|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2008 - 5.del!!
18.5.2008 9:56:18   
špelin@
Dobro jutro user posted image

80kaja, ja , tako pri meni izgledajo popadki. Mogoče si celo že v P, če je trajalo celo noč user posted image user posted image user posted image

žanka, o odtekanju vode tudi jaz nič ne vem, ker so mi morali vsakič predreti mehur user posted image

MARTINA25, hvala za novice o Estrelli* user posted image  Ja, saj najbolj je vrag, ko te popadki mučijo več ur, potem pa si že skoraj na tem, da greš v P, in ponehajo user posted image

janjček, predvidevam, da je tole roza rahlo sluzasto sruser posted image nje, ki gre iz mene že skoraj 3 dni, tudi čep user posted image

natasa34, tudi pri meni se je stanje preko noči popolnoma umirilo. V bistvu sem kar vesela, ker se vsaj bolje počutim user posted image  Včeraj sem bila res zdelana od bolečin. Tudi mali je začel spet fino brcat, ker včeraj ob vsem tistem otrdevanju sploh ni mogel. Je pa občutno nižje.

MARTINA25, pri nas je deževalo ponoči. Sem se zbudila, ker mi je bilo strašno vroče, in odprla okno, potem pa sem poslušala dež, ker nisem mogla zaspati nazaj user posted image

Anitka, uživaj user posted image

Zdaj se bom vrgla v delo, včeraj me je tako matralo, da nisem naredila praktično nič.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 351
18.5.2008 9:58:01   
špelin@
Aja, imam še eno novičko, sem skoraj pozabila: kodrana in njena princeska Tara sta nazaj v P, ker je mala dobila zlatenico in je morala pod lučko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.5.2008 10:01:29   
MARTINA25
ŠPELIN@ men je bilo tudi vroče ponoči in to fulllll.Zmeraj ko sem se zbudila sem imela lase čisto mokre.Nasploh mi je že celo nosečnost bolj vroče kot pa ne, pa sem bila prej ful zmrzljivka.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.5.2008 10:01:35   
janjček
kaj pa pomenijo bolečine čisto v spodnjem delu na vsake 10 minut po recimo 20 sekund

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.5.2008 10:02:17   
barbaw
Dobro jutro!

Žanka moji popadki z oksitocinom so bili bolj blagi kot moji naravni. user posted image  Če te kaj zvija pa nisi ziher se pojdi pokazat v P. Tudi če so neredni ti bodo dali oksitocin in boš lahko rodila, če je le telo pripravljeno. Da si že kaj odprta.

Špelin@ ful je hecno, ker so porodi različni ampak glede na to, da si prejšnjič imela blage popadke, ki jih nisi jemala resno, bi se skoraj morala it pokazat.

Zgleda, da sem bila jaz edina srečnica, ki je dobila popadke iz šusa na 8 min in odpustnico in sem že lahko šla v P in rodila v dveh urah. Me je pa tudi dva tedna prej matralo in sem imela polno lažnih popadkov. Par dni pred dejanskim porodom pa zatišje. Smo še na Lentu hranili labode popoldne in mi niso hoteli verjet zvečer, da moram rodit. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.5.2008 10:03:59   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Aja, imam še eno novičko, sem skoraj pozabila: kodrana in njena princeska Tara sta nazaj v P, ker je mala dobila zlatenico in je morala pod lučko user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  En dan ali dva pa bo zlatenica "odšla".

janjček temu bi lahko rekli popadki. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.5.2008 10:05:20   
kasso
Dobro jutro!

Najprej čestitke suzy in sky user posted image user posted image user posted image
Žal tudi jaz ne bom utegnila čvekat, ker je zdaj pestro doma, sploh ko smo vsi, pa še kakšen obisk vmes..... user posted image , vmes pa še moj študira na računalniku in mu ne težim.

