|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poroka 2008/II.
19.5.2008 8:41:24   
NATAŠI
fragola a si dobila ... super a ti je všeč ... aja pa prosim,prosim, prosim user posted image  user posted image

o naslednji sta pa Lan in Serendipity user posted image  user posted image  user posted image  še 11 dni user posted image  in potem Fragola user posted image  user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 901
19.5.2008 8:44:05   
fragola
NATAŠI je pa zelo lepa podvezica!!!user posted image user posted image user posted image

JAz mam do sobote 07.06 še samo 18dni!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Zvečer vam prilepim prstana, ki sva jih dubila!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 902
19.5.2008 8:58:59   
NATAŠI
fragola sem vesela da ti je všeč  user posted image  user posted image  user posted image  .. ja še majčkeno pa pride tvoj dan D user posted image , prstančke pa le pokaži

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 903
19.5.2008 9:17:36   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: SRCCEK

FRAGOLA moram ti povedat, da je ta obleka božanska, resnično božanska, v njej sem se počutila kot princeska.............ČUDOVITO OBLEKO SVA IZBRALI ........in zelo lepo sem pazila nanjo, se ni nič strgala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

SRCCEK čestitam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako si bla lepa!!!!
Lepo da si pazila na oblekouser posted image

Jaz grem pa v četrtek merit oblekouser posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu SRCCEK)
Neposredna povezava do sporočila: 904
19.5.2008 9:22:24   
baguSka
Baguska je bil plan izpeljan?

Itak da ne.user posted image  Dekliscina prestavljena na to soboto... in upamo na lepse vreme. Ceprav neki slabo kaze.user posted image

Drugac pa dobrodosle nove nevestice - veselo na delo. ;)

Jaz priznam. Se bl redko javljam zadnje case. Ampak nimam zgleda ugodnega obdobja. Vse me neki mori, sama seb grem na zivce. Imela sem tud pomisleke glede poroke ze.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 905
19.5.2008 9:27:37   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Baguska je bil plan izpeljan?

Itak da ne.user posted image  Dekliscina prestavljena na to soboto... in upamo na lepse vreme. Ceprav neki slabo kaze.user posted image

Drugac pa dobrodosle nove nevestice - veselo na delo. ;)

Jaz priznam. Se bl redko javljam zadnje case. Ampak nimam zgleda ugodnega obdobja. Vse me neki mori, sama seb grem na zivce. Imela sem tud pomisleke glede poroke ze.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ojoj baguska dej to je samo predporočna mrzlica boš vidla, da se bo vse uredilo!!!user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 906
19.5.2008 9:31:34   
baguSka
ojoj baguska dej to je samo predporočna mrzlica boš vidla, da se bo vse uredilo!!!

Ma ne ni to... baje mam nek planet v znamenju, ki slabo vpliva name... in bo traju do konca junija oz julija.... user posted image  Da ne govorim o tem, da mam vmes poroko!?

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 907
19.5.2008 9:36:32   
baguSka
Pa sej me je full sram da je tko... se trudim, da nebi tko crno vse razmisljala. Res se trudim. Ampak kr ne gre... user posted image  No, ni slo. Danes je sicer mal boljs, ker sem se vceri po dveh dneh stisnla k svojmu bodocmu mozicku in sem bla prou v devetih nebesih... in me je kr mal vest zapekla. Ker si ne znam predstavljat, da bi ga zgubila. Cist zares ne! Ker ga tok mocno ljubim in resnicno je on tisti, ki me zna pomirit, potolazit... pa ce tudi brez besed. Dovolj je njegov objem...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 908
19.5.2008 9:37:28   
fragola

ojoj baguska dej to je samo predporočna mrzlica boš vidla, da se bo vse uredilo!!!

