|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
19.5.2008 9:59:25   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Ojla user posted image
vdm da pridno čvekate, se bom potrudla bit dons mal več tele gor.
Jest dons že od 7,30 kličem G pa je skoz zasedeno al pa se nihče nejavi. Sej vem da je sestra ful boga k je res ogromen pacientk pa še telefoni. Kličem jo pa zato ker ne zaznam 10 premikov od user posted image  v celem dnevu pa še cela desna stran me zafrkava, najprej mi je sam noga otekla zdej mam pa še mravlince v roki, pa še boli me za povrh vsega.
A miselte da sam preveč paniko zganjam?

Morm še na CSD poklicat jutri nastopim z porodniško odločbe pa še nisem dobilauser posted image

Sem zasledila da čakamo novice o l.d. in nini

Daj, pejdi k G. za vsak slučaj.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 501
19.5.2008 9:59:54   
alea01
anaj22- nič ne paničariš. Ti se lepo spakiraj in se pejdi pokazat. Ziher je ziher. In brez panikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 502
19.5.2008 10:00:26   
Anonimen
Anaj - ti kr se pejt h ginekologu - pa ne se obremenjevat, če majo oni preveč dela, zato so tam - pa še ti boš pomirjena

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
19.5.2008 10:03:53   
D.anna 76
Anja22 - ti se pejdi kr pokazat, nič čakat, itak bi ti po telefonu sestra isto svetovala, saj po telefonu ne more vedeti kako in kaj je s tabo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
19.5.2008 10:04:53   
alea01
jaz sem nesla papirje na CSD en dan pred nastopom porodniške in valda da še nimam odločbe. Mi pa ni na CSD -u nič rekla, da bi bilo karkoli prepozno

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
19.5.2008 10:09:11   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

jaz sem nesla papirje na CSD en dan pred nastopom porodniške in valda da še nimam odločbe. Mi pa ni na CSD -u nič rekla, da bi bilo karkoli prepozno

Jaz tudi. pa sem odločbo dobila takoj po praznikih- 30.4. sem bla na cSD. edino tega ne piše, kdaj mi bo nakazan denar. Al pa nisem dobro prebrala.

Grem ven!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 506
19.5.2008 10:34:06   
cv3rklic4
Hej, punce, ali je normalno, da imam pulz 113, kljub temu, da danes še nisem nič "resno" počela - računalnik pa iz stroja sem zložila posodo? Ful se čudno počutim, pa ne vem kako to?
Hvala za kak namig!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 507
19.5.2008 10:37:26   
lonapo
Jutro,ž

se vidi da bo polna luna-celo noč nisem spala, vse me je bolelo, hodila sem gor pa dol po stanovanju, bila kar nekaj za brezveze živčna- v glavnem katastrofa.

Včeraj smo imeli piknik v dežju- smo napeli šotorsko platno in sedeli celo popoldne zunaj- ful je blo luštno.

Anaj22 pejd se pokazat v P- ziher je ziher. Moj je danes tud malce bolj miren.

Glede pregledov: imam ctg šele v 38 tednu in pregled 1 teden pred rokomuser posted image user posted image . Mi ni tole kaj preveč všeč.

No, 27 maja grem še na en koncert v križanke, potem sem se pa odločila da grem rodit. Do tacajt moram pa še posteljico pripravit in lupinco zrihtat.

Me je pa vsak dan bolj strah poroda. Žal se še ne morem napsihirat , da bo šlo vse gladko.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 508
19.5.2008 10:45:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4

Hej, punce, ali je normalno, da imam pulz 113, kljub temu, da danes še nisem nič "resno" počela - računalnik pa iz stroja sem zložila posodo? Ful se čudno počutim, pa ne vem kako to?
Hvala za kak namig!

Normalen pulz je okoli 80. 113 v mirovanju je kar huda. Kakšen je pa pritisk?

(odgovor članu cv3rklic4)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
19.5.2008 10:47:37   
annnna
-kar se tiče ctga še nisem mela nobenga in mam prvega 22.5. čeprav se mi zdi pozno

-protibolečinska inekcija ultiva na ptuju predavanja 29.5. - brez teh predavanj ne moreš dobit upam da me ne prehiti

-napotnica za porodnišnico meni piše za obdobje 6 mesecev

-mene tudi že celo jutro špika pa šraufa kot pred mensruacijo ko se pa vstanem pa krč v spodnji desni del trebuha... kaj user posted image otroček se popolnoma umiri ko se začne akcija?

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 510
19.5.2008 10:48:08   
Anonimen
Hvala za kak namig!

Jaz sem tud mela neki časa mal povišan pritisk, pa pulz tudi. Če imaš pa nizek pritisk, je pa to normalno, ker mora srce bolj delat.

(odgovor članu cv3rklic4)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
19.5.2008 10:48:42   
tajči27
ojej kriza...pa kaj za user posted image  je danes to?!...tolk neki ščipa tam spodaj vse,pa kr neki...jojojoojooj
tak kot je vreme tak sem jst očitno al kaj???!!!user posted image ..me že pošteno jezi tole..

17.6.-dan D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
19.5.2008 10:48:55   
annnna
aja pa vsem user posted image user posted image user posted image za preglede ctgje in vse ostalo sploh pa ninizverini in pa l.daisy - me prav zanima kaj se dogaja...

