|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
14.5.2008 15:42:26   
ac
Ema82 in Kepica user posted image  user posted image  user posted image . Držita se user posted image !

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 226
14.5.2008 16:18:29   
*dotika*
Joj, kepica, res mi je hudo zate. Takšna sporočila me res vedno znova pretresejo. Drži seuser posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 227
14.5.2008 17:24:18   
marjetica84
Joj Kepica ne morem verjeti, da ni pikice.  user posted image user posted image user posted image   Sem kar brez besed ostala in žalosta in v skrbeh za svojo pikico. Drži se in ne pozabi da smo s tabo. user posted image

(odgovor članu *dotika*)
Neposredna povezava do sporočila: 228
14.5.2008 17:46:15   
lollypop
Pozdravljene januarčice..
Vidim, da vas je že kar nekaj. Jaz sem sicer decemberka 08 pa spremljam malo tudi druge srečke user posted image  
Kepica: G sicer ni videla ploda, kaj pa mehurček? Meni na prvem pregledu namreč tudi ni našla ploda, videl se je samo mehurček v maternici, potem čez en teden pa je bilo vse OK, se je videl user posted image  in srček tako da ne obupat prekmalu, baje da največkrat gre v takih primerih za kasnejšo zanositev, je pa odvisno od posameznih G kako nam to predstavijo (meni je takrat moja vlila upanje, vem pa da nekatre punce so pa čisto brezveze prestrašili). Pa meni je še rekla, da če se pojavi kakršnakoli krvavitev, izcedek rjave ali roza barve da moram TAKOJ na urgenco in nič čakat, tako da verjetno bolje malo zapaničarit kakor čakat tole našo zdravstvo, da so oni pri volji in času za pregled...

V glavnem punce, veliko sreče še naprej in čimveč srečnih user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 229
14.5.2008 17:59:39   
Kinokija
Kepica, jooooooooj. user posted image  mogoče je bila poznejša ovulacija, zakaj bi ti pa potem zasotajala M in test je bil tud + ?

Mi je kar hudo pisat o mojem prvem pregledu, ko vidim, da kolikim je že spodrsnilo in se kar ne upam hvalit, da ne bo isto pri meni.

Prvi pregled ok, srček smo slišali, je pa detece nekoliko večje, kot sem računala po domače in imam zdej rok 29. 12. 2008 user posted image Sam jz se k decembrkam lih ne bom štulila, ker je G itak rekla, da se rok določi točno šele v 12 t. oz. pr nuhalni.
Ker sem diabetik tip 1, sem na bolniški oz. sem si izgovorila še 3 dni službe, ker imam inslunsko črplako. Danes sem povedala v službi in je bil šef takle -----> user posted image

Jutri bo najbrž še ----- user posted image potem upam, da bo prešaltal vsaj na user posted image ...

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 230
14.5.2008 17:59:50   
kepica
lollypop, marjetica84, dotika, ac hvala za tolažilne besede, čeprav mi ne vlijejo veliko upanja. Od moje M je že 8 tednov, ampak  po vgnezditveni krvavitvi bi rekla, da sem noseča 7 tednov. Na pregledu G ni našla nič, razen ene sence, za katero pa ni rekla, da bi bil mehurčekuser posted image Ni mi dala ne vem koliko upanja. Jaz sem se že sprijaznila z usodo. Čudno mi je samo to, da imam vse nosečniške znake, maternica je pa praznauser posted image Močno upam, da se moja kepica nekje skriva, ampak žal me to upanje ne drži pokonci, ker imam za sabo že eno slabo izkušnjo in sem pri teh stvareh vedno manj optimistična. Jutri me lahko reši samo še bhcg, čeprav dvomimuser posted image
Hvala vsem, ki ste z manouser posted image user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 231
14.5.2008 18:02:16   
kepica
Kinokija, poznejšo O sem si tudi sama že upoštevala, saj naj bi bila v 8. tednu, jaz pa upoštevam, da sem v 7. Ampak po vsem, kar sem prebrala in kar vem o nosečnosti, bi rekla, da bi v teh tednih vsaj nekaj že morali videti, ne pa samo eno majhno senco, za katero še G ne ve, kaj je. To pa je tudi vse, kar smo našli v maternici, razen miomauser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
14.5.2008 18:07:03   
Anonimen
Kepica user posted image zelo mi je žal za tvojo situacijo. Kar stisnilo me je pri srcu user posted image , ampak držim pesti, da še ni vsega konec, ne izgubi upanja. Ni mi pa jasno kako sploh pride do tega, si imela kakšno krvavitev?  Res držim pesti, da bo vse OK.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 233
14.5.2008 18:16:42   
African queen
Kepica user posted image user posted image user posted image  zelo mi je žaluser posted image user posted image  sploh ne vem kaj napisat,sem čist brez besed.držim pesti za jutri user posted image user posted image user posted image
Bodi močna user posted image user posted image user posted image  mi smo s teboj!

