|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
13.5.2008 17:13:38   
sandra85
dreamz user posted image user posted image user posted image za zobka!!!
sem te pred 10 minutami klicala..................user posted image pa se nisi oglasila user posted image user posted image

tianna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si smotana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zakaj praviš da si zarad tega slaba mamica????? ne bit smotana! se zgodi in ti povem da nisi ne 1. in ne zadnja! bušk bo še in še in še in še....user posted image super mamica si!!!!!!!
ma ta avto, ki ga boš ti vozila, se zeloooo razlikuje od našega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
js sem zaljubljena v tega

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam lahko sam sanjam
88.000€user posted image

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 13.5.2008 17:14:07 >

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
13.5.2008 17:16:18   
lemavrica
Lina dobila sem ga v okolici doma. Mi je jevšeč, pa v bistvu bi mi blo vseeno kje je samo da je.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
13.5.2008 17:51:53   
nana 27
Ojoj, Tianna, user posted image user posted image user posted image  saj bo. Prestrašil se je user posted image  Mene je bilo vedno strah, ker je imel Miha to navado. Potem pa je fizioterapevtka rekla, da ga ne smem zadaj zalagat in da bo tudi padel in se s tem naučil, da se ne bo metal nazaj. Je pa hudo. Maja pade pa naprej, ko se hoče prehitro splazit in se tudi joka user posted image  Upam, da si se že pomirila. Saj bo user posted image  Lemavrica, bravo za vrtec user posted image user posted image user posted image  Cukrček, mislim, da je bil zadnji krajec. Mogoče je to to in zato niste spali. Pri nas ga fant zmeraj sračka ob nebesnih pojavih user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2478
13.5.2008 18:40:29   
Anonimen
Ojla punce.
Najprej HVALA za tolažbo. user posted image user posted image user posted image  Tako sem jokala, ker sem se res ustrašila. No, da vam povem kakšno je stanje. Ko se je zbudil, je bil takoj nasmejan, pojedel je cel jogurt, smeji se, plazi, igra itd. Upam, da bo oz. je v redu. Spremljam ga in zaenkrat njegovo razpoloženje ni spremnejeno. Kot ponavadi no. Upam, da bo ok. Najbolj se bojim kakšne počene lobanje ali pretres možganov. user posted image  

Nana27, si videla post o mehkih kockah?

Sandra85, BMW je moj sanjski avto. user posted image

Dreamz, user posted image  za zobek!

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2479
13.5.2008 18:48:41   
guppy
Sanjski avto zame....
"napihnjena Opel Corsa" = Opel Meriva

user posted image

9.500€ letnik 2005
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
13.5.2008 19:14:54   
nana 27
Tianna, seveda sem videla user posted image  Pozabila sem se zahvalit za pomoč - tebi in Dremaz user posted image  Hvala!!! Guppy, dober izbor user posted image  Smo rekle, ko bomo velike in bogate user posted image  

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
13.5.2008 20:16:37   
Anonimen
Nana, kolegica mi ni še odpisala kje jih je kupila. user posted image  Sporočim, ko bo. user posted image

Zdaj sem ga dala spati. Sem še kar čisto pretresena zaradi današnjega dogodka.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
13.5.2008 20:29:15   
Naty 76
Tianna user posted image  zate in tvojega čmrljčka. Oba sta se ustrašla. Ko se samo spomnim kako je Jan kaskadiral na glavo ko je bil star 9 mesecev me zmrazi. Vem kako si se počutila. Prej ali slej se zgodi (skoraj) vsakemu. Ti ga res samo opazuj.

Zobozdravnika pa ne maram. Danes mi je na srečo sam predlagal injekcijo. Ni pa menjava plombe nič v primerjavi s tem kar me čaka. Operativna odstranitev modrostnega zoba, ker je zrasel nekam poševno.
Še sama ne vem kako.
Lemavrica user posted image  za vrtec.

Guppy če se vam družinica še kdaj poveča bo tudi Meriva kmalu premajhna. Najini prijatelji so jo imeli pa so jo hitro zamenjali, ko se jim je pridružil peti član. Pa dokler so otročki majhni kot so naši ni problema, potem pa hočejo na izlet kolo, pa rolerje, ...... Jaz sem s svojo mazdico super zadovoljna.

Pri nas delamo na veliko. Možek in tast vstaneta že ob 6ih in gresta delat. Veliko je narejenega, pa hkrati še nič za pokazat. Upam, da bo vreme o.k., da ne bo potrebno še kaj prestavljat. Ko pa bo zrihtano pa poslikam.

