|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
14.5.2008 9:06:53   
polly80
Če tvoj ticker prav kaže (18 dni do poroda), potem se ni kaj za čuditi

ja,kaže prav..user posted image
saj vem,samo nisem vedela,a se trebuh par dni prej spusti,al ko se spusti lahko kar takoj pričakuješ popadke..user posted image
eh,bomo vidli,se bom pustla presenetit,itak mam že vse pripravljeno,tako da ni panike..

tajči27,je kar nelagoden občutek,ja,sploh ko letam na wc ko nora..user posted image

mene tudi zanima,katera od junijčic bo (poleg eve in kodrane) prva sedajna vrstiuser posted image    sicer pa,bomo kmalu vedele user posted image

anaj22,upam,da te bo sinko ubogal in boš lahko še veselo plesala na porokiuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
14.5.2008 9:07:28   
tweetek
Jutro sotrpinke!

Sem šla malo za nazaj brat in sem ugitovila da je kodrana rodilauser posted image user posted image user posted image ! Bravo mamiuser posted image user posted image user posted image
pa da nisem pozdravla naše nove članice - živjo tajčiuser posted image

Tko, posledice nosečniške skleroze smo poštimal, zdaj pa naprej....

OOOO, l.d. - super! Še malo pa boš spoznala svoja dva zakladkauser posted image user posted image ... Sprooči, kdaj bi treba it, da bomo navijaleuser posted image . Normalno da te panika. Saj mene tud. Jaz vsakič ko mi trebuh otrdeva malo pomislim če je to to, čeprav vem da ni. In pol ko mine grem hitro prštimvatuser posted image , da me ne bi kaj prehitel...

Ja, tile čepi so hecna reč - naj bi bli pri prvorodkah mal prej, al kako že, a ne? Pa sluzasti in lahko da malo krvavi. Samo jaz mam že kak mesec kar ornk beli tok (ne vedno, ampak včasih pa) - pa bom po moje ga zgrešila, če ne bo lih kake hecne barve...

trebušček . - kaj pa vem, a sem se navadla najbrž, jaz se pa sama seb ne zdim več tak kit... Mogiče slonuser posted image user posted image . Ampak brez skrbi tajči, da boš še malo zraslauser posted image .

Drgač bi pa morala danes v baby center po rjuhce pa nimam š čim ker še ni plačeuser posted image ... Bom pa samo gledala. Grem pa peš, tko da bo vsaj sprehod koristil...

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
14.5.2008 9:07:43   
alea01
eh, l.daisy ta teden še ne bo nič. Če je pa naslednji teden polna luna pol pa mogočeuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
14.5.2008 9:09:23   
polly80
tweetek,kaj nisi še dobila od csd???

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
14.5.2008 9:10:31   
lonapo
I.daisy-držim pesti zate-ko so bo začelo naj čimprej mineuser posted image

Mojcauser posted image user posted image -samo da je vse uredu.

Men je pri popadku mehur počil in voda ki odteče je to konkretna količina (ne moreš falit).

Mene zdajle dva dni tudi hoče nekaj šraufat, pa dol tiščat- bom dons G omenila-me zanima kaj bo rekla.

Šibam v laboratorij, ob enih mam pa pregled (pomoje čist navaden, brez Ctg-ja).

Lep dan punce!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
14.5.2008 9:14:48   
anaj22
l.daisy pomoje boš mela ti drug teden že v naročju user posted image user posted image

Punce sem vidla da so majčice na 4.delu že na 198 A bomo me tud tko pridno čvekale?

Jest tud še nimam odločbe od csd, pa še ko sem papirje tja nesla niblo une gospe k ma te stavri čez tam da bi jo lohk kej vprašala, tista k jo je nadomeščala pa ni vedla nič. Tko da če do pon. ne dobomodločbe bom tja poklicala pa se mal pozanimala. Sej v tor. začnem z porodniško.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
14.5.2008 9:14:52   
tweetek
anaj, upam da bo tvoj user posted image olikan in bo lepo počakal da se mami naplešeuser posted image ... Zajček je pa priden, skrbi za tvojo rekreacijo...

ninnny jaz bi tud na trebuhuuser posted image Samo bo treba rodit prej... Se ponoči po malem zbujam pa se prestavljam s hrbta na en bok pa na drug, ker me v vsakem položaju začne kaj bolet, al me pa naš mali kam brca...

polly - ne nisem od CSD dobilauser posted image user posted image user posted image Niti odločbe še ne. Po moje so vlogo kam založile tiste koke tam... GRRRRR.... No, saj bo jutr plača. A mislite da moram poklicat?

lonapo dobr opravi na pregledu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
14.5.2008 9:21:19   
tajči27
ja hvala za dobrodošlico...skleroza je pa itak pr vseh nas...user posted image ..aja glede spanja,jst sicer mojga ne tepem v spanjuuser posted image user posted image  sem se pa očitno začela pogovarjat v spanju in ponoči sem se baje zeloo kregala nad mojim-kaj nevem,pa tud on me ni ravno razumel,me je pa malo čudno gledal kaj mi je user posted image ..ja včeraj pa pogledam na svoj račun in sem videla da so mi nakazali denar pomoč ob rojstvu otroka,pa še to nebi šla pogledat na račun pa je ena od vas omenila da je dobila nakazano...mi je prav polepšalo večeruser posted image ...aja,pa jst nebi več da mi trewbuh zraste še več,že itak mi ni več nič kaj prov...aja pa še to- a ko se ti trebuh spusti to pomeni da potem čez 18 dni rodiš al kaj???ker jst imam uradno rok 17,6, pa se mi je trtebuh pred kakim dobrim tednom spustil,sicer bolj na silo,ne samodejno,ker so me zelo grobo pregledali v bolnišnici,so mi pa tudi rekli da nebom dočakala 40.tednauser posted image user posted image

