinjam s tabo da je res brezveze. Jaz imam tudi samo brazilke in si ne predstavljam kako stlačit vir80 plenico tja noter, pa bom kar to nabavla...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 611
19.5.2008 19:44:50   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

IZVIRNO SPOROČILO: nya

tteeaa - sem že mislila nate, kar se tiče očka - kako sta se dogovorila - če sploh sta se kaj.

Se sploh nisva slišala od lanskega decembra. vem, da je še vedno s tisto žensko, h kateri je pobegnil. Jutri ima rojstni dan, pa razmišljam, da bi mu poslala en mail, zraven pa dala sliko mojega trebuha - da ga malo spomnim... pa saj ne vem, če bo kaj zaleglouser posted image

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 612
19.5.2008 19:47:09   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

tteeaa se strinjam z d.anno, boljše brez kot s takim kretenom. Upam, da boš vse poštimala user posted image
d.anna kaj pa če bi si za vmes nabavla mrežaste gate v lekarni? Ker se strinjam s tabo da je res brezveze. Jaz imam tudi samo brazilke in si ne predstavljam kako stlačit vir80 plenico tja noter, pa bom kar to nabavla...

Ideja je o.k., sam kolk jih pa ti misliš kupiti. Čišča traja kar nekaj časa pravijo. Moja kolegica jo je imela 4 tedne, kar se meni zdi malce veliko sam kaj pa vem. Za to rabim kar precej gat?!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 613
19.5.2008 19:49:26   
*Mojca*
joj ne me straši, misliš da je treba met plenice 4 tedne user posted image
Jaz sem jih mislila met kak teden, potem pa dat normalne always vložke...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 614
19.5.2008 19:57:18   
Anonimen
Pravkar sem prejela sms od Rosali:

Pozdravljene nosečke. Novico vam sporočam iz lj. porodnišnice, kjer  sem včeraj ob 21.45. s carskim rezom dobila najlepšega sinčka Liama v naročje! Težek je 3055g, velik pa 50 cm. Ko se vrnem domov, vam povem še detajle.

ČESTITKE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
19.5.2008 19:59:05   
lunca14

SAj tako,tud je v praksi,močnejša krvavitev traja par dni,max.en teden,potem pa je blažja menstruacija,tako,da lahko hitro prešaltaš na navadne vložke,samo ne tampone,ti so prepovedani,zaradi možnosti okužb.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 616
19.5.2008 19:59:36   
*Mojca*
oooooooooo čestitkeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Junijčice moje, zdaj pa se je začelo zares...user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 617
19.5.2008 20:00:32   
D.anna 76

Ne vem, zame je to prvič. Jaz tut upam da bo mem po kakem tednu pol pa lahko za tamjšimi vložki zaščitim perilo. user posted image  Ampak za en teden jih tudi rabiš kolk 4 sigurno, če jih vsak dan pereš.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 618
19.5.2008 20:02:07   
RMRM
Ste ble res zelo pridne s čvekanjem tako da sploh ne vem kaj komentirati, zato vsem user posted image .

- Za seznam, ker so na njem res že zelo stari podatki: teža + 7 kg, obseg 102 cm, user posted image  bo pa LUKAS.

Sem pa bila danes na pregledu, čakam 4 ure, nato pa mi G ( v tej nosečnosti me je ona prvič pregledovala) po ene 20 min. gledanja v ekran pove, da vidi majhno povečanje enega kanala z možgansko tekočinouser posted image (sploh ne vem če sem pravilno napisala), ker sem bila v trenutku čist preč. Na vsake 3 tedne UZ pregled, različni  G., vedno vse OK, sedaj tik pred koncem pa tole. Sploh ne vem kaj naj si mislim. V ponedeljek imam pa še enkrat UZ, aja, pa nič naj ne paničarim, nič naj ne hodim na razne forume itd, mislim za znoret.

So pa sestre ravno v tistem času skozi čakalnico pripeljale 3 novorojenčke, samo nosek in črni lasko so se jim vidl, mislim ful so bli cart, na kar sem ugotovila, da bodo našemu user posted image  vse kupljene cunjice ful prevelike, tko da bom res mogla v nabavo cunjic št. 56. Sem res že čisto pozabila kako male štručke so to.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 619
19.5.2008 20:02:37   
D.anna 76
user posted image Rosali - iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 620
19.5.2008 20:02:49   
RMRM
Rosali, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 621
19.5.2008 20:03:44   
beyba
Teeaa user posted image user posted image user posted image user posted image tko kot je že ena pred mano rekla, boš našla nekoga ki bo v paketu vzel oba s tvojim sončkom, da mu bosta razsvetljevala življenje. Tvoj bivši najdražji, pa bo itak prpozno spoznal,kaj je imel in kaj je izgubil. Jst mu ne bi ničesar pošiljala in ničesar. MžUpam da imaš družino, ki ti bo stala ob strani in pomagala po najboljših možnih močeh. Vem da je težko, še posebej zdej med nosečnostjo, ko te še dodatno dajejo hormoni. S takimi bedaki da ne rečem  česa hujšega je najbolš met čim manj opravkov...Tut osebno ga nebi silila v priznanj eočetovstva, ker z vsemi nalogami dobi tudi pravice...kaj pa veš kaj ti lahko kasneje nagaja če je že zdej tak kreten.... 