Zdaj si pa privoščim eno veliko solato, tuš in čimprejšnji počitek.

Nočko. 

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
13.5.2008 20:43:59   
LINA31

Sem nalepila slikico iz današnjega druženja pri sodelavki. Bilo je superuser posted image .

AVTO..uf..jaz bi imela tudi BMW, tako kot družinski avto mi je pa full všeč HONDA FRV ali pa FORD SMAX.

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
13.5.2008 20:46:02   
LINA31
[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=21175&photoid=113732][/link]

Slikica je zginla...sem jo dala pa v album, če katero zanimauser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
13.5.2008 20:50:06   
Anonimen
Lina, prosim pošlji mi geslo na ZS, ker se mi ne da it na google group. Boš?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2486
13.5.2008 20:52:27   
Anonimen
Naty, user posted image . Kdaj boš imela to operativno odstranitev? A prav na stomatološki kliniki? Srečno. user posted image  Kako je Jan? Bo šel jutri v ZOO?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2487
13.5.2008 21:13:10   
dreamz
Dober večer punce! user posted image

Tianna: Kot so že ostale napisale: padci so normalni, še in še jih bo.
Lih malo prej je Sebastien dvakrat butnu s faco na tla, ker se je obrnil, da bo šel na trebuh, pa ga je spodneslo. Da ne povem kako je vriskal..

Kocke: Tiste kocke od Clementoni, mehke, sem jih videla tudi v Tušu v Luciji. Tako da poglejte tudi v kakih velikih supermarketih.

Sandra: Sem vidla prej tvoj klic. Si šla šetat? Kdaj greš jutri? Ti me pa vedno dobiš ko sem na shoppingu! user posted image  
Sem bila v Trstu, spet.
Sem kupila sandalčke Chicco - prvi koraki št. 20. Sem šla s Sebastienom, da je proval.
Res je treba it z malimi kupovat čevlje. Smo provali full modelov in niso mu šli vsi gor. Ker tudi dojenčki imajo vsi drugačno nogico. Npr. Sebastien ima visok nart. 
Aja, trgovino Jana v Torri zgleda zapirajo in imajo vse po -50%. Nimajo več nič za manj kot 3 leta. Dobila sem le dva kompletka kratke hlačke in majčka (tipo poletna trenerka). To so še imeli za 1 leto.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
13.5.2008 21:17:45   
Anonimen
user posted image  za shopping! Hm, jaz tudi hodim v ta Trst že en mesec, pa mi nikakor ne znese. user posted image  A so mehki ti Chicco sandalčki? Kakšna pa je cena? Kje si kupila?

(odgovor članu dreamz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2489
13.5.2008 21:17:49   
sandra85
tianna, danes so šli vrstiniki od Jana v ZOO user posted image
ja, tut moj sanjski avto je BMW in to že od malega. zadala sem si, da ga bom imela, pa magari ko bom v penzijiuser posted image

Enej ga na veliko svira user posted image noče in noče zaspat. zdaj se obupala z uspavanjem in ga dala v stajico, da se sam uspava, saj nevem več kaj naredit, da bi zaspal. že 3 ure vriska na ves glas (ma ne jamra, sam glasilke greje)
glihkar je klofnu in se joče-ga tata miri (tianna, ti pa se sekiraš, boš vidla, ko se bo začel na noge dvigat, pa hodit,......takrat se začne)

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
13.5.2008 21:20:01   
sandra85
dreamz ja sem mislila it mal šetat po parencani in sem se spomnila na vaju. jutri...hm, nevem, se slišima user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
13.5.2008 21:21:26   
Anonimen
A danes so šli? Jaz sem razumela, da jutri. Sem neki zabluzila očitno. Sorry Naty.

Kaj vse me/nas še čaka a, Sandra?
Upam, da ti bo kmalu zaspal.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2492
13.5.2008 21:29:13   
lemavrica
Čer,

Jaka še kar noče zaspati, se igra. Komaj čakam da greva jutri na morje. Se gremo še kopat ker ima lubi zastonj bazen v sklopu NT konference.
Jaz se moram danes še zdepiliat, upam da ga bom kmalu uspavala.

