|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako pozabiti PRAVO ljubezen
12.5.2008 14:10:38   
brucella
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

Če bi bil res na 1. mestu bi bila zdaj srečno poročena z njim. In obratno z njegove strani. 8 let  dopisovanja brez izliva čustev? Oprosti, obadva bežita iz svojih zvez.

Se strinjam. Ti kar sanjaj in fantaziraj-a naj ostane pri tem. Zavoljo otroka.
Niti ti ga ni treba pozabiti, če imaš lepe spomine nanj. Vendar si izbij iz glave da je on ˝tisti ta pravi˝, ker drugače ne boš nikoli srečna.

< Sporočilo je popravil brucella -- 12.5.2008 14:11:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.5.2008 14:41:51   
andie

Tisto vprašanje se poraja "Kaj bi bilo ,če bi bila skupaj"

No ja, ti lahk za sebe povem, da sm (sicer v najstniških letih) tut tak misla, pa podobna situacija je bla (čeprav MAL bol REALNO sm pa študirala kot tiuser posted image -vsaj upam..), no pa se je izkazal, da je deloval tak Idealn In Tisti Pravi zato, ker je blo vse skup eno sanjanje in opiranje na nekoga, ki si mu lahk zaupal svoje probleme... kot partner pa  se je pokazal, da sem si js v tolkih letih njegovo idealnost s časom tak potencirala in me je kap, ko sm vidla, da je čist normaln dec in mi že takoj ni blo več do njega.

Ko je postal realn, mislim.
Štekaš?

Vedno sem kr nekaj sanjarila........o sanjskem moškem, ki ga ni.

In.. kaj si ugotovila glede tegauser posted image user posted image
Pol pa boš zlo vrjetn celo življenje nesrečna s takim mišljenjemuser posted image

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 12.5.2008 21:19:46 >

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.5.2008 14:42:53   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: beli

Pač nisem normalna, no. Težko je vplivat na svoja čustva. Prosila sem, da komentirajo tiste, ki so bile ali so v podobni situaciji in tiste, ki tega ne vedo in nekaj solijo in napadajo. Škoda, da sploh kaj pišem....
bye

zakaj pa misliš, da nivess ni bila v takšni situaciji- s to razliko, da  ona s svojim živi? se popolnoma strinjam z njo.

ženske kaj delate s svojim življenjem????? odločite se za moškega, ki ni to kar si želite, pol pa jokate za tistim, ki bi to mogoče bil. in pol se čudimo zakaj toliko ločitev.
beli, kako bi se počutila, ko bi ti mož rekel, da ljubi drugo, tebe pa ima rad. a si človek ne zasluži fer življenja, a ga je treba met za norca? pa še otroke imet z njim...o kristususer posted image .

nezrelost vesoljnih razsežnosti

sej jaz tud fantaziram, ampak o večeru ko moj mož pride domov in  postane realnost

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.5.2008 14:46:44   
andie
nezrelost vesoljnih razsežnosti

Uuuu.. ful dober izraz, to si pa moram zapomnituser posted image user posted image

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.5.2008 14:50:31   
srki
Dobro no, saj je punca napisala, kako naj pozabi, ne pa, ali naj moža zapusti.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.5.2008 15:01:06   
rija
če bi bil res PRAVI, se danes nebi bockala s takimi vprašanji...

sicer pa ŠLUS!!! ne piši si več z njim, ne klicarita se in ne videvajta se.....ali pa se dajta dol....pa gotova sanjarjenja user posted image

...vox populi...

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.5.2008 15:06:52   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Dobro no, saj je punca napisala, kako naj pozabi, ne pa, ali naj moža zapusti.

ne bo ga pozabila, če sanjari o njem že toliko let.
in mene resnično jezi, da zatira svoja čustva in misli, da bo enkrat bolje in da bo pozabila. zafrknila je predvsem sebe. ker ne bo hotla bituser posted image , bo ostala z možem za voljo otrok in bo nesrečna celo življenje.

jezi me, ker ljudje ne poslušajo svojih čustev, svojega notranjega glasu, ki jim govori kar je prav in se pahnejo v takšno življenje. 

tudi, če ga bo beli jutri pozabila in ga videla čez 5 let, jo bo spet vrglo.

razkurjena pa sem zato, ker poznam kar nekaj ljudi, ki so izbrali takšno življenje.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.5.2008 15:20:33   
pin
Prava ljubezen te čaka doma. Le ti tega ne vidiš, ker rada sanjariš o nečem boljšem (oziroma misliš da je prava ljubezen tista, ki je ne poznaš).