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
14.5.2008 9:21:58   
anaj22
lonapo dobro opravi pri G

jest hodm popoldan počivat na ležalnik za hišo, da mal bušija posončim. Pa se prej pogledm v ogledalo pa sem sama se ful smešna, mam noge  pa bušija od spredaj že lepo zagorela, sam ko pa se pogledam od strani sem pa še bela ko jogurt, da ne govorim kakšne so noge zdej že cev čas študeram kako naj jih še z druge strani nastavin soncu, pa mi nč ne pade na pamet. Na trebuh se nemorem ulečt. Kakšen predlog?user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3934
14.5.2008 9:25:13   
alea01
lonapo dobro opravi pregled

tajči, zakaj pa ne bi dočakala 40t?

Sicer meni se je tudi trebuh spustil, pa imam rok šele 11.06. Torej rodim prej, ali kaj?user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3935
14.5.2008 9:26:22   
alea01
anaj, najboljš da v ležalnik narediš luknjo- prostor za trebuhuser posted image user posted image - in lepo ležiš na bušijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
14.5.2008 9:27:23   
alea01
l.daisy, kam si pa izginila? Si šla rodit?user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3937
14.5.2008 9:27:24   
polly80
a ko se ti trebuh spusti to pomeni da potem čez 18 dni rodiš al kaj???

ne,ne..pač jaz mam še 18 dni do PDP zato so tako napisale..trebuh se po moje različno spusti..sem ravno brala o tem na forumu,enim se cel mesec prej,enim par dni,enim se celo sploh ne..tako da zgleda ni pravila..user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
14.5.2008 9:29:24   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

eh, l.daisy ta teden še ne bo nič. Če je pa naslednji teden polna luna pol pa mogočeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem ŠE šla... user posted image user posted image user posted image
oblačim se, moram it dat kri... včeraj so me zaj.. in vzeli samo za hemoglobin iz prsta, G je pa hotela celo sliko...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
14.5.2008 9:30:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

Sicer meni se je tudi trebuh spustil, pa imam rok šele 11.06. Torej rodim prej, ali kaj?user posted image

ni rečeno, še vedno greš lahko tudi čez rokuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3940
14.5.2008 9:30:21   
Anonimen
aja pa še to- a ko se ti trebuh spusti to pomeni da potem čez 18 dni rodiš al kaj???

user posted image user posted image user posted image

To bi bilo super! Ma kaj ko v resnici ni tako user posted image  

Ko se ti trebuh spusti lahko samo čakaš in čakaš in čakaš  ... kdaj bo ... lahko je 18 dni al pa 1 dan user posted image  To pa sama veš kako sta zmenjena za najemnino s podnajemnikom heheh

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3941
14.5.2008 9:30:34   
alea01
no, l.daisy pol pa lepo opraviuser posted image user posted image user posted image , pa pridi nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
14.5.2008 9:31:34   
Anonimen
Jaz bom šla tudi potem na sončka, pa v trgovino moram. Samo moram počakati poštarja, ker sem nekaj naročila pa naj bi danes prinesel.
Ko sem včeraj sedela na sončku je user posted image prav uživel in brcal- zgleda da mu je pasala toplotauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3943
14.5.2008 9:32:04   
Anonimen
l.daisy in lonapo dobro opravita danesuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3944
14.5.2008 9:32:22   
tweetek
hihi, se pridružujem aleinemu predloguuser posted image user posted image user posted image Samo glej d ane bo prevelika luknja, da ne boš čez padlauser posted image user posted image user posted image ....

Če že o sončku govorimo, jaz grem tud počasi ven. Najprej pa malo pojest... Uživajte punce!

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
14.5.2008 9:33:22   
alea01
a veste kaj? Še kak teden bi le, da bi puža še počakala, ampak pol pa ....... ne vem, si kar želim da gre ven... saj ne da ne bi bila dober podnajemnikuser posted image user posted image , ampak jaz imam  že vsega poln kuferuser posted image - joj, ne mislim ,na un kufer za v P, tisti še ni spakiranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
14.5.2008 9:33:33   
anaj22
grem mal likat, sem ful v zaostanku pa pridem pol še mal počvekat
Bom probala lukno nardituser posted image  sam se bojim da bo prevelikauser posted image

pa pa

< Sporočilo je popravil anaj22 -- 14.5.2008 9:34:44 >

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
14.5.2008 9:33:43   
tweetek
ninny, upam da poštar prineseuser posted image .... Jaz sem naročila modrce iz neckermanna ampak jih zdajle še ne bo prinesel....

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
14.5.2008 9:34:53   
Anonimen
Ja, upam,da ga ne čakam danes zastonj, ker ga moram še eno uro čakat, ker ponavadi pri nas nosijo pakete od 10 pa tam do 10.30.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3949
14.5.2008 9:35:38   
alea01
a zdej boste pa vse pobegnileuser posted image . Dajte mi idejo, kaj naj danes jem, da bo čimmanj soli oz. brez soli in zelo okusnouser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?