|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
14.5.2008 14:31:43   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Nekaj smešnega sem se spomnila. A še pomnite, da nam je vsemogočni RR team za sveto obljubil, da bomo dobile naše debate na CD-ju    user posted image

a jo nisi dobila na mail?
jaz sem jo!

LOL, a se ti hecaš???

ne, ne hecam se! res ne!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
14.5.2008 14:50:59   
Lu
altati kakšen job imaš zdaj? user posted image  Poleg prodaje cotk, seveda.

sivkamivka tožbo bo padla. Vrat se mi je zaskočil user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
14.5.2008 14:55:57   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Po mojem ne samo zaradi vratu. Altati dela andrkavr pri CII, zdaj pa jo je Sivkamivka razkrinkala in jo bomo morali ubiti user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
14.5.2008 14:57:20   
vava
Altati o katerih debatah pa to govorite - še tiste izpred dveh let, ki so jih brisali ali katero kasneje. In kaj si naredila, da so ti poslali? kako pa kaj priprave na veliko selitev?
kaj pa piškot?
kaj ste pa Lu ste se zmenili kaj ali ne?

"Današnji otroci so tirani. Ugovarjajo staršem, hlastno goltajo hrano in tiranizirajo svoje učitelje" Sokrat, pred ca 2500 leti

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
14.5.2008 14:59:45   
vava
Po mojem ne samo zaradi vratu. Altati dela andrkavr pri CII, zdaj pa jo je Sivkamivka razkrinkala in jo bomo morali ubiti .

koga bo treba zdaj ubiti razkrinkano ali "razkrinkarko"? altati v resni podtalno dela kot nepremičninarka (sicer brez licence, ampak znanja ima pa ogromno user posted image )

"Današnji otroci so tirani. Ugovarjajo staršem, hlastno goltajo hrano in tiranizirajo svoje učitelje" Sokrat, pred ca 2500 leti

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
14.5.2008 15:03:50   
Lu
vava smo. Je že vse v teku user posted image  Hvala za vse informacije. user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
14.5.2008 15:08:46   
Lu
Končujem delo. Babe lepo se imejte. Mi gremo na sooonnnnččkkkaaaa pa na sladoled. Jupi, bo rekla Maja user posted image  

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
14.5.2008 15:10:01   
Lu
No, pa ker je vava nekaj omenila, vam povemuser posted image . Mi ne bomo ˝hiškali˝, ampak samo gradili. user posted image  Mogoče pa tudi kakšen delček za nas pohiškali.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
14.5.2008 15:44:22   
frrrr
dan!

muki, super za izlet user posted image

Arabela - boga Katarinca, zihr sanjala cepljenje user posted image pa super za pridnega fantiča user posted image

Lu - luštna sta tvoja srčka... pa Maja ima res tak nagajiv nasmeh. ji je pa Tian tudi vedno bolj podoben, se mi zdi.

Jaša od altati tut luštkan kodrček user posted image in pravi mali kompjuter frik user posted image

mis - politika mi smrdi... upam, da neu politik user posted image

psaša - zgelda tale jok v vrtcu bil tak prehoden kot pri nas... zdej pa le naj uživa tako kot pred to fazo!

*lina* - vsenajboljše za RD!

vava - me veseli, da tudi vaš Lukec šteje in Jaša ni edini user posted image
glede kilaže se pa le ne sekirat, ker je Luka čist pravi fant... zdej gre pač počasneje kot v začetku, pa še virozice ga napadajo... bo spet kakšen poskok.
aja, pa super za priprave na hojo!

sivkamivka - mene tut vrat boli user posted image je pa vaš mali pravi fantič,... take fantovske poteze obraza ima, nič več dojenčkasto

naš mali pa res kr veliko govori ja... ampak ne tk s stavki kot Iva in še kakšen oktobrček. Jaša sestavlja in z možem ga čist fino razumeva. se pogovarjamo čist normalno kot pri vavi. pa pesmice poje, za katere sploh ne vemo, da jih zna. babica kakšno zapoje, pa ji Jaša kr pomaga - prinese zgleda iz vrtca.
no, šibam domov... čep dan!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
14.5.2008 19:27:45   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Po mojem ne samo zaradi vratu. Altati dela andrkavr pri CII, zdaj pa jo je Sivkamivka razkrinkala in jo bomo morali ubiti user posted image .

drži!!!! sivkamivka poslovi se od svojih najdražjih, prihajam........................................

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
14.5.2008 19:30:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: vava

Altati o katerih debatah pa to govorite - še tiste izpred dveh let, ki so jih brisali ali katero kasneje. In kaj si naredila, da so ti poslali? kako pa kaj priprave na veliko selitev?
kaj pa piškot?
kaj ste pa Lu ste se zmenili kaj ali ne?