Ma ne ni to... baje mam nek planet v znamenju, ki slabo vpliva name... in bo traju do konca junija oz julija.... user posted image  Da ne govorim o tem, da mam vmes poroko!?

ma lej če si boš pravla da maš neki planet v nevem kakem znamenju, da ti škodi, to ti škodi ker si prebrala in če ne bi prebrala bi blo vse ok!
Ti pravsi, da maš nad tabo dober planet in tudi tako bo!!!!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 909
19.5.2008 9:44:30   
bt08
Nataši 5 bolezen je da dobi fleke v obliki elipse al pa metuljčka,ampak to so zelo živi rdeči fleki,najprej nal ičkih,nato na okončinah in ritki.Ožbej je pa zraven mel še vročino.Ni nič nevarno,otrok najbi samo velik pil in počival.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.5.2008 9:45:55   
bt08

Pa sej me je full sram da je tko... se trudim, da nebi tko crno vse razmisljala. Res se trudim. Ampak kr ne gre... user posted image  No, ni slo. Danes je sicer mal boljs, ker sem se vceri po dveh dneh stisnla k svojmu bodocmu mozicku in sem bla prou v devetih nebesih... in me je kr mal vest zapekla. Ker si ne znam predstavljat, da bi ga zgubila. Cist zares ne! Ker ga tok mocno ljubim in resnicno je on tisti, ki me zna pomirit, potolazit... pa ce tudi brez besed. Dovolj je njegov objem...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ne bit žalostna,jaz te imam v spominu ful veselo punco!Sem pa jaz približno na istem nivoju kot ti.Nekej me mori,pa ne vem točno kaj!

Ja tavikend mora bit pa lepo vreme,ker mamo mi tud piknik!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 911
19.5.2008 9:46:47   
baguSka
Ti pravsi, da maš nad tabo dober planet in tudi tako bo!!!!!!!

Bom probala... se bolj pa bi blo, da bi tud to prebrala.user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 912
19.5.2008 9:47:55   
baguSka
Nekej me mori,pa ne vem točno kaj!

Evo tocno to!!???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 913
19.5.2008 9:50:40   
baguSka
Nekej me mori,pa ne vem točno kaj!

Tebe je mozno da te tamal mori, ne!!?? Al je kej drucga... ?

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 914
19.5.2008 10:00:00   
fragola
baguska samo pozitivno misli in boš vidla, da pozitivno bo pršlo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 915
19.5.2008 10:01:01   
fragola
pikovit vse najboljše če prav z malo zamude, vendar iz srca ti želim, naj se ti uresniči največja želja!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil fragola -- 19.5.2008 10:02:01 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 916
19.5.2008 10:02:00   
NATAŠI
baguska mislim da bo tudi to soboto slabo vreme... kakšne pomisleke, no user posted image user posted image  to imaš nekaj čudno obodje, saj bo soček zunaj pa boš ti spet taka kot moraš biti user posted image  ... pa itak si zaljubljena čez ušesa tako da kar pogumno naprej tiste črne misli pa nažen stran

barbara hvala za razlago ... ma timotej tako kašlja ponoči da upam da ne bo kaj naprej... mu bom dala danes smrekove vršičke... no barbi ti tud glavo pokonc in vse je ok ... pa se lepo veseli poroke user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 917
19.5.2008 10:33:34   
bt08
Ja no sej pri meni je vrjetno samo ena stvar,da me zadnje čase spravlja v slabo voljo,in to je služba,pol pa vse za sabo potegne.

Ožbej mi daje voljo,ne mori ampak mi daje vojo.

Služba je pa tko,ko bom rodila jo grem iskat novo,prej se pa ne pslača,ker me noben ne bo vzel,pol pa da zviznem na porodniško.

Mah sej bo.Punce glavo pokonci tako kot Nataši prav,še mal pa sebomo poročile,pa bomo vesele srečne...!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 918
19.5.2008 10:38:14   
NATAŠI
Barbara kar lepo v akcijo user posted image  in naj vama uspe user posted image /user posted image  in potem v bolniško, porodniško in potem v novo službo user posted image  user posted image

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 919
19.5.2008 10:40:09   
sepetalka
Dober dan nevestice!
Baguška user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem tudi imela prejšnji teden dneve, sem povedala dragiju pa me je vse sorte spraševal. Pa ni v bistvu nič samo tako se počutiš, ti gre na jok in še sama ne veš kaj ti je. Sama sebi greš na živce .... Z mano je bilo isto, saj bo minilo, ne daj vse na vpliv planetov, malo te živčki dajejo zaradi poroke, malo imaš skrbi. Jaz sem se pogovorila z mojo trnajboljš frendico in ona me je takoj spravlja v boljšo voljo, pa mi je samo rekla, da me razume in da ve kako mi je. Tako jaz razumem tebe in ti pošiljam en velik objem.user posted image Ko prideš domov, pojdi na sprehod in se malo sama s sabo pogovori. In mogoče najdeš odgovore!