kinokija,user posted image user posted image user posted image super,da si videla pikico.upam,da boš ostala še naprej med januarčicami..

detece,midva sva  že kar veliko ljudem povedala,predvsem najbližjim,ki se veselijo z nami!!

barba, dobrodošla med nami in čestitke za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
14.5.2008 19:29:49   
uršika***
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Hojla punce.
Jaz sem s pregleda. Žal, moja maternica je praznauser posted image user posted image user posted image Ploda ni ne v maternici, ne v jajcevodih. G se je samo čudila. Jutri sem naročena na Bhcg, potem pa bom izvedela nadaljne napotke. Ampak, upanja, da pikica je, mislim, da ni več.user posted image Pa tako sem se veselila. Že drugič se mi je to zgodilo. Sploh ne vem več, kaj gre narobeuser posted image Sem čisto brez volje. Punce, močno, močno držim pesti za vaše pikice in pazite nase, da bo vse ok. Ker tega trpljenja res ne privoščim nikomur.

Ubožčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zelo mi je žal za tvojo pikico
Upam, da se je samo skrila in da se bo prikazala  na naslednjem pregledu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 235
14.5.2008 21:44:45   
kepica
Punce, še sedaj ne morem verjet, da se to sploh dogaja. Nisem imela nobene krvavitve, imam veliko nosečniških znakov, tudi trebušček...vse je šlo, kot mora iti. Pa bi še nekako sprejela, če bi plod bil, pa čeprav brez utripa...ampak, da je maternica praznauser posted image user posted image jaz imam pa pozitiven test in cel kup znakovuser posted image Veliko vem o nosečnosti, ampak kaj takega pa tudi še nisem slišala. Upanja nimam več, sedaj upam samo, da bova šla z možem lahko čimprej od začetkauser posted image
Jutri se javim, da vam sporočim, kako je bilo na pregledu. Hvala za vaše tolažilne besede. Držim pesti, da se vam nosečnost srečno iztečeuser posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 236
15.5.2008 8:56:33   
Kinokija
Kepica, danes si zaslužiš vso podporo januarčic!! Drži se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 237
15.5.2008 9:02:07   
sasa78
kepica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zelo mi je hudo

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 238
15.5.2008 9:17:43   
sasa78
Kako kaj ? meni je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Moj pravi da sem katastrofalna in da se mu smilim user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! No ja vedla sem kako bo ampak je res grozno. Danes spet krvavim ampak malo. Treba bo počivat!

jaz sem danes 6t2/7 samo še 184 dni,a katera ve kako se nalepi tisti trakec?

lepo se imejte in čim manj user posted image user posted image user posted image user posted image

saša

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 239
15.5.2008 9:48:32   
marjetica84
Pozdravljene!
Kepica držim pesti za danes, da bi se pikica pokazala, ker to je pa res čudno. Sem s tabo, ker želim da se celo nosečnost slišiva, poklepetava in skupaj čakava kako nama trebušček raste in da dočakava januar 2009!!! Močno si želim in upam, da bo vse vredu s tvojo pikico. Želim ti veliko sreče.
Drugače je pa mi bilo včeraj tako user posted image user posted image user posted image , vendar brez bruhanja, ampak tako rahlo mi je čez celi dan slabo. Tako da moram večkrat po malem pojest, da ni trebušček prazen. Sem včeraj zvečer ob 22.00 šla jest hrenovke in gorčico zraven, njamsi mi je takoj mal slabost omililo. Drugače mi pa najbolj voda paše, ker mi sladki sokovi ne pašejo čudno. Joj še 15 dni do pregleda, komaj čakam da vidim svojo pikico in da bom veselo novico lahko povedala.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 240
15.5.2008 9:53:19   
barbž
Ojla januarke:) Kako se kej počutite v nosečnosti? Jaz se počutim zelo dobro, razen tega, da me občasno malo špika v sp. delu trebuha pa da sem mal bolj zmatrana, no ja pa joškice me mal bolijo, ampak ne preveč, so me v vseh prejšnjih nosečnostih precej bolj. Slabo mi pa tud še ni, edino včasih se mi zarad vonja po kakšni hrani obrača. Pa ostale, kako ste kej?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 241
15.5.2008 10:03:58   
kepica
Hojla punce.
Zjutraj sem dala kri, sedaj pa mučno čakanje do 13h, ko bom izvedla rezultat bhcg. Toliko dela imam, pa sploh ne morem delat. Najraje bi šla nekam na samo. Ne morem verjeti, da se mi v slabem letu to že drugič dogajauser posted image   Hvala punce, da ste z mano. Tudi jaz držim pesti za vaše srčke, da bi srečno prišli do januarjauser posted image

