Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:06:53
|
|
|
|
polly80
|
Če tvoj ticker prav kaže (18 dni do poroda), potem se ni kaj za čuditi ja,kaže prav.. saj vem,samo nisem vedela,a se trebuh par dni prej spusti,al ko se spusti lahko kar takoj pričakuješ popadke.. eh,bomo vidli,se bom pustla presenetit,itak mam že vse pripravljeno,tako da ni panike.. tajči27,je kar nelagoden občutek,ja,sploh ko letam na wc ko nora.. mene tudi zanima,katera od junijčic bo (poleg eve in kodrane) prva sedajna vrsti sicer pa,bomo kmalu vedele anaj22,upam,da te bo sinko ubogal in boš lahko še veselo plesala na poroki
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:07:28
|
|
|
|
tweetek
|
Jutro sotrpinke! Sem šla malo za nazaj brat in sem ugitovila da je kodrana rodila ! Bravo mami pa da nisem pozdravla naše nove članice - živjo tajči Tko, posledice nosečniške skleroze smo poštimal, zdaj pa naprej.... OOOO, l.d. - super! Še malo pa boš spoznala svoja dva zakladka ... Sprooči, kdaj bi treba it, da bomo navijale . Normalno da te panika. Saj mene tud. Jaz vsakič ko mi trebuh otrdeva malo pomislim če je to to, čeprav vem da ni. In pol ko mine grem hitro prštimvat , da me ne bi kaj prehitel... Ja, tile čepi so hecna reč - naj bi bli pri prvorodkah mal prej, al kako že, a ne? Pa sluzasti in lahko da malo krvavi. Samo jaz mam že kak mesec kar ornk beli tok (ne vedno, ampak včasih pa) - pa bom po moje ga zgrešila, če ne bo lih kake hecne barve... trebušček . - kaj pa vem, a sem se navadla najbrž, jaz se pa sama seb ne zdim več tak kit... Mogiče slon . Ampak brez skrbi tajči, da boš še malo zrasla . Drgač bi pa morala danes v baby center po rjuhce pa nimam š čim ker še ni plače ... Bom pa samo gledala. Grem pa peš, tko da bo vsaj sprehod koristil...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:07:43
|
|
|
|
alea01
|
eh, l.daisy ta teden še ne bo nič. Če je pa naslednji teden polna luna pol pa mogoče
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:09:23
|
|
|
|
polly80
|
tweetek,kaj nisi še dobila od csd???
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:10:31
|
|
|
|
lonapo
|
I.daisy-držim pesti zate-ko so bo začelo naj čimprej mine Mojca -samo da je vse uredu. Men je pri popadku mehur počil in voda ki odteče je to konkretna količina (ne moreš falit). Mene zdajle dva dni tudi hoče nekaj šraufat, pa dol tiščat- bom dons G omenila-me zanima kaj bo rekla. Šibam v laboratorij, ob enih mam pa pregled (pomoje čist navaden, brez Ctg-ja). Lep dan punce!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:14:48
|
|
|
|
anaj22
|
l.daisy pomoje boš mela ti drug teden že v naročju Punce sem vidla da so majčice na 4.delu že na 198 A bomo me tud tko pridno čvekale? Jest tud še nimam odločbe od csd, pa še ko sem papirje tja nesla niblo une gospe k ma te stavri čez tam da bi jo lohk kej vprašala, tista k jo je nadomeščala pa ni vedla nič. Tko da če do pon. ne dobomodločbe bom tja poklicala pa se mal pozanimala. Sej v tor. začnem z porodniško.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:14:52
|
|
|
|
tweetek
|
anaj, upam da bo tvoj olikan in bo lepo počakal da se mami napleše ... Zajček je pa priden, skrbi za tvojo rekreacijo... ninnny jaz bi tud na trebuhu Samo bo treba rodit prej... Se ponoči po malem zbujam pa se prestavljam s hrbta na en bok pa na drug, ker me v vsakem položaju začne kaj bolet, al me pa naš mali kam brca... polly - ne nisem od CSD dobila Niti odločbe še ne. Po moje so vlogo kam založile tiste koke tam... GRRRRR.... No, saj bo jutr plača. A mislite da moram poklicat? lonapo dobr opravi na pregledu!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:21:19
|
|
|
|
tajči27
|
ja hvala za dobrodošlico...skleroza je pa itak pr vseh nas... ..aja glede spanja,jst sicer mojga ne tepem v spanju sem se pa očitno začela pogovarjat v spanju in ponoči sem se baje zeloo kregala nad mojim-kaj nevem,pa tud on me ni ravno razumel,me je pa malo čudno gledal kaj mi je ..ja včeraj pa pogledam na svoj račun in sem videla da so mi nakazali denar pomoč ob rojstvu otroka,pa še to nebi šla pogledat na račun pa je ena od vas omenila da je dobila nakazano...mi je prav polepšalo večer ...aja,pa jst nebi več da mi trewbuh zraste še več,že itak mi ni več nič kaj prov...aja pa še to- a ko se ti trebuh spusti to pomeni da potem čez 18 dni rodiš al kaj???ker jst imam uradno rok 17,6, pa se mi je trtebuh pred kakim dobrim tednom spustil,sicer bolj na silo,ne samodejno,ker so me zelo grobo pregledali v bolnišnici,so mi pa tudi rekli da nebom dočakala 40.tedna