Kar se tiče gat pa mrežaste pri nas časti porodnišnica Kranj...Tko da vse ki boste tam rodile, vedno ko vas vprašajo če rabite kaj rečete ja pa potem spravite za dam....(smo pač na gorenjskemuser posted image )

Dans do 11 dopoldne nisem čutla bebija pa me je zaskrbel sploh ker sem si včeri zvečer prvič vsavla canesten vaginalno tableto...Potem sem ga pa mal žokat začela...itak sem ga zbudla da je muvov, sam se je revežu začel full kovcat in se mu je kovcal neprestano vsaj 5 minut, se mi je full smilil

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 622
19.5.2008 20:03:45   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Pravkar sem prejela sms od Rosali:

Pozdravljene nosečke. Novico vam sporočam iz lj. porodnišnice, kjer  sem včeraj ob 21.45. s carskim rezom dobila najlepšega sinčka Liama v naročje! Težek je 3055g, velik pa 50 cm. Ko se vrnem domov, vam povem še detajle.

Ma bejš no bejš.kdaj pa je blo kej,da jo kaj matra......no vem samo to,da si je rezervirala ime za fantkauser posted image user posted image user posted image ..........drugače pa ROSALI iskrene čestitke za zdravega in najlepšega fantiča,lepo se cartajte in veliko poljubčkov in objemov.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 623
19.5.2008 20:04:10   
*Mojca*
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image    91 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   P 16.5. / spol:user posted image  / +13,5 kg / O: 114 cm

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image   UZ 16.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / +15 kg / O: 110 cm

1. junij  

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image   spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +12 kg / O: 107 cm

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image   CTG 19.5.  / spol: user posted image  / +9 kg / O: 97 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image    cv3rklic4 ('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image   CTG 21.5. / spol:user posted image   / Ljubljana / + 13 kg / O: 94 cm

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image  spol:user posted image  / Nemčija / +15 kg / O: 114,5 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +14 kg / O: 114 cm

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

user posted image   tweetek 1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +13 kg / O: 90cm

5. junij   

user posted image   annnna
1.user posted image  spol:user posted image (Mai)  / +20,7 kg / O: 103 cm

user posted image   pikica_30 ('77) 1.user posted image   spol :user posted image  / Kranj / +8 kg 

user posted image   she29  1.user posted image / spol:user posted image /  Ljubljana  /  +10kg / O: 97 cm 

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image   / +13 kg

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +11 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +17 kg

9. junij 

user posted image  l.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 27.5. / spol:user posted image user posted image  / +17,5 kg / O: 122 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image    P 27.5. / spol:user posted image / + 19 kg / O: 110 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image P 5.6. /  spol: user posted image  / Ljubljana / +12 kg / O: 94 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image    CTG 29.5., P in CTG 5.6. / spol:user posted image  / Ljubljana / +11,5 kg / O: 103 cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image  P 19.5.  / spol: user posted image  / +14,5kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +13 kg / O: 116 cm

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image   rozica984 1.user posted image   spol:user posted image   / +7 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 20.5. /  spol:user posted image   / +10 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P + CTG 26.5. / spol:user posted image  / Novo mesto / +10 kg / O: 107 cm

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +7 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22   / spol: user posted image  / +14,5 kg / O: 102 cm

user posted image    TonjaB  spol:user posted image  / Ljubljana

user posted image    tajči27  1.user posted image   P 28.5. / spol: user posted image / 15,5 kg

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image  P 15.5. /  spol:user posted image  / Kranj / +3,5 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image P 27.5. / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +8,27 kg / O: 96 cm

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image ) P 22.5. /  spol:user posted image   / Novo mesto / +10,5 kg / O: 108 cm

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +14 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  P in UZ 23.5. / spol:user posted image  / +13 kg / O: 100 cm

user posted image   simdar 1.user posted image   spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna / +5 kg

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image P 3.6. /  spol:user posted image / Ptuj / +10 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image    spol: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny   P 22.5. / Jesenice / +5,5 kg / O: 116 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

user posted image    papaia 1.user posted image  spol: user posted image  / Ljubljana/ +8 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:
tancho             P 16.5.
Kaja08            UZ 16.5. 

Mamice junijčice:

29.4.2008

user posted image      

1. Eva2008, PDP 14.6.2008

Tia , 2100g, 45cm, 29.4.2008 ob 5.40

Hana , 2000g, 44cm, 29.4. 2008 ob 5.55

13.5.2008

user posted image

2. kodrana, PDP 30.5.2008

Tara , 3120 g, 52 cm, 13.5.2008

16.5.2008
user posted image

3. cofijana, PDP 5.6.2008

Jan, 3250g, 52cm, 16.5.2008 ob 9.50

18.5.2008

user posted image

4. Rosali, PDP 1.6.2008

Liam, 3055g, 50cm, 18.5.2008 ob 21.45

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 19.5.2008 20:07:32 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 624
19.5.2008 20:04:44   
Anonimen
RMRM user posted image user posted image user posted image user posted image vse bo v redu, boš videla

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?