(odgovor članu barbž)
Neposredna povezava do sporočila: 242
15.5.2008 10:17:38   
OLjica
kepica, resnično mi je žaluser posted image user posted image drži se. Sploh ne morem verjet, vsi znaki nosečnosti pa...takoj ko dobiš izvid sporoči nam.

drgač pa..men je tko slabouser posted image user posted image user posted image , čez cel dan pa zaspanost in utrujenostuser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 243
15.5.2008 10:20:46   
sasa78
drgač pa..men je tko slabo , čez cel dan pa zaspanost in utrujenost
  user posted image user posted image user posted image user posted image
SMO VSE NA ISTEM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu OLjica)
Neposredna povezava do sporočila: 244
15.5.2008 11:17:37   
marjetica84
Kepica držimo pesti zate!

Vidim, da imate nekatere tudi enako počutje user posted image  user posted image  user posted image , smo zaspane, utrujene, rahla slabost...user posted image user posted image user posted image  user posted image  2009!

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 245
15.5.2008 13:53:28   
petra88
Lepo pozdravljene! Oglaša se še ena srečka nosečka user posted image

V torek sem nardila test in pokazal se je + user posted image Zdaj čakam na 1GP ki bo 6.6. (šele).

Zadnja menstruacija je bila 7.4., in kakor sem računala bi moral biti PDP 12. 1. user posted image

So se pa ze začele neke vrste slabosti - ko bi jedla me zvije in ne morem... Tudi WC je zadnje čase zelo obiskovan, predvsem z moje strani user posted image zna bit zelo zanimivo to obdobje do januarja :D

(odgovor članu marjetica84)
Neposredna povezava do sporočila: 246
15.5.2008 14:41:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

Kako kaj ? meni je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Moj pravi da sem katastrofalna in da se mu smilim user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! No ja vedla sem kako bo ampak je res grozno. Danes spet krvavim ampak malo. Treba bo počivat!

jaz sem danes 6t2/7 samo še 184 dni,a katera ve kako se nalepi tisti trakec?

lepo se imejte in čim manj user posted image user posted image user posted image user posted image

saša

saša - počivaj, počivaj, počivaj. Pravijo, da slabosti pomeni punčko, mogoče pa je v tretje le ratalo. user posted image

Glede trakca pa si ga naredi tu gor; http://lilypie.com/create_baby_days.php

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 247
15.5.2008 14:53:48   
Kinokija
Kepica, kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 248
15.5.2008 14:56:53   
uršika***
Kepica??? Si že kaj izvedela?

Jaz imam prvi pregled že 21.5., drugi teden v sredo, pa se mi zdi malo zgodaj- potem gre kao gin. na dopust. Se bo to sploh že kaj videlo? M je bila 13.4

(odgovor članu Kinokija)
Neposredna povezava do sporočila: 249
15.5.2008 15:38:16   
*dotika*
Zgleda, da nam počasi vsem ratuje slabo. Meni je danes res mučno, komaj sem vzdržala v službi do konca. Najprej me je enkrat dopoldne ful začela boleti hrbtenica, ko je ta bolečina prenehala čez kakšno uro, sem dobila glavobol, po tem glavoboli pa me je obšla huda slabost. Zdaj je že bolje. Hvala bogu vsaj bruhala nisem.
Ima še katera te bolečine v hrbtenici? Sodelovka je rekla, da je to normalno, da se je tudi njej to dogajala (sedaj je v 23. tednu).

Kepica, vse mislimo nate!

lp

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?