|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moški in urejenost
15.2.2005 11:39:36   
Annny
Pozdravljene,

kako kaj vaši moški skrbijo za svojo urejenost?
Uporabljajo kako kozmetiko ali samo milo in vodo?:)
Ali se vam kdaj pustijo pregovoriti, da jim naredite kako masko ali piling? (to je meni namreč izredno všeč):)-
Hodijo k frizerju ali se 'frizirajo' kar z brivnikom za domačo uporabo?
Ali nosijo kravato in 'obleko'?
Ali obujejo vedno čiste čevlje?

Kakšen je vaš idealno urejen moški?
Bi želele, da bi vaši :love: na tem področju kaj spremenili?

LP:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Moški in urejenost
15.2.2005 11:43:28   
emaa
malo večkrat bi se lahko bril, drugače je urejen, uporablja kreme, razvajanje kozmetično in tako mu paše, urejen je zelo rad, čevlje si zmeraj sčisti,tako da ni problema

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Moški in urejenost
15.2.2005 11:44:23   
KIRA
hm...brivsko peno palmolive ali axe , šampon (ki sem mu ga jaz izbrala - zaradi prhljaja - head and shoulders in ima že integriran regenerator), duschbad Axe, kremo uporablja mojo - približno 2 x na leto, ko ima čist suho kožo na obrazu in ga skeli,
deodorant axe, hodi k frizerju 2x do 3x na leto, brije se 1x tedensko - mene rada niti ne moti, sam v službi jo ne sme met
kravat in anzugov ne nosi, ker jih ne mara, najraj ima kavbojke inkako majico ali pa pulover na zadrgo
obute pa ima skoraj vedno adidaske - saj ne od firme adidas, ampak redkokdaj obuje prave čevlje

a te zanima še številka njegovih čevljev???
:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Moški in urejenost
15.2.2005 11:44:24   
Anonimen
Joj samo s to temo stran - imam že vsak večer tega vrh glave, kaj obleči, katere čevlje, katero srajco, kaetro kravato :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:. Itak je hujši kot vsaka baba:)-:)-:)-....

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Moški in urejenost
15.2.2005 11:46:42   
Anonimen
:)-...da ne govorim o PODVIGIH uporabe kreme za samoporjavitev.....:)-

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Moški in urejenost
15.2.2005 11:59:50   
total
Moj najdražji se zelo rad uštima,kajti ve da ne prenesem neobritega obraza,neurejene pričeske.....No saj pride kakšen dan ko je doma da se mu ne ljubi uštimat,amak ko greva ven ali kam je vse tipi topi.Uhhhh obožujem urejene moške.

Lp:rozica:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:02:06   
*NaTaŠa*
Piling:ups: a se hecas, sej ni pi....V to ga nebi mogla nikol pregovorit.Druače je pa za v službo vedno zrihtan.Hlače, kravata, srajca itd.Med vikendom pa itak paše trenerka.Striže se vsake 14 dni včasih tut pogosteje,rije na 3-4 dni, čevlje pa glanca vsak dan.Deodorante pa očitno kar je, ker se mi zdi da sam to kupujem.

Miša če ni skrivnost, bi blo pa res mal o tem podvigu fajn slišat.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:03:50   
dory
Ehm soseda nataska...tvoj da rije na 3-4 dni:zmeden: kko to in kaj?:)-

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:04:50   
*NaTaŠa*
Ja sm vidla, brije na 3-4 dni, rije pa bolj redko:)-

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:04:56   
darjatimci
O ja s higieno ni problema,kozmetika je malo večji problem še večji pa oblačenje,kaj naj pa oblečem,a ta majica paše na ta pulover,a so te hlače v redu,samo še za spodnje gate me ne vpraša,oh ti naši:muca: kaj bi mi brez njih:((:((

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:09:50   
Anonimen
Meni ni všeč če moški začne uporabljat in delat iste stvari kot ženska. Enkrat so me kolegice že nakurile, ko sem rekla, da bi naš raj umrl kokr šel h kozmetičarki. In tudi meni to ni všeč.

Tako da... higiena OK (milo, šampon, zobna ščetka) in dezodorans, vse ostalo pa sva si enotna da ni potrebe.