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 513
19.5.2008 10:49:37   
cv3rklic4
Ne vem, ker nimam aparatka, tako da zdajle razmišljam da bi šla kar v ZD, pa mi ga bodo tam izmerili (če bom prišla na vrsto). Sem že klicala po telefonu, da bi vprašala, pa se noben ne javi. Itak nimam daleč, tako da bom verjetno res kar šla tja, pa bomo videli. No, se javim, ko izvem, kaj je z mano - če uspejo ugotovit. Mogoče je pa to že priprava na ... odhod v P ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 514
19.5.2008 10:49:38   
Anonimen
cv3rklic4 - pejt se uležt za 20 minut, pol si pa še enkrat zmeri.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 515
19.5.2008 10:51:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tajči27

ojej kriza...pa kaj za user posted image  je danes to?!...tolk neki ščipa tam spodaj vse,pa kr neki...jojojoojooj
tak kot je vreme tak sem jst očitno al kaj???!!!user posted image ..me že pošteno jezi tole..

luna bo

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
19.5.2008 10:52:12   
Anonimen
V lekarni ti lahko izmerijo pritisk...se mi zdi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
19.5.2008 10:54:39   
D.anna 76
Punce, jutri je polna luna...... morda pa res katero to preseneti.
Pri meni se še nič konkretnega ne dogaja, me pa mal skrbi, če pa slučajno ne bom opazila da se kej dogaja?!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 518
19.5.2008 11:01:52   
marty5
Jutro user posted image

se vidi da bo polna luna-celo noč nisem spala, vse me je bolelo, hodila sem gor pa dol po stanovanju, bila kar nekaj za brezveze živčna- v glavnem katastrofa.
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Ja, moja noč je bila točno taka - k temu naj dodam še par nočnih obiskov našega pobalina in rezultat = user posted image user posted image  popolnoma neprespana noč.
Mene tudi daje živčnost pred vsem - od poroda dalje. Jutri imam spet CTG in tudi GP, da vidimo če se kaj dogaja tam spodaj. Sem že v 39. tednu, tako da čisto možno da bo še ta teden kaj.....

Danes doma pospravljam in pripravljam vse, kot da grem na daljši dopust user posted image . Vsako cunjico zlikam, šla sem v trgovino po zaloge, menjala rjuhe, še enkrat vse počistila.....za vsak slučaj. Še nastavke in dude dam sterilizirat in spokam v torbo in pol pa sem res ready to go user posted image .

Sicer sem podpisala izjavo za EA, ampak me je vseeno ful strah tega poroda user posted image  in vsega kar paše zraven. Si tudi jaz stalno ponavljam, da kako bo šlo hitro in brez problema, ampak ni še doseglo mojih možganov user posted image .

Nič, grem nazaj v likanje!

< Sporočilo je popravil marty5 -- 19.5.2008 11:02:24 >

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 519
19.5.2008 11:07:52   
tajči27
ja pišuka ta presneta luna da tolk vpliva????user posted image ja jutri vidim da je luna...jst upam da me ne bo to tooolk prehitelo....rok imam 17,6, pa vidim da je naslednji mesec 18,6...ampak res kriza no...vidim da nas kr neki matra...punce zdržite!..2 dni mi že trebuh otrdeva pa ni blo nekega ščipanja tko kot danes,danes mi trebuh še ni otrdel,me pa zato tolk ščipa user posted image ...svašta...je pa izcedek sem opazla tko rumeno tko kot da bi hotel rjavkast postat...a če mi čep gre slučajno morem takoj v P al počakam popadke al kaj???čist sem zmešana

17.6.-dan D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
19.5.2008 11:08:11   
alea01
mene pa ful v križu boli v intervalih in nenormalno otrdeva trebuh..... Luna verjetno dela svojeuser posted image . Ne morem ne sedet in ne ležat in samo racam gor pa dol po stanovanju

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 521
19.5.2008 11:09:32   
tajči27
hm...kako pa vse to izvedeš v 39,tednu?????user posted image punca...ker jst se namreč komaj premikam pa bo jutri 36,teden'!!!!user posted image

17.6.-dan D

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 522
19.5.2008 11:10:57   
annnna
haha babe... al pa smo že napsihirane vse tak in je želja po odstranitvi trebuha tak močna da mamo kr vse zdaj to....pol pa še beremo druga drugo pa vidiš aha mene tudi kaj pa če je zdaj to to...

sej fajn bi blo sam močno dvomim...user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 523
19.5.2008 11:11:56   
tajči27
ja sej tud to...prej me je enkrat samkrat v križu uščenilo tolk da sem zvezde vidla..ampak nič ne otrdeva trebuh,sam ščipa spodaj pa ene parkrat je tolk da sem misla da je popadek-niti ne vem al je bil al ne...ker ne otrdeva trebuh...jojoj

17.6.-dan D

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 524
19.5.2008 11:13:55   
tajči27
ja mislim da ni to sam do tega ko druge jamrajo da se pa moremo kr pridružit...bi raje vidla da bi blo tko...sej mal pojamrat je treba...sam sem se pa kr mal ustrašla in koga vparšat če ne punce tle gor???

17.6.-dan D

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......