Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 8:25:06
|
|
|
|
anaj22
|
no princeske zdej pa morem it je dragi ustov pa nom mela tok časa za čvekat, sej pridem pol pop. k je v službi spet na čvek pa pa
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 8:25:17
|
|
|
|
polly80
|
dobro jutro.. uf,ste ble pridne včeraj,sem samo na hitro preletela rosali:vso srečo na zunanjem obratu she29-jeee ,pa si le prišla na forum!!!maš lep tiker pa vso srečo danes na ctg,saj bo vse ok! nat78-mogoče se pa res še obrne l.daisy-še kar 3v1? se oprvičujem vsem,ki sem jih pozabila lunca14-enej mi je ful lepo ime,pa me zanima,po katerem svetniku ima god????
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 8:25:21
|
|
|
|
tajči27
|
jah..strije..sem jih pridno pridelala se mi zdi da v zadnjem tednu full...pa skoz se mažem pa nič ne pomaga...tk da sta moj trebuh in stegna strijasta...pa te krčne žile so mi popokale na notranji strani,zarad te sem še najbolj nesrečna...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 8:25:37
|
|
|
|
anaj22
|
nova stran nova stran
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 8:27:32
|
|
|
|
slovenka
|
ojla punca! se opravičujem za redko javljanje v zadnjem času. Z mojim sva se končno preselila - za zadnje praznike - in še nimava interneta v hiši, je pa ful dela - pospravljanja, čiščenja... ampak počasi nastaja super. Sinoči sva si prvič vzela čas in lepo pogledala en dvd v dnevni. Še ta vikend se mi zdi, da mora minit, potem bo pa vse poštimano. Voziček sva tudi nabavla - Hartana in je še en teden za čakat, postlco pa je moj tudi že zmontiral. Tako da počasi bo, čeprav prej zaradi selitve nisva mogla nič skrbet za bebo. Sva se pa zmenla s sestrinim fantom, da nama posodi zibelko za prve mesece - ker je že ponujal... Aja, novo je pa to, da je tudi moja sestrica noseča. Za januarja. Se mi zdi, da me je še bolj presenetilo kot moja nosečnost. Skratka zanimivo bo v familiji. Pregled sem imela v torek in naslednjega imam 3.6. Pa tako kot še nekatere, tudi moja beba še kar sedi notri. Sem bila v torek tako žalostna zaradi tega, ampak ste mi dale upanje sedaj, da se morda le obrne - sedaj sem v 35. tednu. Ojej. S kilami sem pa na +10. Meni se ne zdi veliko, čeprav vidim na seznamu, da je večina na manj. Sem imela materinsko šolo pred kratkim in so bile nekatere res suhice, nekatere pa tudi kar porejene Aja, pa da povem, tudi jaz sem že sanjala o porodnišnici - sploh po obisku v okviru materinske šole in sem sanjala kot da je to tako kot na upravni enoti, da je bilo ful nosečk in smo morale najprej dobit številko in potem so klicali po številkah in je bilo treba rodit, ko si prišel na vrsto punce, lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 8:30:07
|
|
|
|
Anonimen
|
o slovenka lepo da si se tudi ti po dolgem času oglasila strije: jaz sem jih kar nekaj dobila ampak samo po trebuhu
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 8:31:28
|
|
|
|
polly80
|
tajči27-sanje...samo to se mi še sanja..pa kadar so lepe sanje,da vozim ,pa božam,p cartam,kar ne bi vstala,včasih so pa prav grozne in se zbudim čisto potna,pa ne morem spati..pač verjetno imamo v podzavesti tudi te strahove..
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 8:33:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Morgen pa naspala sem se kljub temu da je moj smrčal... Ufff smrčanje! Moj smrči ko zmaj! Poln kufr ga imam! jst sem tud misla skoz da bo moj Tian 2008 je očitno leto Tian-ov. Že četrti Tian je pokukal na svet prejšnji teden (četrti v našem okolišu). ej punce,ko ste bolj proti koncu,a kaj sanjate porodnišnico???? Moje sanje so polne čepov oz. luščenja čepov, rojevala pa še nisem sem pravkar gledala seznam zmagujem s kilami...tolažim da se jih dosti ne javlja redno in da ma tud katera izmed njih tolko kg kr drugače pa me je res sramota... No, no, no! Vse smo elegantno izpopolnjene, le da nekatere merimo to v številkah, druge v centimetrih, tretje po oblekah, četrtim pa enostavno dol visi koliko so se zredile Moji podatki na seznamu so tud fejst zastareli, ampak ne želim se karnaprej opominjati kakšna je nova tonaža Ah, dokler ni mišelink je še vse znosno Hm, včeraj sem napopala en link za peticijo - a ga ni nobena vidla?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 8:36:55
|
|
|
|
tajči27
|
a ne da je grozno,skoz sanjaš isto!!!pa vse bivše cimre not ko so ble z mano za prvomajske praznike v bolnici...pa tko v živo...grrrrr.. ja slovenka,naj ti povem da sma se midva tudi preselila pred enim mesecem in te čisto razumem kak napor je to..sej je fajn sam izbrala sma si pa njslabši možni čas za selitev,jst noseča in to...bo pa pol bolj luštno...je pa res da mi je zdaj večkrat dolgčas doma ko sem sama...saj nebom dolgo,še kak mesec pa bo družba...hehe
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 8:44:02
|
|
|
|
tajči27
|
ja to smrčanje me ponavadi moti sam danes me pa niti ni tolko...no dvakrat sem ga mal kresnala pa je blo to to ...ja sanje so pa res kr intenzivne pol pa zjutri ko vstanem gledam tko okol sebe al sem doma al sem v bolnici ..tko v živo sanjam...ja miodva sma si premislila za ime Tian,nekak naju je minilo ker so vsi spraševali ali bo Tjan ali Tian s kakšnim naglasom,...in ko to poslušaš 8 mesecev in vsakmu razlagaš nama enostavno ni več sedlo to ime...čedalje manj in manj nama je blo všeč...sma pa že prej imela rezerve tko mda ni panike...sem pa čula da je veliko Tjanov in Tianov zadnje čase..