Srečno vsem, ki boste v kratkem na poti v P user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 357
18.5.2008 10:07:10   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

user posted image za princesko Taro!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.5.2008 10:10:58   
Anonimen
Vem,da mogoče postavljam čudna vprašanja,ampak bolj ko se bliža dan D bolj razmišljam o tem.Sej,tolaži me,da imam jutri pregled,ampak vseeno,če sem slučajn že kaj odprta sej to ni nič nevarno a ne?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 359
18.5.2008 10:41:11   
narava
Pozdravljene tetke!

Vreme v lj pretezno oblacno.

Stanje: nespremenjena in miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirna simbioza! user posted image  user posted image  ej, pa to ne mores verjet! Celo nosecnost se nisem tak fajn pocutila (pa je bila zelo lepa nosecnost), kot bi ne bila noseca?! Ze v sredo mi je sel cep, a se vedno cepim doma.

Cestitke vsem novim mamicam, zavidam vam, ker jaz bi tut ze nasga Pobca spoznala; on pa kot bi se ustrasil? Pa ful je zivahen, se ni cisto nic umiril. Do sedaj so cist vsi ctg-ji (pa jih ej bilo kar nekaj, okrog 10 sigurno) bli taki, da ni niti enkrat spal..ma ne vem kaj se dogaja. Sem ze cist zapsihirana user posted image  se mi je pa sanjalo, da sva bili z **** skupaj v porodni user posted image  Bog daj, da se ji jutri pridruzim user posted image

Edina, ce me do srede ne prime - pomeni, da bom tudi jaz noseca do pozne jeseni, in bi se vama z Estrello pridruzila pri obisku ****. itak ne bomo vse istocasno pri njej, pa vseeno, kasneje gremo pa na ene cevape v damajanty pekarno user posted image

no tok, grem se k mojmu stiskat, zdej k sva se v dvoje user posted image

lp, narava.

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.5.2008 10:49:25   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: žanka
Vem,da mogoče postavljam čudna vprašanja,ampak bolj ko se bliža dan D bolj razmišljam o tem.Sej,tolaži me,da imam jutri pregled,ampak vseeno,če sem slučajn že kaj odprta sej to ni nič nevarno a ne?

Nič ni nevarno. Jaz sem tudi že odprta, ampak dokler so plodovi ovoji celi ni ti ne odteka voda, ni panike user posted image

kasso, le glej, da si boš vzela med vso norijo čas za počitek user posted image

barbaw, saj včeraj sem že skoraj šla, potem pa je preko noči vse ponehalo, nočem pa hodit v P za brezveze. Recimo, da imam namen zdržat do četrtka, ko imam itak pregled, potem pa srčno upam, da bom že odprta vsaj 4 cm in samo gas user posted image  Moji popadki so bili pa vsakič prešibki in sem dobila oksitocin.

janjček, lahko so pravi ali pa lažni popadki, še sama zase včeraj nisem vedela user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25
Nasploh mi je že celo nosečnost bolj vroče kot pa ne, pa sem bila prej ful zmrzljivka.

Zanimivo, tudi jaz sem bila vedno hud zmrzljivec, zdaj pa mi je vedno bolj vroče user posted image

narava, jaz bi šla tudi v sredo do ****, ampak potem bi bila prehuda gneča user posted image  Bom mogoče šla v četrtek, ko imam pregled v P - če ne bom šla rodit user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.5.2008 10:58:49   
sesil
jutro majčice

tudi pri nas še nič novega in se bom verjetno tudi jaz priključila klubu pozna jesenuser posted image . noge mi pa narazen stavi kot za stavo....
pa vsak ki ima sekundo časa me vpraša a nisi še šlauser posted image . saj tiho naj bodo, sej še nimam roka. ampak jaz jim prijazno (meni pa že kuha pod čelado) povem da še ni čas.
me pa prav zanima kako delajo doktorji v postonjski porodnišnici. v petkih vem da je jordanova, kaj pa druge dneve. edinaos, se ti kaj sanja? ej, mogoče bova pa midve cimriuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 362
18.5.2008 12:09:01   
jana81
helllooooou..

no naš piknik včeraj je uspel, je pomagalo ko ste mi pošiljale sončka..
Nejček že od 8.30 pančka, mamica mu je že spet nabavla cel kup cotk v HM-u, se že perejo, da bo spet lepi.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jana uživajte na pikniku user posted image .  Ti si pa res srečnica, da tvoj Nejc tako pridno panča, lucky you, ker moj je preveč živahen user posted image . Kako ti rata da spi v svoji posteljici?

ja kaj pa vem..dam ga v posteljico in se ne pritožuje.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.5.2008 13:03:43   
Anonimen
Pozdravljene majčice,

vidim da forum bolj sameva zadnje čase.

