|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
19.5.2008 11:19:32   
NATAŠI
Fragola katastrofa od katastrofe tale tvoja cvetličarka... čist prav si naredila in hvala bogu si našla še boljšega cvetličarja user posted image user posted image .. jaz bi se tud s svojo že počasi lahko dobila user posted image  se nismo še nikol le po tel. in preko njegovega moža user posted image

(odgovor članu sepetalka)
Neposredna povezava do sporočila: 926
19.5.2008 11:20:56   
bt08
Fragola se strinjam s sepetalko,enkao bi tud jaz nardila,ker se je prav delala norca iz tebe!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 927
19.5.2008 11:25:28   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

pikovit vse najboljše če prav z malo zamude, vendar iz srca ti želim, naj se ti uresniči največja želja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Fragolca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 928
19.5.2008 11:33:46   
baguSka
Bonboncek... vse naj naj tud z moje strani!!!

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 929
19.5.2008 11:36:17   
baguSka
Jao fragola.. se dolg si zdrzala!!! Jst bi jo skenslala ze taprvic, ko bi ona mene!!

Jaz sem pa spremenila mnenje za porocni 'sopek'. Zacela sem sanjat marjetice. Tko ene par bi jih mela pac skupi zvezane v sopek s pentljo... ce jih pa slucajno nebi blo, pa gerbere. Bele ofkors. Ampak niti ne vem ce obstajajo!?

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 930
19.5.2008 11:41:25   
baguSka
Pa tale mi je kr lustn.. :))

user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 931
19.5.2008 11:43:37   
pikovit
Fragola dobro si se odločilauser posted image .Klinc jo gleda.Pri vsej tej konkurenci se še prči in dere.Ma ja!

Natasi vem,da je ful dober sirup panatus ali prospan.Pa vsak večer prepraži kamilice daj v planičko in ko gre spat na pljučka.Drugače pa je super tudi materina dušica.Zvečer namaži spredaj in zadaj po pljučih in podplatih.

Baguska bejbi ej.Šc,šc,šc z takimi mislimi.Da te potolažim biovremenska napoved je že kar nekaj časa zelo slaba.Tako da ni nič narobe z tabo.Evo nekaj da se prikaže nasmeh na tvoj obrazekuser posted image

Barbara bogi Ožbej.Je res zoprno,ko te bolezni kar planejo,nobenega vnaprejšnjega opozorila.Naj se čimprej pocajta mali palček. 
Ja jaz pravim žlata strgana plahta. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 932
19.5.2008 11:45:00   
pikovit
Baguska a si se že odločila kakšno oblekco boš imela?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 933
19.5.2008 11:47:09   
fragola
Hvala ženskice, veste da prvo sem se prav malo sekirala, samo mami mi je rekla, da sem prav naredila! 

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 934
19.5.2008 11:47:53   
fragola
baguska od bube je bil res lep šopek, sej je bil tudi iz marjetic!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 935
19.5.2008 11:48:45   
pikovit

Hvala ženskice, veste da prvo sem se prav malo sekirala, samo mami mi je rekla, da sem prav naredila! 

Ma veš da si se prav odločila.user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 936
19.5.2008 11:51:37   
pikovit

baguska od bube je bil res lep šopek, sej je bil tudi iz marjetic!

Ja res mi je bila Buba zelo všeč in šopek je bil krasen.Jaz bi tudi prišla slike pogledat.Čisto so me očarale

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 937
19.5.2008 11:51:53   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ma veš da si se prav odločila.user posted image

mi je prav pašalo, da sem vam povedala!user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 938
19.5.2008 11:53:15   
bt08
Ja Pikovit točen to.

Sem čist pozabla na tvoj praznik.user posted image  Sem rekla kasnej ti napišem,pol pa mi je ušlo iz glave!

Pa vseno hepi brzdej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 939
19.5.2008 11:54:25   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Jao fragola.. se dolg si zdrzala!!! Jst bi jo skenslala ze taprvic, ko bi ona mene!!

