Pikabu
|
Z rahlo zamudo: Iskrene čestitke, draga psaša, za tvoj rojstni dan. Naj ti v življenju vedno sveti sonček. Ne želim ti, da bi se ti izpolnile vse sanje, ker potem ne boš več sanjala. Ne želim ti, da se ti izpolnijo vsi upi, ker potem ne boš več upala. Ne želim ti, da se ti izpolnijo vse želje, ker si potem ne boš več ničesar želela. Želim pa ti, da se ti izpolni toliko sanj, upov in želja, da boš srečna. Draga *lina* ne bodi huda, če napišem isto kot psaši, ti želim enoko: vse najbljše za tvoj rojstni dan. Naj ti v življenju vedno sveti sonček. Ne želim ti, da bi se ti izpolnile vse sanje, ker potem ne boš več sanjala. Ne želim ti, da se ti izpolnijo vsi upi, ker potem ne boš več upala. Ne želim ti, da se ti izpolnijo vse želje, ker si potem ne boš več ničesar želela. Želim pa ti, da se ti izpolni toliko sanj, upov in želja, da boš srečna. Pa čestitke tudi velikemu bratcu Matjažu za njegov 4. rojstni dan. Bodi vedno sonček atiju in mamici in dober prijetelj svojemu bratcu. Naj ti otroštvo natrosi samih lepi stvaari. Prav fletno je bilo pogledati vse vaše slikice, kako so že fletni in veliki vaši otročki. Krasni so, prav res. Mi smo v redu, ves čas imamo gužvo. Trenutno sem pa sama, ker moram nazaj v šolo na prireditev, potem grem pa bo otroka in bo moža, ki je brez avta, ga ima na servisu. Pa čestitke remy, za izpit . Še malo, boš rešena. Jaz itak ful držim pesti zate. Občudujem tudi Arabelo, da ti vse tako dobro uspeva. Kako je kaj zdaj s Katarino? Mi imamo naslednji petek cepljenje. Pri Emi ni bilo težav, upam, da jo tudi Maks dobro odnese. Vava, super za Lukca, da že toliko obvlada. Za vas sem pa res vesela, da končno lahko uživate. Le tako naprej. Evo, to je to, več se ne spomnim. Ostale omenjam. Lep dan še naprej, pa uživajte.