Mene pa danes tako trebuh peče, pa vsakič ko dobim kako brco od miške kar zvezde štejem, od bolečinuser posted image , ampak nimamo kaj še malo je treba potrpeti, pa bomo rešene.

Sesil: jaz sem se tako odločila, ko dobim popadke ima moj nalogo, da takoj telefon v roke in pokliče, kateri od porodničarjev je na šihtu in se bova na podlagi tega odločila, v katero smer grevauser posted image ne mislim, se pustiti v roke kakšnega nesposobneža. Ne bi bilo slabo, če bi bile cimre. Sve pa itak z Estrello zmenjene, da ko eno zaboli, gre tudi druga takoj za njouser posted image user posted image

narava: se bomo zmenile, za obisk **** in kofetkanje, če katera prej ne rodiuser posted image

kasso: mi je Naty povedala, v kakšno pomoč si ji bila v porodnišnici, res vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aja še tole sem pa fuul vesela, da sta ta teden ElTayb in Mateja nominirana, čeprav mi je letošnji BB čisto mimo, sva midva že 4 glase oddala za ElTaybovo izselitevuser posted image .

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
18.5.2008 13:27:25   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Sesil: jaz sem se tako odločila, ko dobim popadke ima moj nalogo, da takoj telefon v roke in pokliče, kateri od porodničarjev je na šihtu in se bova na podlagi tega odločila, v katero smer grevauser posted image ne mislim, se pustiti v roke kakšnega nesposobneža. Ne bi bilo slabo, če bi bile cimre. Sve pa itak z Estrello zmenjene, da ko eno zaboli, gre tudi druga takoj za njouser posted image user posted image  

potem pa pripičim še jaz za vamiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 365
18.5.2008 14:37:12   
mya26
Hoj!

Danes je ena siten dan. Men so se popadki umiril, no če so tist sploh bli popadki. Vsake tolk me neki vščipne v križu in nekje mal nad mehurjem. Pa bolj utrujeno se počutim.
Moj user posted image je šel danes mamo  v NM pogledat, ker je bila v včeraj operirana (žile) in gre danes domov. Pikica je šla z njim tako da lahko jaz mal počivam.
Jaz komaj čakam torek ko imam pregled, da vidim kaj bo na CTGju. Me prav zanima če me bo tud vaginalno kej pregledala.  Pred tem grem še na zavod za transfuzijo, da se pomenim glede odvzema popkovne krvi. No zdaj grem pa nazaj počivat.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 366
18.5.2008 15:23:23   
Katina
Samo na hitro se javljam. Šibala sem le pogledat seznam.
Čestitke torej suzy85 in skye, ter mediki1 za njihove škratke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj so naju spustili domov, kljub temu, da nimam mleka. Sem povedala, da že poznam rutino in sva odpeketala domov user posted image . Zdaj se najprej dojimo, nato dodajamo po steklenički. Dobila sem recept za Tametil in jutri šibamo v lekarno ponj. Upam, da bo kaj pomagal. Če ne bo pa tako kot je rekla sestra v P: Če ni še vojska ne vzame. No, sem videla, da takih primerov sploh ni malo.

Zdaj se navajamo na novo okolje in rutino in se imamo lepo. Zelo prijetno me je presenetila moja user posted image , ki je prav navdušena nad bratcem user posted image . Upam, da tako tudi ostane.

Toliko zaenkrat. Kaj več pa čez čas.

