|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
15.5.2008 9:27:08   
aleksandra silvija
Sejveškako - tega imena pa še nisem slišala
user posted image user posted image user posted image
Naš bo tudi to,...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
15.5.2008 9:27:26   
Anonimen
Ja malora dolenjci ste po stereotipu bolj odprtih rok

Moj kolega bi komentiral: in nog - lej kulk nosečnic je letos

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
15.5.2008 9:28:13   
aleksandra silvija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
15.5.2008 9:29:39   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4354
15.5.2008 9:30:03   
aleksandra silvija

Ja, ravno včeraj sem izvedela, da bo v vrtcu kar kriza s prostorom.
Pa je bilo 5 let nazaj v našem vprašanje ali sploh bi imeli mlajšo skupino-ni bilo otrok,...

Neposredna povezava do sporočila: 4355
15.5.2008 9:31:05   
aleksandra silvija
Punce. Meni je pa od user posted image  najboljše režanje na RRuser posted image user posted image user posted image -poleg tega, da na koncu za nagrado dobimouser posted image  seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 4356
15.5.2008 9:32:34   
Anonimen
Pri nas je letos tud veliko več vpisa kot pa prejšna leta, tako da so morali pri enih skupinah odpreti še dodatni oddelek. Sem brala, da je rekla ravnateljica, da ne bodo zaenkrat še nobenega zavrnili, samo ni rečeno da boš dobil mesto točno v tistem vrtcu v katerem želiš. Jaz še čakam pošto, so mi rekli enkrat junija da jo dobim, če je sprejeta samo mislim, da v našem vrtcu ni problema.

Neposredna povezava do sporočila: 4357
15.5.2008 9:35:19   
tweetek
Jutro bejbe!
pridne ste načvekale za cel bataljon... No najprej user posted image , pol pa komentarji:
Mojca, medve imava pa enak obseg bušijauser posted image user posted image .... Imam pa 164 cm, tko da pr men tud najprej vidiš trebuh pol pa dolg časa nič, pol pa ena punca prideuser posted image Samo z l.daisy se pa ne morem primerjatuser posted image ... alea, saj medve sva pa skoraj enako veliki, a ne? Samo da si ti bolj suha... Boš mela tud 1.6 mlečne maščobeuser posted image ...

nya, okoli riti se pa jaz rajš ne merim, je bla zmeraj malo prevelika za moj okus, tko da zdaj sploh mert ne grem. Prav moja mami da mora rita v nosečnosti zrast, da je za protiutežuser posted image user posted image user posted image

user posted image - hmmm, ne vem, pri meni nič kaj dost ne vpliva, pa štenge tudi ne.... Mogoče bi morala it kake hlode spravljat z gmajneuser posted image ... Se haecam  - še najbolj vpliva če dolgo stojim al pa hodim, pol mi trebuh otrdi...

ja, pri mojemu je mami od dvojčkov, pa še na prvem pregledu mi je rekla da ne ve al je eden al sta dvauser posted image . Ampak je bil pol eden. Sem si kar malo oddahnila, ampak lbo pa dvojček po horoskopuuser posted image

nya, nič skrbet, pri meni je fovolj velik. Ni sicer ful ogromen, ampak kdo bi pa hotu 4 kilskega junaka rojevat?

annna, jaz sem mela 53, 5 kg na začetku, zdaj mam pa 66 , pa sem majhna.... Tko da se ni za sekirat. Bo že šlo dol. Najprej z dojenjem, pa še km bomo z vozički nabirale, pa za jest ne bo tok časa ko se bomo z user posted image ukvarjale...

Jaz se moram pohvalit, al pa pokregat nad sabo (kokr vzameš): včeraj sem bla že kar precej zmatrana, pa sem še vseen kuhno pospravla, rože zalila, dala prat posteljnino za bejbija in vse cotke zlikala in pospravla v omaro. Na konc sem komaj še stala,ampak mam pa vsaj narejeno... Zdaj pa ne vem a sem bla pridna al trapastauser posted image user posted image Samo sem danes kar v redu.

spala sem ka ko ubitauser posted image , sploh nisem šla na WC....daisy, veš ti moraš zdaj za tri lulatuser posted image .

annnna, dober opravi na UZ user posted image ....

