|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lupus in zanositev
19.5.2008 11:38:54   
Malincek
En prisrčen pozdravček vsem puncam, pa fantom, če jih je kaj tule gor! user posted image

S fantom se meniva, da bi počas bilo treba kako štručko user posted image  nabavit imam pa nekaj vprašanj
Imam lupus, ne sistemski, pač pa diskoidni, kožni. to je avtoimunska bolezen, sicer zaenkrat brez kakšnih problemov, pa me vseeno zanima, če ima mogoče katera izkušnje s tem in z zanositvijo ter kasneje nosečnostjo?
toliko zaenkrat, se še oglasim :)user posted image

Malincek

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.5.2008 15:21:19 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lep pozdrav vsem :)
19.5.2008 12:59:55   
lily32
žal ti ne morem pomagati, bi ti pa svetovala, da preimenuješ temo (npr. lupus in nosečnost). mislim, da boš tako prej dobila kakšen pozitiven odziv. Lp in srečno user posted image

(odgovor članu Malincek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   lupus in nosečnost
19.5.2008 13:56:29   
lily32
samo preverjam, ali se da zamenjati naslov teme. Očitno se da, klikneš na "uredi" in lahko spremeniš naslov teme user posted image

< Sporočilo je popravil lily32 -- 19.5.2008 13:59:07 >

(odgovor članu Malincek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: lupus in nosečnost
19.5.2008 14:02:36   
Rakica_80
Pozdravljena Malincek in dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ti nebi znala pomagati, če lahko, nam povej kaj o tej bolezni pa mogoče kaj čujemo okoli in ti povemouser posted image
Kakšni so znaki te bolezni?
Lahko pa se obrneš na Admina, da ti zamenja naslov teme, kako pa do njega, pa ti bo povedala kakšna, ki je že dalj časa na forumu jaz žal nevemuser posted image
Želim da tudi ti hitro postaneš srečka user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: lupus in nosečnost
19.5.2008 14:54:22   
Malincek
Zdravo!
Ne najdem uredi gumbka user posted image
Lupus je avtoimunska bolezen, od 10 ljudi ki zboli zanjo je 9 žensk največkrat v času pubertete in mislim da je to povezano s hormoni. Zaenkrat imam samo flekce na obrazu, lahko pa bi se poslabšala in potem ti lahko prizadene notranje organe (nekako tako kot luskavica, lahko jo imaš samo na koži, lahko pa v notranjosti). Mogoče je povezana tudi z KT, čeprav to zanikajo. Meni pa se je pojavila ravno takrat enkrat ko sem začela z KT.
Jedla sem tablete za malarijo in potem dobila norice pri 22 letih. Takrat sem prenehala z vsemi tabletami, tudi KT.
Tako da sedaj ko se počasi odločam za otročka user posted image , me malo skrbi in iščem izkušnje pri drugih :)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?