|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
15.5.2008 9:05:34   
Lu
Jutro!

Remy si me spomnila, kaj sta mojadva ušpičila včeraj tik pred odhodom v vrtec. Pa veste kako se zjutraj vedno mudiuser posted image  Maja je odprla omaro, Tian je ven vzel moko. Oba sta šla pod mizo in lepo posipala moko user posted image  mala. Sem še pravočasno opazila, tako da škoda ni bila prevelika. Jaz pa v črno oblečena in seveda sem bila čist bela. Grrr. Kaj se bodo še spomnili user posted image

Sva šla pa včeraj potem v gledališče. Najprej sem mislila, da ne bo šlo, pa sta prišla potem tast in tašča čuvat otroka. Mislim. Kakšna komedija. sem se kar nasmejala. Samo je pa 3 ure trajalo in sva domov prišla ob 23.30. Noro. Zdaj naj mi pa ena pove a še igra kje 5 moških.com ali pa 5 žensk. com. To bi šla tudi gledat.

moci a bova šle skupaj v Kitajca? Ker jaz spet ne vem kje se gre user posted image  Pa še moje garminke ne bo zraven ( to je Frrr user posted image )

Jaz se pa na hitro pohavlim, da Maja zdaj že dober teden hodi zelo lepo spat. Nimamo več živčnih vojn. Ampak je pa res, da gre zdaj ob 21 uri in ne več ob 20. Mogoče je bilo le prezgodaj. Zjutraj pa lepimo zvezdice, seveda če gre lepo spat.

Srečanje. A potem je ZOO al kako? Ok. v primeru dežja vem, da odpade.

Grem delat.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
15.5.2008 9:07:34   
Maxica
Dobro jutro. Imam malo gneče v službi, pa še sama sem, tako da se bom kasneje še oglasila.user posted image
Sedaj moram pa nujno voščiti naši dragi "inozemki" Lini, ki jo z veseljem in odprtih rok sprejemamo v Klub 30. Upam, da si lepo praznovala, baje se je celo Empire State Building odel v posebne barve samo zate ter Kip svobode je imel v rokah šopek svežih rož namesto bakle. Moje želje zate so enaki tvojim, tistim, ki jih skrivaš najglobje v sebi. Še naprej uživajte tam, kjer ste, pa prepričana sem, da boste uživali tudi, ko se vrnete nazaj v Slovenijo, saj tisto Pravo itak nosite v sebi. Vse najboljše in najlepše.
user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
15.5.2008 9:08:48   
Lu
Še eno vprašanje. Ali že umivate z zobno pasto tamalim zobke?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
15.5.2008 9:16:21   
muki1
Wow, Maxica user posted image user posted image , a si že razmišljala da bi tak en popoldanski s.p. odprla s temi svojimi čestitkami? Bi se po mojem dobro prodajale. Pa še kakšne govore za poroke in obletnice bi pisala in bi biznis ful laufal. Res si prava za te stvari user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
15.5.2008 10:41:28   
*anč*
*lina*  vse najboljše ,najlepše in najslajše ti želim! 

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
15.5.2008 11:38:11   
piskot
matr ste smotane.

pridem gor pogledat kdaj gremo v zoo, preberem 5 strani postov, PA ZDEJ NE SAMO DA NE VEM KDAJ GREMO. ZDAJ CELO NE VEM, CE SPLOH GREMO user posted image .  

A bi katera blagovolila odgovorit?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
15.5.2008 11:44:14   
vava
nepremičnine so moja strast, sploh ko je treba koga 'napizdit'

uf pol se nam pa res moraš pridružit, tole je pri nas skoraj vsak dan na dnevnem redu. Pa da ne bo pomote - do strank smo pri nas strašno prijazni in uslužni, samo do uradnih inštitucij smo pa neusmiljeni

"Današnji otroci so tirani. Ugovarjajo staršem, hlastno goltajo hrano in tiranizirajo svoje učitelje" Sokrat, pred ca 2500 leti

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
   [Brisano sporočilo]
15.5.2008 12:47:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2233
   [Brisano sporočilo]
15.5.2008 13:16:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
15.5.2008 13:43:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: piskot

matr ste smotane.

pridem gor pogledat kdaj gremo v zoo, preberem 5 strani postov, PA ZDEJ NE SAMO DA NE VEM KDAJ GREMO. ZDAJ CELO NE VEM, CE SPLOH GREMO user posted image .  

