|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NOVEMBRČICE 2008
13.5.2008 20:42:27   
Andromeda
Evo, opravili smo NS in rezultat je super, vse kaže v redu z malim, pridno raste, velik je že 66,7 mm, star pa je 12tednov in 5 dni. Tako, da imam po tem rok 20.11., ampak dokler mi ga moja G ne potrdi, naj še ostane tako kot je. Za spol nisva nič vprašala, ker sva se odločila, da se pustiva presenetit. Jaz imam že lep čas občutek, da je user posted image in zdaj je še moj mož začel govorit, da ima on tudi tak občutek, ko ga je vidil na UZ-ju...No,bomo videli novembra, ne?

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
13.5.2008 20:48:50   
Oaza
Pozdravljene user posted image !

Kako kaj? Uživate v teh sončnih dneh tako kot jaz? Nič se mi ne da- samo nekje na sončku bi ležala... user posted image  Imam si še veliko stvari za narediti za faks, pa mi ni.

Andromeda- kako je bilo na NS? O pozabljivosti pa sploh ne govori- non stop pozabljam... Kaj hočemo- tudi to spada k nosečnosti.

mojsoncek- se strinjam glede ležalnikov.

Ena je spraševala za kremo- jaz uporabljam od vichy. Mažem pa se tudi z  navadnim mlekom za telo.
Nosečniških oblek še ne nosim. Večinoma imam trenirko, pa tudi kavbojke še lahko zaprem (pod trebuhom, da me ne tiščijo).

Tudi mene že mika nakup oblačil za user posted image , vendar bi rada počakala do NS, da vidimo kaj bodo rekli, potem pa se ne bom mogla več zadržati in bom sigurno kaj kupila. Če ne drugega pa vsaj kak bodi.
Ena je omenila, da še ne bo kuovala, ker imajo po trgovinah same kratke rokave, ki našim user posted image  v začetku ne  bodo prišli v poštev. To ni res- sem bila zadnjič v več otroških trgovinah in imajo povsod tudi dolge rokave, pa tudi termo jopice sem videla. Res pa je, da PREVLADUJEJO poletna kolekcija.

No, babike, lepo se mejte, pa čuvajte svoje user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1477
13.5.2008 20:50:54   
Oaza
Andromeda- čestitam za uspešno opravljeno NS. user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
13.5.2008 21:15:22   
Anonimen
andromeda,  imave podobne rezultate NS, me pa vseeno zanima , kok ste pri vas visoki, sem skušala primerjati naše novemberske user posted image  po ns pa se mi zdi ,da nobeden ni bil večji od 60mm, samo najini so za skoraj teden dni večji moj je namreč 66,9mm

(odgovor članu Oaza)
  Neposredna povezava do sporočila: 1479
13.5.2008 21:18:36   
nagajiva
Ojla user posted image

Sma ravno prišla s kina...................je pasalo malo.
Andromeda, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za NS...........................
Tud jaz se težko uprem, da ne kupim kaj za user posted image , ampak se skušam zadržat....................Saj je še čas. Ampak verjetno ne bom več dolgo zdržala in bom mogla kupit vsaj kak bodi ali kaj podobnega. Tako pač je ko prvič pričakuješ...........drugič bo verjetno bolje, ali pa tud ne.
Tako sedaj pa na kauč, pred tv pa verjetno bom zmazala še kako breskvico....................mnjami

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
13.5.2008 21:45:16   
pomar*ANČA*
anonimen- nekdo se je pa pozabil prijaviti... moje bebika je bila 5.5. ko sem imela ns velika 68,9mm...  precej velika menda, mi je že ginekolognja na prvem pregledu rekla, da je velika, verjetno sem zanosila prej, kot pa računamo vsi. zanosila sem pa na tabletkah, zato nimam pojma kdaj bi jo lahko naredila. ampak sva vseeno vesela, kjub nenačrtovani nosečnosti. no, na začetku je bilo pa zeloooooooooo hudo, veliko joka in predvsem krega- jaz sem hotla narediti neumnostuser posted image user posted image ampak zdaj pa komaj čakam!!

