tweetek
|
Jutro bejbe! pridne ste načvekale za cel bataljon... No najprej , pol pa komentarji: Mojca, medve imava pa enak obseg bušija .... Imam pa 164 cm, tko da pr men tud najprej vidiš trebuh pol pa dolg časa nič, pol pa ena punca pride Samo z l.daisy se pa ne morem primerjat ... alea, saj medve sva pa skoraj enako veliki, a ne? Samo da si ti bolj suha... Boš mela tud 1.6 mlečne maščobe ... nya, okoli riti se pa jaz rajš ne merim, je bla zmeraj malo prevelika za moj okus, tko da zdaj sploh mert ne grem. Prav moja mami da mora rita v nosečnosti zrast, da je za protiutež - hmmm, ne vem, pri meni nič kaj dost ne vpliva, pa štenge tudi ne.... Mogoče bi morala it kake hlode spravljat z gmajne ... Se haecam - še najbolj vpliva če dolgo stojim al pa hodim, pol mi trebuh otrdi... ja, pri mojemu je mami od dvojčkov, pa še na prvem pregledu mi je rekla da ne ve al je eden al sta dva . Ampak je bil pol eden. Sem si kar malo oddahnila, ampak lbo pa dvojček po horoskopu nya, nič skrbet, pri meni je fovolj velik. Ni sicer ful ogromen, ampak kdo bi pa hotu 4 kilskega junaka rojevat? annna, jaz sem mela 53, 5 kg na začetku, zdaj mam pa 66 , pa sem majhna.... Tko da se ni za sekirat. Bo že šlo dol. Najprej z dojenjem, pa še km bomo z vozički nabirale, pa za jest ne bo tok časa ko se bomo z ukvarjale... Jaz se moram pohvalit, al pa pokregat nad sabo (kokr vzameš): včeraj sem bla že kar precej zmatrana, pa sem še vseen kuhno pospravla, rože zalila, dala prat posteljnino za bejbija in vse cotke zlikala in pospravla v omaro. Na konc sem komaj še stala,ampak mam pa vsaj narejeno... Zdaj pa ne vem a sem bla pridna al trapasta Samo sem danes kar v redu. spala sem ka ko ubita , sploh nisem šla na WC....daisy, veš ti moraš zdaj za tri lulat . annnna, dober opravi na UZ .... Tajči jutro! Ne, nisem bla jaz za dreft, pa se ne spomnin kdo je bil ... Jaz mam kar ariel... Strije mam pa jaz pri popku, ker me je mali direkt notr brcal en čas in imam tam vse raztegnjeno... So kar taki krogi /fleki, ne samo črtice ... Bom po moje imela tud malo tiste "odvečne kože" tam. mi je bedno, ampak kaj čmo. Saj bomo itak lepe ker bomo mamice. she - dobrodošla, ti kar čvekaj! nat, ti pa večkrat kaj okrog pridi slovenka živjo! za selitev in za sestrino ! Boste imeli pa živahno pri vas d'ana tebi pa za pregled... Anja, sem vidla, pa se mi ni dalo klikat .... Bom šla prečekirat ko tole preberem... moje so-gorenjke (saj sem lahko gorensjka če sem v železnike pročena, a ne?) - besede škrt po moje ne moreš sklanjat ker je pridevnik (odgovarja na vprašanje kakšen) in ga torej lahko samo stopnjuješ: joooj, punce zdaj me vse boli ko sem vam tok režim ... Naš bo pa sajveškkaoastitudnotrpadulovlo
|