|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
11.5.2008 22:19:29   
dreamz
user posted image user posted image user posted image Ooo, ma kakšen je bil Sebastien user posted image , se prav vidi, da se je komaj zbudil, čisto zgubljeno je gledal user posted image
Sem smotana mama, ampak me spominja po takem izrazu na faci na Fantozzija user posted image  Že ko je bil novorojenček je imel na momente eno tako smešno mimiko, da sem mu rekla Ugo user posted image  

Ma Sandra, valda si suha, kaj bi hotela več???

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
11.5.2008 22:23:51   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: dreamz

user posted image user posted image user posted image Ooo, ma kakšen je bil Sebastien user posted image , se prav vidi, da se je komaj zbudil, čisto zgubljeno je gledal user posted image
Sem smotana mama, ampak me spominja po takem izrazu na faci na Fantozzija user posted image  Že ko je bil novorojenček je imel na momente eno tako smešno mimiko, da sem mu rekla Ugo user posted image  

ma ti si smotana user posted image user posted image user posted image Sebastien je tako sladek-ugo pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
11.5.2008 22:26:03   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

hej

ful lepe slikiceuser posted image , in tista s kužkom, ki se vozi zravenuser posted image , sem dobila takoj asociacijo, kako bi našega prevažali, bi morali kar prikolico pripetiuser posted image user posted image  (ima cca 40-50 kg)...

user posted image user posted image user posted image js tudi (naša pa ima 33kg)

škoda da te ne bo na srečanjeuser posted image sem pa vesela, da sem te že spoznalauser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
11.5.2008 22:29:59   
sandra85
kje je helena user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
a je dragi nalovil ribice?

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
11.5.2008 22:36:02   
dreamz

hej

ful lepe slikiceuser posted image , in tista s kužkom, ki se vozi zravenuser posted image , sem dobila takoj asociacijo, kako bi našega prevažali, bi morali kar prikolico pripetiuser posted image user posted image  (ima cca 40-50 kg)...

user posted image  user posted image  si predstavlajm user posted image  user posted image  Tisto, ki jo imajo za otroke prevažat  s kolesom. user posted image  

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
11.5.2008 22:39:01   
dreamz
Meni se takoo spi, ampak morem počakat, da stroj opere, še 5 min. in dam sušit. user posted image

Grem pogledat.

Ala, lepo spite in lepe sanje vsem!!! user posted image

(odgovor članu dreamz)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
11.5.2008 22:40:15   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

CUKERČEK, lepe slike! user posted image  Uau, kako velik in lep pes. user posted image  Samček? Res je lep, pravi družinski pes a?

Ja, pes je samec. Star je toliko kot Manca..oz. je 3 mesece starejši. Tako sta skupaj "gor rastla" in se res ful štekata. Edino Klara se ga nekoliko še boji. JE pa to res prava družinska mrcina.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
11.5.2008 22:59:43   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

hej

user posted image user posted image user posted image js tudi (naša pa ima 33kg)

škoda da te ne bo na srečanjeuser posted image sem pa vesela, da sem te že spoznalauser posted image user posted image user posted image

user posted image , tudi jaz sem vesela, da sem vas nekaj spoznala, pridem pa zagotovo spet na primorsko cca prva polovica julijauser posted image , pa rečemo še kakšno večuser posted image , bova pa šla z user posted image  sama oz z babi in dedijemuser posted image .............in srčno upam, da bo kako večje srečanje še kdaj, da se spoznam še z ostalimiuser posted image ...

dreamz, ja ta bi bila dobrauser posted image , pa da se tako peljem čez našo vasuser posted image , bi me imeli za "usekano"user posted image , že tako nekateri zavijajo z očmi, ko en par teče vsak dan z vozičkomuser posted image , men so pa ful dobriuser posted image  in prav luštno je videti tako športno družinico...

CUKRČEK ja vaš user posted image je tudi zelo lep, ampak bi rabli tudi prikolico za njegauser posted image

sedaj krem pa k mojima fantoma pod kovter
nočko

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
12.5.2008 0:01:14   
sandra85
nena v 1.polovici julija imam js roj dan in bom itak (skoraj user posted image ) vse septembrke povabila na piknik...pa se lahko zmenimo, da res prideta z Lovrotomuser posted image
vse že spite, js pa sem si glih danes vzela malo več časa za RR ko ni več nobeneuser posted image
pa grem tut js
lahko in mirno noč (js upam da bomo vsaj malo boljše spali)user posted image

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
12.5.2008 6:59:42   
LINA31
Jutro,

vrjele ali ne, sem se danes full naspala. Kljub temu, da je 3x jedel, ampak to je bila luksuzna noč, saj je enkrat spal 4ure v kosuuser posted image . Zdajl vriska....visoki C..v stajcu in si meče kocke na glavouser posted image user posted image .