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
13.5.2008 21:59:10   
mali_marsovcek
ojla user posted image

Oblekice! Ja ful so luštkane! Ampak dejte se brzdat! Mislim da bojo vse babice in dedki kupoval stavri da se vam bojo nabirale in jih bo tolko da bojo vaši user posted image  prerasli polovico oblekc. Pri nas bo tega še več ker ima od mojega možeka brat 10 mesecev staro punčko in ne bojo več rabil oblekc. So se že ponudil. Sva pa že nekaj cunc dobila od mojih staršev ki so jih pridno hranili od moje in sestrine mladosti. Smo imeli všasih tud luštkane cunce.

Lepo se imejte pa ne pozabit vsega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1482
13.5.2008 22:16:21   
pomar*ANČA*
ker smo z bratom in sestro rojeni na tri leta razlike, je mami ponucala  najine cotke na bratcu, tako da je iz bratovega paketa še vse nedotaknjeno, celo vakumsko pakirano. pa en body imam, ki je isti kot moja majčka, ostalo bom pa kupovala oktobra, ker trenutno še ne živiva čisto skupaj, pa tudi nimam kam dati... me pa mika, vsakič ko sem v H&M se sprehodim čez otroški oddelek.

me pa precej moti ker nič ne spravim nase!! sem se že parkrat pritoževala, ampak če me pa res spravlja ob živceuser posted image navadnih hlač ne morem več zapreti, nosečniške so mi pa še prevelike!! imam že precej trebuha, ampak še vseeno mi je vse preveliko v riti, nogah... ker se redim le v trebuh!! ok, zdej se bolje počutim user posted image

pičim v posteljo, jutri imam en pomemben sestanek, pa se danes nisem nič pripravila, ker sem vse pozabila v službi. upam, da bo šlo... vsaj naspim se lahk.

doro pančite, pa pridno čvekajte, da bom imela jutri popoldan kaj za počet, ker učila se itak spet ne bom- v soboto imam izpit, ne znam pa še nič user posted image

(odgovor članu mali_marsovcek)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
14.5.2008 8:54:25   
ANIME
carly ... midva do sedaj še nisva ničesar kupila, greva pa danes po voziček. Saj vem, da je malo prekmalu, vendar za dvojčke jih ni ravno veliko, cenovno so kar malo nedostopni in ko sva našla za naju pravega (lahek, z lahkimi zimskimi košarami in primerna cena - pa še v akciji je) sva se odločila, da ga kar vzameva. Upam, da ne kličeva nase kakšne slabe "karme", čeprav niti ne verjamem v te stvari.

luna8 ... jaz nosim nosečniške hlače že cca 1,5 meseca, saj se mi je obseg pasu zelo hitro razširil (dvojčki, pa še full suha sem "bila"). Včeraj sem bila pa prvič tudi v nosečniški majčki in sem bila sama sebi zelo všeč user posted image . Grem pa ravno danes v shoping po večje in daljše majčke in pa nosečniške kavbojke.
za telo uporabljam "GARNIER Body Repair, losion za zelo suho kožo" za trebuh in prsi pa "AUBREY ORGANICS - Rosa Moskueta® - razkošen losjon" - precej draga zadeva (cca 25 €) ampak ima menda zelo kvalitetne sestavine in zdaj vidim, da se gra res malo porabi.
Upam, da se boš glede rezultatov čim prej pomirila. Žal ne vem kaj to pomeni. Slišala sem edino, ko nosečnice opozarjajo, da naj se ne sekirajo preveč, ker vse to prenašajo še na user posted image . Menda, če bi bilo slabo, te pošljejo še naprej na preiskave. Vem, da je to meni lahko reči, ampak samo nasvet ... poskušaj uživati v nosečnosti. Tudi če bi imela full full dober rezultat - še vedno se lahko zgodi, da se rodi kakšen "revček". Pač to je mati narava, ki včasih ponagaja - seveda pa vsaka upa, da ne bo ravno njej.

moj soncekuser posted image ...  edina ki je opazila moj trud pri številčenju user posted image user posted image user posted image  - hvala. Ampak ni tak problem ... zdaj sem se navadila in sem kar hitra v tem. Pa tudi predvidevam, da ne bo vsak dan kakšna nova (grdo rečeno ampak - upam, da so se v glavnem že pofočkale).

andromeda ... jaz imam probleme s koncentracijo in spominom. Včasih se sploh ne spomnim čisto običajnih besed. Da mi pa kdo kaj razlaga in jaz čez par dni trdim, da zadevo SIGURNO prvič slišim, pa ni nič novega.