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 8:54:09
|
|
|
|
tajči27
|
no no punce cartali se bomo kasneje!!!!!! a ste spet v kranju???hehe
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 8:58:11
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sem tukaj, sem-redno čekiram novosti . Pa da je bilo včeraj 15 strani? no, saj ne morem verjeti! SANJE..porod sam še ne, bolj to, da nisem imela vsega pripravljenega,.... Tako da grem kar danes v lekarno(moram itak po ena zdravila) in nakupit potrebno. POLOŽAJ -moj tudi še sedi-saj bo CR, ampak vseeno. Jernej se tudi ni obrnil-sedel do konca. Ampak mi je fino, ker lahko svojega božam po glavici
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej. S kilami sem pa na +10. Meni se ne zdi veliko, čeprav vidim na seznamu, da je večina na manj. Jaz se od takrat, ko sem bla na +10 ne vagam več - oz. sam še pri g, ampak ne razglašam cifre okrog Hm, včeraj sem napopala en link za peticijo - a ga ni nobena vidla? Anja - jst sm dobila peticijo že na mail
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:01:20
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Anja - jst sm dobila peticijo že na mail Enako.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:01:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy nya, ENO... saj imaš ENO na linku, zato nisem omenjala imena... ja, ja... ENO... pa nekaj bodijev tudi iste firme... Pa kdo pa dela to - mislm, kaj je to za ena firma.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:01:29
|
|
|
|
Anonimen
|
a ste spet v kranju??? Jest sem ja Naša žabica je pa že celo nosečnost obrnjena na glavo. Upam, da se ne bo zdaj obračal navzgor
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:01:59
|
|
|
|
polly80
|
jutro she29!
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:03:04
|
|
|
|
tajči27
|
ah no zdej vsaj vem iz kod si
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:03:49
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Upam, da se ne bo zdaj obračal navzgor Reci ji, naj še malo počaka tako kot je, je pač zgodaj ugotovila, kako se pride ven,...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
POLOŽAJ pri meni je bil na predzadnjem pregledu na glavo, prejšni teden mi je pa ležal počez- mi je rekel G, da ima še veliko prostora za obračanje . Imam pa sedaj občutek, da sedaj je pa spet na glavo obrnjen, ker čutim ritko čisto zgoraj, pa kolcanje čisto tam doli Hm, včeraj sem napopala en link za peticijo - a ga ni nobena vidla? jaz sem jo tudi na mail dobila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:05:19
|
|
|
|
D.anna 76
|
Jutro punce. Kako ste pridno čvekale od včeraj zvečer. Sem rabla pol ure da sem vas prečitala. STRIJE - havala bogu jih nisem pridelala, razen če so pod popkom, kamor moje oko že dolgo ne seže več. ŠTETJE GIBOV - ker je bilo dete prejšnji teden na CTG-ju precej miren mi je moja G dala eno lušno razpredelnico, kjer delam križce kadar pride do gibov in potem označim ob kateri uri sem čutila 10 gib. Označujem pa le gibe med 9 in 21 uro zvečer. Za hib štejem serijo ko se začne premikat in ko to premikanje traja nekaj časa. Tako da jih 10 naštejem tja do 14 ure, s tem da opažam da bolj se bližam večeru bolj živahno je dete. KILE - sem še kar na + 13 in v zadnjem tednu nisem pridelala nič na teži, saj mi v takem lepem sončnem vremenu paše samo lahka hrana, pa veliko pijem. Tako da sem s svojimi kilami izredno zadovoljna. OBSEG - bi ga zmerla pa ne najdem nobenega metra v stanovanju. Danes imam popldan CTG in menda vaginalni pregled. Najverjetneje tudi UZ, pa upam da je mali pravilno obrnjen. O tem poročam popoldan saj imam pregled šele ob pol dveh.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:06:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Nya, AS in ninny - se pardoniram, tle na gorenjskem kasnej dobimo informacije, potujejo naprej sam po ta pocen toku
< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 15.5.2008 9:07:08 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:06:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes imam popldan CTG in menda vaginalni pregled. Najverjetneje tudi UZ, pa upam da je mali pravilno obrnjen. O tem poročam popoldan saj imam pregled šele ob pol dveh. dobro opravi
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:07:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Nya, AS in ninny - se pardoniram, tle na gorenjskem kasnej dobimo informacije, potujejo naprej sam po ta pocen toku zato do mene hodi vse s tako zamudo, se vidi da sem najvišje
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 15.5.2008 9:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Upam, da se ne bo zdaj obračal navzgor Reci ji, naj še malo počaka tako kot je, je pač zgodaj ugotovila, kako se pride ven,... Je bolj lene sorte - nenaden zasuk bi bil že senzacija
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?