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.5.2008 16:15:12   
Skratek46
Podobna izkušnja:
Prva ljubezen...sm se zaljubla noro pri 13ih letih in on je šel živet na Portugalsko za 6 let-pisala sva si in oba sva imela svoje zgodbe vmes-odraščanje pač. In jst sm vseh teh 6 let mislila, da je on tisti pravi.
Pa se mi prikaže nekega dne na vratih, me skori kap zadane in valda ljubav oh in sploh-je kr pokalo od ljubezni...prvih 6 mesecev-zdi se mi, da mi je hotel pričarati vse tisto kar sm jst mislila da je ona pa ni bil. Pol je pa začel počasi njegov pravi jaz prihajat na površje-ne me narobe razumet-ni on bil napačen človek-sam ni bil tisto kar sm si jst v svojih najstniških letih zarisala v glavi. Pa se je začelo vse podirat. Po skoraj 4 letih veze sem si morala priznati, da to ni to-pa čeprav je vse kazalo na to in bi jst sama dala roko v ogenj, da to pa je tisto pravi-ni bilo.
Zato se drži svojega možeka, če ti je z njim lepo in ne razmišljat, da je bil tisti pravi, ker so velike možnosti, da ni bil.
Srečno...

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.5.2008 16:39:19   
tehnofil
Ah ta ljubezen!

To ni ljubezen, to je zaljubljenost.

Veš kdaj je ljubezen? Ko boš to rekla:
čutim,da je on TISTI PRAVI.

po tem ko boš nekaj let za njim pobirala nogavice in prala gate.

Do takrat pa si si samo v svoji glavi ustvarila. In kar si leta in leta fantazirala ne bo šlo zlahka ven. Ampak če si do sedaj bila z možem in otrokom in fantazirala, potem lahko še naprej tako živiš. Saj si že do sedaj. Zakaj je sedaj naenkrat problem?

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.5.2008 20:02:33   
bskrle
Ravno včeraj sme metal proč svojo staro pošto, ja prav prijetni spomini na fante, ki so mi pisali, kar srce vzdrhti. Pa zelo močna čustva ..Samoimeti moža in otorke je odločitev ne le čustvo, tako da sem se stisnil amožu in mu pripovedovala o tistih fantih in karticah. Luštni spomini in nič drugega.
Tudi ti tako stori!

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.5.2008 20:11:34   
Anonimen
Tisto vprašanje se poraja "Kaj bi bilo ,če bi bila skupaj"

Nic ne bi bilo, ker ni.

A ti je dolgcas, da moras ziveti v fantazijah?

(odgovor članu beli)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
12.5.2008 21:21:59   
vaney
beli, jaz te pa čisto razumem, samo pri meni je bila malo drugačna situacija; na šoli (s 3000 dijaki) je bil en fant, ki se je meni od prvega dneva dopadel. V 2. letniku sem zbrala pogum in ga vprašala, če bi bila skupaj. Pa je rekel ne, ker se mu je takrat dopadla ena druga. Ok, meni je bil še vedno 1a od fanta, ampak v zelje pa ne bom skakala, pač ga nisem mogla imet. Spoznala sem sedanjega moža in po 5 letih sva se preselila skupaj, se poročila in danes, po 8 letih, imava čudovitega sinčka. Kakšno leto nazaj pa sva se po naključju srečala v lokalu blizu najine novega doma in ugotovila sva, da po novem živiva 2 km narazen. Potem pa mi je še on povedal, da v srednji šoli res ni mogel biti z mano, ker ni hotel prizadeti tiste druge punce, da pa sem mu bila vedno všeč in da zdaj bi bil pa rad z mano, če je to seveda možno. Mene je skoraj kap ruknila. Po 7 letih brez kontaktov on pride s tako. Seveda sem rekla, da ne, ker pač imam svojega takrat že zaročenca zelo rada. Od takrat se pogosto srečujeva (naključno) na pijači vsak s svojo družbo, on mi še vedno ponuja "mamljive" ponudbe, ampak jaz sem razčistila sama s sabo (sem rabila zeloooo veliko časa za to, pa še nisem 100% sigurna), da imam doma moža, ki me ljubi in jaz njega, da imava božanskega otroka in da ni vredno tega izgubiti zaradi nekoga, za katerega misliš, da je popoln. Ker, kaj pa, če ni? Ti pa boš zaradi tega izgubila 2 sveti stvari, otroka in moža?
Kako pozabiti, ti ne znam povedat, moraš pa razčisit sama s sabo, kaj ti je bolj pomembno.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
12.5.2008 21:28:10   
amaya
Jaz mislim (in to je moje mišljenje), da se ti to dogaja:

1. Ker tiste najstniške ljubezni nisi izzživela in ne veš kako sploh izgleda biti z njim. Zato pa fantaziraš o pravi ljubezni, o tem da je oh in sploh...

2. Mogoče pa bi rabila s tvojim možekom malo čilija...da se prebudita...no...mislim, na strast in to, ker pač z leti to malo gre in moraš malo delat na temu.

3. Pogrešaš metuljčke v trebuhu in bi bila rada nazaj 16 let stara user posted image - sej s tem ni nič narobe, jaz bi tudi user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 39
12.5.2008 22:04:51   
massylou

Imam prijateljico, dobro prijateljico, s katero sva dali že kar nekaj skozi. Tako skupaj, kot vsaka sama zase. In vsake toliko naju piči, da obujave spomine. Tiste dobre, stare čase, ko... In vse tiste male dogodke... In vse tiste bivše...
Še posebej kako dotično osebo... Skupaj se spominjave, in veš, tako zelo paše. Zato pa so spomini in sanjarjenje. Da vsake toliko lahko ubežimo pred vsakdanjim tempom, pred vsemi stresi. Lepi spomini so kot balzam za naše preutrujene oči in duše. Izpolnjujejo nas, nam včasih dovolijo pobegniti, nas krepijo, delajo bolj izkušene.

Po moje ni nič narobe s teboj. Te je pač šokiralo dejstvo, da sta kljub temu, da sta tako zelo sorodni duši, šla vsak po svoji poti. Tudi sama sem enkrat našla eno od takih duš. Nič konkretnega ni bilo, pa vendar prelepo, da bi bilo res in da bi trajalo. Ostalo nama je toliko nedorečenega. In kako zelo je bolelo takrat, ko je prišla ovira, slovo. Kljub bolečini je ta oseba eden najlepših spominov, kar jih imam in ena "najslajših napak", kar sem jih kdaj storila.

Dostikrat se spomnim nanj, če sem recimo sama na balkonu, razmišljam, kaj je bilo in kaj bi bilo, če... potem pa za mano na balkon pride moj ljubi možek, me poljubi na čelo, si prižge enega in vpraša, kaj razmišljam. Rečem mu, da nič takega in da samo obujam spomine. In ne lažem, ker res ni bil nič takega.
In sem tako zelo srečna, da ga imam. Enega kot lep spomin, enega pa tukaj, sedaj, čisto pravega, ki je samo moj, ki je oče mojega otroka, poleg katerega se zjutraj zbudim, ki pohvali moje kosilo, ki me ljubi kljub mojim napakam, ki... ga ne zamenjam za nič na svetu.

Nič ni narobe, če nekdo, ki ti je tako blizu, ostane v tebi kot lep spomin, del tebe. Saj je konec koncev vse, kar se nam zgodi, del nas. Ko bo to v tebi nekoliko dozorelo, boš nanj gledala kot na posebno osebo v tvojem življenju, ki je nate napravila velik vtis in ti je ljuba. Nič ni narobe niti, če mu še naprej voščiš za praznike.