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:21:58
|
|
|
|
anaj22
|
lonapo dobro opravi pri G jest hodm popoldan počivat na ležalnik za hišo, da mal bušija posončim. Pa se prej pogledm v ogledalo pa sem sama se ful smešna, mam noge pa bušija od spredaj že lepo zagorela, sam ko pa se pogledam od strani sem pa še bela ko jogurt, da ne govorim kakšne so noge zdej že cev čas študeram kako naj jih še z druge strani nastavin soncu, pa mi nč ne pade na pamet. Na trebuh se nemorem ulečt. Kakšen predlog?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:25:13
|
|
|
|
alea01
|
lonapo dobro opravi pregled tajči, zakaj pa ne bi dočakala 40t? Sicer meni se je tudi trebuh spustil, pa imam rok šele 11.06. Torej rodim prej, ali kaj?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:26:22
|
|
|
|
alea01
|
anaj, najboljš da v ležalnik narediš luknjo- prostor za trebuh - in lepo ležiš na bušiju
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:27:23
|
|
|
|
alea01
|
l.daisy, kam si pa izginila? Si šla rodit?
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:27:24
|
|
|
|
polly80
|
a ko se ti trebuh spusti to pomeni da potem čez 18 dni rodiš al kaj??? ne,ne..pač jaz mam še 18 dni do PDP zato so tako napisale..trebuh se po moje različno spusti..sem ravno brala o tem na forumu,enim se cel mesec prej,enim par dni,enim se celo sploh ne..tako da zgleda ni pravila..
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:29:24
|
|
|
|
l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 eh, l.daisy ta teden še ne bo nič. Če je pa naslednji teden polna luna pol pa mogoče nisem ŠE šla... oblačim se, moram it dat kri... včeraj so me zaj.. in vzeli samo za hemoglobin iz prsta, G je pa hotela celo sliko...
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea01 Sicer meni se je tudi trebuh spustil, pa imam rok šele 11.06. Torej rodim prej, ali kaj? ni rečeno, še vedno greš lahko tudi čez rok
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
aja pa še to- a ko se ti trebuh spusti to pomeni da potem čez 18 dni rodiš al kaj??? To bi bilo super! Ma kaj ko v resnici ni tako Ko se ti trebuh spusti lahko samo čakaš in čakaš in čakaš ... kdaj bo ... lahko je 18 dni al pa 1 dan To pa sama veš kako sta zmenjena za najemnino s podnajemnikom heheh
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:30:34
|
|
|
|
alea01
|
no, l.daisy pol pa lepo opravi , pa pridi nazaj
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:31:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bom šla tudi potem na sončka, pa v trgovino moram. Samo moram počakati poštarja, ker sem nekaj naročila pa naj bi danes prinesel. Ko sem včeraj sedela na sončku je prav uživel in brcal- zgleda da mu je pasala toplota
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:32:04
|
|
|
|
Anonimen
|
l.daisy in lonapo dobro opravita danes
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:32:22
|
|
|
|
tweetek
|
hihi, se pridružujem aleinemu predlogu Samo glej d ane bo prevelika luknja, da ne boš čez padla .... Če že o sončku govorimo, jaz grem tud počasi ven. Najprej pa malo pojest... Uživajte punce!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:33:22
|
|
|
|
alea01
|
a veste kaj? Še kak teden bi le, da bi puža še počakala, ampak pol pa ....... ne vem, si kar želim da gre ven... saj ne da ne bi bila dober podnajemnik , ampak jaz imam že vsega poln kufer - joj, ne mislim ,na un kufer za v P, tisti še ni spakiran
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:33:33
|
|
|
|
anaj22
|
grem mal likat, sem ful v zaostanku pa pridem pol še mal počvekat Bom probala lukno nardit sam se bojim da bo prevelika pa pa
< Sporočilo je popravil anaj22 -- 14.5.2008 9:34:44 >
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:33:43
|
|
|
|
tweetek
|
ninny, upam da poštar prinese .... Jaz sem naročila modrce iz neckermanna ampak jih zdajle še ne bo prinesel....
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:34:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, upam,da ga ne čakam danes zastonj, ker ga moram še eno uro čakat, ker ponavadi pri nas nosijo pakete od 10 pa tam do 10.30.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 3 del! 14.5.2008 9:35:38
|
|
|
|
alea01
|
a zdej boste pa vse pobegnile . Dajte mi idejo, kaj naj danes jem, da bo čimmanj soli oz. brez soli in zelo okusno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?