Jaz sem morala včeraj letet kupit nizke čevlje. Za v službo imam vedno pete (ne pretirane ampak od 3-5 cm) in sem mislila, da bom lahko še kakšen teden zavlekla in šla kar direkt v poletne sandalčke, ki so nižji. Ampak so me ta teden začele noge ubijat in sem šla v Bato po dvoje nizke čevlje (ala balerinkice - še dobro, da so letos tako moderne). zdaj jih moram pa samo razhodit.user posted image  - nič prijetno!!!!

No dobro opravite na pregledih in sporočite rezultate user posted image user posted image user posted image

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

Neposredna povezava do sporočila: 1484
14.5.2008 8:55:14   
ANIME

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                       (št. , št. )     starost     kraj      pregledi          Spol
=======================================================

1.  29.10.    Anime user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )     28 let        LJ     MF 16.06.(NS) user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                   (3user posted image ,?user posted image )     28 let        LJ        UZ 03.06 (NS)

3.  01.11.   emina83             (2user posted image ,1user posted image )      25 let       CE       pregled (NS)

4.  02.11.   Iyra*user posted image user posted image           (?user posted image ,0user posted image )     27 let       MB       pregled (NS) user posted image

5.  03.11.   vejicica                (1user posted image ,0user posted image    23 let       kraj     MF 09.06.(NS)user posted image

6.  05.11.   Mijavčekuser posted image user posted image     (1user posted image ,0user posted image )     32 let        LJ        pregled (NS) 

7.  05.11.    luna8                   (1user posted image ,0user posted image )     27 let       kraj      pregled (NS)

8.  06.11.    Saskha               (1user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        pregled

9.  06.11.   Polynesia           (2user posted image ,0user posted image     28 let        LJ        UZ 30.05.(NS)

10. 07.11.  gugu user posted image user posted image           (2user posted image ,0user posted image )     32 let    Gorenj.   pregled

11. 08.11.   mihi78                (4user posted image ,0user posted image )     29 let     Ptuj       pregled (NS)user posted image

12. 10.11.   zara13                (1user posted image ,0user posted image    28 let   Jesenice  pregled (NS)

13. 10.11.   nagajiva             (1user posted image ,0user posted image )      27 let      MB       pregled (NS)user posted image  

14. 11.11.    Petra1111         (1user posted image ,0user posted image     29 let      kraj      pregled    

15. 11.11.   *inči*                  (1user posted image ,0user posted image )      24 let       LJ        pregled (NS) 

16. 11.11.    jada                    (?user posted image ,1user posted image )      ?? let   Domžale   pregled (NS)

17. 11.11.    jasna.turkovic    (2user posted image ,1user posted image )      27 let      kraj      UZ 23.05

18. 12.11.   mali_marsovček (1user posted image ,0user posted image    27 let       LJ        UZ 04.06. (NS)    

19. 13.11.   pat13                 (1user posted image ,0user posted image )      31 let       LJ         UZ 10.06.(NS)

20. 13.11.    Bety upa             (?user posted image ,3user posted image )     42 let       PO        pregled

21. 13.11.   carly                   (?user posted image ,?user posted image )      26 let  Jesenice    UZ 20.05. (NS) 

22. 13.11.   Šema                  (2user posted image ,1user posted image )     33 let        LJ         UZ 14.05.(NS)

23. 13.11.   pomar*ANČA*   (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Štajer.     UZ 26.05.(NS)

24. 14.11.    Malapikice          (2user posted image ,1user posted image    29 let       KR         UZ 14.05.

25. 15.11     vebo                   (4user posted image ,?user posted image )     32 let   Koroška    pregled (NS)

26. 15.11.    _katja_              (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale    pregled 

27. 16.11.   caligula               (1user posted image ,0user posted image )    26 let       LJ          NS 17.05. 