Sandra te pokličem če bo kaj časa za kavico, ker smo zmenjeni še z eno lubijevo teto v Izoli pa ne vem točno kdaj.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
13.5.2008 21:31:09   
Anonimen
Zjutraj gresta a? Srečno pot. Pa lepo se imejta oz. imejte! V bazenih Bernardin pa je super. Vsaj nam je bilo no. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2494
13.5.2008 21:32:25   
dreamz
Tianna: Chicco je v centru Trsta. Sandalčki so mehki ja, a ne preveč (podplat je fleksibilen), so prav narejeni za prve korake. Sej če pogledaš na njihovo spletno stran, boš videla katalog... Čevlej imajo razdeljene po skupinah, starosti. Ma za naše male so cene okoli 45 eurov.

Sandra: Jaz bi šla jutri dopoldne v Portorož. Bom še videla, mogoče grem peš do Portoroža in pol me dragi pelje nazaj.
Popoldne pa bom ziher kaj pucala, ker imam štalo doma.. še poletne in zimske cunje še nisem menjala. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
13.5.2008 21:33:44   
Rožica*
Lepe avtomobile imate.
In še lepše slikce kažete. Jaz bi bila zadovoljna z vsakim od njih. Sploh ni važno kako "majhen" je. Ker zgledajo res HUDO.
Bi pa Zappa kupili za v prtljažnikuser posted image

No dost sanj. Mi bi bli pa presrečni z kakšnim manjšim enoprostorcem, novejšega letnika vsaj 2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
13.5.2008 21:39:35   
helenav
Sandra te pokličem če bo kaj časa za kavico, ker smo zmenjeni še z eno lubijevo teto v Izoli pa ne vem točno kdaj.

v IZOLI??????????????????  uffa...zdej pa sem že malo užaljena...ko vse ko pridete na obalo se sam Sandre spomnete..na mene pa nobenauser posted image user posted image user posted image user posted image ..pa sem vedno za kavico..sprehod..pa avto imam..pa v IZOOOOOLI ŽIVIMuser posted image

ČMRK..

....in jokaje je odpeketala pod dekico........
user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 2497
13.5.2008 21:44:38   
lemavrica
Helena daj mi pošlji GSM št. na ZS. Ne nisem pozabila nate ampak kaj jest vem kdaj in za koliko časa se je lubi s teto zmenil. V bistvu je vse bolj malo od mene odvisno, bolj od Jake in kako se bo počutil oz. kake volje bo. In če bo čas te pokličem za kavico, ker bi te res rada spoznala.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
13.5.2008 21:50:36   
Naty 76
Spet čakam da se posuši perilo.

Tianna čisto prav si razumela, jutri gredo in Jan z njimi. Sandra85 user posted image .
Joj, kako je mali pregnan. Zdaj je ugotovil da je ati doma in da dela skupaj z dedijem. Vse bi naredil, da bi bil lahko z njima. Kako je začel kašljat ko mu je ati omenil vrtec, prej pa cel dan nič. Pa tako rad gre v ZOO, ampak zdaj mu je pa kakor brez veze ker je bil že z nama 2x, pa z babico in dedijem. Res, kaj nas še čaka. Ko bo Jana malo minilo, bosta na vrsti Žan in Tiauser posted image .

Za OP se pa moram še naročit. Meni so svetovali eno privat kliniko, ki dela tudi na koncesijo. Nimam pojma koliko časa bom čakala. Upam, samo, da me zob ne bo prej začel bolet.

Lemavrica tvoj dragi je tudi IT-jevec? Joj, kako hitro bo spet prišel čas ko bo treba spet obiskovat take stvariuser posted image . Ko sva bila sama ni bilo panike, ker je ponavadi vedno dober žur na koncu, zdaj mi je pa hudo vsake minutke ko nisem z malimi.

Lina31 moj bi takoj zamenjal Opla za Hondo. Meni se zdi škoda menjat še ne dve leti star avto. Kot bi metal denar skozi okno. No, pa saj moramo še toliko okrog in tudi v hiši kaj postorit, da ne bo panike.

Šibam. Upam, da bomo kaj spali. Tii bo tale prvi zobek dal vetra. Tako se mi smili. Teče iz ust, teče iz nosa...

Nočko.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
13.5.2008 21:53:27   
helenav
ČMRK..ma se nočem silit...user posted image ...ampak že parkrat sem se sama povabla...ko je najavla prihod..NaILa, Lina...Tianna...zdej ti...user posted image pa sem se malček potožlauser posted image ..drugače pa ni panike....na velikem srečanju..boste vidle, da zamujate kofetkanja in klepet s primorsko šimpatikonouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni panike Lemavrica

ti napišem ZS

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.