Full lepe slikice.user posted image
Super za Volčji potokuser posted image

Grem na user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
12.5.2008 7:52:06   
sandra85
o, pa sem druga 
naša noč je bila super-sam ki sem se js mona skozi zbujala, ke sem se že navadila
zaspal je mal pred 21.uro (prej nikakor ni hotel zaspat, pa je bil že ob 19h zaspan), se 1. dojil ob 3h30, pol še ob 6h15 in zaspal nazaj do 7h20
nevem če je krivo to, ker sem pogruntala, da mu je mogoče vroče in ga dala spat v pajacku z kratkimi rokavi in nogavičke.bomo vidli danes
si grem skuhat kavico

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
12.5.2008 8:20:31   
annie
Pa da vas še jaz enkrat pozdravim za dobro jutro user posted image

noč je bila vredu, čeprav sva se že ob 5h zbudila user posted image ...no sicer s tem, da je že spal od 18.30h in se komaj ob 3h zbudil. Pa še to se takrat ni hotel dojit in mu je kar duda pomagala user posted image Zdaj pa že 1.rundo spi. Ugotavljam, da se že par dni ponoči, če se zbudi noče več dojit, pa mu vedno kar dudo dam in zaspi. Drugače je bil ponoči pravi odvisnež od joške in brez nje ni mogel nazaj zaspat, zdaj pa je prav nasprotno user posted image  
user posted image Koliko pa še kaj vaši user posted image uporabljajo dudo (če jo)? Naš jo mora imet obvezno preden zaspi, pa čez dan v vozičku, če je zaspan mu jo dam, drugače pa ne.

Vseslovensko srečanje: jaz bi tako z veseljem prišla, samo moram še user posted image nahecat, ker mi je Volčji potok kar daleč, da bi se sama z user posted image pripeljala. Bomo videli, če bo moj možek za to, kar pa malo dvomim user posted image , ampak upam, da bo...
Mi pa bo po eni strani malce bad, ker od vas še nobene ne poznam, se mi zdi, da se tukaj že vse poznate, potem pa si ne bom tam nobene upala nagovorit... user posted image . Vas je več s primorskega in ljubljanskega konca, kot pa nas štajerk...pa še to se skoraj več nobena ne oglasi (PBJ-se mi zdi, da je štajerka, duskamb...) user posted image

Sandra in Dreamz lepa pobiča!!

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
12.5.2008 8:38:19   
LINA31
annie...tudi jaz poznam le lemavrico in zvezdo71. Na srečanje pa pridem sama z Žanom, ker mo srček ni za take stvariuser posted image .

duda...naš jo ima bolj malo. Tako kot si ti napisala..., ko ga uspavam in v vozičku, če se mu spi.

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
12.5.2008 9:08:12   
annie
Lemavrica sem te že včeraj pozabila vprašat, če sem prav presodila, da je od Jaka slika v reviji Super mami in sicer v članku Čisti zobki-nasmeh? Upam, da nisem mimo kiksnila, ker se mi zdi, da si imela tole sliko kot avatar(če me seveda spomin ne vara user posted image ) ?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
12.5.2008 9:12:45   
babyrok
Živjo,

jaz sem spet v zaostanku z branje in bom te dni prebrala za nazaj, da potem lahko kaj napišem. Zdaj smo veliko z doma, čez vikend smo bili na morju. Ker mi čisto zmanjkuje časa, da bi naredila eno fejst generalno čistko v stanovanju, me zanima, če katera od vas pozna kakšno fajn dekle, ki bi prišla 1x na mesec počistiti stanovanje. Počistim za sproti, ampak bi rada, da bi bilo vsake toliko časa vse res čisto, kar pa meni žal ne uspe. Če imate kaj izkušenj s tem, prosim za inf. (cena itd.)...Okolica Domžal

(odgovor članu annie)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
12.5.2008 9:13:01   
lemavrica
Jutro,

midva sva že pokonci. Prej sem spravila moža na pot, je šel v Portorož, zdaj pa se Jaka igra tukaj v dnevni jaz pa malo na RR.
DAnes bo kar dolg dan in noč, ker sva sama.

Mi na vseslovensko srečanje pridemo skupaj, sicer tudi moj ni ne vem kako družaben med tujimi ljudmi ampak bo že.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
12.5.2008 9:34:03   
NalLa
Dobro jutro

Dans se pa jest lahko pohvalim. Je Lan spal od osmih zvečer, pa do šestih zjutri v kosu. Tud za dudo mi ni blo treba vstat. Ob šestih je spil mal mleka in nato potegnu do 7.30. Sem misnla da me bo kap, ker se je to nazadnje zgodilo, ko je bil star 2m.

no, zdej sem ga spokala z dedkom na sprehod, jest se grem pa učit

Sandra, sem mu naredila kus-kus z zelenjavo, rumenjakom in kislo smetano včeri in je pojedu VSE!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
12.5.2008 9:48:14   
ana b
Jutro!
Noč katastrofa, pa še zbudil se je ob 6h siten ko 100user posted image .