28. 17.11.    taly82                (1user posted image ,0user posted image )      26 let    Gorenj.   UZ 10.06. user posted image

29. 18.11.   spelka12 user posted image user posted image    (1user posted image ,0user posted image )   26 let      KR        pregled (NS) user posted image ,user posted image

30. 18.11.    LadyKate            (2user posted image ,1user posted image )     ?? let      kraj        pregled

31. 18.11.    martina84           (?user posted image ,?user posted image )     ?? let     kraj         pregled

32. 19.11.    Lakšmi               (1user posted image ,0user posted image )     30 let      LJ           pregled (NS)

33. 20.11.   orka                    (3user posted image ,2user posted image )    33 let     kraj          pregled (NS)

34. 21.11     Andromeda         (1user posted image ,0user posted image )    27 let       LJ           NS 13.05.

35. 22.11.    Jelka123            (3user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj         pregled (NS)

36. 22.11.   konina user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image )   30 let      NM           NS 17.05.

37. 22.11.   saba                    (4user posted image ,1user posted image   30 let      KP            pregled (NS) user posted image  

38. 23.11.    petra.                  (1user posted image ,0user posted image )    20 let       LJ            pregled

39. 25.11.    tayrin                  (2user posted image ,1user posted image )    29 let      kraj          NS 20.05.

40. 25.11.    bobika1               (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       NS 15.05.

41. 25.11.    peny                    (?user posted image ,0user posted image )     33 let      kraj         NS 14.05.

42. 26.11.   Lorby007           (3user posted image ,1user posted image )     32 let       MB          pregled

43. 26.11.   mojsonček          (2user posted image ,1user posted image )     30 let      Žiri          NS 22.05  user posted image

44. 26.11.    sonček2008       (2user posted image ,0user posted image    30 let       LJ           NS 20.05.   

45. 27.11.    Oaza                   (?user posted image ,?user posted image )     ?? let      kraj         NS 20.05. 

46. 28.11.   *Mišek*               (?user posted image ,?user posted image )      ?? let      kraj         pregled

47. 30.11.   RENY19              (1user posted image ,0user posted image )      ?? let    Brežice      pregled

??          Ssheila
                (2user posted image ,0user posted image )          24 let          GO          
pregled (NS)

??          Anonimna            (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR               (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                    (2user posted image ,1user posted image )          ?? let     Prekmurje    pregled 
??          bubalina              (?user posted image ,?user posted image )           ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          nixie                     (?user posted image ,?user posted image )         ?? let          kraj         pregled

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81 

user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUK

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
14.5.2008 8:58:47   
jasna.turkovic
Mihi, glede ss - take info sem dobila pri G. Sicer ni bil moj G ker sem sla na pregled nujno zaradi izcedka in potem mi je rekla da mi bo kar naravnost povedala, da če se kaj zgodi, mi ne morjo nič pomagat... torej če splavim, splavim, ni pomoči. Je pa tudi rekla, da se posteljica še lahko dvigne, če se pa ne bo in če donosim, bom imela CR. Verjetno sem se jaz tukaj narobe izrazila in ne bi smela napisati spontani splav, ampak grozeči? Ker to je menda tudi razlika. No v glavnem, se opravičujem za napačne info, bom videla, kaj mi bo 29. moj G rekel, ker me zdaj to res zanima...

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
14.5.2008 9:11:24   
carly
Ojla punce, mene je tudi včeraj dr.Tratnik poklical in povedal da je vse ok, tako da sem si kar oddahnila.
Drugače pa luna 8, če te zanimajo moji izvidi ti lahko sporočim jutri, moram it danes domov pogledat če je že prišla pošta (sem še kar doma prijavljena pa vse tja hodi).Sem bila včeraj tako vesela, ko mi je sporočil da je vse ok, da sem v trenutku pozabila kakšen rezultat mi je povedal.Pa sem imela jaz sicer iz nuhalne slabše rezultate kot ti, mislim, da nekaj čez 1300 in mi je takrat dr.Tratnik razložil, da vse kar je nad 2000 je zelo dobro in je tam tveganje rez zelo zelo majhno tako, da se nič ne sekiraj glede rezultata.

