mama06
|
Evo punce, večer je tu in poročilo dneva GH - naš se enostavno čez dan sploh več noče dojit, razen silom prilike, če ga že ful silim, pa še potem komaj 2x potegne in zaključi. Poje pa ful malo GH, proti večeru se mu pa odpre in bi samo jedel. Ne vem, zakaj ima tako rad kupljene sadne kašice, ker doma sicer poje mojo, ampak pol manj . Sicer se sedaj ne bom preveč sekirala, ker gremo na morje in mi bo itak pasalo, da je kupljene, da ne bom rabila preveč komplicirat . Je pa z veseljem pojedel danes 3 kuhane suhe slive, ker zelo težko kaka. Potem je pa še kompot od teh sliv spil kar iz flaške. Sva se z dragim čudila, ker drugače flaške ne pozna za uporabo mišk - še enkrat čestitke za poroko. Ta bo pa sedaj držala, ker je bila kar 2x izvedena. Me veseli da sta se imela zelo, zelo lepo in da sta na voj dan maksimalno uživala. Bravo VANILI - brez plenic ćez poletje je že OK, kaj pa kakanje . Če te polula, ni problem, ne veš pa, kdaj bo kakal moški kotiček - pranje sprednje šipe in mene je bilo pri nama na sporedu ravno ta teden zjutraj za dobro jutro. Me je skor infarkt in jih je moj poslušal ene par minut živa - dojenje je najbolj sigurno varna zaščita pred dehidracij. Če se doji, ne bo otrok dehidriral lane31 - ja izgovori, izgovori. Si pač cel dan čekirala na RR kaj se dogaja. Priznaj mehurčica - pri meni nisi bila nikoli na ignor. Sem te pa zadnjič - še v aprilu -klicala, pa nisi poklicala nazaj. Kdo je sedaj na ignoru . Sem šla skozi park, pa sem mislila, če si kje v bližini. Ni frke okolica - punce, mi se bližamo koncu. Podstavek za kamin je zabetoniran, počakava, da se posuši, potem pa ga sestaviva in postavi ven še mizo in stole in basta. Rastline pa že vse veselo rastejo. Ko bo gotovo, poslikam in dam v album. Sem pa danes dobila živčnega, ker hočem dat korita na balkon, jih imam več kot lani in sva z dragim dala naknadno še delat nosilce za korita in niso prave velikosti in potem sva imela hitri pogovor, kdo je kriv. Moje mnenje je še vedno, da je kriv on, ki nama jih je delal, ker vem, kaj sva merila in kako je naredil prve. Še sedaj sem jezna
|