Anonimen -> Moški in urejenost (15.2.2005 12:42:45)
|
Krema za samoporjavitev....no sama imam doma ene 3 različice, ena izmed njih je tudi Lorealova v spreju, ki sem jo kupila v Mullerju brez nalepljenega slovenskega navodila....skratka bil je večer pred novoletno fešto, ko se moj :love: zvečer že vse pripravi, stušira, obrije itd...pa ga še kar ni bilo in ni bilo iz kopalnice....ponoči se zbudim in okoli mene tak poseben vonj, si rečem pa to je raveno tako, kot vonj, ki nastane ob reakciji, če se namažem z eno izmed tistih za samoparjavitev (zato se je izogibam)...ga zbudim in vprašam...seveda on ni ničesar vedu o tem in sploh ne ve, kje imam tisto kremo oz. sprej (aha si mislim, fant pol si jo že iskal)...no pa smo zaspali nazaj...zjutraj navadno vedno prej vstane, da skuha :kava: in tistega jutra kar ni in ni hotelo zadišati po kavi....se počasi primajem v kuhinjo in navkljub še zelo omejenim "vidnim" sposobnostim vidim globus v rjavo-kožnih odtenkih v podobi moževe glave :)-:)-:)-. Skratka, služba je tistega dne odpadla, do fešte se je pa že nekak normaliziral....no ga včasih še ujamem, da je malce bolj temnopolt, vendar očitno to sedaj počne na bolj sofisticiran način:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|