Nikar pa ne zapravi sreče, ki ti jo je življenje namenilo v obliki ljubečega partnerja in otrok. Platonska ljubezen, ki jo sedaj doživljaš, zna biti kar intenzivna in globoka. A ni prava.  Pravi je tisti, za katerega si se odločila v obliki mesa in krvi, še posebej, ker vidiš, da je dober s teboj.  Pravi je, čeprav morda trenutno v to celo dvomiš zaradi nedavnega dogodka. Onega drugega ti usoda ni namenila iz pravih razlogov. Kakšnih? Bog vedi. Morda bo čas pokazal svoje in boš nekoč še vesela, da nisi obtičala z njim.

Zapri se nekam in si dovoli, da se pošteno razjočeš.  To marsikomu pomaga.
Potem pa pogumno naprej življenju naproti, z roko v roki z nekom, ki se je odločil, da svoje življenje posveti tebi in vajini družini, ki se je odločil, da te bo ljubil in spoštoval, dokler...

Čez čas se boš temu samo nasmehnila. In vsaka izkušnja kdaj pride prav.

PS: in prave ljubezni ne pozabiš. Živiš jo, tukaj sedaj. Zato pa se imenuje prava, ne platonska, ne nekdanja, ne najstniška,... ampak prava.  Tej pa je ime "tvoj ljubeči in zvesti partner".

< Sporočilo je popravil massylou -- 12.5.2008 22:09:51 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 40
12.5.2008 22:58:23   
kew kew
UUUUUUUUAU, massylou, dobro si tole povedala...

Samo še ena moja "opazka" - vse povdarjate ljubečnost, vdanost sedanjega partnerja, očeta od otroka. Ampak kot sem razbrala - ni čisto tak???

(odgovor članu massylou)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.5.2008 23:52:51   
benika
Samo še ena moja "opazka" - vse povdarjate ljubečnost, vdanost sedanjega partnerja, očeta od otroka. Ampak kot sem razbrala - ni čisto tak???

In v katerem postu si to pobralauser posted image  Sej je ženska napisala, da jo ima rajši kot ona njega.

(odgovor članu kew kew)
Neposredna povezava do sporočila: 42
13.5.2008 6:56:24   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: benika

In v katerem postu si to pobralauser posted image  Sej je ženska napisala, da jo ima rajši kot ona njega.

To pa res ja.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
13.5.2008 9:58:35   
metaa
Vem, da ti ni lahko, ampak zavedaj se nečesa. Ti tega fanta, o katerem sanjariš, idealiziraš in vidiš samo pozitivno, v možu pa realno, torej tudi slabe lastnosti, ki jih vsak ima, kar je normalno. In te kaj zmoti in misliš, da pri drugem tega sigurno ni, da je idealen. Res se zdi bolj sanjski, saj ga v bistvu ne poznaš!
V ljubezni obstajajo faze: prvih par mesece pa največ do 3 let je faza, ko sta nalimana en na drugega, vidita samo pozitivno. Druga faza je faza boja, ko spoznamo tudi negativne stvari in se začnemo pričkati in kregati. V tej fazi gre 90% ali še več ljudi narazen, ker mislijo, da tako ne gre več in da bo z drugim boljše. Jasno da bo z drugim boljše, imela bosta par čudovitih mesecev "zadetosti" od ljubezni. Ampak KAJ PA POTEM? Prehod v drugo fazo je neizbežen pri vseh zvezah. Umetnost pa je to premagati in se zavedati, da ima vsak napake. Torej tudi tvoja ljubezen, morda še večje, le da jih ti nimaš priložnosti spoznati in bo zate zate vedno idealizirana podoba nečesa, kar ne obstaja! Tudi, če bi zapustila družino, kar je res neumno, saj ne smeš gledati le nase, bi kmalu spoznala, da so to dejstva, škoda pa bi bila narejena.
želim ti, da bi ti čas čimprej zacelil rane in ti jih zagotovo bo, ampak malo mu pri tem pomagaj in poišči v svojem možu čudovite lastnosti - on je resničen in te ljubi! Res te razumem, da trpiš, hočem ti le pomagati, da se zavedaš, da če bi tistega drugega spoznala, živela z njim, da bi bila morda zelo razočarana.
Drži se, vse najboljše ti privoščim, ampak bodi realna!

