Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku 10.5.2008 20:03:33
|
|
|
|
madela
|
Ej,uživajte. Mi smo bili in je super Drugače pa se ti najbolj splača čez gornjo radgono,ker čez šentilj boš potrebovala vinjeto,čez gornjo radgono pa ni avtoceste. Pa še dost bližje je...cca.60 km iz Maribora.
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku 10.5.2008 21:27:53
|
|
|
|
piščanc
|
ne rabiš vinjete, ceste so lepe. lahko greš proti šentilju in potem tik pred mejo proti GR ali pa mimo pernice proti lenartu in do gornje radgone. prehod meje pojdi čez zgornjo radgono lahko že prej pri murrecku. takoj ko prideš čez most na avstijsko stran so table (tako styrassic park, kot tudi bad gle...) in ne moreš zgrešiti.
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku 10.5.2008 22:03:26
|
|
|
|
zana21
|
Punce mi prosim povete kaj ta park sploh je?
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku 10.5.2008 22:07:28
|
|
|
|
Zamima
|
KLIK
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku 11.5.2008 10:15:53
|
|
|
|
total
|
Punce kolk pa je vstopnina? Ker mi bi tut šli pogledat,pa povejte mi kje pa naj mi gremo po nakkrajši poti če gremo na Trebnje...kaj pa pol????
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku 12.5.2008 8:04:38
|
|
|
|
mojcaziga
|
Lahko povem za vstopnino: 9,5€ za draslega in 6€ za otroke med 2-14 let. Kar se poti tiče, mi smo šli iz MB po hitri cesti do Šentilja, pol smo šli na staro cesto preko bivšega prehoda in ne daleč naprej je na desno odcep za Murreck, pol pa naprej za Bad Gleichenberg. Je vse lepo označeno. Cesta je v redu, traja pa okoli 1 uro iz MB počasne vožnje. lp, MOjca
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku 12.5.2008 16:29:33
|
|
|
|
urška
|
če moraš čez trebnje greš za sevnico-celje-avtocesta za mb-šentilj-gornja radgona-pa čez mejo-potem so itak table.
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku 26.5.2008 8:52:10
|
|
|
|
staši
|
Mi gremo letos na dopust v KR.GORO,ali mogoče veš kako se pride do tja iz te strani in ali je treba vinjeto?hvala
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku 26.5.2008 17:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, je ze tema odprta, bom kar tu vprasala: A kdo ve, a so psi dovoljeni? Ker v LJ ZOOju so, v Lignanu najbrz niso (glede na to, da nudijo varstvo psov).
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku 29.5.2008 13:25:30
|
|
|
|
kokoska007
|
IZVIRNO SPOROČILO: staši Mi gremo letos na dopust v KR.GORO,ali mogoče veš kako se pride do tja iz te strani in ali je treba vinjeto?hvala iz kranjskogorske strani je zelo enostavno za prit do dinozavrov, je pa predaleč. če boste en teden v kranjski gori si oglejte raje gorenjsko in avstrijsko koroško. po avstriji ne rabiš vinjete, če greš čez korensko sedlo do villacha in po stari cesti do celovca. tudi do ostalih jezer se pride vse po starih cestah (ki so vse lepo asfalitirane, samo omejitve so, ker se vozi skozi vasi).
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku 29.5.2008 19:45:43
|
|
|
|
staši
|
hvala za nasvet ,kaj bi si pa lahko ogledali tam v bližini (čez mejo)
|
|
|
|
RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku 30.5.2008 8:49:28
|
|
|
|
kokoska007
|
IZVIRNO SPOROČILO: staši kaj bi si pa lahko ogledali tam v bližini (čez mejo) ne vem koliko stare otroke imaš in ali ste iz primorske ali štajerske (v tem primeru pojdite še do Benetk, je dobri 2 uri po avtocesti). na Koroškem si lahko ogledate: - grad Landskron, kjer imajo predstavo z orli in opice (moraš predhodno pogledat kdaj so predstave) - zoo Roseg, živalski vrt z gozdnimi živalmi - Minimundus (pri Celovcu) + reptilenzoo (kuščarji, kače, ...) - zelo lep grad Hochosterwitz (nekje med Celovcem in Villchom) - v času okrog 18-20. julija je ob jezeru Millstattersee vsako leto festifal bodypainting - sprehod po Villachu pa itak čez mejo v Italiji je: - kolesarska proga čisto do Trbiža - sveto Višarje, kamor vozi tudi žičnica (pozimi je tam smučišče, na vrhu pa cerkvica in je lušten poletni izlet) - Belopeška jezera, če se radi sprehajate in uživate v hladu pod hribi
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?