A bi katera blagovolila odgovorit?

haha, pa smo te pahnile v dvom. muki ne pride, torej tudi me ne user posted image

A tebe še Američani niso razkosali? user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Neposredna povezava do sporočila: 2235
15.5.2008 13:44:00   
lucika
POZDRAVČEK OD DOMA:( diagnoza: vnetje ušes. smo imelai malo belo noč, jokanje in bruhenje...danes nič ne je niti ne pije, pa je bil čas za doktorju pokazat.
se je  jokal celo pot in nehal, ko je doma zaspal. jaz močno upam, da tale antibiotik hitro prime, pa da ga ne boli preveč. revček bogi...
tak da sindikalni izlet v soboto očitno odpade:(
pa delovna akcija na hiši tud:(
bomo se cartali in stiskali in lupčkali. upam sam, da bo šlo. da nam bo uspelo malo not ostat. ko je pa navajen cele dneve na terenu bit...

v glavnem....uf, nič fajn.

lina, haaaaj, te je lepo spet čut. vava, haaaaaj, tebe tudi.
in vse ostale seveda:)

Neposredna povezava do sporočila: 2236
15.5.2008 13:53:43   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

@lina, saj Lan tudi ne govori še v stavkih, tudi besed še ne povezuje. Ima pa vsak dan kako novo besedo, pridno ponavlja za nami in mu kr gre. Se ne obremenjujem. Sem te že mislila vprašati, kako pa Juretova L in R, si enkrat pravila, da delata ene vaje?

hodiva k logopedu - 1x na dva meseca, ful ga hvali kako mu gre dobro, L brez problema...zdaj lovimo še R!

IZVIRNO SPOROČILO: mis
@lina, čestitke Juretu! Kaj pa tortica? Je zginla? Drugače sem čisto blizu tebe doma, vešuser posted image

torta je bila zradirana...sama čokoladnega vlaka nisem uspela sprobat, sadne pa samo en mali košček. Ko prideta na obisk, za vaju s Tino spečem posebej!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: altati
a veste da naša Lina danes paznuje 30 let?????
Lina še tule -  vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image !!!!

tudi od mene vse najboljše! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Še eno vprašanje. Ali že umivate z zobno pasto tamalim zobke?

še ne, ker naš tamal še ne zna pljunit ven user posted image  kaj pa ostale?

IZVIRNO SPOROČILO: Remy
Tinkara je že v vrtcu, zjutraj mi je z mlekom in vlažilnimi robčki polovico dnevne sobe pomilauser posted image - ona samo bisa, bisa (briše)...

koliko vlažilnih robcev gre pri nas v nič zaradi tega user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
15.5.2008 14:03:39   
@lina
sicer pa en pozdravček še od mene... meni se bo verjetno kmalu zrolalo, saj sem vsaj za en teden postala mati samohranilka. Moj dragi si je včeraj pridelal škorenj na nogi (gips) in bergle... za vse sem zdaj sama, oba otroka štimat, razpeljevat, dajat spat, štimat stvari v hiši in okoli hiše, ki sva jih ravno v teh dneh ful na veliko zastavila in se ne more vse ustaviti... in tudi streči dragemu možu, ki še hodit ne moreuser posted image user posted image

tako da, če se vam bom kaj oglasila, bom samo bentila tukaj gor od utrujenosti...pol je že bolje da se ne oglašam user posted image

res, jaz sem vedno občudovala tiste, ki ste veliko same doma in imate vse poštimano...moj sicer tudi bolj pozno prihaja domov iz službe, ampak vsaj potem si ful razdeliva delo...

