cicmic
|
Hoj punce! Hvala za podporo in vzpodbudne besede. Ja upam, da mi bolniško podaljšajo. Matejka- glede plenic, jaz sem zelo kombinirala. Najprej sem imela Pamperske iz Mullerja (ker so nemške), pa so vseeno prepustile, pa tudi velikrat je imela mala vneto rito po njih, potem sem probala Mullerjeve, pa od DM, niso ble nič posebnega, vzadi brez lastike, pa zelo debele se mi zdi. Nazadnje sem poskusila z Leclerkovimi znamke Mots de enfants in so odlične. Cenovno ugodne, trpežne, nič alergij, na lastiko. Barbarinha- razumem tvojo stisko ob tegobah senenega nahoda. Tudi sama se spopadam s tem. Pušenjak je enkrat omenil da zadnje mesece nosečnosti Claritin ni problem. Jaz sem si nabavila ta prah za nos Nasalese, pa nisem čisto prepričana da kaj pomaga, saj se skos usekujem, pol moram pa skos obnavljat postopek vpihovanja tega prahu v nos. Probat pa ni greh! Sem si pa prejšnje leto v Sanolaborju kupila aparat medinose, ki deluje na principu fototerapije in naj bi zelo blažil alergijo. Ne vem, morda jo res, samo obstaja pa še vedno, vsaj pri meni in ko doseže vrhunec, se mi zdi da itak prav nič ne pomaga, razen skafander, oz. da si v hišnem zaporu. Mishel- joj ne zavidaj mi mojih + 3 kg. Jaz bi raje imela več, pa ne gre in ne gre gor. No pri vseh mojih zdr. težavah to ni čudno. Veš sem imela v prejšnji nosečnosti vsega skupaj + 6,5 kg, hčerka pa se je rodila zahirana (sicer ne od tega, ker bi jaz premalo jedla), tako da si sedaj tega prav gotovo ne želim več. Erin- blazinice za dojenje sem si jaz kupila preden sem šla rodit (da moj pol ne bi imel težav s tem) in so še kako prišle prav, saj ko sem rodila mislim da že drug dan, sem imela pravo poplavo in se jih res splača imeti že prej. Sicer pa priporočam Chicotove, ker so res zakon-mehke in vpojne, jih skoraj ne čutiš, so pa res še enkrat dražje kot ostale, vendar se splača- vsaj za začetek, ker na začetku imaš res občutljive bradavice. Fant od Katje- pozdravi Katjo in ji povej, da mislimo nanjo in držimo pesti. Saj je bolje, da je v bolnici tam je vsaj pod stalno kontrolo in bo sigurno vse OK. Sayuri- dobro opravi v bolnici, pa odpravi slabe misli o krvi. Boš vidla, boš hitro doma! No, zdej grem pa še malo ležat, lepo se imejte!
|