Vseslovensko srečanje: mi pridemo vsi 4, pa bo mož s tavelikim po igralih in vlakcih, pa bomo vsi zadovoljni user posted image user posted image . Bomo pa ziher zamudili, ker mislim, da imajo tisto prireditev v vrtcu do 14h user posted image .

Tamalemu sem zdaj naštimala telebajske in je čisto not padeluser posted image , čisto fiksirano gleda v tv.

Moram še pohvalit našega tvelikega fanta, ki pri babici čisto nič ne pogreša mame in ata, meni pa manjka njegovo zakajčkanje.

Duda: naš jo ima kar veliko user posted image .

Nana: ful si se potrudilauser posted image user posted image user posted image . Zdaj vidim, koliko časa nas že ni bilo, ker mi je vse novouser posted image

Surya: stiskamo pesti. Vso srečo.

Helena: upam, da je bila tudi ta noč prespana in želim ti neprespane noči samo zaradi user posted image user posted image

Lumpa bravo za vrtecuser posted image . Mi pa še kar čakamo. V našem vrtcu so očitno cepljeni proti brzini.

Zvezda: bravo za zobek

Sandra in Dreamz: lepe slikice. To delata ziher zanalašč, nam lušte po morju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da se še malo považim, smo včeraj začeli plavalno sezono v našem bazenčku, ker je voda že imela 27 stopinj. Komaj čakam poletje.

Mali še vedno gleda telebajske user posted image  in zraven cvili. Je pa danes med svojim monologom prvič izrekel mamauser posted image . Itak vem, da nima pojma, kaj brbla, ampak je poleg ate in teta, še fajn slišat mama.

No zdaj pa se je naveličal in seveda brez sirene ne gre.

Uživajte na sončku.

Neposredna povezava do sporočila: 2368
12.5.2008 10:01:57   
lemavrica
Jaka spi, jaz se bom spravla osvežit moj Življenjepis in Prošnjo, da lahko začnem pošiljati.
No zgleda da bom dve noči sama, ker naj bi T ostal v Portorožu do srede user posted image

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
12.5.2008 10:09:42   
Rožica*
Zakaj pa jaz ne orem pogledat slik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2370
12.5.2008 11:32:05   
Anonimen
Ojla punce!
Midva sva bla zunaj, na kavici. So me hecali v lokalu, da ga moram že navsezgodaj navaditi na "oštarijo", da ne bo imel problemov, ko bo starejši. user posted image  user posted image  In zdaj spančka. user posted image  Jaz pa počasi pripravljam kosilo. Seveda mi par minutk za RR ne uide. user posted image  Noč je bila ok. Jedel je samo 2x! user posted image

Sandra, kakšnega psa pa imate vi? Se razumeta z Enejom? Včeraj sem mojega čmrlja peljala k sosedovemu psu, da se malo povohata user posted image  in je bil naš čisto navdušen nad njim. user posted image

Ja res, Helenav kje si?

NaILa in Lina super, da sta se naspali. Kar tako naprej! user posted image

Duda: Zvečer, ko zaspi in v vozičku, če se mu spi. Ponoči jo vrže ven.

Annie: Jaz tudi nobene septembrke ne poznam. user posted image

Sonce78, kje si?????

Ana b, bravo za mama! user posted image  Naš je full govoril tata, zdaj pa je pozabil. user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
12.5.2008 11:46:53   
Rožica*
No zdaj je pa meni tudi naložilo slokce. Lepi ste. nevem zakaj jih prej ni.
Kje pa ste kupile take lušne poletne kapce?
Sandra vi pa že kar bosih nog?

Jaz bi tudi potrebovala eno pomoč pri čiščenju.

Že nekaj časa me zanima pa vedno pozabim vprašat.
Koliko računajo uro privat varstva?
nekaj se vas je pozanimalo tudi v to smer če se prav spomnim.
Zanima me, da vem okvirno koliko denarja naj dam če/ko mi ga pazijo kakšne tete,...itd. Ker navadno zaradi lepšega rečejo da ni treba...

lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
12.5.2008 12:24:55   
Anonimen
Rožica* evo: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2756175

Pa še kej bi se našlo. user posted image

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2373
12.5.2008 12:42:15   
lemavrica
Midva pa zdele šibava ven, grem v H&M , mu moram kupit tanjšo spalko, ker v teh dveh mu je vroče.
Zdaj že pošteno šiba v rikverc, sem ga morala prej vleči izpod stola pri rač mizi.user posted image  Prav luškan je.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 12.5.2008 12:43:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
12.5.2008 12:56:24   
LINA31
Rožica*...na Vrhniki je privat ura 9 eur.
Me je pa skoraj kap, ker sem ravnokar prebrala, da so na Vrhniki zavrnili 161 vlog za vrtecuser posted image user posted image user posted image To mora bit z Občino nekaj narobeuser posted image .Sploh nevem kam ga bom dala septembra.

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.