(odgovor članu jasna.turkovic)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
14.5.2008 9:20:36   
luna8
halo,

carly, ja jst tud upam, da bom danes dobila rezultate po pošti in bova jutri primerjali, ampak ste me vseeno pomirileuser posted image .

Kdaj mislite pa ostale, ki vozička še nimate od prej kupovat voziček? Ali boste vse kupile še košare zraven?

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
14.5.2008 9:36:40   
mojsoncek
oj punce!

Za mano je ena slaba noc in sem danes spet kot cunja. Jutri naj bi z mozekom vzela dopust, ker nam pridejo nekaj betonirat, tamalega pa naj bi dala tasci in tastu, ker se drugace ne bo nic naredilo. No in upam, da se bom lahko jutri kaj naspala in spocila user posted image

Za dobre rezultate se pa res nimate kaj sekirati. Ce vam G rece, da je rezultat OK in vam ob tem cestita, res ne vem zakaj bi se sekirale. Dajte raje uzivati, ker cas tako hitro bezi in bo 1-2-3 november.

vozicek - ga ze imamo, dokupili bomo pa samo zimsko vreco (dvomim, da bomo kupili tudi kosaro... no, bomo videli). Ja, Anze je majski in zato takrat nisva kupovala ne kosare in ne zimske vrece. Upam pa, da jo bova se kje "staknila" user posted image .

spomin in koncentracija - spomin mi ne dela nekih posebnih tezav, ampak skoncentriram se pa zelo tezko in tudi popusti zelo hitro. Isto je bilo ze v prvi nosecnosti in je trajalo kar cel cas user posted image . Ampak se vedno upam, da bo to rundo kaj bolje.

ja nic, bodite lepo, jaz pa grem lovit koncentracijo, da bom danes sploh kaj naredila

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
14.5.2008 10:03:07   
carly
Ja glede vozička in ostalih stvari bova midva začela v septembru kupovat, edino otroške sobe se bova prej lotila ( no vsaj upam, da ne bo potem vse na kupu).Drugače bom pa jaz sigurno izbrala tak voziček s košaro.Mi je všeč od PegPeregota tiasti sistem ko imaš že vse skupaj (lupinico, športni voziček in košara) pa od Hartana mi je tudi všeč en voziček, ostalih pa nisem še niti kej dosti gledala.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
14.5.2008 10:06:50   
nagajiva
Ojla user posted image

Danes sem bolj slabo spala...................pa sem zjutraj malo "potegnila" v postelji. Še sreča, da si lahko to občasno privoščim. Sicer me pa čaka nekaj posparavljanja; prah pobrisat, pa kopalnica.....Ma moj user posted image  jutri roj.dan pa mam rade, da ko kdo pride, da je stanovanje tip-top. Pa še kruh moram spečt, mogoče še kako pecivo..................ja, bo dan hitro pri kraju. Popoldan pa še k eni pikici, ki bo stara 4 leta na roj. dan. Je pravi cukrček....................
Drugače pa bova vozek dobila, oz. ga bodo kupili moji starši in babi. Verjetno pa ga ne bova nabavila pred sept. Vzela pa bova modularnega od Peg perega, ki ma tud košaro. Naši user posted image  se bodo rodili nov. in je cela zima pred njimi. Pa rada hodim na sprehode in želim, da mu bo prijetno in toplo.
Pri nosečniških oblačilih, pa se moja mami zadnjič ni mogla upret mi je kupila majčko. Tako cotkano.............Sicer pa že razmišljam o nabavi hlač. Mi bodo počasi vse premale. Še sreča, da bo poletje in bodo prišle prav tud oblekice. Baje naj bi bile v začetku junija razprodaje oblačil...................a katera kaj ve o tem?
Tako, sedaj pa grem zajtrkovat.......................Držim pesti za vse, ki imate danes preglede, poročajte................

Neposredna povezava do sporočila: 1491
14.5.2008 10:52:10   
Andromeda
Živjo! Sem vas prišla malo pozdravit. Danes se tud jaz počutim kot cunja, sem slabo spala ponoči, pa še malo mi je slabo danes (pa mi že nekaj dni ni bilo nič). Učit se moram za izpite, pa kar ne zberem energije (in koncentracije,hehe). Bom šla na en krajši sprehod, da mi bo malo odleglo. Uživajte v sončku, menda bo vikend bolj tako...