Priprav na selitev ni še nič, še pridejo....kuki se bolj pripravlja kot jaz!!!
hm, tisti del naj bi imela, ki je bil izbrisan, a kaj ko sem vmes menjala mašino in vse izgubilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
14.5.2008 19:30:55   
altati

Po mojem ne samo zaradi vratu. Altati dela andrkavr pri CII, zdaj pa jo je Sivkamivka razkrinkala in jo bomo morali ubiti .

koga bo treba zdaj ubiti razkrinkano ali "razkrinkarko"? altati v resni podtalno dela kot nepremičninarka (sicer brez licence, ampak znanja ima pa ogromno user posted image )

tudi to DRŽI!!!!
služim na vseh frontah: cunje, nepremičnine, CIA in še kaj.......user posted image user posted image user posted image user posted image
nepremičnine so moja strast, sploh ko je treba koga 'napizdit'user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vava)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
14.5.2008 19:33:39   
altati
Za petek, 16.05. smo se danes z Moci in Lu dogovorile, da gremo ven!!!
Vabljene tudi vse ostale. Po vsej verjetnosti bo padel Kitajc!!

prosim, pofočkajte se!!!
zaenkrat so prijavljene:

• Moci
  • Lu
  • Borovnička
  • Altati
  • Sivkamivka

Piškot vem da ne more, frrr ima tudi fešto, anč baje pošilja moža čez lužo....

Remy, prideš??????

In seveda OSTALE VSE!!!!!!

< Sporočilo je popravil altati -- 14.5.2008 19:34:02 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
14.5.2008 19:51:52   
moci
muki, darling, ziher prideuser posted image
prespi pri meni in zjutraj hajd v živalca. ane?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
14.5.2008 19:55:00   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

ja, to bi bilo pa super!!!
kaj praviš muki, bi šlo??????????????

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
14.5.2008 21:09:36   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: moci

ja, to bi bilo pa super!!!
kaj praviš muki, bi šlo??????????????
js bom pa sam un hajd v živalca naredla... upam, da bom tolk trezna, da mi bo mož zaupal otroka user posted image
sej se hecam... tolk ne bom pila, je pa velika verjetnost, da pridem direkt user posted image in pr medvedih zaspim user posted image pol bo pa Jaša rekel STANI in bom mogla vstat user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
14.5.2008 21:18:30   
Anonimen
Dober dan moji princi in princeske,

kakšne lepe fante in punce imate....sej sploh ne vem kateri je lepši, večji, močnejši, zgovornejši, vsi ste malo po mamicah in malo po očijih, da ne bo fovšije.

Hvala vsem za lepe želje, in DA, DEFINITIVNO MISLIM SAMO UŽIVAT, tako kot do sedaj. Življenje po 30 - tem je uživancija na veliko in hm, sex je več kot odličen....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Mi smo dobro. Šopingiramo sto na uro, moja malenkost pravi, da moram sam še pol New Yorka na kontejner spravt, pa bo....Tristan čveka po svoje, malo po angleško malo po slovensko, zastopim ga nič...vse je NO NO NO ali pa GO GO GO....Službo nastopim enkrat v avgustu, varuške si že nabirajo kondicijo. Eni se sončijo na morju, drugi pa nabirajo izkušnje.

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
14.5.2008 21:19:21   
frrrr
mau me meče... sem prej tolk jokala kot že dooolgo ne user posted image
včeraj sem tamaumu kr na previjalni dala mau joške, ker je bila polna in šla rolat... danes pa nič... samo zjutraj dobi, ponudba se je že mau prilagodljiva in ne bo panike. je pa mali tolk jokal. sem ga držala v naročju in mi je tulil na uho mamiiiiii, mamicaaaa user posted image user posted image
kriza ej...

aja, dans bil mož prvič na govorilnih v vrtcu... sta se kr zapričala z vzgojiteljico, ker ji je en kup vprašanj postavil user posted image
priporoča, da ga navadimo spat samega, ker v vrtcu je sposoben sam zaspat... je pa rekla, da ne bo preveč pametovala, ker je ona enako doma delala user posted image
mali se menda še ni odprl. pravi, da je brihten, vendar pove samo njej kaj. kadar pa vse sprašuje, je pa tiho. me je mož kr zatožil, da sem js tut taka user posted image
upa, da bo bolj zdrav in več v vrtcu, da se odpre in bolj domače počuti. čez en mesec imamo pa spet rezervacijo za 5 tednov, da bomo mau po morju sračkali user posted image in ga spet ne bo v vrtcu... torej potem spet jovo na novo.
na začetku smo imeli problem, ker je vse igrače pulil. zdaj se mu menda ne da več in se obrne, ter gre po drugo... to je dobro in ni dobro.
sicer je pa počasen... tazaden poje, tazaden se neha igrat... menda se tut po uro lahko z eno igračo igra, če ga ne motijo. no, to smo doma tudi opazili.
izsiljuje ne. doma pa in menda je pri vseh enako user posted image

grem brat knjigo trije v postelji... po priporočilu vave user posted image

lepo noč in sladke sanje!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
14.5.2008 21:21:21   
frrrr
*anč* - nisem pozabla, sam ne da se mi... dobiš, ko bom pr volji user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
14.5.2008 22:30:44   
mis
Čer!