Jaz sem pa spremenila mnenje za porocni 'sopek'. Zacela sem sanjat marjetice. Tko ene par bi jih mela pac skupi zvezane v sopek s pentljo... ce jih pa slucajno nebi blo, pa gerbere. Bele ofkors. Ampak niti ne vem ce obstajajo!?

Marjetice so ful luštne,Buba je mela lep šopek.Jaz bi sedaj ko sva že vse nabavla,tud kr spremenila barvo,zdaj bi mela pa vse v roza rdečem nekej.Kr nekej mi buta v glav.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 940
19.5.2008 11:55:10   
bt08
[/quote]

mi je prav pašalo, da sem vam povedala!user posted image

[/quote]

Zato smo pa tukej da eni drugi mal jamramo,da si pomagamo....!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 941
19.5.2008 12:10:17   
Bubamaraa
Čas imam za kofetkanje v sredo (ali petek je tud rezerva)....user posted image user posted image user posted image user posted image

če hoče kera pofirbcat moj poročni album...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 942
19.5.2008 12:15:58   
NATAŠI
baguska jaz bi imela takoj šopek iz marjetic, ampak v avgustu user posted image  .. sem videla sigurno več kot 10 let nazaj eno nevestico in je imela šopek iz marjetic (samo marjetice nič zelenja notr) in je bil zakon ... full lepo user posted image  user posted image  user posted image  in takrat sem rekla da jaz bom imela tud takega user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 943
19.5.2008 12:20:29   
NATAŠI
pikovit hvala za nasvete... z materino dušco ga pa namažem od justa (in je full dobra) , kaj pa misliš za smrekove vršičke- ali je še premajhen zanje

bubica jaz bi firbcala user posted image  user posted image  user posted image , ob kateri uri pa v sredo? ali v petek?

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 944
19.5.2008 12:31:07   
Bubamaraa
v sredo bi lahk prišla ob ene 15.45 user posted image user posted image user posted image   

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 945
19.5.2008 12:33:03   
NATAŠI
uf jaz bom verjetno težko user posted image  ...bom ti sporočila bubica user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 946
19.5.2008 12:37:38   
pikovit
Bubica jaz sem takoj za.Sem čist navdušena.user posted image

Natasi ali imaš vršičke narejene iz meda ali sladkorja?Saj veš,da je med lahko alergen za male otroke.Če je manj kot leto potem raje ne.Ampak ne zaradi vršičkov,zardi meda.Če je starejši in je že probal med,potem ni noben problem.Pa tudi žlička meda na dan ni noben problem.Una mala.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 947
19.5.2008 12:52:06   
NATAŠI
saj to me skrbi (med) ... vršički so narejeni iz medu, Timotej je pa star 20 mesecev ampak ga samostojno še ni poskusil. .. mislim da bom kar drugo varianto najdla- hvala user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 948
19.5.2008 12:59:02   
pikovit
Nataši pa še nekaj.Če ima moker kašelj-sluz potem pomagajo razni čaji,sokovi,sirupi...Če je pa suh pa mrzli ovitek kol prsi,ki ga daš samo 2 do 3 večere.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 949
19.5.2008 12:59:41   
sepetalka
Pikovit, vse ti nekaj čestitajo, nabržsi imela roj. dan zato vse najboljše in vse lepo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem mela čudovit vikend. Enkrat za spremenbo moj dragi ni nič delal. V soboto sva šla na eno vilitveno žurko in povem vam, da me je bilo kar sram. Počutila sem se čist izven ranga. Kolegica je imela francoskega šefa, kelnarja in 8 predjedi, 4 glavne jedi in 5 sladic. Vsa hrana je bila francoska in meni ni pasalo popolnoma nič. Jaz sem  preprosto kmečko dekle user posted image zame so žganci pa mlek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne pa neki fenci denci. Ko sem pa iz žurke pršla sem pa najprej v hladilnik pogledala kaj je za jest. Moj je bil istega mnenja. V nedeljo pa sva šla na sprehod in naju je dež ujel in moj user posted image me stisne pod dežnik in me strastno poljubi in ni blo 5 min, ko sva v gozdu khmmuser posted image user posted image user posted image user posted image !
In pol še vsa mokra prideva domov in valjda sva se mogla sleč... no naprej pa že itak vesteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.