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
14.5.2008 11:25:57   
vejicica
ojla! tudi jaz kar tako malo... da vas pozdravim. včeraj sem imela sistematski pregled, pa mi je zdravnica rekla, da ona na mojem mestu ne bi nič telovadila, ampak se samo sprehajala, ginekolog pa mi je zatrdil, da le naj, če se ok počutim (vsak dan eno urco zvečer na steperju). Kaj pa ve mislite? Jest mislim, da dokler se telo ne odzove s kakšno vrtoglavico, visokim pritiskom ali podobnim je vse ok... Drgač pa trebušček raste, v soboto začenjamo 5. mesec. Se mi pa še nič ne vidi čez majico (razen po obilnem kosilu, ko imam občutek, da bo zmanjkalo prostora za našega lepotca tam spodajuser posted image ).
Lep pomladni dan vam želim

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
14.5.2008 11:56:37   
jelka123
vejicica-ti si pa že daleč 5.mesec?,koko hitro beži čas

zadnjič ste se pogovarjale o kremah,mene pa zanima kakšno kolekcijo boste izbrale za sončenjeuser posted image

(odgovor članu vejicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
14.5.2008 12:20:03   
carly
Uf Jelka dobro vprašanje, če se prov spomnim je Anime takrat, ko je prišla iz tečaja za zgodnjo nosečnost napisala, da se s sončnimi kremami po trebuhu ne smemo mazati, tko da če je katera slučajno našla kakšno tako kremo, da ne škoduje nosečnicam, se priporočam za informacije.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
14.5.2008 12:21:12   
vejicica
hehe, ja jelka, a ne?!? Pa lih zdej sva testerje kupovala (haha kr štiri-da je bilo  veselje za zihr). Glede krem jest ostajam pri Eucerinovem olju, ki ga kupujem v lekarni (super je, še strije od hujšanja, ki sem jih prepozno opazila in jih takrat nisem mazala so sedaj izginile, ko pridno mažem že od prvega dna), za ponoči, pa včasih uporabim tudi kremo od Afrodite proti strijam...
Ja, ta poletni sonček nam bo pomoje delal mal problemov, glede na to, da se poletnih kolekcij ne smemo posluževati (baje se ne smeš po trebuhu mazati s kremo za sončenje, ker vsebuje neke škodljive snovi). Sej men itak ni užitek po vročini hodit, sam me mal skrbi, da bi me sončk ožgal, pa tud če grem ob 5h na plažo (sem bl svetle polti9. Jah nč, bomo mal "zadekane" okol hodileuser posted image

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
14.5.2008 12:22:57   
luna8
vejicica, ti se kar ravnaj tako kot ti telo narekuje, saj ti bo samo povedalo. Probaj pa zmerno in res ne preveč pretiravat.

a ma katera probleme s prebavo? ker jaz grem na veliko potrebo tam na 3 dni ali več. Probat pit donat zjutraj in activio in neki preveč presenetljivo ne pomaga.

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
14.5.2008 12:30:59   
luna8
vejicica, kje se pa mažeš z Eucerinonovim oljem ( a je to tisto za nosečnice?) in kje z afroditinim?

Nobena mi še vedno ni odgovorila ali se je potrebno mazati tudi po bradavicah ali ne?

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
14.5.2008 13:08:33   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

Nobena mi še vedno ni odgovorila ali se je potrebno mazati tudi po bradavicah ali ne?

Jaz se nisem

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
14.5.2008 13:32:29   
carly
Treba se ni mazati po bradavicah, škodi pa ne.Vsaj jaz sem zasledila, da naj se po bradavicah ne mažejo samo doječe matere, za ostale pa ni problema.Jaz se kar po celih prsih, pa po trebuhu vsak dan, po riti in stegnih pa kadar mam čas (ponavadi to delam zjutraj ko se zbudim, pa če sem bl pozna potlej zmanjka časa, da bi se povsod mazala)

Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.