|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tiste, ki ste že bile v Styrassic parku
10.5.2008 15:13:38   
mojcaziga
mi, prosim, povejte kaka je pot do tja? Šli bi iz MB in zdaj kolebamo med potjo čez Šentilj ali preko Gornje Radgone. Ne vem ali se mi splača kupovati vinjeto, ker se mi zdi, da je kar kmalu po začetku avstrijske avtoceste že izvoz za omenjeni park. Po drugi strani pa se že celo večnost nisem peljala proti Gornji Radgoni in sem že pozabila kakšna je pot. Stvar je v tem, da našemu malemu ful slabo in ne pomaga nič, tako da po cikcak stezi ravno ne bi vozili user posted image user posted image

lp, mOjca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tiste, ki ste že bile v Styrassic parku
10.5.2008 20:03:33   
madela
Ej,uživajte. Mi smo bili in je super user posted image
Drugače pa se ti najbolj splača čez gornjo radgono,ker čez šentilj boš potrebovala vinjeto,čez gornjo radgono pa ni avtoceste. Pa še dost bližje je...cca.60 km iz Maribora.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.5.2008 21:27:53   
piščanc
ne rabiš vinjete, ceste so lepe. lahko greš proti šentilju in potem tik pred mejo proti GR ali pa mimo pernice proti lenartu in do gornje radgone. prehod  meje pojdi čez zgornjo radgono lahko že prej pri murrecku. takoj ko prideš čez most na avstijsko stran so table (tako styrassic park, kot tudi bad gle...) in ne moreš zgrešiti.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.5.2008 22:03:26   
zana21
Punce mi prosim povete kaj ta park sploh je? user posted image

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.5.2008 22:07:28   
Zamima
KLIK

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2008 10:15:53   
total
Punce kolk pa je vstopnina? Ker mi bi tut šli pogledat,pa povejte mi kje pa naj mi gremo po nakkrajši poti če gremo na Trebnje...kaj pa pol????

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2008 8:04:38   
mojcaziga
Lahko povem za vstopnino: 9,5€ za draslega in 6€ za otroke med 2-14 let. Kar se poti tiče, mi smo šli iz MB po hitri cesti do Šentilja, pol smo šli na staro cesto preko bivšega prehoda in ne daleč naprej je na desno odcep za Murreck, pol pa naprej za Bad Gleichenberg. Je vse lepo označeno. Cesta je v redu, traja pa okoli 1 uro iz MB počasne vožnje.

lp, MOjca

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.5.2008 16:29:33   
urška
če moraš čez trebnje greš za sevnico-celje-avtocesta za mb-šentilj-gornja radgona-pa čez mejo-potem so itak table.

Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2008 8:52:10   
staši
Mi gremo letos na dopust v KR.GORO,ali mogoče veš kako se pride do tja iz te strani in ali je treba vinjeto?hvala

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2008 17:57:39   
Anonimen
Aha, je ze tema odprta, bom kar tu vprasala:

A kdo ve, a so psi dovoljeni? Ker v LJ ZOOju so, v Lignanu najbrz niso (glede na to, da nudijo varstvo psov).

(odgovor članu staši)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2008 13:25:30   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: staši

Mi gremo letos na dopust v KR.GORO,ali mogoče veš kako se pride do tja iz te strani in ali je treba vinjeto?hvala

iz kranjskogorske strani je zelo enostavno za prit do dinozavrov, je pa predaleč. če boste en teden v kranjski gori si oglejte raje gorenjsko in avstrijsko koroško. po avstriji ne rabiš vinjete, če greš čez korensko sedlo do villacha in po stari cesti do celovca. tudi do ostalih jezer se pride vse po starih cestah (ki so vse lepo asfalitirane, samo omejitve so, ker se vozi skozi vasi).

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2008 19:45:43   
staši
hvala za nasvet ,kaj bi si pa lahko ogledali tam v bližini (čez mejo)

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2008 8:49:28   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: staši

kaj bi si pa lahko ogledali tam v bližini (čez mejo)

ne vem koliko stare otroke imaš in ali ste iz primorske ali štajerske (v tem primeru pojdite še do Benetk, je dobri 2 uri po avtocesti).
na Koroškem si lahko ogledate:
- grad Landskron, kjer imajo predstavo z orli in opice (moraš predhodno pogledat kdaj so predstave)
- zoo Roseg, živalski vrt z gozdnimi živalmi
- Minimundus (pri Celovcu) + reptilenzoo (kuščarji, kače, ...)
- zelo lep grad Hochosterwitz (nekje med Celovcem in Villchom)
- v času okrog 18-20. julija je ob jezeru Millstattersee vsako leto festifal bodypainting
- sprehod po Villachu pa itak

čez mejo v Italiji je:
- kolesarska proga čisto do Trbiža
- sveto Višarje, kamor vozi tudi žičnica (pozimi je tam smučišče, na vrhu pa cerkvica in je lušten poletni izlet)
- Belopeška jezera, če se radi sprehajate in uživate v hladu pod hribi

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2008 9:20:08   
staši
Ej ,super hvala za ideje bomo kej izkoristli ,smo pa Primorci.LP

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?