zdaj sem morala mal pojamrat tukaj, saj vem da me boste razumeleuser posted image

lep dan vsem skupaj!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
15.5.2008 14:19:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: vava

nepremičnine so moja strast, sploh ko je treba koga 'napizdit'

uf pol se nam pa res moraš pridružit, tole je pri nas skoraj vsak dan na dnevnem redu. Pa da ne bo pomote - do strank smo pri nas strašno prijazni in uslužni, samo do uradnih inštitucij smo pa neusmiljeni

no, saj jaz sem tudi do strank vedno prijazna, samo pri uradnih inštitucijah, ki konstantno ne opravljajo svojega dela se mi dvigne pritisk in povzdigne glasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
15.5.2008 14:32:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro. Imam malo gneče v službi, pa še sama sem, tako da se bom kasneje še oglasila.user posted image
Sedaj moram pa nujno voščiti naši dragi "inozemki" Lini, ki jo z veseljem in odprtih rok sprejemamo v Klub 30. Upam, da si lepo praznovala, baje se je celo Empire State Building odel v posebne barve samo zate ter Kip svobode je imel v rokah šopek svežih rož namesto bakle. Moje želje zate so enaki tvojim, tistim, ki jih skrivaš najglobje v sebi. Še naprej uživajte tam, kjer ste, pa prepričana sem, da boste uživali tudi, ko se vrnete nazaj v Slovenijo, saj tisto Pravo itak nosite v sebi. Vse najboljše in najlepše.
user posted image

ja Maxica, tole si pa tako lepo napisala, da sem ostala čisto brez besed. Sem si prav sprintala in bom shranila v album, kjer imamo tudi ostale slikice.....

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2240
15.5.2008 14:38:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1
Nekaj me zanima, če nisem preveč radovedna. Praviš, da greš avgusta v službo. Se vračate ali si tam dobila job?

Grem v svojo staro službo, v Slovenijo.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2241
15.5.2008 14:41:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

res, jaz sem vedno občudovala tiste, ki ste veliko same doma in imate vse poštimano...moj sicer tudi bolj pozno prihaja domov iz službe, ampak vsaj potem si ful razdeliva delo...

se zelooo motiš, da imamo vse pospravljeno in poštimano. S Tristanom sva veliko sama, tako da o kakšnem pospravljanju na veliko ni govora. Ok, kadar spi, pa če imam dober dan, se lotim vsaj 33% globinskega čiščenja, pa potem vsakič po malo, pa je...drugače pa, ko bomo v Sloveniji, si bom omislila čistačico, ker mi je enostavno škoda dneva, ure in minute za pospravljanje, namesto da bi bila z otroci. Nimaš kaj, to je cena sodobnega časa.

(odgovor članu @lina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2242
15.5.2008 15:38:11   
Anonimen
imam vprašanje....kupujem voziček za dva.....

všeč so mi Maclarnovi....Altati, kje si dobila link, oz. kakšen link imaš ?

gledala sem preko www.amazon.com

ogledana pa imam naslednja dva:

http://www.amazon.com/Combi-Sport-Double-Stroller-Wasabi/dp/B0010BIR1M/ref=pd_bbs_sr_12?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1210857631&sr=8-12 http://www.amazon.com/InStep-Safari-Swivel-Jogging-Stroller/dp/B000IOTM2A/ref=pd_bbs_4?ie=UTF8&s=sporting-goods&qid=1210857631&sr=8-4 A so še kakšni predlogi ? Ali pa mnenja ?  Aja: moja cenovna omejitev DO 200 USD ( ali pa do 140 eur )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2243
15.5.2008 15:41:08   
lucika
kje sem spet nekaj zgrešila?
lina, hhhhhhhhhhhhhhhh????????????????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
15.5.2008 15:54:28   
Pikabu
Z rahlo zamudo:

Iskrene čestitke, draga psaša, za tvoj rojstni dan. Naj ti v življenju vedno sveti sonček. Ne želim ti, da bi se ti izpolnile vse sanje, ker potem ne boš več sanjala. Ne želim ti, da se ti izpolnijo vsi upi, ker potem ne boš več upala. Ne želim ti, da se ti izpolnijo vse želje, ker si potem ne boš več ničesar želela. Želim pa ti, da se ti izpolni toliko sanj, upov in želja, da boš srečna.

