lunca14
|
Dobro jutro tud z moje strani,in hvala za kavo,jo bom kar takoj spila,ker kasneje ne bo šlo,zaspalla sem okoli druge ure,ustajanje pa je blo ob petih,no eno uro še poležavanja,potem pa akcija.Sedaj pa se moram pakirat za na parcelo,z obema čričkoma,pa kosilo dol delat,pa še za nasad poskrbet-oplet,privezat,z smolo namazat,pa še kaj bi morala narest,pa še tast bo dolej,cel dan ,si sploh ne grem pritiska merit ...........mislim danes bo dan ,pa tako lep sonček je odzunaj.....me je pravkar od moža sestra vprašala,kako sem ,če me kej hrbet boli,pa sem se samo nasmejala in rekla,da ne,ker me itak ne sme,pa tud če bi rekla ,da me to nič ne spremeni,nihče ne bo nič naredil namesto mene.Sem se včeraj komaj plazila po dveh,pa rečem mojmu,da me boli,on pa vsed se-haaallllo,tamaledva pa zdraven mene,dedi ima poškodovano koleno,babi ima seno,moj pa je rekel ,da ima službo,,,,,,,,,,,,,,pa naj se potem usedem .A se bliža kaka luna,ker mene spet dajejo hormoni?????????? Polma.....tebe pa tud dajejo hormoni,ko se tako potiš,saj to je dobro,gre vsaj voda iz tebe ven in se pucaš..........joj,ko bi se jaz spucala
|