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 44
13.5.2008 10:32:24   
beli
massylou hvala lepo si to napisala. Ja, res ste mi malo odprle oči. Moram pa povedat, da poznam več punc, ki imajo može, pa vedo, da obstaja nekdo, ki je TA PRAVI.
Sicer pa žalostno za tiste, ki občutijo ljubezen le na tak način, da se dotaknejo, poljubijo....
Ja, res najbolje, da ohranim lepe spomine in se ne sprašujem, saj je že tako moralo biti in pika in sploh nisem rekla, da partnerja nimam rada.
Ena je napisala, da kako bi meni bilo, če bi mi rekel mož, da ljubi drugo, mi ne bi bilo čisto vseeno, ampak ljudje smo iz mesa in krvi in za nobenega moškega ne bi dala roke v ogenj. Nikoli ne veš, morda pa tebe vara, pa sploh ne veš. Ampak jaz se ne obremenjujem s tem, ker kar ne veš, ne boli. Pomembno je,da se razumemo, ukvarjamo drug z drugim, se imamo radi, si pomagamo. Moj sodelavec pravi, da zakaj še ne bi v življenju okusil še kakšno žensko ob ženi, če je ljubezni za vse dovolj.user posted image

Zdaj, ko sem prebrala vaša sporočila, mi je kar odleglo, sploh tisto, ko sta dve napisali, da sta mislili da je najnaj, ko pa sta bili z njim, pa sta videli,da ni to to. Kaj češ, če ni imel jajc, da bi pristopil k meni, pol pa naj ima, kar ima. Jaz imam pa dobrega partnerja in zlato hčerkico. Pa še v Sloveniji živim, blizu doma.

Lep dan

(odgovor članu metaa)
Neposredna povezava do sporočila: 45
13.5.2008 10:37:40   
maruškaŠ
Ena je napisala, da kako bi meni bilo, če bi mi rekel mož, da ljubi drugo, mi ne bi bilo čisto vseeno, ampak ljudje smo iz mesa in krvi in za nobenega moškega ne bi dala roke v ogenj. Nikoli ne veš, morda pa tebe vara, pa sploh ne veš. Ampak jaz se ne obremenjujem s tem, ker kar ne veš, ne boli.

Ja pa še kaj. Jaz vem, da mene moj ne vara in zato nisem obremenjena. Če ne bi upala dati roke v ogenj zanj, potem pa ne bi bilo zaupanja med nama in torej niti osnovnih pogojev za čist, lep, zaupljiv odnos.

Tko da tisto kar ne veš ne boli - je en tak prikladen izgovor za tiste, ki v sebi vedo, pa si nočejo priznat.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 46
13.5.2008 10:41:17   
sazi
Sicer vidim, da si se že kar pomirila, pa ti vseeno napišem še mojo, sicer malo bolj najstniško, a podobno izkušnjo. Tudi sama sem bila prepričaa, da je tisti nekdo pravi. Kot pravijo ostale, sem dejansko sanjarila in idealizirala vse skupaj. Potem pa je naneslo, da sva po 7ih letih prišla skupaj - kakšno razočaranje - po mojem z obeh strani. Sem pa vesela, da sme imela priložnost to ugovotiti, da zdaj ne sanjarim več, živim v realnosti in sprejemam sedaj in zdaj in se imam zelo lepo. Kaj pa počne tisti drugi pa pojma nimam in me niti ne zanima.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 47
13.5.2008 12:41:26   
srki

pa vedo, da obstaja nekdo, ki je TA PRAVI.

Svašta.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 48
13.5.2008 12:44:26   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: srki

pa vedo, da obstaja nekdo, ki je TA PRAVI.

Svašta.

Niti ne user posted image . Jaz tut vem, da obstaja tisti TA PRAVI - sam z njim tut živim ...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 49
13.5.2008 12:45:17   
mika
Sicer pa žalostno za tiste, ki občutijo ljubezen le na tak način, da se dotaknejo, poljubijo....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?