Tajči jutro! Ne, nisem bla jaz za dreft, pa se ne spomnin kdo je biluser posted image ... Jaz mam kar ariel...
Strije mam pa jaz pri popku, ker me je mali direkt notr brcal en čas in imam tam vse raztegnjeno... So kar taki krogi /fleki, ne samo črticeuser posted image ... Bom po moje imela tud malo tiste "odvečne kože" tam. mi je bedno, ampak kaj čmo. Saj bomo itak lepe ker bomo mamice.

she - dobrodošla, ti kar čvekaj! nat, ti pa večkrat kaj okrog pridiuser posted image

slovenka živjo! user posted image za selitev in za sestrino user posted image ! Boste imeli pa živahno pri vasuser posted image

d'ana tebi pa user posted image za pregled...

Anja, sem vidla, pa se mi ni dalo klikatuser posted image user posted image .... Bom šla prečekirat ko tole preberem...

moje so-gorenjke (saj sem lahko gorensjka če sem v železnike pročena, a ne?) - besede škrt po moje ne moreš sklanjat ker je pridevnik (odgovarja na vprašanje kakšen) in ga torej lahko samo stopnjuješ: user posted image user posted image user posted image

joooj, punce zdaj me vse boli ko sem vam tok režim user posted image user posted image user posted image user posted image ... Naš bo pa sajveškkaoastitudnotrpadulovlo

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
15.5.2008 9:39:06   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: tajči27

ja slovenka,naj ti povem da sma se midva tudi preselila pred enim mesecem in te čisto razumem kak napor je to..sej je fajn sam izbrala sma si pa njslabši možni čas za selitev,jst noseča in to...bo pa pol bolj luštno...je pa res da mi je zdaj večkrat dolgčas doma ko sem sama...saj nebom dolgo,še kak mesec pa bo družba...hehe

ja, tajči, te razumem - jaz sem bila sedaj dva dni doma in sem tudi že gledala na uro, kdaj pride moj domov... ampak kot praviš, ne bo več dolgo tako - čeprav ko bo prve tedne beba bolj napor kot kaj drugega, bom tudi verjetno štela minute, da pride srček in mi pomaga. Sicer pa po izkušnjah mojih prijateljic - je vseeno boljša selitev pred porodom kot kmalu po njem. Midva sva sedaj dva tedna res ful delala, da sva vse poštimala in se mi zdi, da tega ne more nihče drug namesto mene (zložit mojih oblek, uredit knjig...) in po porodu bi to veliko težje kot sedaj.

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
15.5.2008 9:39:07   
Anonimen
tweetek to je rekordno sporočilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ninny -- 15.5.2008 9:42:36 >

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4360
15.5.2008 9:40:23   
tweetek
aja vrtci - jaz živim v občini z največjim št. otrok na žensko v Sloveniji (če sem si prav zapomnila) in placa v vrtcu ni sploh. Se razmišlja da bi ga kar v župnišču naredili kr je tam še edino kaj prostora, se župan in župnik dogovarjata. Pa imamo tri vrtce v dolini! kaj čmo, šparamo sa tokom ker smo Gorenjci, pa tv pa internet tud bolj slabo lovi  -  kaj naj pol človek počne drucga v dolgih zimskih večerihuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
15.5.2008 9:41:01   
tweetek
ninnny pamaš prav, to pa je klobasaaaauser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
15.5.2008 9:41:40   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

slovenka živjo! user posted image za selitev in za sestrino user posted image ! Boste imeli pa živahno pri vasuser posted image

tweetek hvala; ja, se mi zdi, da sta naša dva (ata in mami) čist boga - ata se je komaj navadil na mojo nosečnost, pa še zmeraj kar gleda mojega bušija, pol pa bo že sestrica. Sva stari 27 (ona) in 28 (jaz), tako da dolgo ni bilo nič, sedaj pa kot zmenjeno. user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
15.5.2008 9:42:35   
l.daisy
tweetek vsa čast...