Bril pa bi se lahko pogosteje, ker je precej obdarjen (se na 3-4 dni).

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:13:08   
Anonimen
Moj mož uporablja kozmetiko (za po britju, deo, parfum)
Maske in pilinga mu ne naredim.
Hodi k frizerju,
nosi obleko in kravato
vsak dan si očisti čevlje.

Moj idealni moški kar se čistoče in urejenosti tiče je kar moj mož.

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:16:42   
emaa
maske si v življenju ni naredil, kremo pa uporablja za moške Niveo, da mu ni treba aftershava, ker dobi izpuščaje, zato se samo meni na ljubo obrije več kot enkrat na teden.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:18:03   
pika78
Tudi moj s higieno nima nobenega problema - jaz se po dvakrat na dan tuširam, on pa obvezno enkrat, včasih tudi dvakrat. Brije se vsak dan, strižem ga jaz z električnim brivnikom, uporablja Nivea deodorant in balzam po britju, zadnje čase pa tudi kremo zvečer, odkar je ugotovil, da ima ful suho kožo in da ga veže.
Obleke za v službo pa... huje kot jaz, včasih že zvečer razmišlja, kaj bo oblekel (če ima kakšen važen sestanek, ima obleko pa kravato, drugače pa hlače in srajco). Tudi čevlje si lošči - večkrat kot jaz bi rekla. Tko da je kar urejen.
Ampak doma in čez vikende sva pa oba v trenirki.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:19:26   
Anonimen
moj enako. da sam kar veliko na urejenost pa še službo ma tako

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:22:24   
Annny
Miša99:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Jaaa, meni so tudi všeč urejeni moški:love::love: in mi je všeč, ko se moj uštima:love: No, sicer pa to itak mora zaradi dela. Obleke in srajce morajo biti tipi topi zlikane..Kar se kremic tiče, se občasno malo 'šverca' na moji kozmetiki, tudi za 'lepotilno masko' sem ga že pregovorila:)- Meni se pa to zdi tok fajn- mislim, da bi vsak moški moral uporabljati kako kremco, saj to ni samo za babe! Drugače se pa non stop preoblači..obvezno po kosilu, da nima vonja po hrani:zmeden::zmeden:
Ja, zna biti kar 'picajzelj' glede tega..
Če bi hotel biti idealno obrit, bi se moral 2x na dan, ker mu tako raste:)-
Glede oblek..to me moti..ima ogromno vsega za obleč (za doma), ampak vedno obleče tisto, kar najprej potegne s police. Se pravi, da doma nosi enih 5 cunj, ki mu prve pridejo pod roke! Zdaj sem se že navadila in malo menjam obleke na prvi polici..Glede tega je pa prav flegma:zmeden2:
Res je- kaj bi brez naših:love:

:):):)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:31:32   
nejcko
Jaz se pa kar strinjam z Meto, da je vse skupaj malo preraslo meje. Mislim, da razne maske, pilingi, take in onake kremice za moškega res niso potrebni. Se mi zdi, da to moškega kar precej poženšči.
Moj je pa hvala bogu tudi za službo lahko športno oblečen, za kar sem NEIZMERNO HVALEŽNA, saj mi ni treba peglat!!!! To mi največ pomeni, pa če je zaradi tega kmet, ker srajc in gvanta ne nosi, pa naj bo - samo da ni treba peglat.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:32:15   
niki5
Umiva se samo z gelom za tuširanje. Pregovoriti ga še nisem poskušala za kakšen piling in podobne variante, mislim pa da če bi bila vztrajna da bi mi pustil :)-:)- in če bi imel dober dan. Rad ima če ga namžem s kakšnim losjonom za telo in zmasiram, še rajši pa imam če on to meni počne :)-

Mesečno hodi k frizerju, obleko in kravato nosi ponavadi ko imajo na službeni poti in v službo ko so razni 'obiski'. JA čevlje ima vedno čiste.