Kako fletne otročke imate! Vsi so tako fejst. Komaj čakam da se srečamo.user posted image

lina, vse naj naj!user posted image user posted image user posted image

Jaz pa pridem domov iz službe in je imel mož že vse spokano za na bazen in smo šli v Dolenjske Toplice. Uživali na sončku, prišli okoli 20h domov, pojedli in mala je šla spat. Lepo spi, jaz sem že likala, zdaj še nekaj za šolo naredim in grem spat.

papa

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
15.5.2008 5:42:03   
Anonimen

tudi to DRŽI!!!!
služim na vseh frontah: cunje, nepremičnine, CIA in še kaj.......user posted image user posted image user posted image user posted image
nepremičnine so moja strast, sploh ko je treba koga 'napizdit'user posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image   user posted image  .....pri nas se je pa sedaj začela fronta bodočih najemnikov...mater kako to sovražim....pa potem vse nakurim, da naj čevlje dol dajo ( in me gledajo kot da sem iz lune padla ), rečem ''jah, baby''....in potem tisti zrežisiran ameriški nasmeh '''oh ja, hi hi''.....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
15.5.2008 8:52:11   
muki1
Dobro jutro, dober dan. A danes pa vam ni za RR, ali kaj user posted image ?

Jaz že malcam in zraven delam načrte za vikend. Danes gremo spet kolesarit user posted image , jutri peljeva najbrž punci k tašči zvečer in greva na koncert Soulfingersof. V soboto če ne bo dežja spet na kolesa in v nedeljo piknikujemo. Naj živi pomlad user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
15.5.2008 8:55:51   
Anonimen
Jutro

Hvala za povabilo za v Kitajca- z veseljem bi šla, ampak jutri ne morem, ker gremo popoldan v šoping!!

Tinkara je že v vrtcu, zjutraj mi je z mlekom in vlažilnimi robčki polovico dnevne sobe pomilauser posted image - ona samo bisa, bisa (briše)...
Cele popoldneve sva zunaj, notri pa kot bi bomba treščila, bo že.......zunaj ful uživa, pa še veliko otrok je, če se pa še kakšen pes pridruži je pa veselje popolno, no skoraj, popolno je, če ga lahko še s čim nafutrauser posted image - potem jo pa vsi gledajo, kako pogumno ona kužke hrani. Sicer pa, če se konju ne boji sladkorčka dati, pes je pa 1000x manjšiuser posted image

Vava- jaz te bom tudi čez par let okupirala, da boš kakšne nepremičninske nasvete dalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2223
15.5.2008 8:57:29   
muki1
Ve se kar zmenite za živalca, sva se z možem pregovarjala in nekak nam je škoda cel dan po avtu zabit, pa še dež pravijo za osrednjo Slovenijo. Res bi vas rada videla, mučo mučo rada, a nekak sva se odločila, da raje kdaj drugič. Ker mi potem resnično ves dan zabijemo, ve imate še potem cel popoldan fraj, mi.

Trije v postelji sem že dolgo nazaj prebrala. Mi je bila všeč, ampak mislim, da takrat še niti otrok nisem imela, pa sem jo drugače dojemala. A štirje v postelji pa še ni napisana user posted image ?

Lina, lepo te je spet prebrati user posted image . Nekaj me zanima, če nisem preveč radovedna. Praviš, da greš avgusta v službo. Se vračate ali si tam dobila job?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
15.5.2008 9:01:54   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

Hvala za povabilo za v Kitajca- z veseljem bi šla, ampak jutri ne morem, ker gremo popoldan v šoping!!

Ampak to šopingiranje je meni že tudi tečno. Včeraj recimo smo šli popoldan v trgovino, ker se moramo peljati v mesto, če hočemo naredit večji nakup smo seveda šli vsi štirje. Pa da smo se zrihtali, vzeli rezervne plenice če bi Ivo ravno v trgovini kakat prijelo user posted image , se napokali v avto, se prepeljali, nakupili v Šparu, potem še v Lidlu določene artikle, srečali prijatelja, ki nas je zvabil k njim domov na kavo, ki je zaobjemala pivo in enourno norenje otrok....smo pršli domov že čez 20.00. Potem še kopanje, večerjanje, pravljica in smo šli spat malo pred 22.00 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.