ampak ne šteje dolžina posta... število postov na eni strani šteje, če si nam hotela pomagat čim prej na 4. user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
15.5.2008 9:43:42   
Anonimen
Mislm! Hočem odgovorit pa čakam dve minuti da sploh odpre novo okno user posted image  

Nya tis tud slika user posted image

Ah ja vrtec - kje je še to user posted image  Saj vem da bo v trenu oka ampak bom vesela če bomo uspeli priti do tja user posted image

Zdajle sem posesala enormno oso! A mislite da zna hudič prilezti ven iz sesalca?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4365
15.5.2008 9:43:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

tweetek hvala; ja, se mi zdi, da sta naša dva (ata in mami) čist boga - ata se je komaj navadil na mojo nosečnost, pa še zmeraj kar gleda mojega bušija, pol pa bo že sestrica. Sva stari 27 (ona) in 28 (jaz), tako da dolgo ni bilo nič, sedaj pa kot zmenjeno. user posted image

bo pa čez kakšno leto, dve fletno ker bo tvoj user posted image družbo

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4366
15.5.2008 9:45:48   
Anonimen
osa- po moje ni več med živimiuser posted image user posted image

drugače pa nam gre dobro,bomo že danes na 4.delu, če se bo tako nadaljevalo. Jaz še kakšno urco imam časa, ker spet čakam poštarja- upam, da danes ga ne čakam zastonj, potem bom pa tud šla malo na sončkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4367
15.5.2008 9:46:04   
l.daisy
anja, ni šans, jo je tko zabilo notri, da ni variante, da bi prišla ven...
sem se pa jaz še kot majhna vedno bala, da bojo pajki ven prilezli... arahnofobijo imam... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
15.5.2008 9:46:11   
tweetek
ups,  a res? Jaz sem pa mislila da je vseen kkao je raztalano samo da je dost tekstauser posted image .... Kriva si pa ti, daisy veš, ker si me naučila da pišem sproti ko beremuser posted image ...

hmmm, anja ne vem, mravlje vem da včasih ven zlezejo... mogoče rajš kar crečko ven nesi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
15.5.2008 9:46:30   
aleksandra silvija
ja, se mi zdi, da sta naša dva (ata in mami) čist boga - ata se je komaj navadil na mojo nosečnost, pa še zmeraj kar gleda mojega bušija, pol pa bo že sestrica. Sva stari 27 (ona) in 28 (jaz), tako da dolgo ni bilo nič, sedaj pa kot zmenjeno.
user posted image user posted image user posted image

Moja priča je rodila 1.user posted image , 14 dni kasneje ga je dobil še njen brat in potem je rodila 2.user posted image  in 3 tedne kasneje še bratuser posted image --sedaj so pa tolk luštni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
15.5.2008 9:47:49   
aleksandra silvija
upam, da danes ga ne čakam zastonj,

ninny, ti ga kar čakaj zastonj, da ga boš lahko čakal spet jutri(in klepetala na RR)user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4371
15.5.2008 9:49:44   
tweetek
uuu,as to je pa blo instant povečanje familje! Jaz sem pa trenutno edina v moji širši družini ki pričakuje  - ta zadnje dete je bil moj bratranec ki je zdaj star 9 let... Sicer mam dva starejša brata, ampak ima eden psa namesto bejbija, en je pa samski. Tko da vsi kar malo norijo... Pri mojemu je pa on najstarejši in bo to tud prvi vnuk za njegove.  

Neposredna povezava do sporočila: 4372
15.5.2008 9:49:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

upam, da danes ga ne čakam zastonj,

ninny, ti ga kar čakaj zastonj, da ga boš lahko čakal spet jutri(in klepetala na RR)user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image upam, da ne, ker sem sita tega, da moram biti zaradi tega doma

Neposredna povezava do sporočila: 4373
15.5.2008 9:50:36   
tweetek
uuu ninny si me spomnila da moram prečekirat, kkao je z mojo pošiljko modrcovuser posted image ... Pridem prec....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
15.5.2008 9:51:16   
Anonimen
No, le pridi nazajuser posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?