Pri njemu bi spreminjala glede urejenosti, ne NA njemu, ampak da bi se odvadil puščati cunje po vseh možnih stolih 8)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:36:31   
Tejči
Moj :love: pa nič ne komplicira:) Pa je vedno lepo urejen in lepo diši:) Oblek pa ne nosi, ker je športen tip. Razen za kakšne posebne priložnost: recimo krst.

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:37:37   
African queen
Moj se tudi redno brije,uporablja aftershave,deodorante, parfume....ko je bil v Sloveniji se je sam z mašinco strigel oziroma ga je kak friend iz motherlanda,ker tukaj naši frizerji ne znajo dobro postrižt njihovih las...zdej k je doma pa hodi redno k frizerju,enkrat mesečno...
Obleke si ne obleče,ker jaz tega ne maram...tudi kravate si ne da...obleče se bolj športno-moderno..v glavnem po mojem okusu mora bit,po možnosti svetle barve..belo ali svetlo modro!

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:39:00   
niki5
Aja. sem se spomnila, da si še jaz zelo redko naredim kakšno masko za obraz ali piling.. :zmeden2:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:42:45   
Anonimen
Krema za samoporjavitev....no sama imam doma ene 3 različice, ena izmed njih je tudi Lorealova v spreju, ki sem jo kupila v Mullerju brez nalepljenega slovenskega navodila....skratka bil je večer pred novoletno fešto, ko se moj :love: zvečer že vse pripravi, stušira, obrije itd...pa ga še kar ni bilo in ni bilo iz kopalnice....ponoči se zbudim in okoli mene tak poseben vonj, si rečem pa to je raveno tako, kot vonj, ki nastane ob reakciji, če se namažem z eno izmed tistih za samoparjavitev (zato se je izogibam)...ga zbudim in vprašam...seveda on ni ničesar vedu o tem in sploh ne ve, kje imam tisto kremo oz. sprej (aha si mislim, fant pol si jo že iskal)...no pa smo zaspali nazaj...zjutraj navadno vedno prej vstane, da skuha :kava: in tistega jutra kar ni in ni hotelo zadišati po kavi....se počasi primajem v kuhinjo in navkljub še zelo omejenim "vidnim" sposobnostim vidim globus v rjavo-kožnih odtenkih v podobi moževe glave :)-:)-:)-. Skratka, služba je tistega dne odpadla, do fešte se je pa že nekak normaliziral....no ga včasih še ujamem, da je malce bolj temnopolt, vendar očitno to sedaj počne na bolj sofisticiran način:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Annny)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Moški in urejenost
15.2.2005 12:46:15   
Annny
Miša99, to pa je:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Prav rada bi ga videla!!!:)-:)-:)-

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Moški in urejenost
15.2.2005 13:07:36   
Seven*
Uuuuu. Saj imate prave sminkerje doma..

Moj se obrije zelo obcasno. Stusira se dokaj redno. Cevljev si ne cisti, ampak jih ponosi (tisti en par ali dva, ki jih premore) in jih potem vrze stran ko ze razpadajo.. Oblece to kar mu pripravim, drugace pac prvo stvar, ki jo najde v omari.. Strize se takrat, ko zgleda kot kaksni pasemski pes. Obleko in kravato je imel v petih letih dvakrat.

Meni osebno so moski, ki za izgled naredijo vec kot kaksna zenska izredno sumljivi. :)- :)- Jaz sem vesela, da je moj taksen, je pac racunalnicar in racunalnicarji itak zivijo na drugem planetu. Marsikdo bi rekel, da imam zelo neurejenega moskega, jaz pa pravim, da ima pac zivljenjske prioritete postavljene drugace kot vecina. In prav je tako. :love:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Moški in urejenost
15.2.2005 13:09:11   
Moyca_
moj je pravi picajzl okrog tega. Dela si nega tako kot jaz-čeprav to dostikrat pozabi:)-:)-, tudi piling in masko si naredi.Hodi k frierju vsake dva, tri mesece. Tudi v kravati ga dostikrat vidim- takrat je tako sexi:hudicek::hudicek:. Čevlje obuje glede na vrhno oblačilo-teniske , na elagantne hlače pa elagantne, na kavbojke pa kake druge čevlje
ne želim da kaj spreminja,
lp, Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?