Drugače pa smo tu zate!user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 920
19.5.2008 10:40:54   
fragola
joj veste tudi mene me mori služba, meni moje delo je dobro, vendar odnosi lih niso nevem kaj! In vam povem, da me zmeraj bolj matra!!!
Ma tudi jaz moram prvo zanosit in pole bomo vidli za naprej!
mam pa dobro plačo in regres mi da zmeraj ta višji pa trinajsto dobim, finančno v bistvu je full dobro samo me mori !

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 921
19.5.2008 10:49:50   
NATAŠI
fragola pogovori se z šefi pa najdeš mogoče kakšno dobro rešitev user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 922
19.5.2008 10:53:46   
fragola
se vam pozabla neki povedat!
Jaz sem bla zmenjena prvo z eno cvetličarko in pri njej sem bla že konec januarja, ker sem hotla to čimprej uredit no potem smo se nekako vse dogovorile kaj čem met in potem  mi je ona rekla da me pokliče za 8.marec, da pridem tja, ker takrat ma največjo izbiro , tako, da si bom izbrala barvo, no jaz sem čakala in itak me ni poklicala potem sem šla tja konec marca in je rekla kolegica da je ni in da ji bo rekla, da me  pokliče in spet itak me ni poklicala, potem sem šla še enkrat tja aprila in ista pesem!!! Potem sem se razjezila in mi je prjatu zrihtal enga druzga cvetličarja in midva sva se takoj poštekala in vse uredila! In ta prva cvetličarka me je v petek ko sem bla na sejmu klicala in mi reče da mi je naročila 100 vrtnic, da naj pridem , jaz sem bla prav malo šokirana in sem rekla kaj naj jaz z 100 vrtnicami sej jih nisem naročila!!! Potem mi reče ja da bom vilda katera mi je najlepša in bla, bla, .. Potem sem ji povedala, da jaz ne bom vzela pri njej rož, ker smo ble drugače zmenjene in da se ni držala tistega kar je obljubla in da jaz če ne bi izbrala drugega cvetličarja bi bla živčna ker tri tedne pred poroko me ni poklicala, ja in potem mi je začela zjat, ma prav zjat, da kaj je važno če je samo tri tedne pred poroko sej važno da je ona vedla da udi če jaz nisem, ma hallllooo, jez sem šla k njej tolk prej k njej da sem sigurna da me ona vzeme in jaz do danes nisem dubila nobene ponudbe od nje, ker mi je obljubla da mi jo poslala in itak mi ni!!!
In potem ker je tako zjala in se kregala z mano sem ji rekla hvala lepa in nasvidenje in odložla telefon!!!! Sem bla jezna kot risuser posted image user posted image nato mi ta ženska pošlje sms da ona ni navajena da ji kdo vrže dol telefon in da če bi jaz prav hotla met svoj šopek da bi vztrajala in pršla k njej večkrat!!!!!!!!user posted image MA haloooo sej ni edina cvetličarka, ma v glavnem za znortttttttttt!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 923
19.5.2008 11:11:06   
sepetalka
fragola ma no comennt na to tvojo cvetličarko. Kar se mene tiče bi jaz najbrž isto nardila kot ti, najbrž je mislila da je edina cvetličarka v slo??!!
Prav si nardilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Brez ljubezni so ljudje le tujci in obrazi le galerije slik in govorjenje le prazno pozvanjanje činel.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 924
19.5.2008 11:19:04   
bt08
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

joj veste tudi mene me mori služba, meni moje delo je dobro, vendar odnosi lih niso nevem kaj! In vam povem, da me zmeraj bolj matra!!!
Ma tudi jaz moram prvo zanosit in pole bomo vidli za naprej!
mam pa dobro plačo in regres mi da zmeraj ta višji pa trinajsto dobim, finančno v bistvu je full dobro samo me mori !

Jaz to kar delam zelo rada delam,plača in ostalo je katastrogfa,marčevsko plačo še sedaj nisem dobla,pa pred poroko sem,drug mesec mam za plačat dohodnino ki znaša 3/4 moje plače,plačo mam pa najnižjo kar jih je.Brez veze!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.