Jutri držim pesti, da se za našo **** vse dobro izteče. Za ostale pa, da boste hitro na vrstri za cartanje in da se čim prej srečamo z vozički.

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 367
18.5.2008 15:39:15   
Soncnica Sandra ***
JE KONČNO NASTOPIL TISTI DAN,KO HČERKA EVA JE POKUKALA NA PLAN! VELIKA JE 54 CM IN TEŽKA 3950 G.ZDAJ SE ŽE VESELO CARTAMO IN VAS LEPO POZDRAVLJAMO.

user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE!!! Veliko zdravja in veselja!!! Pa čim več cartanja vsem skupaj!!! user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 368
18.5.2008 15:40:04   
mya26
katina: Oooo, lepo da ste doma. Prav lepo te je prebrat in slišat da je tvoja pika lepo sprejela dojenčka.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 369
18.5.2008 15:43:21   
Soncnica Sandra ***
majčica 24 je tudi že rodila

ČESTITKE!!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 370
18.5.2008 15:46:41   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO:SVOJEGLAVA
Evo končno še moja novica:
9.5. ob 2.54 smo dobili ŽIVO, 3630g in 52 cm!

ČESTITKE!!! Veliko cartanja vam želimo! user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 371
18.5.2008 15:50:58   
Soncnica Sandra ***
Punce z največjim veseljem sporočam da sta danes ob 2 04 in 2 05 na svet prijokali deklici naše skye!
Lia(2310 in 46 cm) in Tia(2200 in 47 cm) in mami in ati iskrene čestitke!!!

ČESTITKE!!! Joj kako lepo kar dve princeski! Upam, da mami ni preveč utrujena ter da se veselo cartajo!!!user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 372
18.5.2008 15:57:44   
Taula
Katina....čestitke. Ne sekiraj se..tudi meni vojska ne more nič vzeti.user posted image  So mi isto rekli v P. Mi se dojimo, pumpamo mleko ven in dodajamo..vse po malem. Dokler bo šlo, bo šlo, drugače pa...še vsak otrok je zrastel.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 373
18.5.2008 16:21:02   
Soncnica Sandra ***
ORIGINALNO SPOROČILO: TAULA
Eno vpr. za tiste, ki ne dojite polno...koliko ml mleka date po flaški ? In na koliko ur se vaši zbujajo?

Taula, jaz moje Mance že od samega začetka nisem polno dojila-pri meni je dobila premalo, zato sem ji dodajala AM (že tudi v P smo ji morali dodajati). Sedaj pa je situacija taka, da enostavno nimam več mleka. Kako je do tega prišlo pojma nimam user posted image  Ampak enostavno ga ni. Prej so bile vsaj prsne blazinice malo mokre, sedaj pa že dva dni popolnoma nič. Tako, da sva danes že cel dan samo na AM.
Poje pa naša Manca cca.120ml-150ml.
Sem brala na embalaži od AM da novorojenčki pojejo nekako takole:
TEŽA V KG:     VODA(ml):       "MERICE AM"
2,5-3                60                         2
3-3,5                90                         3
3,5-4                120                       4
4-5                   150                       5
5-6                   180                       6
6-7                   210                       7
nad7                210                       7

Čez dan ša se naša mala zbuja nekako na 4-4,5ure, ponoči pa ima eno daljšo rundo spanja (recimo od 23-4ali 5), druga runda pa kakor je, lahko se zbudi potem že ob 7h ali pa ob 9h.

Tako da se hraniva običajno 5x na dan, na teži pa pridobiva čisto normalno.
Upam, da sem ti kaj pomagala.

Kako pa je pri vama? Predvidevam, da tudi ne dojiš polno? Koliko pa ti še potem poje po flaški?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 374
18.5.2008 16:21:38   
Soncnica Sandra ***
Aja, imam še eno novičko, sem skoraj pozabila: kodrana in njena princeska Tara sta nazaj v P, ker je mala dobila zlatenico in je morala pod lučko

user posted image user posted image user posted image user posted image  da se čim prej vrneta domov!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.