user posted image

Draga *lina* ne bodi huda, če napišem isto kot psaši, ti želim enoko: vse najbljše za tvoj rojstni dan. Naj ti v življenju vedno sveti sonček. Ne želim ti, da bi se ti izpolnile vse sanje, ker potem ne boš več sanjala. Ne želim ti, da se ti izpolnijo vsi upi, ker potem ne boš več upala. Ne želim ti, da se ti izpolnijo vse želje, ker si potem ne boš več ničesar želela. Želim pa ti, da se ti izpolni toliko sanj, upov in želja, da boš srečna.

user posted image

Pa čestitke tudi velikemu bratcu Matjažu za njegov 4. rojstni dan. Bodi vedno sonček atiju in mamici in dober prijetelj svojemu bratcu. Naj ti otroštvo natrosi samih lepi stvaari.

user posted image

Prav fletno je bilo pogledati vse vaše slikice, kako so že fletni in veliki vaši otročki. Krasni so, prav res. user posted image user posted image user posted image

Mi smo v redu, ves čas imamo gužvo. Trenutno sem pa sama, ker moram nazaj v šolo na prireditev, potem grem pa bo otroka in bo moža, ki je brez avta, ga ima na servisu.

Pa čestitke remy, za izpituser posted image user posted image user posted image . Še malo, boš rešena. Jaz itak ful držim pesti zate.

Občudujem tudi Arabelo, da ti vse tako dobro uspeva. user posted image user posted image user posted image Kako je kaj zdaj s Katarino? Mi imamo naslednji petek cepljenje. Pri Emi ni bilo težav, upam, da jo tudi Maks dobro odnese.

Vava, super za Lukca, da že toliko obvlada. Za vas sem pa res vesela, da končno lahko uživate. Le tako naprej. user posted image

Evo, to je to, več se ne spomnim. Ostale omenjam. Lep dan še naprej, pa uživajte.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
15.5.2008 15:57:11   
Lu
Lucika sem na istem.

Lina čestitke user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
15.5.2008 15:57:32   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

sicer pa en pozdravček še od mene... meni se bo verjetno kmalu zrolalo, saj sem vsaj za en teden postala mati samohranilka. Moj dragi si je včeraj pridelal škorenj na nogi (gips) in bergle... za vse sem zdaj sama, oba otroka štimat, razpeljevat, dajat spat, štimat stvari v hiši in okoli hiše, ki sva jih ravno v teh dneh ful na veliko zastavila in se ne more vse ustaviti... in tudi streči dragemu možu, ki še hodit ne moreuser posted image user posted image

tako da, če se vam bom kaj oglasila, bom samo bentila tukaj gor od utrujenosti...pol je že bolje da se ne oglašam user posted image

zdaj sem morala mal pojamrat tukaj, saj vem da me boste razumeleuser posted image

lep dan vsem skupaj!

O kako mi je to poznano. Naj čimprej mine.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
15.5.2008 16:05:17   
lucika
in pikabu, tudi tebi haaaaaaaj.

lu, a boste zidali? povej kaj več:)

naš mali še vedno spi. ko je ob enih omagal, spi kot top. kosilo mu že dve uri grejem. danes je pojedel eno skutko. v bistvu včeraj od kosila nič konkretnega... a mislite da mormo bit not z temi vnetimi uhicami, al lahko gremo kaj ven, če ni vročine? si ga skoraj ne predstavlam not, sploh če se bo naspal. da se pa še naje vredu, pa itak...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
15.5.2008 16:05:59   
lucika
aja, lina, nekak sem upala na kak odgovor. lahko tudi obširen z fotoreportažo

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
15.5.2008 16:19:16   
Lu
lucika če si bila danes pri P bi jaz še počakala za ven.

Glede zidanja. Ja. Smo komaj začeli urejat papirje. Bomo zidali za druge user posted image  ja. Mogoče pa tudi za nas. Bova še videla kako in kaj.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.